Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gizem'cim nerde bugün hala gelmedi :26:

uyanamadı mı acaba

geldimm canım geldimm
okuldan yeni geldim canım :)

hypatiam inş hepberaber mezun olcaz.. geldim bu takıma zaten çok seviyodum burayı istediğim oldu :)

dün 64.7 ile prinç lapası denedim bu sabah 63.6 çıktım 1 kilo kadar gtmişş
bugün sebze yiyeceğim.. ama hala yapamadım daha okuldan yeni geldim .. pırasa yapcam bakalım yanınada salata

hoşgeldin gizemimm gitmeden yakaladın beni iyi oldu

ay doğru ya okul var bugün dimi ben unutmuşum bunu canım k.bakma dünkü sınav stresinden sonra

ayy çok sevindim canım benim inşallah cumaya 61 sin en kötü ihtimal 62

tesekür ederim canim,kabul ettim ama bakalim nasil olacak,bu takim kapansin istemem cünkü 2 senedir burdayim demir bas oldum artik haha
canim sana yazdigimidi görmedin galiba,yardimcilik yaparmisin diye sormustum
Hmm o diyet nasıl canım? onu da deneyebilirim. gönderebilir misin bana?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ushan-2-haftada-8-10-kilo-verdiren-diyet.html

ayy fatmacım inşallah görürüm 62lerii cumaya :)
sen nereye gdiyosun bakalımm

bence sen çok iyi idare ediceksin takımı eminim buna canım

ayy fatmacım inşallah görürüm 62lerii cumaya :)
sen nereye gdiyosun bakalımm

görceksin bitanem benim inş bende 65leri görürüm

ben sevdiceğimi göndermeye gidicem şimdi havalanına dayım bırakcak sabiha gökçenden dönüşte çarşıya bırakmasını söylicem... dönüşte de meyve alışverişi yapcam bugün sırf meyve ve yoğurt yiyorum canım +lardayım maalesef onları temizlemem lazımm

kızım sayısalcı geçen yıl tıp olmadı diye hiç bir yere kayıt olmadı bu yıl en güvendiği matematikten ters köşe oldu gerçi neti 108 ama tıp için 130 falan lazımmış dünden beri hayal kırıklığı yaşıyor çok üzgün sürekli ağladı moral sıfır o yüzden zayıfladığıma bile sevinemedim neyse hayırlısı olsun dedik olmazsa özel üniversite bakacağız artık.

bugün senin icin üzücü bi gün olucak yani Allah tez zamanda yeniden kavustursun canim

ay üzülmesin netleri güzel bence iyi bir yere yerleşebilir hem daha lys var canım bozmayın moralinizi

tatlım kusura bakma yeni gördüm tşk ederim yardımcılığı bana düşündüğün için ama ben yapamam güzelim bu konuda daha yetenekli hakkıyla yapabilecek arkadaşlarımız var ben onların olmasından yanayım çünkü benim işim hiç belli olmuyor. akşamları giremiyorum nete gündüzde çok yoğunum inanın. o yüzden buraya ve bizlere daha çok zaman ayıran biri olursa daha iyi olur düşüncesindeyim.

anladim canim

arkadaslar ozaman bir yardimci adayi araniyor,bilmiyorum diye geri durmayin lütfen,zamanla ögrenirsiniz

Son düzenleme:
biz de seni çook seviyorduk gizemcim... hoşgeldin iyi ki geldin valla:)

pirinç lapası mı hmmmmm... 1 kg çok iyi ben de mi denesem acaba ne yapsam:)

selam kızlar

tebrik eden herkese çok teşekkür ederim

hepinizin destekleriyle karnemi de aldım, artık gönül rahatlığıyla kalan kilolarımı vermek için uğraşabilirim

ben bu hafta değişik bir şey deniyorum, 1 hafta boyunca sadece çiğ besinleri tüketicem, pişmiş hiçbir şey yemiycem

bakalım sonuç nasıl olucak :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…