• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biliyomusun canım çok dogru bu tespit, ben de dün karbonhidrat almadım ıspanak hariç. Protein ağırlıklı beslenince tartıda bile hemen farketti.
Ama gel gör ki işte en lezzetli şeyler de hep Kh. 😣
Dayanması zor 😄
Al benden de o kadar..
Benim icin cennet pastanede yasamak 😂😂
Su böreği
Ekler
Kurabiye
Yaş pasta
Simit
Pogaca bunlara aşık bir insanim .
Ama bunların saglikli fit tariflerini araştırıyorum.

Bugün menü patates yemegı yapmayı düşünüyorum başka yiyecek kalmadı 🙄🙄🙄17 inde pazar günü eşimle markete gideceğiz maskel 😬i kızım babaannede kalacak
Doğru aslinda o acıdan dusunmemistim, hem protein hem kh sadece yumurtadan aliyorsun..
Ben de diger hafta yumurta kuru deneyim 😍
Biliyomusun canım çok dogru bu tespit, ben de dün karbonhidrat almadım ıspanak hariç. Protein ağırlıklı beslenince tartıda bile hemen farketti.
Ama gel gör ki işte en lezzetli şeyler de hep Kh. 😣
Dayanması zor 😄
biliyorum ama sonuçlar acısından önemli. diyet öncesi giydiğim bir ev elbisem vardı. tam oturuyordu üstüme. dün onu giydim eşim hemen vay be hayatım bu elbiseyi giyince ne kadar çok kilo verdiğin belli oluyor dedi ben mest tabi. elbise üstümde güel mi duruyor hayır annesinin giysisini giymiş çocuk gibiyim :KK70:
Kızlar dun detoks yaptım çunku haftasonu bıraz abartmıştım ablam gelmişti Anneler Gunu bahanesiyle yedık tatlıyı lahmacunu bem şiş. Amaaaa bu kızzzz aldığı kiloları vermeyi bildi. Dun butun gun sadece yeşil çay ve süt içtim hiçbir sey yemedim. 2 saat arayla bir bardağa yeşil çay ile süt karıştırdım uzerine tarcın. Çok kotuydu en son 7.30 da içtim. Sonra başım çok ağrıdı dayanamayıp 10.da yattım sabah kalktım 1 kılo gitmiş :KK9: :olamaz::olamaz::olamaz::KK50:
Bugun ikinci gun detoksumun sadece yumurta 5 tane yumurta yıyecegım. En azından aldıgın kiloyu verdım belkı daha verırım.
CEYDOS CEYDOS @Yawrukush
bende yumurta yiyecektim sabah ama kızım smothie yaptı ondan yana kullandım oyumu.
Vucudunu sarsintiya ugratma canim bu diyetin ara uzunlugu bir kac haftadan fazla diye biliyorum ama sen bilirsin en azindan asagida arkadasi cevapladim ondan yap

Kaptanım boyle et uzrine beslenmem mukemmelse her aksam kendime bir parca et pisireyum ekmeksiz yerim

Bu kuru duymustum ramazandan sonra denicem daha doğrusu emzirme dönemi bitince
tabiki et ve salata ikisi bir arada nefis diyet menüsüdür.

Tesekkur ederim canim, benim metabolizmam ancak böyle kilo veriyor. Yoksa cok yavas gidiyor, usanip geri gomuluyorum karbonhidratlara.
Ayy benim zaafim zaten ekmek hamur isi pasta Börek....😂
Bu karantina bitince komsu günleri, akraba gunleri arkadas gunleri beni batırmaz insallh.😂
Simdi kesinkes kararaliyim. Önüme tabakta gelince dayanmak cok zor.😂
bilinç altımı bilmem günlerde falan çok yenir ya annemden bildiğim ben hiç günlere katılmadım. kahve günü okey pastalı börekli hayır. arada davet edilirsemde almıyorum bişey yiyeceklerden

biliyorum ama sonuçlar acısından önemli. diyet öncesi giydiğim bir ev elbisem vardı. tam oturuyordu üstüme. dün onu giydim eşim hemen vay be hayatım bu elbiseyi giyince ne kadar çok kilo verdiğin belli oluyor dedi ben mest tabi. elbise üstümde güel mi duruyor hayır annesinin giysisini giymiş çocuk gibiyim :KK70:
bende yumurta yiyecektim sabah ama kızım smothie yaptı ondan yana kullandım oyumu.

