Vay 3. Olmuşum ya benPUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
1. Milana firuze
2. erciyes111
3. B Beklenen2
4. CEYDOS
5. Birgaripanne
6. @melek ada
7. @Aycaokurcan
8. cokofesttt
9. deniz diyette
10. @luges
11. Aomine Daiki
12. N Nefes1411
Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.
Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.
yinemi birinciyim bu hafta fazla spor yapamadigim icin beklemiyordum.PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
1. Milana firuze
2. erciyes111
3. B Beklenen2
4. CEYDOS
5. Birgaripanne
6. @melek ada
7. @Aycaokurcan
8. cokofesttt
9. deniz diyette
10. @luges
11. Aomine Daiki
12. N Nefes1411
Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.
Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.
çok iyi gidiyorsun canım bravo
Maşallah canım çok güzel bir eksi haftaya daha iyi olacağına eminim
Senin kadar değil ama bende güzel verdimCanım eşimAomine Daiki bu hafta bence ikimizde ıyı kılo verdik. Insallah kılo vermem devam eder. Eşim bile şaşkın az yememe ekmek ve şekeri tamamen sildim ıkı haftadır bakalım bu hafta ne yaptık merak ediyorum kılonu
PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
1. Milana firuze
2. erciyes111
3. B Beklenen2
4. CEYDOS
5. Birgaripanne
6. @melek ada
7. @Aycaokurcan
8. cokofesttt
9. deniz diyette
10. @luges
11. Aomine Daiki
12. N Nefes1411
harikasın gerçekten maşallah .Geçen hafta:65.4
Bu hafta:64.7
Fark:0.7
Yüzde:1,07
Gelecek hafta için hedef kilo:64
Eki Görüntüle 2628404
Vay vay vayyy 5 olmusumPUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
1. Milana firuze
2. erciyes111
3. B Beklenen2
4. CEYDOS
5. Birgaripanne
6. @melek ada
7. @Aycaokurcan
8. cokofesttt
9. deniz diyette
10. @luges
11. Aomine Daiki
12. N Nefes1411
Teşekkür ederim kaptanımharikasın gerçekten maşallah .
kim demiş zayıflayamadığımı ben tescilli menopozluyum ama bacağını kırmak için uğraşıyorum. arada gelip arada gelmiyor. bu ay gelmeyenlerden o da şişkinlik yapıyor.Vay vay vayyy 5 olmusum
Bu arada regl menusunden mi bahsediyorduk ki ben zayiflayamiyorsun diye demistim
az olsun eksimiz olsun. tebriklerGeçen hafta 64.8
Bu Cuma 64.5
Fark - 300
Yüzde 0.462
Yawrukush CEYDOS N Nefes1411
Eki Görüntüle 2628408 Eki Görüntüle 2628408
Duzensiz regl olmak cok zor canim. o şişkinlik mahvediyor adam... hayırlısıyla gelsin inşallahnihayet canım
çok güzel etkiler bence bu dönemde dikkat eder ve spora yüklenirsen daha fazla kilo verebilirsin. ben hala bekliyorum soğan suları kaynattım, civan perçemi içiyorum.yok yok yok.
harikasın yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?