Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menum sahur yapmadım
İftar 1 kase mercimek çorba 1 tane kuçuk balık salata

Cuma 76.7
Bugun 76.3

Spor aynı 500 ip atlama
50 suguat
CEYDOS Yawrukush
fark çok güzel gelmiş tebrikelr.
bunu deneyeceğim canım. aktara gidip alayım. bugün yada yarın. tabi kür halinide bulmam lazım .
CEYDOS ne güzel iftar menünüz varmis, yiyenlere afiyet olsun, senin iradene hayranim.
Ben bugun epey ter attim . Bu emeklerimi çöpe atmamaliyim, kacamak yapmamaliyim.
yemiyorum canım sadece yaparken tuzuna bakıyourm o kadar oda her zaman değil. ben kokuyla hareket edenlerdenim her şeyi tamsa güzel kokar deyip tatmam bile. bu yıl başlarken hedeflerim vardı. biri kilo vermekti. kendime inanmam için bu yolu tamamlamam şart.
yok canım bişey olmadı. ama yine de teşekkür ederim.
Cumaya hallediyorsun nasıl olsa kaptanım ☺
Teşekkür ederim kaptanım son zamanlarda pazartesi hep + oluyordu ona sevindim ben de
ya evet pazartesi hep uğursuz bana o yüzden hiç sevmiyorum moralimi bozuyor pazartesi tartıları. hani haftasonu kaçamak yapmışım gibi hareket ediyor baskül. siz biliyorsunuz yok yani kaçamak falan.
Olur canim ben ramazan pidesini de ekmegi de hep evde yapiyorum cokta guzel oluyor cocuklar disardan yemiyor artik
siyez unu ile yatım ben tam pide gibi şişmedi benimki ama evdekiler beğendiler.

04.04.2020

Sahur

3 yemek kaşığı kavurmalı yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik

İftar

1 kase mercimek çorbası
Fırınlanmış 6 küçük köfte 3 patates

Yatmadan önce 1 çb kefir

Akşam ara öğünler yapamıyorum kızım 2 gündür durmuyor sahuru buluyoruz kendisiyle.. çay bile içemiyorum.. suyumu takip edemiyorum atak haftamıza girdik galiba

Su 2,8 lt

B Beklenen2 CEYDOS Yawrukush

40 ında 4 aylıkken 8 aylıkken yani 4 ün katlarında huy değiştirme dönemleri olur.bu dönemlerde fazla nazlarsan beklenti içinde davranışlarına katlayarak eklerler edindikleri huyları o yüzden çok dikkatli davran şımarıklık ağlaması ile ihtiyaç ağlamalarını ayırt etmeye çalış.

Çok güzel olmuş canım menün

KONTROL TARTISI
4 Nisan 2020

İSİMGEÇEN HAFTAARA ÖLÇÜM
FARK
Birgaripanne
81,3
81,7
0,4+
mifihafa
72,1
72,3
0,2+
CEYDOS
63,9
64,1
0,2+
Melek Ada
59,1
58,4
0,7
luges
75,8
75,2
0,6
M Meryem1306
75,7
75,2
0,5
B Beklenen2
74,8
74,4
0,4
A Aycaokurcan
76,7
76,3
0,4
cokofesttt
64,5
64,2
0,3
erciyes111
69,1
68,9
0,2
fyzanur
56,9
56,7
0,2
Aomine Daiki
64,7
64,6
0,1
Milana firuze
68,2
68,2
0
AppLesma
67,7
67,7
0

kırmızı ve mor renk ile fark hesapladıklarım lütfen dikkat menülerinizi gözden geçirmelisiniz. Eksi bildirim yapanlar sizlerde gevşemeyin bu hafta menülere yorum yapmıyorum ama karbonhidratları gözden kaçırmıyorum. Bu güzel sonuçları heba etmeyelim.

InşAllah kaptanim

Ben dün tartılma olduğunu bilmiyordum bugün tartılıp söylesem olur mu
En son 73.350 gramdım sonrasını bilmiyorum

Yawrukush CEYDOS
şöyle yapalım. sen katılım formunu sil baştan doldur.böylece hem yeni gelen arkadaşlarımız seni tanımış olurlar hemde yeni hedeflerin başlangıç kilonu bildirmiş olursun. iftar öncesi tartılıp katılım formuna giriş yaparsın nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…