tabiki et ve salata ikisi bir arada nefis diyet menüsüdür.
😂😂😂😂
Hahahahha
Beden olarak incelmek en keyiflisi. Yağdan kilo verdiğini düşündüm.
Kiyafet sorunsali beni de düşündürüyor. Ne olacak bizim gardırop 😂
Emanet gibi üstümüzde foldur foş 😂😂😂

bilinç altımı bilmem günlerde falan çok yenir ya annemden bildiğim ben hiç günlere katılmadım. kahve günü okey pastalı börekli hayır. arada davet edilirsemde almıyorum bişey yiyeceklerden
Beni de motive etmeniz lazim valla canim :)
Benim günler biraz zorunlu gibi
aslinda benim katilasim var 😂😂😂
Sosyallesmek açısından iyi oluyor kilo acisindan sıkıntı 😂

😂😂😂😂
Hahahahha
Beden olarak incelmek en keyiflisi. Yağdan kilo verdiğini düşündüm.
Kiyafet sorunsali beni de düşündürüyor. Ne olacak bizim gardırop 😂
Emanet gibi üstümüzde foldur foş 😂😂😂
gardrobumda sıkıntı yok çok şükür. 36 dan başlayıp 46 ya kadar giden bir koleksiyonum var. ama henüz çıkarmadım. sürekli döngü halinde yaşadığım için tedbirliyim .birde huyum kurusun bişey beğendim mi onu bedenine bakmadan alırım saklarım kenarda elbet birine denk gelir diye.

Beni de motive etmeniz lazim valla canim :)
Benim günler biraz zorunlu gibi
aslinda benim katilasim var 😂😂😂
Sosyallesmek açısından iyi oluyor kilo acisindan sıkıntı 😂
yanına yemeğini hazırlayıp gideceksin tek kurtuluşun o olur. ben evde değil dışarıda sosyalleşmeyi seviyorum. bir kafeye gideceksin ohhhh oturacaksın aman be ne güzel günlerdi mazide kaldı.
selam cnaim, iyiyim sukur hersey yolunda. Evden calismaya devam. cok bulantim oluyor onun haricinde iyiyim canim. Sen nasilsin?
deryacım seni görmek harika. bebiş istek listesi yollamaya başladı o zaman bulantı başladıysa. yanında tuzlu kraker veya çubuklardan bulundur çoook işe yarıyorlar

Sabah tartı almayâ markete gittim . Benden önceki kadin.almis. 1 adet varmis zaten. Çok moralim bozuldu. 30 dk bekledim.insanlarda tuhaf sıra yok . Gelişigüzel herkes birden girdi yanyana alışveriş yaptılar. Ben öylece bakarken kadin almış. Yarın komşumdan alicam artık napiyim
çok üzüldüm canım.dün bende diğer markette alan taraftım kadının biri bana acayip diş biledi. gidip gelip arabama sizde çok hızlı davranmışsınız yorumu yaptı. kavanozlar vardı indirimde hepsini aldım. kadın öyle yapınca yakında bir tane daha aynı marketten vardı gider alır diye oradakileride aldım. çünkü çooook sinir oldum.

gardrobumda sıkıntı yok çok şükür. 36 dan başlayıp 46 ya kadar giden bir koleksiyonum var. ama henüz çıkarmadım. sürekli döngü halinde yaşadığım için tedbirliyim .birde huyum kurusun bişey beğendim mi onu bedenine bakmadan alırım saklarım kenarda elbet birine denk gelir diye.
O nasil bir stok 😂
Butik açsan yeridir. 😂

yanına yemeğini hazırlayıp gideceksin tek kurtuluşun o olur. ben evde değil dışarıda sosyalleşmeyi seviyorum. bir kafeye gideceksin ohhhh oturacaksın aman be ne güzel günlerdi mazide kaldı.
deryacım seni görmek harika. bebiş istek listesi yollamaya başladı o zaman bulantı başladıysa. yanında tuzlu kraker veya çubuklardan bulundur çoook işe yarıyorlar
Bu da iyi fikir. Komsulara diycem bunu :) hadi cafeye Çoluk cocuk :)))

