- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Cumaya hallediyorsun nasıl olsa kaptanım4. takım kimse uyanmadı mı daha? gününüz aydın tartılarınız hafif olsun diyerek ilk kilo bildirimini rezil bir şekilde ben yapayım
izne ayrılış : 63,9 kg
bugün : 64,1 kg
hemen geleneksel mazeret sıralamasından durumuma en uygun olan regl seçeneğini seçiyorum. zamanı geldi diye düşünerek izne ayrılmıştım ancak o zaman hiç gelmedi sanırım artık gelmeyecek yine menopoza girme çalışmalarına başladı vücudum sanki. kabus gibi. çok mutsuzum.
Vay vay vay harikasın eski eşimgunaydin canlar
cuma kilom 75,8
bugun kilom 75,2
fark -600
kac gündür tuvalete çıkamıyordum dunku kayisi hosafindan sonra cikabildim kilodaki bu düşüşte onunda etkisi oldugunu dusunuyorum
cuma hedefim insallah 74 ü gorebilmek
Canım çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindirNasilsiniz kizlar ,bugün işten erken çıkma sırası bendeydi, attım kendimi yatağa , başımda nasıl ağridi bugün , çalışırken kafamı duvarlara vurasim geldi , su migren ne pis bir şey . Sizde ne var ne yok ,gününüz nasıl geçiyor ?
Teşekkür ederim kaptanım son zamanlarda pazartesi hep + oluyordu ona sevindim ben deişte böyle hep destek tam destek. farkında çok güzel
malesef o ödem gitmedi soğna suyu bile içtim ama fayda etmiyor bişey. cumaya kadar bu işi çözmem lazım.
cumaya kadar artacaktır bu fark.
bende mutlu oldum senin adına canım.
Teşekkür ederim canım benim inşallah ☺eksi gelmişsin çok güzel canım :) cumaya çok daha da artar :)
Su biraz az canım onun haricinde beğendimbugün menüm
sahur : " minik yumurta+1 kaşık kıymadan kıymalı yumurta
1 gözleme
salatalık
peynir
3 zeytin
iftar: 3 kaşık bulgur pilavı
avuç içinden fazla ramazan pidesi
3 kaşık tavuk
salata
ara : 4 kare bitter
1 ceviz,1 çiğ badem,3 fındık
1fincan süt
su : 1 litre
spor : 45 dk leslie
Yawrukush CEYDOS erciyes111
Ayy ben de çok seviyorum bu çorbayı iki gundur de menumde
kafamiza taktigimiz icin oluyor benceaynı ben ne oluyor bize?
Olur canim ben ramazan pidesini de ekmegi de hep evde yapiyorum cokta guzel oluyor cocuklar disardan yemiyor artikbugün temizlik vardı kaptanım bizde kızlarla hallettik. ben 100 ceza jumpingimi yaptım kendime biçtiğim. şimdi yemek hazırlıkları başlayacak. pide yoğurdum bakalım olacak mı?
hemen iftar menüsünü yazayım
etli taze fasulye + sarımsaklı cacık + bulgur pilavı + ev yapımı pide + tatlı ama karar verilmedi daha çeşidine
Gecmis olsun canimNasilsiniz kizlar ,bugün işten erken çıkma sırası bendeydi, attım kendimi yatağa , başımda nasıl ağridi bugün , çalışırken kafamı duvarlara vurasim geldi , su migren ne pis bir şey . Sizde ne var ne yok ,gününüz nasıl geçiyor ?
Ya ben Leslie 45 dk yaparken bu kadar yorulmuyorum canımKızlar Leslie videosunun Türkçe versiyonunu buldum.
Harika yaptırıyor bugünkü sporum buydu. Anlayarak yapmak cok daha etkili.
Kızlar ben sabitim 70 den sonra benim vücut kiloyu koruyor herhalde
Cuma.67.70
Pazartesi 67.70
Yawrukush CEYDOS @ melek ada
Bugün ne yedim
Köfteli çorba
Tavuklu güveç
Az pide 1 kaşık pilav
Salata
Sahur
1 dilim ekmek
Tonbalığı
Dom salatalik
Su
2.5 litre
Spor
10 dk alt.karin ×3=30
100 yerde bisiklet çevirme ×3= 300
100 ayakları karna cekme× 3 = 300
100 donkey tekmesi×3=300
Toplam 930
Harikasın kuzum
Harikasın canımCuma 64,7
Pazartesi 64,6
Gelmiş 68
Aleyküm selamSelamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor, iftara az kaldi neler yapiyorsunuz?
Pide nasıl olduuuuunbugün temizlik vardı kaptanım bizde kızlarla hallettik. ben 100 ceza jumpingimi yaptım kendime biçtiğim. şimdi yemek hazırlıkları başlayacak. pide yoğurdum bakalım olacak mı?
hemen iftar menüsünü yazayım
etli taze fasulye + sarımsaklı cacık + bulgur pilavı + ev yapımı pide + tatlı ama karar verilmedi daha çeşidine
İnşallah hakkınızda en en hayırlısı olur canımYok bi rahatsizligiim canım tup bebek yaptırmak için görüşmeye gideceğiz
Migren 1 sinüzit 2.....Nasilsiniz kizlar ,bugün işten erken çıkma sırası bendeydi, attım kendimi yatağa , başımda nasıl ağridi bugün , çalışırken kafamı duvarlara vurasim geldi , su migren ne pis bir şey . Sizde ne var ne yok ,gününüz nasıl geçiyor ?
Vuhuuuu nasııııııl harika eksiSaygıdeğereşim lütfen başla artık bak bu hafta 1. Olmamız lazım.
Ben cuma günü ;75.7 idim
Bugün 75,2
Ha gayret başarabiliriz :
Ayy kızlar 2 saat temizlik yaptim cok yoruldum. Oruç değilim ne de olsa diye kosturup durdum.
aksamda leslie 2 mil gelecek insallah .
Sonra bol bollll motivasyon videosu, spor videosu, zayiflayan youtuberlari dinlerim .
2 ayda 20 kilo verenleri gördükçe neler yaşadıklarını dinleyince cok motive oluyorum.
Kuzum hsrikasıııın neler yaptın nasıl oldu
Oyyy maşallah kuzumYazdığım yemeklerde yağ ve tuz yok canm açıkçası zorlanıyorum ama sonuçta zayıflamak var dayanıyorum mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?