- 5 Ekim 2017
- 565
- 2.224
- 63
- 36
Bende devamlı tatlı yapıyorum bi gün eksik olsun eşim yapsana diyo ben öyle olunca hurma veya muz üzerine kakao veya bi kare bitter atıyorum ağzımakizlar ya yemegi yedim ama icimde aşıri bi tatli istegi vareşimde pasta yapta yiyek diyor ama yok engel olacagim kendime yapmakta yok yemekte
aynen hedefimi tutturmayı düşünüyorum.işte böyle hep destek tam destek. farkında çok güzel
malesef o ödem gitmedi soğna suyu bile içtim ama fayda etmiyor bişey. cumaya kadar bu işi çözmem lazım.
cumaya kadar artacaktır bu fark.
bende mutlu oldum senin adına canım.
Canm kilo verme döneminde bir duraklama evresi oluyor ama sen devam et gidecek o kilolarKızlar ben sabitim 70 den sonra benim vücut kiloyu koruyor herhalde
Cuma.67.70
Pazartesi 67.70
Yawrukush CEYDOS @ melek ada
Bugün ne yedim
Köfteli çorba
Tavuklu güveç
Az pide 1 kaşık pilav
Salata
Sahur
1 dilim ekmek
Tonbalığı
Dom salatalik
Su
2.5 litre
Spor
10 dk alt.karin ×3=30
100 yerde bisiklet çevirme ×3= 300
100 ayakları karna cekme× 3 = 300
100 donkey tekmesi×3=300
Toplam 930
evde tatli türü bisey olursa ben durduramiyorum kendimi o yüzden yapmiyorum arada bi yapiyorum sadeceBende devamlı tatlı yapıyorum bi gün eksik olsun eşim yapsana diyo ben öyle olunca hurma veya muz üzerine kakao veya bi kare bitter atıyorum ağzıma
Bizim menüde ekler ve halka tatlı vardı sadece bakmakla yetindimkizlar ya yemegi yedim ama icimde aşıri bi tatli istegi vareşimde pasta yapta yiyek diyor ama yok engel olacagim kendime yapmakta yok yemekte
Amin canım insallahHadi hayırlısı bakalim . Inşallah tedavin iyi sonuç verir
Of off evlendiğinden beri diyetteyim her doğum sonrası alınan 25 kiloyu vermek icin hep diyet 15 yıldır devam ediyorum
O zaman menu guzel olmuşpizza çooook falsolu olmamaış mı başlangızç için? eşini kenara koy yemek yerken kendi tercihlerine göre hareket et bundan sonra
yok be canım lavaş kim ben kim. tabiki lavaş vardı ama ben sade aldım tabağıma öyle yedim.
eksi gelmişsin çok güzel canım :) cumaya çok daha da artar :)
Canim olmamis aksam protein hic yok kan degerlerin duser kurubaklagillerden et den yogurttan tavuktan baliktan birşey olmaliBugünkü menum
Sahur 1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Domates marul
8 zeytin
5 patates kızartması
İftar
2 kase çorba
Bol salata
Ara
Yarım armut bir havuc 3 erik 8 çilek
10 bardak su yarım saat yürüyüş
Birgaripanne
kuzum bana testler yapıldı zaten tamam hormonların menopoza girmiş dediler ilaç verdiler yaşınız çok genç devam etmesini isterseniz bu ilaçı kullanın dediler. bende araştırdım hoşuma gitmedi yazılanlar kullanmadım. ama sonra ben resveratrole bağlıyorum yeniden gelmeye başladı. yani aslında uzatmaları oynuyorum gibi bişey yaşıyorum. ama doğal tavsiyelere açığım. yarışmayı cuma günü paylaştım canım
Sütlü tatlı tercihin olsunevde tatli türü bisey olursa ben durduramiyorum kendimi o yüzden yapmiyorum arada bi yapiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?