ayy akpyele alakası su..
akp sözlesmeli politikası uyguluyoryaa o kalırsa biz tayin hakkı olmıcak ve mecburen bizimkiler onay vericek ama baskası gelirse iktidara sözlesmeli olayı biticek ayyy hangisi hayırlısıysa o olsun biri öyle biri öyle ii benim acımdann cok karısık bir durummm
ayy akpyele alakası su..
akp sözlesmeli politikası uyguluyoryaa o kalırsa biz tayin hakkı olmıcak ve mecburen bizimkiler onay vericek ama baskası gelirse iktidara sözlesmeli olayı biticek ayyy hangisi hayırlısıysa o olsun biri öyle biri öyle ii benim acımdann cok karısık bir durummm
hakkinda hangisi hayirliysa o olsun bitanem....Allah sevenleri kavuturur, kaderinde sevgilin varsa hicbirsey onune gecemez...totiside yirtsan mumkunatiii yokturr
hakkında hayırlısı neyse o olsun meyvecim tez vakitte... rabbim bekletmesin üzmesin inş. en güzeli olsun...
günaydın kızlaaarrrrr
2 günlük diyetteyim hala. perşembeye kadar böyle devam edeceğim. perşembe cuma detoks yapabilirim. bakalım:)) bugünkü menüm:
sabah: iki portakal, bir su bardağı süt
ara: bir yemek kaşığı kan üzümü
öğle: bir su bardağı yoğurt, bol salata ve çorba
ara: elma
ara: elma
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek
ara: yarım bardak süt
su: 3 litre
yeşil çay: 2 fincan
spor: 50 dk. pilates + 40 dk. yürüyüş
afiyet olsun canim,zarari omazmi cok yapmanin
anladim canim,benimde hafta sonu kötüydü malesefyasom ben cumartesi o kadar cok yedimki 2 kiloya yakın almısımdır die düşünüyorum her saniye yedim ondna bu durum.
ins güzel kilo verirsin canim ama sen dukan ve 5 5 i deneidn yaramadi sana bu riske girmeye deg,ez bence sen de kusan diyetini denesen yapan herkes memnun ondan belki sanada iyi gelirvalla bilmiyorum ki canım bu hafta perşembeye kadar yapacağım.. ondan sonra da ya dukan ya detoks ya da 5 g 5 k bir şey deneyeceğim artık... gaza basmanın zamanı nisan geldi bile.. ablamın düğününde incecik olmak istiyorum.. kilolu olunca olmuyo
günaydın fıstıklar...:80:
sabah tartıldım ve maalesef +lardayım...kaç gündür sınav var diye biraz aşırıya kaçtım tabi nolcaktı başkaacill sporuma başlıyorum bugünden itibaren cumaya 65i görmem lazım
hypatiammm...canım nerelerdesin kaç gündür valla özledim seni...seni iddialı görmek çok hoşuma gitti canım inşallah cumaya birinci olacağız bu kezde bizim birincimiz sen olursun inşbu arada sınavım için söylediklerin için teşekkürler...
meyvem...inş cumaya seni mezun edicezz çok az kaldı tatlım...pırasa ve domates fena diil afiyet olsun canım kolay gelsin
hasretcim bende senin çok iyi bir kaptan olacağını düşünüyorum cnaım yardımcın da karçiçeği olamlı bence...bu arada kuşhan diyetine başlamışsın hayırlı olsun canım inş verirsin yine güzelce
karçiçeği...canım vermene çok sevindim diyetine de tam hız devame diyosun ne güzel inş cumaya 66yı görürsün canım
anladim canim,benimde hafta sonu kötüydü malesef
ins güzel kilo verirsin canim ama sen dukan ve 5 5 i deneidn yaramadi sana bu riske girmeye deg,ez bence sen de kusan diyetini denesen yapan herkes memnun ondan belki sanada iyi gelir
inş 66 yada 65 olurum canım diyetimi hiç bozmadım bugün meyve günü ama ben çok zorlanıyorum çünkü ben pek meyve sevmiyorum o yüzden yerken sıkıntı oluyor sınavının iyi geçtiğine sevindim sen sayısalcıydın değilmi kaç tane netin var hedefin ne tatlım benim kızımda dün sınava girdi ama çok morali bozuk matematikten istediği kadar neti yok canım
karçiçeğimmmmm senin kaç çocuğun var??? ve üni sınavına giren koca bi kızın mı var? vauv vauv vauvv tebrikleer:)
annacımm mariacımmm ben de özledim seni, sizleri, takımı vallahi... geçmişin sayfaları da öyle çok ki okuyamadım malesef
sevdiceğin gelmiş kavuşmuşsun sınav öncesi moral olmuştur çoook sevindim.. görmezden gelmiyorum ama işe de gelmemiştim birkaç gün epey yoğun burası:) ondan atlamışımdır kusura bakma..
evet kilo çok kötü bir şey... verip kurtulalım artık... birinciliğini de tebrik ediyorum yakıştı sana:)
ayy ne kusuru canım aşk olsun şakasına söyledim öyle sohbet açılsın diye
ay allah kolaylık versin canım işlerin rast gitsin inş
evet verip kurtulalım...çok teşekkürler bitanem
cumayada sen birincisin kız inş çok azimli görüdm seni
evet acilen kg vermem lazım tam nişan haftasında hepiciğini aldım çook pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?