• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ilk hamileliğimde benim canım hiç birşey istemezdi. sonra baktım olmuyor hep soruyorlar canın bişey çekiyor mu diye önce kendi ailem sonra eşimin ailesi olmak üzere sonuna kadar kullandım valla. hele kayınpederim yazık eve sahne cream taşımaktan yorulmuştu. sabah gözümü açar ağzıma bir dünya sıkardım. iyi mi yaptım bence evet hayatım boyunca bunlardan uzak durunca şımarabileceğim tek fırsatı değerlendirdim. nehirde bulantım çoktu evde yemek pişmedi doğuma kadar hep dışarıda beslendik. soğan kavrulurken başlıyordu herşey.
evet cnaim ya sogan, sarimak hic koklayamiyorum bile :P
amaan dedigin gibi iyiki yapmissin ;) bak simdi verseler de yemezsin ;)

Elizabette senin göbeğin mi 😂
Benim de basenlere özerklik vermem gerekir bu durumda 😂😂😂
Ben de gobegime isim vereyim😂😂
Sabah tartı almayâ markete gittim . Benden önceki kadin.almis. 1 adet varmis zaten. Çok moralim bozuldu. 30 dk bekledim.insanlarda tuhaf sıra yok . Gelişigüzel herkes birden girdi yanyana alışveriş yaptılar. Ben öylece bakarken kadin almış. Yarın komşumdan alicam artık napiyim
Canim internetten getirt ben mutfak tartisi siparis edecegim
çok üzüldüm canım.dün bende diğer markette alan taraftım kadının biri bana acayip diş biledi. gidip gelip arabama sizde çok hızlı davranmışsınız yorumu yaptı. kavanozlar vardı indirimde hepsini aldım. kadın öyle yapınca yakında bir tane daha aynı marketten vardı gider alır diye oradakileride aldım. çünkü çooook sinir oldum.
Kavanoz ? Ne icin aldin
hic sorma canim ya ne yesem mideme dokunuyor. Ilk hamileligimde ilk aylar hic hissetmemistim hamile oldugumu simdi cok rahatsiz geciyor :p
evet canim kraker aldi dun esim ve kizim ama sagolsunlar 1 paket alip yarisindan fazlasini yiyorlar genelde :KK70:
her hamilelik farkli derler gercekten oyleymis
Bir onceki bebegin cinsiyetinin tersi oldugu zaman cok zorlanirmissin bizimkiler oyle der ben yasadim
ilk hamileliğimde benim canım hiç birşey istemezdi. sonra baktım olmuyor hep soruyorlar canın bişey çekiyor mu diye önce kendi ailem sonra eşimin ailesi olmak üzere sonuna kadar kullandım valla. hele kayınpederim yazık eve sahne cream taşımaktan yorulmuştu. sabah gözümü açar ağzıma bir dünya sıkardım. iyi mi yaptım bence evet hayatım boyunca bunlardan uzak durunca şımarabileceğim tek fırsatı değerlendirdim. nehirde bulantım çoktu evde yemek pişmedi doğuma kadar hep dışarıda beslendik. soğan kavrulurken başlıyordu herşey.
Bende kizimda oyleydim
kavanozlar b'li marketteydi normalde yarın satılacaktı çarşambaya almışlar ama çok iyi aldım tanesi 25 tl en ucuz hali 13 tl ye aldım. bir tek çelik tepside aklım kaldı. orada gittim geldim baktım aldım bıraktım. baklava yaparım diye korkudan almadım valla.
Canim sizin orda da mi var b li marketten

evet cnaim ya sogan, sarimak hic koklayamiyorum bile :p
amaan dedigin gibi iyiki yapmissin :KK66: bak simdi verseler de yemezsin :KK66:
evet öyle oldu. çok zor kokularla başa çıkmak.

