- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Nasil canin tatli istemez var mı bunun bir formülü bana da söyle NolurUnsuz mu maalesef ilk denemem oldugu icin koydum
Ama bundan sonra unsuz yaparim kaptanim 2 yumurtalisini yaptim 1 ini sabah 1 ini ikindin yedim diger ikisini cocuklar yedi
Ben 26 dan once bitirdim galiba seker istegini
Her a1.1 e gelmiyormuş, sağlık olsun canooom. Yuz temizleme cihazı ise yariyor mu kibirimizin yüzü gülmüş en azından bende yüz temizleme cihazı uğruna 8:30 da market nöbetine gittim. 5. sırada girdim içeri kimsede almadı cihazı sepetlere baktım tek tekbana ayrılmış cihazı bulamadık. kaldı boşuna beklemişim. sonra marketler aktar derken eve eli boş döndüm.
ya neden böyle oldu feyzacım ya. masa başında bekleyeceksin sanırım yanlış mı anladım. çok hareketsiz kalacaksın. ama rahatta olabilir
yulaf unu koy normal un yerine o zaman daha sağlıklı olur.
İyi aksamlar canim.Selamlar, iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
CEYDOS kaptanim ellerine saglik , daralma tablomuzu 1. sayfamizda guncelledim..
Bulabilsem koyarim ama ekmek hic yemedim biz bugdayi kendimiz cektiriyoruzbirimizin yüzü gülmüş en azından bende yüz temizleme cihazı uğruna 8:30 da market nöbetine gittim. 5. sırada girdim içeri kimsede almadı cihazı sepetlere baktım tek tekbana ayrılmış cihazı bulamadık. kaldı boşuna beklemişim. sonra marketler aktar derken eve eli boş döndüm.
ya neden böyle oldu feyzacım ya. masa başında bekleyeceksin sanırım yanlış mı anladım. çok hareketsiz kalacaksın. ama rahatta olabilir
yulaf unu koy normal un yerine o zaman daha sağlıklı olur.
Tarcinli sut ama adeti geciktiryormusNasil canin tatli istemez var mı bunun bir formülü bana da söyle Nolur
@AppLesma çok tebrik ederim harikasın.Kizlar editorumuz bireysel yarisma listesini guncellemis, linki asagiya birakiyorum, yarisan-listede olan arkadaslarim , yarismada kacinci sirada oldugunuzu gorebilirsiniz.
En alttaki, en son mesaja bakin lutfen.
Ilk 10'a girmeyi basaran uyemiz @AppLesma canim senide ayrica tebrik ediyorum, cok mutlu ettin bizi...
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
Edit: hasibeG nin takımı düzeltildi. BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . herderdedeva *** 3.Takım ► 25.01.18 ► 106,30 ► 72,00 ► 34,30 ► 32,27% 2 . HasibeG *** 6.Takım ► 08.02.19 ► 104,10 ► 74,50 ► 29,60 ► 28,43% 3 ...www.kadinlarkulubu.com
hayır gelmiş bulamadık nerede boşuna uykusuz kaldım.Her a1.1 e gelmiyormuş, sağlık olsun canooom. Yuz temizleme cihazı ise yariyor mu ki
kesin girersin canım maşallah çok iyi gidiyorsun.İyi aksamlar canim.
İftar hazırlığı yaptığım karışık kızartma var menüde ama ben yemeyeceğim
İnşallah listeye de girebilirim ilerleyen haftalarda
Hepinizin ellerine sağlık Teşekkür ederim
İyi ki varsınız
oooo öyle olsa bende ondan koyarım. en doğal hali. ama yinede az kullanBulabilsem koyarim ama ekmek hic yemedim biz bugdayi kendimiz cektiriyoruz
Tarcinli sut ama adeti geciktiryormus
Normal tarifte iki bardaga yakin diyordu ben bir bucuk bardaktan az koydum amabir dahakine 1 bardaktan az koyacagim bu arada kizimin cok hosuna gitti bir dahakine onun kine ayriyeten bir cay kasgi cikolata da koyacagim@AppLesma çok tebrik ederim harikasın.
hayır gelmiş bulamadık nerede boşuna uykusuz kaldım.
kesin girersin canım maşallah çok iyi gidiyorsun.
oooo öyle olsa bende ondan koyarım. en doğal hali. ama yinede az kullan
Hmm simdi anladim. Değişik olmuş.@AppLesma çok tebrik ederim harikasın.
hayır gelmiş bulamadık nerede boşuna uykusuz kaldım.
kesin girersin canım maşallah çok iyi gidiyorsun.
oooo öyle olsa bende ondan koyarım. en doğal hali. ama yinede az kullan
Hmm simdi anladim. Değişik olmuş.
Ayy ağzından bal damlıyor şu 55 bana gelseee
Benimleee kalsaaa
Menün güzel olmuş canım inşallah yarın bol eksili bir şekilde sonuçlanır bugün tartıldım moralim biraz bozuldu ama bakalım yarın kaç cikacak
bende 60 istiyorum ama çok pis takıldım gibi görünüyor. canımı sıkıyor bu durum
Zayiflayan herkesin basina geliyor bu olay.bende 60 istiyorum ama çok pis takıldım gibi görünüyor. canımı sıkıyor bu durum
Hmm simdi anladim. Değişik olmuş.
Ayy ağzından bal damlıyor şu 55 bana gelseee
Benimleee kalsaaa
Zayiflayan herkesin basina geliyor bu olay.
Değişik yontemler var, kimi cok yiyor, kimi spora abaniyor...
ama benim hic tecrübem yok
Senin icin arastirma yapayim bi canim. Belki ise yarar birsey bulurum.
Oyy canim benim insallah sen de hedef kilona ulasirsin.Canım ne kalmış 55 gelecek tabi ki
güzel bilgiler canim. Denemeye değerHepsi vücüt şaşırtmak için uygulaman yöntemler ve herkeste farklı tepkiler verir, mesela her akşam spor yapıyorsan eğer sabaha almalısın, 2-3 günlük şok yapılabilir gibi gibi o Zaman kırılır ve miktarları da sonrasında azaltmak lazım mide küçülüyor ona ayak uydurmak ve rutinden çıkmak gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?