Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim iftar sonrasi anca namaz kilip cocuklarla iygilenip uyutuyorum, butun gunun yorgunluguyla uyuyorum.
o sirada.
Birgaripanne canim ceza olarak ne istersin?

Selamlar kizlar nasilsiniz, bugun sabahtan beri acayip bir kosturma icindeyim, ancak gelebildim.
Nasil gecti gununuz ?
Benm de canm sıkkın istediğim gibi kilo veremedim. Tüp bebek merkezi mayısta başlıyor ve ben istediğim kiloyu veremedim. Bugün diyetisyenle görüştüm bakalım kafama uyarsa bir aylık diyet programı alacam

Benm de canm sıkkın istediğim gibi kilo veremedim. Tüp bebek merkezi mayısta başlıyor ve ben istediğim kiloyu veremedim. Bugün diyetisyenle görüştüm bakalım kafama uyarsa bir aylık diyet programı alacam
Canim umutsuzluga kapilma, sen elinden gleeni yapiyorsun..
Eger diyet programi alabilirsen daha hizli gider kilolar..
Guzel haberlerini aliriz insallah..

Canım bnde tup bebek yaptırdım 2 kere hatta kiloyla alakalı mi diye sordum doktor 100 kilonun üzerindeki hastalarımıza diyet veriyoruz dedi. Onun için sıkma canını

Bugünkü menüm sabah
1 bardak sütle muz 3 yk yulaf tarçın karışımı
Ara 1 hurma
Akşam
1 kase çorba 1 yk tavuk sote 3 yk koz patlıcan salatası 1 köfte
Şu 2.5 lt
Sporu daha sonra yazayım regl oluyorum çok sancim var geçerse yapacağım şimdilik
50 mekik 150 puan
100 bisiklet çevirme yerde 200 puan
CEYDOS Yawrukush AppLesma

su çok az ilerleyen saatlerde arttırmanı bekliyorum menü güzel olmuş
Sahur
1 haslanmis yumurta
2 salatalik

İftar
1 kasik pilav
1 servis kaşığı orman kebabi

ARA
1 kupa sütlu kahve
2 kupa yesilcay

Spor 30 dk kardio 300 puan.
Su 3 lt

@Meryem1306
Birgaripanne
hepsi güzel
ben direnmedim kenarından kopardım yedim . menün güzel olmuş
hepsi makarnanın suçu kalan hepsi güzel
çok iyi canım

Bin süreçte kimseyle uzun zamandır görüşmüyorum akşama kadar tekim artık çok zorluyo beni ya anneme gitmek istiyorum

Sahurda en güzeli yumurta hem tok tutuyo hemde sağlıklı

Bin süreçte kimseyle uzun zamandır görüşmüyorum akşama kadar tekim artık çok zorluyo beni ya anneme gitmek istiyorum
kıayamam ya mayısta daha özgür oalcakmışız gibi hissediyorum biraz daha sabır
güzel olmuş canım
Sahurda en güzeli yumurta hem tok tutuyo hemde sağlıklı
bu konuda sana katılıyorum. yumurta candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…