Kavanoz ? Ne icin aldin

Bir onceki bebegin cinsiyetinin tersi oldugu zaman cok zorlanirmissin bizimkiler oyle der ben yasadim

Bende kizimda oyleydim

göbüşünün hala ismi yok mu ? çok geç kalmışsın ben 8 yaşında koydum adını.

sen benim nerede yaşadığımı sanıyorsun ki tabi var. tüm marketlerden var. ben erzincandayım canım. kavanozları bitki çaylarımı tek tek yerleştirmek için aldım harika oldu.

evet öyle oldu. çok zor kokularla başa çıkmak.
göbüşünün hala ismi yok mu ? çok geç kalmışsın ben 8 yaşında koydum adını.

sen benim nerede yaşadığımı sanıyorsun ki tabi var. tüm marketlerden var. ben erzincandayım canım. kavanozları bitki çaylarımı tek tek yerleştirmek için aldım harika oldu.
Canim ben senide amerika da zannediyordum

Kavanoz ? Ne icin aldin

Bende kizimda oyleydim

Onceki cocugum kiz canim, bakalim 3 haftaya doktor randevum var, belki gorunur orda birseyler ;)

Yawrukush Yawrukush ozgecigim merhaba.
Ben ayrilali 1 ay olacak.
Ilk hafta baya kilo vermistim ama sonra vermedim.
Ayrildigim kilom 60.9 şu anda da 60.4 falandir yarin baslayayim diyorum,spor ve sudan cok uzak kaldim cunku.
Haber vermek istedim onceden belki bilmen gerekir diye.
Oruclu olursam 17.00ye dogru tartilirim.
Olmazsam oglen bildirim yaparim canim.💕

Ayrildigim kilom 60.9 şu anda da 60.4 falandir yarin baslayayim diyorum,spor ve sudan cok uzak kaldim cunku.
kıskandım mı evet bende dönemk istiyorum dönemiyorum. ne kadar güzel bir karar almışsın canım çok sevindim.

CARSAMBA MENUM
SABAH 9.30DA

Kiymali 2 yumurta
2 kk peynir
Yarim salatalik
Avuc ici kadar pita ekmegi

ARA 12.30DA
Sade filtre kahve
Avuc ici olcusunde pestil, 3 ceviz

OGLEN 14.30DA
3 kuru biber dolmasi (sonunda bitti) :))
2 kasik yogurt
Salata

ARA 17DE
1 muz

AKSAM
Kupanin icine tarhana corbasi koydum, oyle ictim. (1.5 kepce)
1 dilim firinda somon baligi

SU:2LT
SPOR: 2 saat ev isi (alisveris, onlari yikama-sabunlama,yerlestirme, yemek hazirlama, ev toplama, arka bahceyi supurup, yikama) (360)
40dk cocuk pesinde yuruyus (160)
TOPLAM: 520 CEYDOS CEYDOS

Birgaripanne Birgaripanne cumartesi başlayalım mı müsait misiniz? 10 dk bel ve karın egzersizi, 15 dk iç bacak ve base haraketi. Ben başlamadan hem kilo, hemde bel basen, karın ölçülerini de alıcam. İlk gün ve son gün kendimi fotograflicam. Eminim çok fark edecektir 😁🎉🎉
Ben musaitim canim cumartesi baslayalim Puuff Puuff

biraz hızlandıralım alışma süresini yaza ne kaldı. spor puanı hesaplarsan yarışma listesine dahil edebilirim seni .
menünü bugün beğendim. spor harika.
vallaha diyorum
elmanın verdiği o acıkma kazınma hissi kilo verilmesini sağlıyormuş. bende de hep acıkma oluyor diye elma yemezdim. sonra bir diyetisyenden dinledim olması gereken oymuş canım.
ucunda azıcık yap kaçamak arada yapılabilir. ama tabakla değil tabi ucundan tadımlık.

harika canım suyu ihmal etme emi.
:KK200: :KK200:

Büyük ihtimallle yoğurttan oldu aç karnına birden soğuk yoğurt yedim diye oldu sanırım geçti şimdi şükür. Allahtan regl oldum bugün oruç hepten gümbürtüye gitmedi üzülmüştüm tutamadım diye.
Sevindim canim, iyi olmana.:KK200:

13 mayıs menüm çok kötü yazmayacağım , bu haftada listeye giremem artık :olamaz:
su : 1 litre + maden suyu

spor : 20 dk yürüyüş = 80 puan
15 dk jillian michaels : 45 puan
30 saniye plank : 5 puan

toplam : 130 puan

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Neler yedin canim, ah ahhh...

