Ben de öpüyorum canım. Bu cuma uğurlu gelir inşallah tartıda hepinize@DeryaOnDiet sen nasilsin canim?
@kanadali35 , @stitch , @Kozmogirl17 ,FitFiliz , @tomrs sizleride ozlemle opuyorum kizlar.
bu şekilde devam edersen 60 ları bile göreceksin canım iyi gidiyorsun.Ben de çok mutluyum aylar sonra 76 gordum darısı 75 e.
hayır öyle düşünme oruç tutyorsun sahurda yediklerinin şişliği ancak 16 gibi iner o yüzden istersen o saat diliminde bir tartıl yeniden paylaş.tesekurler canim.
iftar oncesi tartilip 16-17 gubi yapmak isdedim kilo bildirimni, ama oyle yalan soylemis gibi his edicektim.
çok büyüttün canım hayatta herşeye kafanı bu kadar takarsan ilerleyemezsin bazı şeyleri geride bırakmalısın.Hala psikolojim bozuk ve basim agriyor aklima geldikce cildiracam
sonucunu beğenmedim. bu hafta olmadı lütfen toparla kendini.Gecen cuma 81.1
Bu cuma 81.3
Hedef 65
Fark +200 gram
Sabah tartildim wc ye cikinca bu hafta benden hayir gelmedi size
Yorucu ve bozuk bir haftaydi bugunden itibaren silkeleniyorum kalan evde yogurtta yoktu galiba onunda farki var bu hafta sut az diye tarcinli sut icmemistim tabi oda var
CEYDOS @Yawrukush Milana firuze deniz diyette
eksi gelmesine çok sevindim ama pazartesinden bu yana değişmemiş o üzdü beni.Geçen cuma : 57.8
Bugün : 57.3
Fark : -500 Gr
Yüzde :% 0.8
@YawrukushCEYDOS @Periannem Eki Görüntüle 2628257
Canim olsun haftaya toparlarsin. Düzenimiz bozulunca kilo vermemiz bozuluyor.Gecen cuma 81.1
Bu cuma 81.3
Hedef 65
Fark +200 gram
Sabah tartildim wc ye cikinca bu hafta benden hayir gelmedi size
Yorucu ve bozuk bir haftaydi bugunden itibaren silkeleniyorum kalan evde yogurtta yoktu galiba onunda farki var bu hafta sut az diye tarcinli sut icmemistim tabi oda var
CEYDOS @Yawrukush Milana firuze deniz diyette
çok iyi bayıldım.Gecen hafta 62.9
Bu hafta 62.4
Fark 0.5
Yuzde 0.794
canım 100 gr vermişsin geçen hafta kilonu yanlış hatırlıyorsun sanırım. ama bu işte kaçamak var ben sana söyleyeyim fark çok az. yazdıkalrınla daha yüksek olmalıydı.B kilo:85
Gecen cuma kilo:82.9
Bu cuma:81.4
Geelecek cuma:80
Hedef kilo:58
Yuzde : 1.80
evet canım , çok fazla yedim bu hafta ,doymak bilmedim . aldım verdim aldım verdim . sabit gelmedim en azından diye sevindim .bu şekilde devam edersen 60 ları bile göreceksin canım iyi gidiyorsun.
hayır öyle düşünme oruç tutyorsun sahurda yediklerinin şişliği ancak 16 gibi iner o yüzden istersen o saat diliminde bir tartıl yeniden paylaş.
çok büyüttün canım hayatta herşeye kafanı bu kadar takarsan ilerleyemezsin bazı şeyleri geride bırakmalısın.
sonucunu beğenmedim. bu hafta olmadı lütfen toparla kendini.
eksi gelmesine çok sevindim ama pazartesinden bu yana değişmemiş o üzdü beni.
tebrik ederim :)merhaba hanimlar ❤
benden giden -700 gram olmuş
geçen hafta : 76,5kg
bu hafta : 75,8 kg
fark :700 gram
yüzde: %0,91
gelecek cuma hedefim 75,0
tebrik ederim canım :) aynı vermişiz bu haftaGecen hafta 62.9
Bu hafta 62.4
Fark 0.5
Yuzde 0.794
ruya sonucta o kadar onemseme, sadice bir ruya.Hala psikolojim bozuk ve basim agriyor aklima geldikce cildiracam
tamam canim tartilirim ama en fazla 200-300 garam fark olur diye dusunuyorum.bu şekilde devam edersen 60 ları bile göreceksin canım iyi gidiyorsun.
hayır öyle düşünme oruç tutyorsun sahurda yediklerinin şişliği ancak 16 gibi iner o yüzden istersen o saat diliminde bir tartıl yeniden paylaş.
çok büyüttün canım hayatta herşeye kafanı bu kadar takarsan ilerleyemezsin bazı şeyleri geride bırakmalısın.
sonucunu beğenmedim. bu hafta olmadı lütfen toparla kendini.
eksi gelmesine çok sevindim ama pazartesinden bu yana değişmemiş o üzdü beni.
yok girmiyormus, bende 16 gibi yeniden tartilcam.CEYDOS acaba diyorum ben saat 4 te tekrar mı bildirim yapsam , iftara doğru daha çok gider belki , hileye mi girer ki bu
harika sonuç hakettin güzel menülerin vardı.merhaba hanimlar ❤
benden giden -700 gram olmuş
geçen hafta : 76,5kg
bu hafta : 75,8 kg
fark :700 gram
yüzde: %0,91
gelecek cuma hedefim 75,0Eki Görüntüle 2628294
ama bizim kadar verince durma normal canım bakma sen bana. bu kilolarda çok zor düşüyor.evet canım , çok fazla yedim bu hafta ,doymak bilmedim . aldım verdim aldım verdim . sabit gelmedim en azından diye sevindim .
ne hilesi canım saat 17 ye kadar vaktimiz var.hayırdır takıma dönüyor musun yoksa.CEYDOS acaba diyorum ben saat 4 te tekrar mı bildirim yapsam , iftara doğru daha çok gider belki , hileye mi girer ki bu
fotoğrafın üstüne tıkla köşesinden tut küçült word belgesinde olduğu gibikizlar yaa resim yukluyorum kocaman cikiyor duzeltiyim desim beceremedim nasil yapiyorsunuz kucuk resim atmayi tarti fotom kocaman sayfayi kapladi kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?