Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler kusura bakmayin hafta sonu hic firsatim olmuyor işler hiç bitmiyor çocuklar telefonu vermiyor . oğlumun ateşi sukur düştü ama atesin etkisiyle burnu ucuk olmus. Uyku duzeni tamamiyle degisti cok gec yatiyor gec kalkıyor. Benimde hiç keyfim yok sabahtan beri bu vakit oldu yeni oturabildim .
B Beklenen2 yarından itibaren çok iyi devam edicem hiç artık kacamaksiz ramazanda hedefimi görüp mezun olmak istiyo rum cok uzadı .
Cumartesi
Sabah
Çok geç kahvaltı yaptım geceden midem ağrıdı
2.30 gibi tb ekmeğine sandiviç domates peynir
2 zeytin
Şekersiz çay
Akşam
Tavuk ızgara k.mercimek corba salata
Avuc ici kadar pide
Su 2 litre
200 yerde bisiklet hareketi
20 mekik
Pazar menü
Tonbalığı 3 zeytin peynir
3 çubuk patates kizartmasi
Ara
Şehriye çorba (çocukların kalanını tirtikladim)
Akşam
3 kaşık pırasa yemeği 1 tane peynirli gözleme

Salata
Su
2litre
Spor yok
Kusura bakma eşim B Beklenen2
Yarından itibaren soz herşey daha iyi olacak
Yawrukush CEYDOS

dun halim yoktu kendi menumude yarin paylasirim, ceza nasil ne vereyim ki sezeryan , dun suguat la degisdim sanirim onuda yapamadin Birgaripanne ceza olarak ne istersin?

Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum
Eşle ilgili problemler cozulmuyorsa uzatmanın lüzumu yokmuş bitirmeliymiş insan çünkü bizler taviz verdikçe onlar tepemize biniyorlar. En son oğlumun doğumundan sonra yaptığı hatadan dolayı sütüm benimde kesildi .çocuklar insana ayak bağı oluyor kapıyı çarpıp gidemiyorsun Yada eşler nasil olsa çocukları bırakıp gidemez.diyip daha da.fazla yapıyorlar saygisizliklari. Bilemiyorum

Çok geçmiş olsun canim tekrardan canım oğlunun ateşinin düşmesine sevindim kaç gündür göremeyince merak ettim seni

canim benim yine harikasin menün sporun bu hafta cok guzrl kilo verecegine inaniyorum

dun halim yoktu kendi menumude yarin paylasirim, ceza nasil ne vereyim ki sezeryan , dun suguat la degisdim sanirim onuda yapamadin Birgaripanne ceza olarak ne istersin?
Yaptim da squat vermedin yarrin oruc tutmayacam zaten sabah dusunuruz
Onu da yaptim ben gidemem zannetme dedim ciktim ama yolda geri cevirdi gozum gormez kimseyi gidecek oldugum zaman dedim vaktinde anlayani getirr oruc tutuyorum iki cocuk var evin isi keciler var demiyor ki psikolojisi bozuk bende ugrasmayim yok gece sarilmaya calisti trip attim hep oyle olmuyor mu zaten sarilinca hersey gececek mi

Birgaripanne canim, benim esiminde begenmedigim huylari, davranislari var oluyor.
Bende senin gibi hep uyardim ilk baslarda, bazilarini degistirebildi , bazilarini degistiremedi.
Eger cok buyuk sorunlar, seni cok yipratacak seyler olmuyorsa aranizda, yani yag kutusunun kapagini kapatmak- kapatmamak gibi seylerse seni uzen seyler, kirmizi cizgilerini hatirlat ama huzurunuda bozma.
Ben 12 yildir evliyim esimle, bazen sadece kendimi uzdugumle kaliyorum.O sebeple beklentimi hep dusuk tutuyorum ve degistiremeyecegim seyleride kafama takmamaya calisiyorum canim..
Umarim guzelce cozersiniz bu durumu...

Erkekler geç olgunlaşıyor. Zaman geçtikçe duzelir sen sabır et.
Konustum soyledim kac defa

Mesele kapatip kapatmama deil ac diyorum neden diyor bir de bana bakiyor

haklisin cnaim, ilk basta uzuldum ama dedigin gibi hayirlisi.

sagol canim benim, insallah bakalim bekliyoruz dedigin gibi daha cok kucuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…