Insallah canim, basgul hepinizi guldursun :)Tamam canim teşekkür ederim
Evet kaptanım sahur yaptım birazdan yaticam inşallah yarın güzel eksilerle geliriz ☺
Tesekkur ederim. Evet bebek hasta ya... Bir iki kez balkona çıkardım az güneş alsın diye ondan oldu galibaCanim cok gecmis olsun kuzun mu hasta?
Olsun tatlım.. Allah kolaylık versin canım benimde saat 5 ten sonra dizlerim tutmuyor.. 1 haftası bitti inşallah geri kaldı 3 hafta ... menülerini beğeniyorum ben.. böyle giderse Ramazan bittiğinde en az 6 kilo vermiş olursun canmOruç sarsmaya başladı beni. Dunku menum geç oldu eşim kusura bakma
Sahur hep aynı peynir zeytin ceviz domates salatalık miktar olarak abartmadan yıyorum
İftar
4 yk tavuk sote bır kase mercimek çorba bol salata
Spor yapmadım dun akşam bıraz ıyı hissetmedim kendımı
Aomine Daiki CEYDOS Yawrukush
Var var varHayirli geceler kizlar, bir ihtimal acaba var misinizdir dedim hala uyumamis arkadaslarim var, sahur mu ya
piyorsunuz?
Ah bu mesaji okuyunca nasil sevindim bilemezsin, tekrar gozunuzaydin canim, bence bu sefer bir oglus geliyor sana icime oyle dogdu :)canim dayanamadim tabiri caizse icim icimi yedi. Dun gittim :) ve haberler iyi bebek varmis :) diger doktor durduk yere beni biraz telaslandirdi.
Seyhan ablam cok sukur iyiyim.Iyiyim sağol sen nasılsın büyümüştür cocuklarin
Canim cok gecmis olsun , nasil oldu daha iyi mi?Malesef yapamadım ya bebek gece ateslendi uyandı sabaha kadar da uyuyamadı.
Gecmis olsun canim insallah bugune hic agrin kalmaz..Off yaa yarın tartı günü bnde bugün hastayim ve çok sancim var kalkamıyorum yerimden spor yapamicam galiba
Air fry o kadar guzel ki kuzum, 1 kasik yag ile kizartma yapiyor.
Canim seni cok merak etmistim ben, mesajini gorunce cok sevindim.Iyi aksamlar kizlar
Aktif olamadim cok uzgunum.
Eve is getiriyorum cunku yetistiremiyorum mesaiye kaldigim halde.
Eve gelip cocuklar, ders oyun temizlik derken pilim bitiyor.
Beslenmem kotu gibi biseydi. Su anca Eve gelince ictigim. Gerci yemekde oyle.
Oruc tutamiyorum birkac rahatsizligimdan dolayi. Haftasonu izinliyim hatta yarinden sonra 4 gun. Ozaman tutacagim. Ve aktif olacagim.
Bugun yediklerim
17 30 da
Ev yapimi Gorali
Su 1 L
12bin adim
30dk bisiklet
Yawrukush CEYDOS fayfeyfiy
Gecmisi okumaya calisacagim bir ara
Bana tekrar musade
Cok zorbir surec haklisin, cok zorlaniyoruz, ne kadar daha devam edecek bilmiyoruz ama en azindan sagligimiz yerinde..Bin süreçte kimseyle uzun zamandır görüşmüyorum akşama kadar tekim artık çok zorluyo beni ya anneme gitmek istiyorum
Nasilsin canim, cocuklar nasillar, keyfin-sagligin nasil?İyi geceler
Sahur
3 pişi az peynir domates salatalik zeytin cay
İftar
1 kase tarhana corbasi 1 tabak kapuska 2 kasik makarna 2 kasik ciger kavurma salata 4 lokmacik ekmek( bugun yaptim trabzon ekmegi tadina bakmak icin pek guzel olmustu ama kendimi tuttum)
Ara nescafe 1 kupa
2 lt su oldu yatana kadar devam insallah
Yawrukush CEYDOS
Canim bir haber et nasil oldu kuzun?Tesekkur ederim. Evet bebek hasta ya... Bir iki kez balkona çıkardım az güneş alsın diye ondan oldu galiba
Canim benim dualarimdasin, Allah zihin acikligi versin sana..Var var var
Ben sabah 7-8 e kadar uyumuyorum kaptanım
Ama buraya da gelemiyorum Pek
Ama bu hafta Farklı olacak inşallah
Eşimle de ilgilenemedim @arrienty
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| B Beklenen2 | ODUL | 50S | |||||
|
| 10 DK A | 10DK D | |||||
|
| |||||||
|
| ODUL SPOR? | ||||||
|
| ODUL 10DK A | ||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @Tarot520 | ODUL 10DK A | 15DK D | |||||
|
| ODUL | 10DK A | 50S | ||||
|
| ODUL MUAF | ||||||
|
| ODUL | ||||||
| A Aycaokurcan | |||||||
|
| ODUL | ||||||
|
| 10DK D | 50S | 10DK A | ||||
|
| 10DK A | 15DKY | |||||
|
| 10DK D | ||||||
|
| |||||||
| P Periannem | 10DK A | 100S | |||||
|
| ODUL | 10 DK D | 10DK A | ||||
| M Meryem1306 | 10DK DANS | ||||||
|
| 10DK D | 10DK D | 10DK A |
6 tane 5 te gorumum var5 numara, kac ektin var?
Vay vay vay vayA Aycaokurcan canim esas listeye girmekle ilgili fikrin nedir?
Listeye girdiginde sorumlulugun artacak, hem kendin hem takimimiz icin kilo vermen gerekecek, bildirimlerini duzenli yapman gerekecek, motivasyon kaybi yasasan dahi hemen yeniden diyete adapte olman gerekecek.
Listeye dahil olmak istiyor musun liste sorumlulugunu almak istiyor musun canim?
Eger liste disinda devam etmek istersende degisen hicbir sey olmayacak, takim yarismalarimiz vs her sey aynen devam edecek...
deniz diyette canim 627. etapta 60 kilo ile izne ayrilmissin , gecen haftaki kilon 62.9 idi. Listeye girmen icin kilonun %5 inden fazla fark olmasi gerekiyor fakat senin kilonun %5i ya da daha uzerinde degil ayrildigin kilon ile aradaki fark.Bu durumda 60 kilo ile listeye girebileceksin.(60 kilo ile yarismadan ayrildigini notlarin arasina yazmamisim, simdi farkettim canim.)
Tebrik ederim esim basarilisingecen cuma: 68.9
bu gun: 68.2
fark 0.7
yuzde: 1.015
gelecek hafta hedefim: 67.7Eki Görüntüle 2628221
masallah.6 tane 5 te gorumum var
Vay vay vay vay
Tebrik ederim esim basarilisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?