selam kızlarr ben geldimmm
bugün benim için her açıdan zor bir gündü ama güzel geçti...
sınavı merake tmişsiniz süper geçti hiç tahmin etmediğim şeyler yaptım sınavda matematik çözemeyen ben 30 soru yaptım, geometrim full, türkçede battım ama olsun genelde isteidğim puanı alıyorum
ayrıca sevgilim yarın öğle vakti gidiyo butün gün onunlaydım sınavçıkışından beri gezdik dolaştık son günümüzü iyi değerlendirdik...
neler yediğime gelince...sınava gircem için malum bir sürü şey yedim ama montiyi bozmadım sadece biraz fazla yedim...
menümü birazdan yazıcam...:78:
kaptan seçcekmişiz sanırım bende yapamam gizemcim sağolsun söylemiş...
nidahcım prensescim ve gizemcim beni merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim canlarım...
annacım sınavının iyi geçmesine çok sevindim cnmm tebrikler
çok teşekkür ederim juliacımm sağolasın bitanem
selam kızlarr ben geldimmm
bugün benim için her açıdan zor bir gündü ama güzel geçti...
sınavı merake tmişsiniz süper geçti hiç tahmin etmediğim şeyler yaptım sınavda matematik çözemeyen ben 30 soru yaptım, geometrim full, türkçede battım ama olsun genelde isteidğim puanı alıyorum
ayrıca sevgilim yarın öğle vakti gidiyo butün gün onunlaydım sınavçıkışından beri gezdik dolaştık son günümüzü iyi değerlendirdik...
neler yediğime gelince...sınava gircem için malum bir sürü şey yedim ama montiyi bozmadım sadece biraz fazla yedim...
menümü birazdan yazıcam...:78:
kaptan seçcekmişiz sanırım bende yapamam gizemcim sağolsun söylemiş...
nidahcım prensescim ve gizemcim beni merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim canlarım...
canim sinavin güzel gecmesine sevindim,hayirlisiyla istedigin yere girersin ins
çok çok sevndim fatmam
hypatiam imm tatlım cuma hedefime ulasırım o konuda bi endisem yok. sen nasılsın tatil yaradımı ..
işe gitmemek yaradı vallaama annemin ameliyat olması lazım ablamın nişanı vs. oldu.. o yüzden pek de tatil sayıllmadı.. burayı da ihmal ettim.. bu cuma sana birincilik hediye edeceğim çok iddialıyım maş
kosusturmalı gecmiş. annecine gecmiş olsun hayırdır nesi var .. ablanın nisanı nasıldı eğlendinmi ..
anneciğimi nnesi yok ki... iki dizinden ameliyat olmak zorunda.. ama kilolu diye doktorlar ameliyatı yapamıyor. kg ver gel diyorlardı artık risk alıp yapacaklarr...
ablamın nişanı da süperdi herkes düğün gibi oldu dedi. muhteşemdi gerçekten de. rabbim sana, bana, tüm bekarlara en güzellerini nasip etsin inş:) sende durumlar ne alemde? (iç ses: meyvemmmmm bizi bırakıp gitmeeeee)
hypatiam imm tatlım cuma hedefime ulasırım o konuda bi endisem yok. sen nasılsın tatil yaradımı ..
gecmiş olsun canım kilo nasıl kötü bişey yaaa.. benim anneminde zayıflaması sart babamında tabi tansiyon seker kolesterol hepsi cıktı nolcaksa ..
inş canım darısı basımıza.. umarım güzel güzel düğünlerimiz nisanlarımız olurr
bende durumlar aynı ses soluk yook bekliyoruz tekrar secimde akp kazanırsa olurcak yok kazanamazsa olmıcak
gecmiş olsun canım kilo nasıl kötü bişey yaaa.. benim anneminde zayıflaması sart babamında tabi tansiyon seker kolesterol hepsi cıktı nolcaksa ..
inş canım darısı basımıza.. umarım güzel güzel düğünlerimiz nisanlarımız olurr
bende durumlar aynı ses soluk yook bekliyoruz tekrar secimde akp kazanırsa olurcak yok kazanamazsa olmıcak
in
hypatiacim, annene simdiden acil sifalar. Allah yardimcisi olsun...
ozaman bu yil benim oyum AKPye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?