dun halim yoktu kendi menumude yarin paylasirim, ceza nasil ne vereyim ki sezeryan , dun suguat la degisdim sanirim onuda yapamadinharika canım alttaki menüleri görünce senin yediklerin moralimi düzeltti. spor puanı hesaplamamışsın.
gerçekten çok rezil menü bu ne sahur iyi iftarda işin tadı kaçmış. sporda yok yarın tartıda göricim seni ben ehem kühüm yapınca. @Periannem kes cezasını acımasız ol.
derhal toplanmanız lazım sadece öğünlerin yeri değişecek neden bu kadar büyüttünüz orucu. normalde de az yiyoruz ve çılgınlar gibi ortada dolanıp bişeyler yenmiyoruz ne oldu böyle.
hadi benim yaşım var unutmam normal kız sen nasıl unutuyorsun. küçücüksün daha karbonhidrat aşmışsın ceza gelecek.Milana firuze
oooo ölmek istiyorum falan yok. dur bakalım ne oldu bir anlat senin ölmene gerek kalmadan çözüm bulalım.
Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorumYawrukush bak diyorum yapma boyle benim hassas iki konum var bu ikincisi hala usteliyor usteliyor ogluma hamileyken de boyle yapiyordu hamileyim ya bir de ustune isim davasi BEN KOYACAGIM her zaman hatta ilk gorusmemizde biz li konustu diye ben kabul ettim bencil deil biz dedigi icin gelecegi hep benim bizim cocuklarimizin uzerine kuracagi icin sevdim asik oldum saygiyi merhameti onunla daha cok tattim ama hamilelik surecinde yaptiklari aklimdan cikmiyor yada ilk bayramimizda beni tek basima birakip annesi babasi vardi ama ben kendi olsun isterdim kahvalti da bunlari 6 ay onceye kadar surekli 40 gune bir soyluyordum birikimimizi toplayip ev alinca kafasini bunaltmayim dedim bosuna dusunmusum
Çok geçmiş olsun canim tekrardan canım oğlunun ateşinin düşmesine sevindim kaç gündür göremeyince merak ettim seniIyi geceler kusura bakmayin hafta sonu hic firsatim olmuyor işler hiç bitmiyor çocuklar telefonu vermiyor . oğlumun ateşi sukur düştü ama atesin etkisiyle burnu ucuk olmus. Uyku duzeni tamamiyle degisti cok gec yatiyor gec kalkıyor. Benimde hiç keyfim yok sabahtan beri bu vakit oldu yeni oturabildim .
B Beklenen2 yarından itibaren çok iyi devam edicem hiç artık kacamaksiz ramazanda hedefimi görüp mezun olmak istiyo rum cok uzadı .
Cumartesi
Sabah
Çok geç kahvaltı yaptım geceden midem ağrıdı
2.30 gibi tb ekmeğine sandiviç domates peynir
2 zeytin
Şekersiz çay
Akşam
Tavuk ızgara k.mercimek corba salata
Avuc ici kadar pide
Su 2 litre
200 yerde bisiklet hareketi
20 mekik
Pazar menü
Tonbalığı 3 zeytin peynir
3 çubuk patates kizartmasi
Ara
Şehriye çorba (çocukların kalanını tirtikladim)
Akşam
3 kaşık pırasa yemeği 1 tane peynirli gözleme
Salata
Su
2litre
Spor yok
Kusura bakma eşim B Beklenen2
Yarından itibaren soz herşey daha iyi olacak
Yawrukush CEYDOS
Erkekler geç olgunlaşıyor. Zaman geçtikçe duzelir sen sabır et.Konusuyorum anlatiyorum sevmedigim seyleri biliyor hala yapiyor 3 yil oldu daha ayni hareketler kafam almiyor beynim yaniyor sinir krizi cekiyorum
Tesekkur ederim . Ben hafta sonu pek giremiyorum daha doğrusu bu salgın sonrası düzenim iyice bozuldu.Çok geçmiş olsun canim tekrardan canım oğlunun ateşinin düşmesine sevindim kaç gündür göremeyince merak ettim seni
canim benim yine harikasin menün sporunIyi geceler hanımlar ☺
Bugunku menum
Sahur muzlu cevizli yoğurt (4 kaşık yoğurt, bir muz, üç küçük ceviz blenderdan geçirdim) iki kepekli galeta
İftar bir hurma, bir kase mercimek çorbası, iki kaşık acılı ezme, iki tahta kaşık tavuk göğsü( tavada pişirdim)
Su 2 litre
Spor 100 zıp=200
100 bacak hareketi=300
100 bisiklet hareketi=300
100 flutter kicks=300
2 saat ev işi=360
Toplam=1460
luges CEYDOS Yawrukush
Yaptim da squat vermedin yarrin oruc tutmayacam zaten sabah dusunuruzdun halim yoktu kendi menumude yarin paylasirim, ceza nasil ne vereyim ki sezeryan , dun suguat la degisdim sanirim onuda yapamadinBirgaripanne ceza olarak ne istersin?
