Bin süreçte kimseyle uzun zamandır görüşmüyorum akşama kadar tekim artık çok zorluyo beni ya anneme gitmek istiyorum
Allah a şükürler olsun annemin arkasındaki evi aldık anneme miras düşmüştü geri kalanını da oduyoruz tabi anneme de ödeyeceZ ama once 1 dayım kaldı annem rahmetli nene m otururken balkondan 3 basamak merdiven yaptırmıştı gidip gelmem ondan kolay oldu bahçede var kızım bol bol oynuyor şimdi tel im sarj da eşimin kinden girdim unutmazsam evin fotosunu atarımİnşallah artık çok zorluyo valla bi anneme gitmeyi birde çoluk çocuk pikniğe gitmeyi istiyorum
5 numaralı eltim bana çok iyi geliyor inşAllah yakın zamanda görüşürüzBin süreçte kimseyle uzun zamandır görüşmüyorum akşama kadar tekim artık çok zorluyo beni ya anneme gitmek istiyorum
Yok fazla giydirmiyorum atesi bugun 39.5 olunca mecbud saglık ocagına götürdüm. Takip eden doktorumuzun hastanesi pandemi hastanesiymiş o yuzden oraya götürmeye korktum. Kulağında biraz akıntı var dedi antibiyotik yazdı. 3gün takip et ateşi düşmezse antibiyotik basla dedi.ya geçmiş olsun canım üzüldüm. sakın fazla giydirme olur mu?
regl sancısı mı canım çok geçmiş olsun.
Iyi aksamlar kizlar
Aktif olamadim cok uzgunum.
Eve is getiriyorum cunku yetistiremiyorum mesaiye kaldigim halde.
Eve gelip cocuklar, ders oyun temizlik derken pilim bitiyor.
Beslenmem kotu gibi biseydi. Su anca Eve gelince ictigim. Gerci yemekde oyle.
Oruc tutamiyorum birkac rahatsizligimdan dolayi. Haftasonu izinliyim hatta yarinden sonra 4 gun. Ozaman tutacagim. Ve aktif olacagim.
Bugun yediklerim
17 30 da
Ev yapimi Gorali
Su 1 L
12bin adim
30dk bisiklet
Yawrukush CEYDOS fayfeyfiy
Gecmisi okumaya calisacagim bir ara
Bana tekrar musade
5 numara, kac ektin var?5 numaralı eltim bana çok iyi geliyor inşAllah yakın zamanda görüşürüz
Güzel olmus canım menün ama 3 dilim ekmek sanki biraz çok bi de spor olsaymış daha guzel olurmus
Teşekkürler canım koydum ağrı kesici içince anca öyle gecti
Canim cok gecmis olsun kuzun mu hasta?Yok fazla giydirmiyorum atesi bugun 39.5 olunca mecbud saglık ocagına götürdüm. Takip eden doktorumuzun hastanesi pandemi hastanesiymiş o yuzden oraya götürmeye korktum. Kulağında biraz akıntı var dedi antibiyotik yazdı. 3gün takip et ateşi düşmezse antibiyotik basla dedi.
Bn 2 puan biliyordum canimCanlar nasılsınız? inşallah herkes iyidir. Çok yoğun geçiyor günler ramazanda.
Menüm şöyle
Sahur
Bir yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir buçuk dilim ekmek
İFTAR dünle ayni
Bir hurma, yarımdan biraz fazla kase ezogelin çorba, üçer kaşık nohutlu pirinç pilavı, taze fasulye, koz patlıcan salatası, bir bardak ayran
Su yine az içtim yaa niye böyle oluyor bilmiyorum 1.5 litre
Spor 100 bisiklet hareketi=300
100 flutter kicks=300
3 saat ev işi= 540
Toplam= 1140
luges CEYDOS Yawrukush
Kaptanım spordan bisiklet hareketi kaç puan fazla mı yazıyorum ben
Bn oruç tutmuyorum eşime sahur hazirliyorumHayirli geceler kizlar, bir ihtimal acaba var misinizdir dedim hala uyumamis arkadaslarim var, sahur mu yapiyorsunuz?
Ayy inşallah canım ☺İnsallah canim, cok mutlu olurum. Sekersiz kahve içer, salata yeriz diyet diyet :) :)
Canım çok sevindim Rabbım Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahcanim dayanamadim tabiri caizse icim icimi yedi. Dun gittim :) ve haberler iyi bebek varmis :) diger doktor durduk yere beni biraz telaslandirdi.
Ayy ben de çok seviyorum kaptanım arada ekmek yerine yesem bisey olmaz değil migüzel olmuş akıtma hımmm çok severim.
çok karbonhidratlı olmuş kuzum cezan var. @cokofesttt
hadi tamam 1 günlük olsun
ya ne kadar güzel çok sevindim. bazen erken safhada kese görünmeme bozuk kese olma ihtimali oluyor ama sonra düzeliyor canım. hayırlısıyla sağlıklı olduğunu gördün . Allah kucağına almayı nasip etsin
hayirli aksamlar hanimlar ❤
sahur
1 dilim kepek ekmegi
domates salatalik yesillik
iftar
1 kase erişte çorbası
1 tabak salata
1 haşlanmış patates
( sofrada pide ekmek bana bakti ben de ona ama yemedim bi lokma alsam devami gelirdi yarin tarti gunu diye korktum korkunun gözünü seviyim
su sahura kadar 3 litre içeceğim
bugun spor yapamadim oruc cok zorladı belki ilerleyen saatlerde yaparım
Bin süreçte kimseyle uzun zamandır görüşmüyorum akşama kadar tekim artık çok zorluyo beni ya anneme gitmek istiyorum
Çok iyi canim
Yok fazla giydirmiyorum atesi bugun 39.5 olunca mecbud saglık ocagına götürdüm. Takip eden doktorumuzun hastanesi pandemi hastanesiymiş o yuzden oraya götürmeye korktum. Kulağında biraz akıntı var dedi antibiyotik yazdı. 3gün takip et ateşi düşmezse antibiyotik basla dedi.
Kolay gelsin canim, ellerine saglik :)Bn oruç tutmuyorum eşime sahur hazirliyorum
Bn 2 puan biliyordum canim
Evet kaptanım sahur yaptım birazdan yaticam inşallah yarın güzel eksilerle gelirizHayirli geceler kizlar, bir ihtimal acaba var misinizdir dedim hala uyumamis arkadaslarim var, sahur mu yapiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?