Süpersin kuzum maşallahCanım bildirimi bu cumaya göre yaptım aslında , cuma bildirimlerine hep geçen cuma diye başlayınca buna da geçen diye yazmışım , bu cuma 57.3 bugün 56. Kaçtı kız aha şimdi unuttum valla , anamm açlık basima vurmuş , kac çıkmıştım ben bugün ,
feyzoş karışırsa ceydoş karışmaz canım. dikkatimi mi sınıyorsunuz diye merak etmedim değil .minnak puntolu yazılar bir öncenin kilosonu verip farkları yanlış bulmalar. sınavda gibiyim yav.geçtim mi kaç aldım diye sorasım var.
Aaa canım geçmiş olsunHasta olduğum için sahur yapmadim kahvaltıdan öncede tartilinca öyle güzel birşey ortaya ciktiyarında hastahaneye gideceğim için tutamayacağım inşallah cumaya daha fazla kilo veririm inşallah dr da güzel şeyler söyler de onda da yüzüm guler
HarikasınCuma 74.8
Pazartesi 74.4
Sen Cuma’ya eksiye çevirirsin ceydoş kaptanım4. takım kimse uyanmadı mı daha? gününüz aydın tartılarınız hafif olsun diyerek ilk kilo bildirimini rezil bir şekilde ben yapayım
izne ayrılış : 63,9 kg
bugün : 64,1 kg
hemen geleneksel mazeret sıralamasından durumuma en uygun olan regl seçeneğini seçiyorum. zamanı geldi diye düşünerek izne ayrılmıştım ancak o zaman hiç gelmedi sanırım artık gelmeyecek yine menopoza girme çalışmalarına başladı vücudum sanki. kabus gibi. çok mutsuzum.
Harikasıııbgunaydin canlar
cuma kilom 75,8
bugun kilom 75,2
fark -600
kac gündür tuvalete çıkamıyordum dunku kayisi hosafindan sonra cikabildim kilodaki bu düşüşte onunda etkisi oldugunu dusunuyorum
cuma hedefim insallah 74 ü gorebilmek
Görürsün kuzum bir şey kalmamııışGecen cuma 81.3
Bugun 81.7
Arti 400
Tamamen yulaf diyetine basliyorum kizlar midem bulansa da bitti artik bu hafta 79 u gormem lazim
@Ceydos @Yawrukush @Meryem1306
Bu hafta güzel ders de çalışamadım
Iftar sonrasi yaptigin ara bozmus canim menuyu ,200 ip atlama cezasi geliyor malesef :)
@Ceydos kaptan sagolsunPuuff ve seni es yapmis canim :)
Harikasin canim.
Haklisin canim memleketimin gozunu seveyim, oglum dustukten 5 saat sonra atildi dikisleri...
Cok gecmis olsun senin kuzunada...
Insallah tatliya baglanmistir canim..
Ac birakma kendini..
Canim huzursuzlugu distendir buyuk ihtimal.
Ateside bir daha cikmaz insallah.
Acil sifalar tekrardan..
Gulum menun olmamis ama bir iki gune duzene sokarsin menulerini diye dusunuyorum.
Malesef bu menuye 15 dk adimlama cezasi geliyor, evde adimlarsin canim..
Canim cok calisiyorsun sinava haliyle diyete kafa yorman zorlasiyor.
Elinden geldigi kadar...
Hayırlı olsuuuungittik canim, sukur gorundu bebis
Ben bile kendime inanamıyorum. Bu grup bana çok şey öğrettiHarikasın kuzum
sagol cnaim, amin. insallah dogumdan sonra donerim simdiden kilo almaya basladim zatenÇok güzel bi haber . Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
sagol canimHayırlı olsuuuun
Dün kahvaltıHayirli sabahlar
Sahur
1 dilim kitir ekmek sosis aksamdan kalan salata zeytin peynir cay
İftar
1 kase yayla corbasi 1 tabak kuru fasulye 3 kasik pilav az yogurt bol salata
Ara buyuk fincan turk kahvesi az kabak cekirdegi
Ara 1 kucuk kupa sade nescafe yarim dilim misir unlu kek
Su 2 lt yi gecmistir
Spor cezam vardi ip atlama yapamiyorum onun yerine
150 topuga degme
100 bisiklet
50 dizleri cekerek kosma
@Yawrukush @CeydosPuuff esim nerelerdesin
Sorma canim duzenli spor yapiyorum, ama bugun cok yoruldum. Video acayip etkili pertim çıktıYa ben Leslie 45 dk yaparken bu kadar yorulmuyorum canım
Ama ben de sevdim bu hanımefendiyi
Kızı Hafsa hele o kadar tatlı ki
Biz de sen ders calisiyorsun diye ses etmiyorduk :) toparlanirsin canim ha gayret, üşenme erteleme vazgecmeee.Bu hafta güzel ders de çalışamadım
Yemeğe dikkat edemedim
Artık kendimi toplamam lazım kaptanım
Hamile misin :) çok sevindim rabbim kucağına almaya nasip etsinsagol cnaim, amin. insallah dogumdan sonra donerim simdiden kilo almaya basladim zaten
Mikemmmel olmus. Taze patatesin 1 tane olduğunu düşündüm , çünkü Milana cok yemez dikkat eder eşimdunki menum.mikemmmel olmus.
sahur- 2yumurta 2dilim tb ekmegi. 1bardak sut.
iftar- 1 kase corba, 1tabakta haslanmis kara bugday ve taze patates. 1 bardak ayran.
spor: 5 000 adim-250 puan.
200 ip - 400 puan.
100 sugut- 300 puan.
1saat ev isi - 180 puan
toplam-1130 puan.
deniz diyette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?