Onu da yaptim ben gidemem zannetme dedim ciktim ama yolda geri cevirdi gozum gormez kimseyi gidecek oldugum zaman dedim vaktinde anlayani getirr oruc tutuyorum iki cocuk var evin isi keciler var demiyor ki psikolojisi bozuk bende ugrasmayim yok gece sarilmaya calisti trip attim hep oyle olmuyor mu zaten sarilinca hersey gececek miKendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum
Eşle ilgili problemler cozulmuyorsa uzatmanın lüzumu yokmuş bitirmeliymiş insan çünkü bizler taviz verdikçe onlar tepemize biniyorlar. En son oğlumun doğumundan sonra yaptığı hatadan dolayı sütüm benimde kesildi .çocuklar insana ayak bağı oluyor kapıyı çarpıp gidemiyorsun Yada eşler nasil olsa çocukları bırakıp gidemez.diyip daha da.fazla yapıyorlar saygisizliklari. Bilemiyorum
Salmayalım canım birbirimize de destek olalım. Bnde galiba regl olacağım aşırı bir şişlik var yarın tartılınca bide fazla çıkarsam diye korkuyorumTesekkur ederim . Ben hafta sonu pek giremiyorum daha doğrusu bu salgın sonrası düzenim iyice bozuldu.
Erkekler geç olgunlaşıyor. Zaman geçtikçe duzelir sen sabır et.
Konustum soyledim kac defaBirgaripanne canim, benim esiminde begenmedigim huylari, davranislari var oluyor.
Bende senin gibi hep uyardim ilk baslarda, bazilarini degistirebildi , bazilarini degistiremedi.
Eger cok buyuk sorunlar, seni cok yipratacak seyler olmuyorsa aranizda, yani yag kutusunun kapagini kapatmak- kapatmamak gibi seylerse seni uzen seyler, kirmizi cizgilerini hatirlat ama huzurunuda bozma.
Ben 12 yildir evliyim esimle, bazen sadece kendimi uzdugumle kaliyorum.O sebeple beklentimi hep dusuk tutuyorum ve degistiremeyecegim seyleride kafama takmamaya calisiyorum canim..
Umarim guzelce cozersiniz bu durumu...
Mesele kapatip kapatmama deil ac diyorum neden diyor bir de bana bakiyorBirgaripanne canim, benim esiminde begenmedigim huylari, davranislari var oluyor.
Bende senin gibi hep uyardim ilk baslarda, bazilarini degistirebildi , bazilarini degistiremedi.
Eger cok buyuk sorunlar, seni cok yipratacak seyler olmuyorsa aranizda, yani yag kutusunun kapagini kapatmak- kapatmamak gibi seylerse seni uzen seyler, kirmizi cizgilerini hatirlat ama huzurunuda bozma.
Ben 12 yildir evliyim esimle, bazen sadece kendimi uzdugumle kaliyorum.O sebeple beklentimi hep dusuk tutuyorum ve degistiremeyecegim seyleride kafama takmamaya calisiyorum canim..
Umarim guzelce cozersiniz bu durumu...
haklisin cnaim, ilk basta uzuldum ama dedigin gibi hayirlisi.Helal olsun kaptanım o nasıl söz. Hepimiz yoğunuz inan iki küçük çocuklu annesin üstelik
Kizlar çok iyi tebrik ederimben akşama doğru tartilicam
Canım hakkınızda hayırlısı olsun dur bakalım haftaya inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ooo çok iyitebrikler canım
bekliyoruz cnaim bakalim bu hafta da goremezse gittigim doktor baska doktora da gidecegim. Emin olmak icin.harika ilerleme süpersin.
hayırlısı de canım. beklemek en güzeli 7 haftadan sonra kese görünme olabiliyormuş diye duymuştum.
sagol canimHaberleri senden alıyorum benim eli maşalı kanadalim napiyosun??
DeryaOnDiet tebrikler canım, çok sevindim
@Kozmogirl17 tatlim naber? Küçük beyin doğum günü kutlu olsun, nice mutlu sağlıklı yıllara..
sagol canim benim, insallah bakalim bekliyoruzCanim insallah guzel haberlerini bekliyorum.
Daha cok kucuk gorunmemis olabilir bebis.
Icini ferah tut , stres yapma, guzel olacak insallah..
Iyi dusun , icini ferah tutmaya calis Deryam, haftaya bize guzel haberler getireceksin bence, ben oyle hissediyorum.
Canim Allah razi olsun, cok iyi kalpli bir insansin..
Tamam canim anlastik..
Ayni benim ruh halim, korona hepimizi psikolojik olarak cokertti bence :))
Filizim cok zorlaniyorum, cok enerjisizim, hicbir seye yetisemiyorum bu liste uzar gider..
Ben 2 aydir karantinada hic icine donemedim :)
Bir kitabi actim 10 sayfa sonra uyuyakaldim ve bir daha elime alamadim
Gelsene arada sohbete, ozledim seni kuzum..
Canim hala gecmemis bas agrin, hic iyilesme yok mu?
Doktoru arasan, hastaneye gitmesende..
Umarim sabaha agrisiz uyanirsin...
Cok guldum bu sonuclara, ellerine saglik kaptanim :))
Canim ilaci icmis dun guzel uyumus, insallah hic atesi kalmamistir..
Iyi haberlerini bekliyorum..
Canim hosgeldin nasilsin, nasil gidiyor diyet, her sey yolunda mi?
Daha iyi demissin bu mesajda bas agrin icin, umarim toparlanirsin tamamen canim..
Nasil bildirim gelmiyor canim?
Bu siteden mi bildirim alamiyorsun.
Profilindeki ayarlara bir girip baksan acaba bildrimleri kapatmis olabilir misin?
59lar haaaaa , cook kiskandim , bende istiyorum o eski kilolarimi..
Nasilsin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?