nişanmı ne nişanı tatlım kimin nişanı..:78:
ay üzülme hayatım verceksin nasılsa gitcek hepsi
ablamın nişanı oldu da:))
ayy öylemi canım hayırlısı olsun o zaman tebrikler düğün ne zaman
sende düğünlerinde çııtır olursun artık hypatiam bozma moralini yaw
inş.. canım yeni hedefim o artık :)
Gizem'cim nerde bugün hala gelmedi :26:
uyanamadı mı acaba
geldimm canım geldimm
okuldan yeni geldim canım :)
hypatiam inş hepberaber mezun olcaz.. geldim bu takıma zaten çok seviyodum burayı istediğim oldu :)
dün 64.7 ile prinç lapası denedim bu sabah 63.6 çıktım 1 kilo kadar gtmişş
bugün sebze yiyeceğim.. ama hala yapamadım daha okuldan yeni geldim .. pırasa yapcam bakalım yanınada salata
karçiçeğimmmmm senin kaç çocuğun var??? ve üni sınavına giren koca bi kızın mı var? vauv vauv vauvv tebrikleer:)
tesekür ederim canim,kabul ettim ama bakalim nasil olacak,bu takim kapansin istemem cünkü 2 senedir burdayim demir bas oldum artik haha
günaydın fıstıklar...:80:
sabah tartıldım ve maalesef +lardayım...kaç gündür sınav var diye biraz aşırıya kaçtım tabi nolcaktı başkaacill sporuma başlıyorum bugünden itibaren cumaya 65i görmem lazım
hypatiammm...canım nerelerdesin kaç gündür valla özledim seni...seni iddialı görmek çok hoşuma gitti canım inşallah cumaya birinci olacağız bu kezde bizim birincimiz sen olursun inşbu arada sınavım için söylediklerin için teşekkürler...
meyvem...inş cumaya seni mezun edicezz çok az kaldı tatlım...pırasa ve domates fena diil afiyet olsun canım kolay gelsin
hasretcim bende senin çok iyi bir kaptan olacağını düşünüyorum cnaım yardımcın da karçiçeği olamlı bence...bu arada kuşhan diyetine başlamışsın hayırlı olsun canım inş verirsin yine güzelce
karçiçeği...canım vermene çok sevindim diyetine de tam hız devame diyosun ne güzel inş cumaya 66yı görürsün canım
canim sana yazdigimidi görmedin galiba,yardimcilik yaparmisin diye sormustuminş 66 yada 65 olurum canım diyetimi hiç bozmadım bugün meyve günü ama ben çok zorlanıyorum çünkü ben pek meyve sevmiyorum o yüzden yerken sıkıntı oluyor sınavının iyi geçtiğine sevindim sen sayısalcıydın değilmi kaç tane netin var hedefin ne tatlım benim kızımda dün sınava girdi ama çok morali bozuk matematikten istediği kadar neti yok canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ushan-2-haftada-8-10-kilo-verdiren-diyet.htmlHmm o diyet nasıl canım? onu da deneyebilirim. gönderebilir misin bana?
hoşgeldin gizemimm gitmeden yakaladın beni iyi oldu
ay doğru ya okul var bugün dimi ben unutmuşum bunu canım k.bakma dünkü sınav stresinden sonra
ayy çok sevindim canım benim inşallah cumaya 61 sin en kötü ihtimal 62
tesekür ederim canim,kabul ettim ama bakalim nasil olacak,bu takim kapansin istemem cünkü 2 senedir burdayim demir bas oldum artik haha
canim sana yazdigimidi görmedin galiba,yardimcilik yaparmisin diye sormustum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ushan-2-haftada-8-10-kilo-verdiren-diyet.html
ayy fatmacım inşallah görürüm 62lerii cumaya :)
sen nereye gdiyosun bakalımm
inş bitanem olursun inş bende cumaya 65i hedefliyorum.ikimizde oluruz inş..
oy kuru meyvede yiyebilirsin canım çok zorlanıyorsan ama elma ve portakalı özellikle öneriyorum portakal çok tok tutar..ben meyveye bayılırım.
teşekkürler canım yok ben eşitağırlıkçıyım canım...tahminen 80 netim filan var matematik normalde ben 10 tane yaparım bu kz 30 net yaptım matematikte...türkçem berbat ama sosyalim de iyi durumda matematik ukrtardı beni..ayy kızına üzüldüm ama sıkmasın cnaını daha sonuçlar açıklnanmadı nolcağı belli olmaz inş istediği yere girer hayırlısıyla canım
bence sen çok iyi idare ediceksin takımı eminim buna canım
görceksin bitanem benim inş bende 65leri görürüm
ben sevdiceğimi göndermeye gidicem şimdi havalanına dayım bırakcak sabiha gökçenden dönüşte çarşıya bırakmasını söylicem... dönüşte de meyve alışverişi yapcam bugün sırf meyve ve yoğurt yiyorum canım +lardayım maalesef onları temizlemem lazımm
kızım sayısalcı geçen yıl tıp olmadı diye hiç bir yere kayıt olmadı bu yıl en güvendiği matematikten ters köşe oldu gerçi neti 108 ama tıp için 130 falan lazımmış dünden beri hayal kırıklığı yaşıyor çok üzgün sürekli ağladı moral sıfır o yüzden zayıfladığıma bile sevinemedim neyse hayırlısı olsun dedik olmazsa özel üniversite bakacağız artık.
bugün senin icin üzücü bi gün olucak yaniAllah tez zamanda yeniden kavustursun canim
canim sana yazdigimidi görmedin galiba,yardimcilik yaparmisin diye sormustum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ushan-2-haftada-8-10-kilo-verdiren-diyet.html
tatlım kusura bakma yeni gördüm tşk ederim yardımcılığı bana düşündüğün için ama ben yapamam güzelim bu konuda daha yetenekli hakkıyla yapabilecek arkadaşlarımız var ben onların olmasından yanayım çünkü benim işim hiç belli olmuyor. akşamları giremiyorum nete gündüzde çok yoğunum inanın. o yüzden buraya ve bizlere daha çok zaman ayıran biri olursa daha iyi olur düşüncesindeyim.
anladim canim
kizlar ozaman bi yardimci adayi araniyor,bilmiyorum yapamam diye geri durmayin lütfen zamanla ögrenirsiniz
arkadaşım çok takip edemedim kimler ayrıldı minnoşdamı gitti meyvenin ardından şimdi kimler kaldı burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?