oğlumla olmuyo canım denedim bi kaç kez gözüme parmağını sokar saçımı çeker kolumu ısırır oyoyy:))
onu babasına satmam lazım..
perş-cuma karın bölgesi günleeri diyodu sanki
salı günü hiç top kullanmıyo canım ondan dedim.bizde top olmadğı için
günaydın canlarım
bu sabah çok mutluyum diyet işe yaradı tartılır tartılmaz size koştum müjde vermek ve mutluluğumu paylaşmak için dün gün boyu patetes yedim. tam uyguladım hiç bozmadım 45 dakikada tempolu yürüdüm. sabah tartıda 67.500 çıktım tam 1 kilo vermişim bir günde. bugün sebze günüm sabah yağsız tuzsuz ıspanak, domates, ve salatalık yedim günboyu bunları yiyeceğim inş hergün 1 kilo veririm darısı sizin başınıza bu hafta 9. olmak çok koydu bana o yüzden 1. olmalıyız bize yakışan birincilik hadi kızlar hep beraber kaptana bir hediye verelim güzel kaptanımız bunu hakkediyor.
selam kızlar nasılsınız
perşembe günü giderken otobüste muavin bacaklarıma kaynar su döktü yandım dünde tören alanında yüzüm yanmış.görseniz kıpkırmızı bir yüzüm var bugunmart ayında güneşten yandım inanamıyorum gelelim dün sabah yola çıkmadan kahvaltı iyi hoştu da öğlen berbattı.1 pet bardagında kola ve 1 tane börek 3-4 tane sarma yedim direkt sofradan kaçtım.annemle yengem hazırlamışlar.çayır çimen bir yer bulup piknik gibi yaptık.sonrasında birşey yemedim otobüstede ikram almadım sadece beyaz leblebi yedim ama malesef bugun 500 gr artıdayım 1 günda taban yaptım çok yorgunum her yerim ağrıyor ve yanıyor
sabah kahvaltım
1 yumurta
domates-salatalık
kbrt kutusu kadar peynir
1 dlim salam
2 zeytin
2 dlim ekmek
1 fncn yeşilçay
2lt su.
4 fincan yeşilçay.
30 dk plates
herkese selam kızlar...
ay belim karnım heryanım ağrıyo yaw regl olsam bi türlü olmasam bi türlü
nasılsınız bakalım
hoşgeldinnn :)
iyiyiz canım sen nasılsın ???
hoşbuldum canım iyiyim işte ağrı kesici aldım yük taşımışım gibi ağrıyo heryanım
iyi olmana sevindim gizemcim bugün normal bir gün olcak galiba diyet konusunda senin için
akşama tekrar yazarım fatmacım :)
evet canım bugün normal olacak yarın 5 güne takrar başlıcam inşallah bakalım.. şimdi duşa griyorum snra glirim görüşürz kaçmayın byereee
delisin :)))
evet hele bugün heptendeliyim sevgilimle dışarı çıkcaktık unutmuşum yemek yapıyorum ya neyse bababm evde yokken birlikte yiyip öyle çıkcaz gezelim biraz yarınki sınav için moral toplarım zaten son günümüz yarın giitcek pazartesi
kızlar bizim birincimiz prensespericim değil mi neden beni yazdınız yaw
gezin tabi canım kafa dağıtın özlem giderin son gün :) üzülme yne gelcek sonuçta canımmm
hı?baktım sen gibiydin.yanlınşım mı var dedim tekrar baktım sensin canım birincimiz100 gr la geçmişsin beni
evet gizemcim haklısın canım teşekkürler akşama görüşürüz öptüm seni çok
öylemi prensescim ay ilk defa birinci oldum ama seninle paylaşmak istiyorum çünkü sadece 100 gr cık fark var aramızda ikimizde zirvedeyiz güzelim
yok tatlım olurmu bu hafta senin zaferini kutluyoruz100 gr cık var ama sen benden çok verdin diye inan çok çok seviniyorum
ayy cnaım benim çok teşekkür ederim sağol tatlım
inşallah haftaya takımımızı birinci yapcaz herkesin sonucu harika olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?