günaydın canlarım
bu sabah çok mutluyum diyet işe yaradı tartılır tartılmaz size koştum müjde vermek ve mutluluğumu paylaşmak için dün gün boyu patetes yedim. tam uyguladım hiç bozmadım 45 dakikada tempolu yürüdüm. sabah tartıda 67.500 çıktım tam 1 kilo vermişim bir günde. bugün sebze günüm sabah yağsız tuzsuz ıspanak, domates, ve salatalık yedim günboyu bunları yiyeceğim inş hergün 1 kilo veririm darısı sizin başınıza bu hafta 9. olmak çok koydu bana o yüzden 1. olmalıyız bize yakışan birincilik hadi kızlar hep beraber kaptana bir hediye verelim güzel kaptanımız bunu hakkediyor.
günaydın canlarım
bu sabah çok mutluyum diyet işe yaradı tartılır tartılmaz size koştum müjde vermek ve mutluluğumu paylaşmak için dün gün boyu patetes yedim. tam uyguladım hiç bozmadım 45 dakikada tempolu yürüdüm. sabah tartıda 67.500 çıktım tam 1 kilo vermişim bir günde. bugün sebze günüm sabah yağsız tuzsuz ıspanak, domates, ve salatalık yedim günboyu bunları yiyeceğim inş hergün 1 kilo veririm darısı sizin başınıza bu hafta 9. olmak çok koydu bana o yüzden 1. olmalıyız bize yakışan birincilik hadi kızlar hep beraber kaptana bir hediye verelim güzel kaptanımız bunu hakkediyor.
selam kızlar nasılsınız
perşembe günü giderken otobüste muavin bacaklarıma kaynar su döktü yandım dünde tören alanında yüzüm yanmış.görseniz kıpkırmızı bir yüzüm var bugunmart ayında güneşten yandım inanamıyorum gelelim dün sabah yola çıkmadan kahvaltı iyi hoştu da öğlen berbattı.1 pet bardagında kola ve 1 tane börek 3-4 tane sarma yedim direkt sofradan kaçtım.annemle yengem hazırlamışlar.çayır çimen bir yer bulup piknik gibi yaptık.sonrasında birşey yemedim otobüstede ikram almadım sadece beyaz leblebi yedim ama malesef bugun 500 gr artıdayım 1 günda taban yaptım çok yorgunum her yerim ağrıyor ve yanıyor
ayy canım geçmş olsunn sakar muavin
aslında bugün regl oldum ona rağmen 1 kilo verdim yani geçen hafta ve bu hafta aslında diyet için iyi bir hafta değildi benim için ama ben çok sıkıldım 68 den ve girdiğimiz yarışta sonlarda olmaktan o yüzden haftayı beklemeden yaptım tabiki sporda yapıyorum iş yerimden evimim uzaklığı 50 dakika tempolu bir şekilde yürüyorum birde akşam koşu bandında yarım saat yürüyorum iş yerindede odam da çok durmuyorum iniyorum çıkıyorum servisleri ziyaret ediyorum dün sadece yeşil çay içemedim ama suyumu içtim
arkadaşlar yeni sloganımız ya tozu dumana katacaksın yada tozu dumanı yutacaksın
biz bu hafta tozu dumana katacağız diğer takımlarda yutacak:)))))
prensesperi geçmiş olsun görülmez kaza..:)
karçiçeği çok sevindim canım vücudunun direncini kırdın sonunda inş artık daha güzel vereceksin kilolarını nisan geldi yaa yaza giriyoruz gitsin pis yağlarrr:)
herkese günaydınnn..
iyiyim tatlım bebişi uyuttum mutfağı topladım evi silmem gerek koyverdim gitti:)günaydın nidahcm nasılsn
aslında bugün regl oldum ona rağmen 1 kilo verdim yani geçen hafta ve bu hafta aslında diyet için iyi bir hafta değildi benim için ama ben çok sıkıldım 68 den ve girdiğimiz yarışta sonlarda olmaktan o yüzden haftayı beklemeden yaptım tabiki sporda yapıyorum iş yerimden evimim uzaklığı 50 dakika tempolu bir şekilde yürüyorum birde akşam koşu bandında yarım saat yürüyorum iş yerindede odam da çok durmuyorum iniyorum çıkıyorum servisleri ziyaret ediyorum dün sadece yeşil çay içemedim ama suyumu içtim
arkadaşlar yeni sloganımız ya tozu dumana katacaksın yada tozu dumanı yutacaksın
biz bu hafta tozu dumana katacağız diğer takımlarda yutacak:)))))
iyiyim tatlım bebişi uyuttum mutfağı topladım evi silmem gerek koyverdim gitti:)
sen napıyosun hava süper ist.da
ayy bebiş öp benm yerimeee
bende kahvaltı yaptım geldim hemen buraya :)
evet istnbula hava süper .. sonunda başladı ısınmaya .. dahada kilo vercez bu havalarda.. bol bol terleyip daha çok yağ yakcazz
öperim ablasıı:) uyansın atıcaz kendimizi dışarı ana-oğul:)
inşallah yaa gizem platesi nekadar zamandır yapıyosun göbekte farkettimi,7kilo verdim bacaklar falan inceldi göbeğimden çok az gitti,plates şart galba başka türlü incelemicem:)
2 aydır falan ama pek düzenli yapamıyorum ben canım. haftada 2-3 kere oda bırakmıştım yeniden başladım bu takıma glince.burda motive oluyorum herşeyi yapmak istiyorum. önceki takımda diyet yapcak halim kalmamıştı .. neyse karıştrmyım şimdi orayı
platese başlamadan önce göbeğim 92di şimdi 87-88 falan canım
dahada incelmesini istiyorumm
tabi önceden 103cm di
ona göre iyi şimdi .. ama platesle erittiğim 4-5 cnm
ama platesi düzene bndiricem çok faydalı. ben bu kadar faydası oldğunu blseydm dyete başlar başlamaz platesede başlardım . şimdi daha sıkı olrdum.
anladım canım videoları indirip akşamları yapiim bari hiç olmazsa.gerçi kotayı aştım önümüzdeki aya atık:)
topun falan varmı yoksa çok gerekmiyomu
canım topsuz hareketleri var özellikle salı günleri çok güzel yaptırıyo . ben bitane kalın lastik aldım bacak hareketlerini onunla yapıyorum.
sen evde değilmisin tvden yapsana sabahları onunla beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?