O nasil bir stok 😂
Butik açsan yeridir. 😂
dolar bir mağaza gerçekten. o kadar çok. giydiklerime bak bir kot bir mont hayde sokağa.
Bu da iyi fikir. Komsulara diycem bunu :) hadi cafeye Çoluk cocuk :)))
çok harika oluyor çocukları birilerine kakalayın biz öyle yapıyorduk yada okul saatlerinde mantıklı oluyor şimdiki yaş grubunda büyük ya hani benimkiler. sonra eve gelince neredeydin diye sorunca cevabıma hep bensiz gidiyorsun oralara tribi atıyordu ah bu da mazide kaldı.

hic sorma canim ya ne yesem mideme dokunuyor. Ilk hamileligimde ilk aylar hic hissetmemistim hamile oldugumu simdi cok rahatsiz geciyor :P
evet canim kraker aldi dun esim ve kizim ama sagolsunlar 1 paket alip yarisindan fazlasini yiyorlar genelde :D
her hamilelik farkli derler gercekten oyleymis

çok üzüldüm canım.dün bende diğer markette alan taraftım kadının biri bana acayip diş biledi. gidip gelip arabama sizde çok hızlı davranmışsınız yorumu yaptı. kavanozlar vardı indirimde hepsini aldım. kadın öyle yapınca yakında bir tane daha aynı marketten vardı gider alır diye oradakileride aldım. çünkü çooook sinir oldum.
Ben kavanozu bile görmedim tartının olmadığını görünce hemen eve geldim .insanlar üst üsteydi resmen

hic sorma canim ya ne yesem mideme dokunuyor. Ilk hamileligimde ilk aylar hic hissetmemistim hamile oldugumu simdi cok rahatsiz geciyor :p
evet canim kraker aldi dun esim ve kizim ama sagolsunlar 1 paket alip yarisindan fazlasini yiyorlar genelde :KK70:
her hamilelik farkli derler gercekten oyleymis
ilk hamileliğimde benim canım hiç birşey istemezdi. sonra baktım olmuyor hep soruyorlar canın bişey çekiyor mu diye önce kendi ailem sonra eşimin ailesi olmak üzere sonuna kadar kullandım valla. hele kayınpederim yazık eve sahne cream taşımaktan yorulmuştu. sabah gözümü açar ağzıma bir dünya sıkardım. iyi mi yaptım bence evet hayatım boyunca bunlardan uzak durunca şımarabileceğim tek fırsatı değerlendirdim. nehirde bulantım çoktu evde yemek pişmedi doğuma kadar hep dışarıda beslendik. soğan kavrulurken başlıyordu herşey.

Ben kavanozu bile görmedim tartının olmadığını görünce hemen eve geldim .insanlar üst üsteydi resmen
kavanozlar b'li marketteydi normalde yarın satılacaktı çarşambaya almışlar ama çok iyi aldım tanesi 25 tl en ucuz hali 13 tl ye aldım. bir tek çelik tepside aklım kaldı. orada gittim geldim baktım aldım bıraktım. baklava yaparım diye korkudan almadım valla.

dolar bir mağaza gerçekten. o kadar çok. giydiklerime bak bir kot bir mont hayde sokağa.
çok harika oluyor çocukları birilerine kakalayın biz öyle yapıyorduk yada okul saatlerinde mantıklı oluyor şimdiki yaş grubunda büyük ya hani benimkiler. sonra eve gelince neredeydin diye sorunca cevabıma hep bensiz gidiyorsun oralara tribi atıyordu ah bu da mazide kaldı.
Hosuma gitti 😘
Ne güzel anısı kalmış 💟

Back
X