Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

annacım sınavının iyi geçmesine çok sevindim cnmm tebrikler

canim sinavin güzel gecmesine sevindim,hayirlisiyla istedigin yere girersin ins

fıstıklarım merhaba...

hasretim'e kaptanlık çok yakışır, inş. güzel olur her şey...

bu hafta birinci biz olacağız, meyvem'e mezuniyet hediyesini vereceğiz. kendi adıma sporumu eksiksiz yapıyorum, diyetime de devam ediyorum. bomba gibiyim cumaya. sizler de öyle olun. meyvem bunu haketti ve son şansımız.

sabah görüşmek üzere. öpüldünüz..

günaydın kızlar...

bu sabah tartıldım 1.900 verirsem cok güzel olucak..

ayy annemlerdede dikkat edicem .. asla tekrar 60 ı görmek istemiyorum..

bu gün sebze günü. pırasa ve domates yicem tüm gün.

yasemin kaptanlığı kabul ettiğine göre yardımcıyıda belirleyin de paylasıma bildirelim..

günaydın canlarım 4. takımın güzelleri nasılsınız bakıyım
bugün diyetimin 4. günü meyve yiyeceğim durmadan yani diğer günler iyi geçti 2. günü sebze günü idi bütün gün ıspanak domates ve salatalık yedim dünde tavuk haşledım bütün gün tavuk yedim hiç kaçamak yapmadım zaten ben bir karar verince boynumu vursalar dönmem diyette ne varsa sadece onu yedim sabah tartıldığımda 67.00 idim ilk gün çok güzeldi ama sonra yavaşladı ben bunu regli olmama bağlıyorum hesaplarımda bir hata oldu ve erken geldi diyetimin 2. günü başladı üstelik wc ye çıkamıyorum o yüzden sadece 1.5 kilo verdim şu ana kadar ama en doğru netice çarşamba sabahı olacak gerçi ben 65 i görmeyede razıyım bu diyetle sağlık olsun artık ama 1 yıl önce aldığım ve hiç giyemediğim takımın içine oldum ve giydim çok mutluyum
kaptan ve yardımcı için ne derseniz ben varım siz kimi uygun görürseniz benim için uygundur arkadaşlar

günaydın kızlaaarrrrr

2 günlük diyetteyim hala. perşembeye kadar böyle devam edeceğim. perşembe cuma detoks yapabilirim. bakalım:)) bugünkü menüm:

sabah: iki portakal, bir su bardağı süt
ara: bir yemek kaşığı kan üzümü
öğle: bir su bardağı yoğurt, bol salata ve çorba
ara: elma
ara: elma
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek
ara: yarım bardak süt

su: 3 litre
yeşil çay: 2 fincan
spor: 50 dk. pilates + 40 dk. yürüyüş

meyvemmmm nasılsın? cumaya hedefine ulaşamasan bile mezun olacak mısın? kesin mi kararın??

anna'mmm sınavın güzel geçmiş. inş. en güzelleri olur senin adına :))

gizemm aramıza hoşgeldin canım... inş. hep birlikte bu takımdan mezun olucaz.

hasretim kaptanlık yolu sana gözüktü. hayırlı olsun inş...

minnoşum prensesperiimm... sizler nasılsınız? nasıl gidiyor kg verme durumları?

karçiçeğim çoook sevindim inş 65-64'leri görürsün cumaya... bağırsak problemleri için magnesia calcin mi ne var, onu tavsiye ederim..

nidahcımm sen tam gaz devam ediyrsun sanırım, en çabuk mezun olacak sensin inş.

kuyabiyemmmm... mezuniyetini doya doya kutlayamadım.. yoktum bazı sebeplerden... kusura bakma hayırlı uğurlu olur inş...

hypatiam imm tatlım cuma hedefime ulasırım o konuda bi endisem yok. sen nasılsın tatil yaradımı ..

işe gitmemek yaradı valla ama annemin ameliyat olması lazım ablamın nişanı vs. oldu.. o yüzden pek de tatil sayıllmadı.. burayı da ihmal ettim.. bu cuma sana birincilik hediye edeceğim çok iddialıyım maş

kosusturmalı gecmiş. annecine gecmiş olsun hayırdır nesi var .. ablanın nisanı nasıldı eğlendinmi ..

kosusturmalı gecmiş. annecine gecmiş olsun hayırdır nesi var .. ablanın nisanı nasıldı eğlendinmi ..

anneciğimi nnesi yok ki... iki dizinden ameliyat olmak zorunda.. ama kilolu diye doktorlar ameliyatı yapamıyor. kg ver gel diyorlardı artık risk alıp yapacaklarr...

ablamın nişanı da süperdi herkes düğün gibi oldu dedi. muhteşemdi gerçekten de. rabbim sana, bana, tüm bekarlara en güzellerini nasip etsin inş:) sende durumlar ne alemde? (iç ses: meyvemmmmm bizi bırakıp gitmeeeee)

gecmiş olsun canım kilo nasıl kötü bişey yaaa.. benim anneminde zayıflaması sart babamında tabi tansiyon seker kolesterol hepsi cıktı nolcaksa ..

inş canım darısı basımıza.. umarım güzel güzel düğünlerimiz nisanlarımız olurr
bende durumlar aynı ses soluk yook bekliyoruz tekrar secimde akp kazanırsa olurcak yok kazanamazsa olmıcak

ozaman bu yil benim oyum AKPye

kız akpe ile ne alakası var? olcak olcak de olur inşşşş. en güzel şekliyle:)

in
hypatiacim, annene simdiden acil sifalar. Allah yardimcisi olsun...

amin sağolsun kırmızıgülüm... tşkler...

ozaman bu yil benim oyum AKPye

ay ben de veriyim... sevenler kavuşsunn

ayy akpyele alakası su..
akp sözlesmeli politikası uyguluyoryaa o kalırsa biz tayin hakkı olmıcak ve mecburen bizimkiler onay vericek ama baskası gelirse iktidara sözlesmeli olayı biticek ayyy hangisi hayırlısıysa o olsun biri öyle biri öyle ii benim acımdann cok karısık bir durummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…