Kahvaltı
Kıymalı börek 😥
3 kupa bardak çay 😨
Akşam 150 gr köfte
1,5 litre su
5777 adım yürüyüş 🙄
Borek ne kadardi canim, guzel kilo veriyorsun bozma ne olur menulerini..

Selam kizlar. 😘😘

Yarin son günümüz. Yarin için süt ve yeşilçay kürü yapıyorum. 😍

Evet doğru anladiniz, sadece süt ve yeşilçay tüketeceğim.😜

Benim icin her persembe bir gelenek haline geldi. 👍
Süt miktari 1 litreyi bulabilir. 👈
Yeşilçay miktari ise maksimum 3 poset olacak. 👈

İftarimi koca bir kupa sütlü kahve ile yapacağım. 💞😘

Bakalim bu cuma takimda birinci kim olacak ?
Hodri meydan diyorsun canim, ne guzel :)

Kaptanım iyi gidiyor şu sıra
Ama yemek işine hiç dikkat etmiyorum
Okullar erteleniyor sanırım cuma tam netleşecek
Bir arkadaşımı gördüm
Askında çok kilolu değildi boyu vardı 1.70 falan bilki az daha uzun
Kilosu da 70 falandır oralarda
Ama çok basenliydi
Bir zayıflamış
Resmen yarısı gitmiş
Şoka girdim
Verdiği tüm kilo basenlerden gidince o kadar fark etmiş ki maşallah önceden de güzeldi şimdi de güzel kilo yakışıyordu yani ama tabi şimdiki hali çok sağlıklı

Ben de kendime baktım yaprağa baktım (göbeğimin adı) bir hüzünlendim...
Canim hayirlisi olsun okullar icin, calismalarin daha iyi gidiyor mu?
Yapraga selam soyle benden, senin su stresli zamanin, sinav donemlerin gecsin, ona elveda diyecegiz..
Opuyorum yanaklarindan canim.:KK200:

Allah kolaylıklar versin sana güzelim benim 😊 yalnız bu uzaktan eğitim hiç yaramadı öğrencilere çünkü hocalar ödevleri abarttı çevremdekilerden biliyorum. Sanki bir kendi dersleri varmış gibi ödev atıyorlar, ama sen yaparsın canım.
Hahaha bu konuda senden nöbeti devraldım: ben her gün çıkıyom tartıya. 1kilo verdim bakalım bugün itibarıyla. Yawrukush Yawrukush Özge'me de bi dal challenge uzatıyorum burdan :KK70: Bakalım yarın hangimiz daha çok verecek meydan okuması :halay:
Oyy oyy oyy bir dal challenge haa ,en sevdigimmm :)))

Kızlar dun detoks yaptım çunku haftasonu bıraz abartmıştım ablam gelmişti Anneler Gunu bahanesiyle yedık tatlıyı lahmacunu bem şiş. Amaaaa bu kızzzz aldığı kiloları vermeyi bildi. Dun butun gun sadece yeşil çay ve süt içtim hiçbir sey yemedim. 2 saat arayla bir bardağa yeşil çay ile süt karıştırdım uzerine tarcın. Çok kotuydu en son 7.30 da içtim. Sonra başım çok ağrıdı dayanamayıp 10.da yattım sabah kalktım 1 kılo gitmiş :KK9: :olamaz::olamaz::olamaz::KK50:
Bugun ikinci gun detoksumun sadece yumurta 5 tane yumurta yıyecegım. En azından aldıgın kiloyu verdım belkı daha verırım.
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Azmini ve takim icin sorumlu davranisini tebrik ediyorum canim.:KK200::KK9:

selam cnaim, iyiyim sukur hersey yolunda. Evden calismaya devam. cok bulantim oluyor onun haricinde iyiyim canim. Sen nasilsin?
Canim hosgeldin, seni gormek ne guzel..
Bulantilar basladi demek.. Kolaylikla, hizlica gecer bu donem ve hamileligin keyfini cikarirsin umarim canim.:KK200:

