fark çok güzel gelmiş tebrikelr.
bunu deneyeceğim canım. aktara gidip alayım. bugün yada yarın. tabi kür halinide bulmam lazım .hayıt otu
yemiyorum canım sadece yaparken tuzuna bakıyourm o kadar oda her zaman değil. ben kokuyla hareket edenlerdenim her şeyi tamsa güzel kokar deyip tatmam bile. bu yıl başlarken hedeflerim vardı. biri kilo vermekti. kendime inanmam için bu yolu tamamlamam şart.CEYDOS ne güzel iftar menünüz varmis, yiyenlere afiyet olsun, senin iradene hayranim.
Ben bugun epey ter attim . Bu emeklerimi çöpe atmamaliyim, kacamak yapmamaliyim.
yok canım bişey olmadı. ama yine de teşekkür ederim.Selam kızlarCEYDOS kaptanım çok geçmiş olsun okudum ama bir türlü yazamadım. Bugünkü menu pardon dünkü
Sahur
Bir yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, iki dilim ekmek
İFTAR bir önceki günden kalanlar
Bir hurma, Bir kase domates çorbası, iki kaşık tavuklu bulgur pilavı, iki kaşık salata, bir ısırık pide
Ara bir bardak tarçınlı süt
Su 2 litre
Spor 50 jj
50 bacak hareketi
100 bisiklet hareketi
100 flutter kicks
100 zıp
CEYDOS Yawrukush fyzanur
ya evet pazartesi hep uğursuz bana o yüzden hiç sevmiyorum moralimi bozuyor pazartesi tartıları. hani haftasonu kaçamak yapmışım gibi hareket ediyor baskül. siz biliyorsunuz yok yani kaçamak falan.Cumaya hallediyorsun nasıl olsa kaptanım ☺
Teşekkür ederim kaptanım son zamanlarda pazartesi hep + oluyordu ona sevindim ben de
siyez unu ile yatım ben tam pide gibi şişmedi benimki ama evdekiler beğendiler.Olur canim ben ramazan pidesini de ekmegi de hep evde yapiyorum cokta guzel oluyor cocuklar disardan yemiyor artik
evdekiler beğendiler.sana da kargo yapayım mı?Pide nasıl olduuuuun
tabi öyle olacak. zaten hiç 64 gibi değilim daha çok 62,5 63 gibi vücudum ama densiz tartı işte pazartesi morali bozacak ya oluyor hep.Sen Cuma’ya eksiye çevirirsin ceydoş kaptanım
Rabbim inşallah olumlu sonuçlar nasip eder canımYok bi rahatsizligiim canım tup bebek yaptırmak için görüşmeye gideceğiz
40 ında 4 aylıkken 8 aylıkken yani 4 ün katlarında huy değiştirme dönemleri olur.bu dönemlerde fazla nazlarsan beklenti içinde davranışlarına katlayarak eklerler edindikleri huyları o yüzden çok dikkatli davran şımarıklık ağlaması ile ihtiyaç ağlamalarını ayırt etmeye çalış.04.04.2020
Sahur
3 yemek kaşığı kavurmalı yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
İftar
1 kase mercimek çorbası
Fırınlanmış 6 küçük köfte 3 patates
Yatmadan önce 1 çb kefir
Akşam ara öğünler yapamıyorum kızım 2 gündür durmuyor sahuru buluyoruz kendisiyle.. çay bile içemiyorum.. suyumu takip edemiyorumatak haftamıza girdik galiba
Su 2,8 lt
B Beklenen2CEYDOS Yawrukush
Çok güzel olmuş canım menün04.04.2020
Sahur
3 yemek kaşığı kavurmalı yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
İftar
1 kase mercimek çorbası
Fırınlanmış 6 küçük köfte 3 patates
Yatmadan önce 1 çb kefir
Akşam ara öğünler yapamıyorum kızım 2 gündür durmuyor sahuru buluyoruz kendisiyle.. çay bile içemiyorum.. suyumu takip edemiyorumatak haftamıza girdik galiba
Su 2,8 lt
B Beklenen2CEYDOS Yawrukush
Amin canım gittim bakalim önümüzdeki ay Rahme çizik atılıp işleme baslanacakRabbim inşallah olumlu sonuçlar nasip eder canım
yine mayıs olacak yani dediğim gibi. bu olacak hadi bakalım gelsin bebişAmin canım gittim bakalim önümüzdeki ay Rahme çizik atılıp işleme baslanacak
Inşallah kaptanım şimdi haziran da işlem yapılacak bakalim sonuç ne olacak dua edin olur mu çok ihtiyacım var 3. Denememizyine mayıs olacak yani dediğim gibi. bu olacak hadi bakalım gelsin bebiş
tabi ya biz mayıstayız. etmem mi kuzu bütün kalbimle.Inşallah kaptanım şimdi haziran da işlem yapılacak bakalim sonuç ne olacak dua edin olur mu çok ihtiyacım var 3. Denememiz
| İSİM | GEÇEN HAFTA | ARA ÖLÇÜM | FARK |
|
| 81,3 | 81,7 | 0,4+ |
|
| 72,1 | 72,3 | 0,2+ |
|
| 63,9 | 64,1 | 0,2+ |
|
| 59,1 | 58,4 | 0,7 |
|
| 75,8 | 75,2 | 0,6 |
| M Meryem1306 | 75,7 | 75,2 | 0,5 |
| B Beklenen2 | 74,8 | 74,4 | 0,4 |
| A Aycaokurcan | 76,7 | 76,3 | 0,4 |
|
| 64,5 | 64,2 | 0,3 |
|
| 69,1 | 68,9 | 0,2 |
|
| 56,9 | 56,7 | 0,2 |
|
| 64,7 | 64,6 | 0,1 |
|
| 68,2 | 68,2 | 0 |
|
| 67,7 | 67,7 | 0 |
InşAllah kaptanimKONTROL TARTISI
4 Nisan 2020
İSİM GEÇEN HAFTA ARA ÖLÇÜM FARK Birgaripanne 81,3 81,7 0,4+mifihafa 72,1 72,3 0,2+CEYDOS 63,9 64,1 0,2+Melek Ada 59,1 58,4 0,7luges 75,8 75,2 0,6M Meryem1306 75,7 75,2 0,5B Beklenen2 74,8 74,4 0,4A Aycaokurcan 76,7 76,3 0,4cokofesttt 64,5 64,2 0,3erciyes111 69,1 68,9 0,2fyzanur 56,9 56,7 0,2Aomine Daiki 64,7 64,6 0,1Milana firuze 68,2 68,2 0AppLesma 67,7 67,7 0
kırmızı ve mor renk ile fark hesapladıklarım lütfen dikkat menülerinizi gözden geçirmelisiniz. Eksi bildirim yapanlar sizlerde gevşemeyin bu hafta menülere yorum yapmıyorum ama karbonhidratları gözden kaçırmıyorum. Bu güzel sonuçları heba etmeyelim.
şöyle yapalım. sen katılım formunu sil baştan doldur.böylece hem yeni gelen arkadaşlarımız seni tanımış olurlar hemde yeni hedeflerin başlangıç kilonu bildirmiş olursun. iftar öncesi tartılıp katılım formuna giriş yaparsın nasıl ?
İnsallahhh hayırlısıyla bebislerimize kavuşuruz canmmmInşallah kaptanım şimdi haziran da işlem yapılacak bakalim sonuç ne olacak dua edin olur mu çok ihtiyacım var 3. Denememiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?