Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hakkinda hangisi hayirliysa o olsun bitanem....Allah sevenleri kavuturur, kaderinde sevgilin varsa hicbirsey onune gecemez...totiside yirtsan mumkunatiii yokturr

hakkında hayırlısı neyse o olsun meyvecim tez vakitte... rabbim bekletmesin üzmesin inş. en güzeli olsun...

günaydin kizlar..

hypatia,tesekür ederim canim ins basarabilirim..ablanin nisani hayirli olsun,Allah tamamina erdirsin ins,annenede cok gecmis olsun,ameliyati güzel gecsin ins

karcicegi,hayirli olsun verdigin kilolar canim,bir daha geri gelmesinler ins,meyve yaridmci olarak seni aday gösterdi kabul edicekmisin?

bende bu hafta yeniden kusan diyetine baslaidm ama liste biraz degisik,deneyimler bölümündekini yapicam gerci ayni seyler ama günleri filan degisik biraz yapan haftada 3 kilo vermis bakalim,bu sefer acliktan ölsemde birakmiycam ALlahin izniyle ins..bu aksam spor gününm esim yan cizmez ins.esim diploma yaziyoar o üyzden ptesi,carsamba ve cum a günler benim,sali persembe pazarda onun,,cteside bizim

meyve sen dün lapa yapmamismiydin veremedinmi hic

afiyet olsun canim,zarari omazmi cok yapmanin

afiyet olsun canim,zarari omazmi cok yapmanin

valla bilmiyorum ki canım bu hafta perşembeye kadar yapacağım.. ondan sonra da ya dukan ya detoks ya da 5 g 5 k bir şey deneyeceğim artık... gaza basmanın zamanı nisan geldi bile.. ablamın düğününde incecik olmak istiyorum.. kilolu olunca olmuyo

yasom ben cumartesi o kadar cok yedimki 2 kiloya yakın almısımdır die düşünüyorum her saniye yedim ondna bu durum.
anladim canim,benimde hafta sonu kötüydü malesef
ins güzel kilo verirsin canim ama sen dukan ve 5 5 i deneidn yaramadi sana bu riske girmeye deg,ez bence sen de kusan diyetini denesen yapan herkes memnun ondan belki sanada iyi gelir

günaydın fıstıklar...:80:

sabah tartıldım ve maalesef +lardayım...kaç gündür sınav var diye biraz aşırıya kaçtım tabi nolcaktı başka acill sporuma başlıyorum bugünden itibaren cumaya 65i görmem lazım

hypatiammm...canım nerelerdesin kaç gündür valla özledim seni...seni iddialı görmek çok hoşuma gitti canım inşallah cumaya birinci olacağız bu kezde bizim birincimiz sen olursun inş bu arada sınavım için söylediklerin için teşekkürler...

meyvem...inş cumaya seni mezun edicezz çok az kaldı tatlım...pırasa ve domates fena diil afiyet olsun canım kolay gelsin

hasretcim
bende senin çok iyi bir kaptan olacağını düşünüyorum cnaım yardımcın da karçiçeği olamlı bence...bu arada kuşhan diyetine başlamışsın hayırlı olsun canım inş verirsin yine güzelce

karçiçeği...canım vermene çok sevindim diyetine de tam hız devame diyosun ne güzel inş cumaya 66yı görürsün canım

inş 66 yada 65 olurum canım diyetimi hiç bozmadım bugün meyve günü ama ben çok zorlanıyorum çünkü ben pek meyve sevmiyorum o yüzden yerken sıkıntı oluyor sınavının iyi geçtiğine sevindim sen sayısalcıydın değilmi kaç tane netin var hedefin ne tatlım benim kızımda dün sınava girdi ama çok morali bozuk matematikten istediği kadar neti yok canım

anladim canim,benimde hafta sonu kötüydü malesef

ins güzel kilo verirsin canim ama sen dukan ve 5 5 i deneidn yaramadi sana bu riske girmeye deg,ez bence sen de kusan diyetini denesen yapan herkes memnun ondan belki sanada iyi gelir

Hmm o diyet nasıl canım? onu da deneyebilirim. gönderebilir misin bana?

inş bitanem olursun inş bende cumaya 65i hedefliyorum.ikimizde oluruz inş..

oy kuru meyvede yiyebilirsin canım çok zorlanıyorsan ama elma ve portakalı özellikle öneriyorum portakal çok tok tutar..ben meyveye bayılırım.

teşekkürler canım yok ben eşitağırlıkçıyım canım...tahminen 80 netim filan var matematik normalde ben 10 tane yaparım bu kz 30 net yaptım matematikte...türkçem berbat ama sosyalim de iyi durumda matematik ukrtardı beni..ayy kızına üzüldüm ama sıkmasın cnaını daha sonuçlar açıklnanmadı nolcağı belli olmaz inş istediği yere girer hayırlısıyla canım

karçiçeğimmmmm senin kaç çocuğun var??? ve üni sınavına giren koca bi kızın mı var? vauv vauv vauvv tebrikleer:)

karçiçeğimmmmm senin kaç çocuğun var??? ve üni sınavına giren koca bi kızın mı var? vauv vauv vauvv tebrikleer:)

sana yazdığım mesajı görmezdenmi geliyosun bakiim senn..cidden özledim seni kız

bu arada annen için üzüldüm canım geçmiş olsun az önce geçmişi okurken gördüm...

benim anneannemde fıtık var ama kilosu çok olduğu için ameliyat edemiyolar ay bu kilo ne kötü bişi ya...:26:

allah şifa versin hypatiammm

annacımm mariacımmm ben de özledim seni, sizleri, takımı vallahi... geçmişin sayfaları da öyle çok ki okuyamadım malesef

sevdiceğin gelmiş kavuşmuşsun sınav öncesi moral olmuştur çoook sevindim.. görmezden gelmiyorum ama işe de gelmemiştim birkaç gün epey yoğun burası:) ondan atlamışımdır kusura bakma..

evet kilo çok kötü bir şey... verip kurtulalım artık... birinciliğini de tebrik ediyorum yakıştı sana:)

ayy ne kusuru canım aşk olsun şakasına söyledim öyle sohbet açılsın diye

ay allah kolaylık versin canım işlerin rast gitsin inş

evet verip kurtulalım...çok teşekkürler bitanem

cumayada sen birincisin kız inş çok azimli görüdm seni

evet acilen kg vermem lazım tam nişan haftasında hepiciğini aldım çook pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…