Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

karçiçeğimm maşallah canım:) ne güzel genç anne olmak:)) en iyisini yapmışsın valla:)

hasretim yeni kaptanım ay ay ayyyy bu diyete başlayayım ben de ilaç gibi geldi 2 haftada 8 kg diyor ben yarısını bile versem kabulüm... acaba işe yarıyor mu cidden? sen yeni başladın di mi?

oyy oyy gidiyomu sevdiceğin .. inşallah bidahaki geldiğinde çıpçıtır olcannn :)
bugün atarsın fazlalıkları canım :)
biz de seni çook seviyorduk gizemcim... hoşgeldin iyi ki geldin valla:)

pirinç lapası mı hmmmmm... 1 kg çok iyi ben de mi denesem acaba ne yapsam:)

hoşbulduk canım :)
evet prinç lapası hemde baharatlı + yoğurtlu .. yani tadı fena değildi :) patatesten iyidir bugünde sebze gnüm :)

ben yaptğmda 1 kg vermiştim canım ama o zamn kilom çok yavaş gidiyordu ve 5 gün yapmıştım

canim bende yeni balsadim ama,konu acan arkadas bi haftada 3 kilo vermis 2.haftayi yapamamis sonra yeidkelrine dikkat etmis verdigi kiloyu geri almamais,soonra bir hafta daha yapmis yine 3 kilo vermis

bu hafta güzel bir hafta olsun arkadaşlar ben 4 gündür çok dirayetli bir şekilde devam ediyorum dairede bir memurum daha başladı bugün bu diyete bakalım o ne yapacak kaç kilo verecek benim şu anda tam tamına 1.5 kilom gitti yarın yoğurt yada yumurta yiyeceğim. bugünü bir atlatsaydım en korktuğum gündü çekmece manav gibi portakal. elma. armut. grayfurt. kivi. kayısı kurusu offff offfff

canim bens eni kutlayamamistim,hayatinin geri kalan dönemini kilo almadan gecirirsin ins,mecburi durumlar haric tabi :)

bende bi kac kere denedim bu lapayi,her seferinde 700 800 gr verdim 2 günlük ama ben 1 gün yapiyodum 2 günde denedim ama 2.gün pek bisey gitmiyo

canım hangi diyetten bahsediyorsunuz

kizlar bana kushan diyeti biraz zor geldi..sonucu harika ama 2 haftada 8 kilo...insallah verirsiniz...sahane olur vallaha

aslında çok zor değil ama ara öğün yemeye alıştıysan zor gelir.. şehsen ben çok acıkmamıştım ama canım hep aralarda meyve çekiyodu alışkanlıktan ama açlıktan değil. açlığı suyla falan yatıştırablrsnz :)

kizlar bana kushan diyeti biraz zor geldi..sonucu harika ama 2 haftada 8 kilo...insallah verirsiniz...sahane olur vallaha

canim 2 haftada 8 diyo ama bünyeye ve kiloya göre degisiyo tabi ben sahsen 8 kilo verebilecegimi sanmiyorum..

kiz hem sana niye zor geldi bu asil senin yaptigin zor yani bence :)

canim 2 haftada 8 diyo ama bünyeye ve kiloya göre degisiyo tabi ben sahsen 8 kilo verebilecegimi sanmiyorum..

kiz hem sana niye zor geldi bu asil senin yaptigin zor yani bence :)

haklisinaslinda...belki ben alistim ya bu akapunktur diyetine..ondan baskasi zor geliyor...birde bu diyet disinda baskasini yaparsam veremem diye korkuyorum...simdi bile daha 300gr yogurt yedim sabah 6dan beri...birazdan 300gr daha yiyecegim...su kilolardan bir kurtulsaydik...biterdi diyet meselesi...ama nerdeee benim yolum daha cokkk uzun

valla canim ben 300 gr yogurtla hayatta dayananam,sen iyi dayaniyosun amaiyimi yapiyosun bilmiyorum tabi kendin bilirisn ama bana cok sagliksiz geliyor birakinca geri alma riskide var biliyosun,senin amsallahin var canim cok güzel yl katettin kalinida sabirla verecegine inaniyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…