Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuyabiye tebrik ederim canım harika bi netice çıkardın ,ayrılıyor olmana üzüldüm yaa Ama senin adına çok sevindim inşaallah hayatın boyunca çıtır bi gelin ve anne olarak devam edersin.
darısı bizlere

saol canim, darisi insallah tekrardan hepimizi...hic durmadan kilo vermeye devam ederiz..

yok nidahcim...biz yendikkk

hahaa biliyom kendi kendiğme gelin güvey oluyodum:))) canım harika kilo vermişsin sen yaa 3 kilo nedemekk 1 ayda anca veriyom ben. şike var kardeşim kesin:)))

kuyabiyemmmmmmm,

mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun. sonuna kadar sevin. bu senin başarın, senin hakkın. inş. bundan sonra her daim sağlıklı, fit, huzurlu, mutlu olursun canım benim.

hayatındaki her şeye sabrınla, azminle kavuşur hep böyle başarılar elde edersin inş. çabuk çabuk... darısı da bizim başımıza...

prensesler, periler gibi biblodan bir gelin olacaksın, allah seni çoook mutlu etsin inş. yüzünüzü kara çıkartmasın...

menümmm

sabah ılık limonlu su
5-6 adet dilim sucuk,peynir,bal-reçel-tahinpekmez 1er tatlı kaşığı,1ceviz

ara:yarım muz,

öğle:az kuru fas.,az pilav,yoğurt,çorba,salata

ara:1çokonat,ve sıcak çikolata

akşam:öğleyle aynı olcak büyük ihtimal

ara:meyve

2fin.yeşil çay,2,5 lt su,100mekik

canim hosgeldin,tenrik ederim,montimi yapiyosun

Canım montinin 2. evresi gibi diyelim. Dikkatli gidiyorum.

Kuabiyem şimdi tam kuyabiye oldun kız. Maşallah tebrikler.

selam tatlım hoşgelmişsin

tebrikler tatlım iyi vermişsin

saol canim, darisi insallah tekrardan hepimizi...hic durmadan kilo vermeye devam ederiz..

yok nidahcim...biz yendikkk

iş canım hedefimize ulaşana kadar durmak yok zaten...

wavv

hypaitam bu ne enerjiklik bravo valla çok sevindim kendini toplamana

haklısın canım son gülen iyi gülermiş görsünler bakalım haftaya bizi

ay canım allah kolaylık versin

nidahcım üzülme canım bugünlük böyle olsun yarına telafi edersin afiyet olsun canım

canım tebrikler kuyabiyemmm

inşallah hayatının geri kalanında hep ideal kilonda olursun ve gerekmedikçe almazsın güzelim herşey gönlünce olsun...

seninle tanıştığım için çok mutluyum şekerim vatana millete hayırlı olsun çıtır mı çıtır bir gelin olucaksın inşallah çok mutlu olursun canım...

çok seviniyorum ama bir o kadar da üzülüyorum gitmene öyle alıştım ki sana

kendine cici bak bizi unutma

Bende menümü yazayım fıstıklarım...:87:

Sabah:
1 greyfurt/limon suyu karışımı, 2 kuru kayısı
Kahvaltı: 2 dilim t.b ekmeğiyle az peynirli tost, 3-4 yeşil zeytin, şekersiz marmelat, domates
Öğle:Izgara biftek, bol yeşil salata, 2 kaşık hodan yemeği, yoğurt, 2 ceviz
Ara: 2 tane Kuru kayısı (dışarıdaydım)
Akşam: mantarlı omlet, salata ve yoğurt
Ara: Belki meyve yerim

1 saat yürüyüş, 3 lt su, yeşilçay

afiyet olsunnn canımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…