Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oğlumla olmuyo canım denedim bi kaç kez gözüme parmağını sokar saçımı çeker kolumu ısırır oyoyy:))

onu babasına satmam lazım..

perş-cuma karın bölgesi günleeri diyodu sanki

salı günü hiç top kullanmıyo canım ondan dedim.bizde top olmadğı için

çok sevindim karçiçeğimm bravo sana tatlım

koaly gelsin afiyet olsun cnaım

ayy cnaım çok üzüldüm ya muavinde amma sakarmış çok geçmiş olsun canım benim

üzülme canım gider o +lar inş

sabah kahvaltım
1 yumurta
domates-salatalık
kbrt kutusu kadar peynir
1 dlim salam
2 zeytin
2 dlim ekmek
1 fncn yeşilçay

2lt su.
4 fincan yeşilçay.
30 dk plates

afiyet olsun fıstık ama menülerini tam gün yaz istersen akşam filan dah rahat görürürüz

hoşbuldum canım iyiyim işte ağrı kesici aldım yük taşımışım gibi ağrıyo heryanım

iyi olmana sevindim gizemcim bugün normal bir gün olcak galiba diyet konusunda senin için

evet canım bugün normal olacak yarın 5 güne takrar başlıcam inşallah bakalım.. şimdi duşa griyorum snra glirim görüşürz kaçmayın byereee

akşama tekrar yazarım fatmacım :)

tamam canım

evet canım bugün normal olacak yarın 5 güne takrar başlıcam inşallah bakalım.. şimdi duşa griyorum snra glirim görüşürz kaçmayın byereee

ay tamam canım inşallah hadi bakalım bu sefer 2-3 kilo verirsin inş

tamam canım sıhhatler olsun sana bende öğle yemeği için balığımı buzluktan çıkarayımm gelcem

gezin tabi canım kafa dağıtın özlem giderin son gün :) üzülme yne gelcek sonuçta canımmm

gezin tabi canım kafa dağıtın özlem giderin son gün :) üzülme yne gelcek sonuçta canımmm

evet gizemcim haklısın canım teşekkürler akşama görüşürüz öptüm seni çok

hı?baktım sen gibiydin.yanlınşım mı var dedim tekrar baktım sensin canım birincimiz 100 gr la geçmişsin beni

öylemi prensescim ay ilk defa birinci oldum ama seninle paylaşmak istiyorum çünkü sadece 100 gr cık fark var aramızda sen de çok çabaladın... ikimizde zirvedeyiz güzelim

Son düzenleme:

yok tatlım olurmu bu hafta senin zaferini kutluyoruz 100 gr cık var ama sen benden çok verdin diye inan çok çok seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…