Sabah tartı almayâ markete gittim . Benden önceki kadin.almis. 1 adet varmis zaten. Çok moralim bozuldu. 30 dk bekledim.insanlarda tuhaf sıra yok . Gelişigüzel herkes birden girdi yanyana alışveriş yaptılar. Ben öylece bakarken kadin almış. Yarın komşumdan alicam artık napiyim
Canim bu durumu bir diger kaptanlara yazayim, benden haber bekle ,tartiyi alma henuz..

Canim haber verdigin icin cok tesekkur ederim bugun listemizi hazilayacagim, cok sevindim aramiza donmene :))

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 ODUL :rapci::KK76::KK76::KK200::KK200::nazar::nazar::halay::halay::KK36::KK36:
Puuff Puuff :KK76: :KK76::KK200:200IA15DK DANS:halay::halay:200IA :KK36:
CEYDOS CEYDOS :rapci::rapci::KK76::KK76::KK200::KK200::nazar::nazar::halay::halay::KK36::KK36:
Arrietty_ Arrietty_ :halay::halay::KK36::KK36:
cokofesttt cokofesttt :rapci::rapci:ODUL :KK76::KK200::KK200::nazar::nazar::halay::halay::KK36::KK36:
Yawrukush Yawrukush :KK200::KK200::nazar::nazar::halay::halay::KK36::KK36:
erciyes111 erciyes111 ODUL 200IA:KK76::KK76::KK200::KK200::nazar::nazar::halay::halay:
Birgaripanne Birgaripanne ODUL :rapci:200IA :KK76::KK200::KK200:200IA :nazar:200IA :halay::KK36::KK36:
Melegimkorusun Melegimkorusun :KK200::KK200::nazar::nazar::halay::halay::KK36::KK36:
mifihafa mifihafa :rapci::rapci:ODUL :KK76::KK200::KK200::nazar::nazar:50S :halay::KK36::KK36:
Aomine Daiki Aomine Daiki ODUL MUAF:KK76:MUAF:KK200:MUAF:nazar: MUAF:halay:MUAF:KK36:MUAF
Milana firuze Milana firuze ODUL 200IA:KK76::KK76::KK200::KK200:200IA :nazar::halay::halay::KK36::KK36:
H hsbaharmert :KK200::KK200:200IA SPOR?
A Aycaokurcan ODUL SPOR?200IA SPOR?:halay::halay:
AyTerapisii AyTerapisii :KK76: SPOR?:KK200::KK200:HASTA / MUAF
@MigiMadid :KK200::KK200::nazar::nazar::halay::halay:100IA :KK36:
Melek Ada Melek Ada :rapci::rapci::KK76::KK76::KK200::KK200::nazar::nazar::halay::halay::KK36::KK36:
matilda34 matilda34 :halay:SPOR?
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi 10DK A :nazar::halay::halay:
fyzanur fyzanur ODUL :rapci::KK76::KK76::KK200: :KK200:300IA :nazar::halay::halay:15DK A :KK36:
deniz diyette deniz diyette :rapci::rapci::KK76::KK76::KK200::KK200::nazar: 200IA:halay::halay::KK36::KK36:
AppLesma AppLesma ODUL :rapci::KK76:MUAF:KK200:MUAF:nazar::nazar::halay::halay:
M Meryem1306 :nazar: 10DK D
luges luges :rapci::rapci::KK76::KK76::KK200::KK200::nazar::nazar:100IA :halay::KK36::KK36:

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Back
X