oyy oyy gidiyomu sevdiceğin .. inşallah bidahaki geldiğinde çıpçıtır olcannn :)bence sen çok iyi idare ediceksin takımı eminim buna canım
görceksin bitanem benim inş bende 65leri görürüm
ben sevdiceğimi göndermeye gidicem şimdi havalanına dayım bırakcak sabiha gökçenden dönüşte çarşıya bırakmasını söylicem... dönüşte de meyve alışverişi yapcam bugün sırf meyve ve yoğurt yiyorum canım +lardayım maalesef onları temizlemem lazımm
biz de seni çook seviyorduk gizemcim... hoşgeldin iyi ki geldin valla:)
pirinç lapası mı hmmmmm... 1 kg çok iyi ben de mi denesem acaba ne yapsam:)
karçiçeğimm maşallah canım:) ne güzel genç anne olmak:)) en iyisini yapmışsın valla:)
hasretim yeni kaptanım ay ay ayyyy bu diyete başlayayım ben de ilaç gibi geldi 2 haftada 8 kg diyor ben yarısını bile versem kabulüm... acaba işe yarıyor mu cidden? sen yeni başladın di mi?
karçiçeğimm maşallah canım:) ne güzel genç anne olmak:)) en iyisini yapmışsın valla:)
hasretim yeni kaptanım ay ay ayyyy bu diyete başlayayım ben de ilaç gibi geldi 2 haftada 8 kg diyor ben yarısını bile versem kabulüm... acaba işe yarıyor mu cidden? sen yeni başladın di mi?
selam kızlar
tebrik eden herkese çok teşekkür ederim
hepinizin destekleriyle karnemi de aldım, artık gönül rahatlığıyla kalan kilolarımı vermek için uğraşabilirim
ben bu hafta değişik bir şey deniyorum, 1 hafta boyunca sadece çiğ besinleri tüketicem, pişmiş hiçbir şey yemiycem
bakalım sonuç nasıl olucak :44::44::44:
canım hangi diyetten bahsediyorsunuz
kizlar bana kushan diyeti biraz zor geldi..sonucu harika ama 2 haftada 8 kilo...insallah verirsiniz...sahane olur vallaha
kizlar bana kushan diyeti biraz zor geldi..sonucu harika ama 2 haftada 8 kilo...insallah verirsiniz...sahane olur vallaha
canim 2 haftada 8 diyo ama bünyeye ve kiloya göre degisiyo tabi ben sahsen 8 kilo verebilecegimi sanmiyorum..
kiz hem sana niye zor geldi bu asil senin yaptigin zor yani bence :)
haklisinaslinda...belki ben alistim ya bu akapunktur diyetine..ondan baskasi zor geliyor...birde bu diyet disinda baskasini yaparsam veremem diye korkuyorum...simdi bile daha 300gr yogurt yedim sabah 6dan beri...birazdan 300gr daha yiyecegim...su kilolardan bir kurtulsaydik...biterdi diyet meselesi...ama nerdeee benim yolum daha cokkk uzun
Ben de çarşamba günü kuşhan'a başlıyorum. inş. güzel sonuç alırım...
sen hangi diyeti yapıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?