muhteşem cumaya kadar bu fark dahada büyüyecek.Selam kızlar
Cuma: 57.9
Pazartesi: 57.1
Sanırım ben bir hafta kilo verip diğer hafta alıyorum. Birkaç haftadır durum böyle
nasıl yapıyorsunuz fark muhteşem.Selam kızlar
Cuma: 69,2
Pazartesi: 68,5
Regl ödemim azaldı sanırım ondan bu kadar fark
@YawrukushCEYDOS asena87
şaşırmadım canım. birde benden esneklik istiyorsun. hadi bu hafta toparla kendini menülerine dikkat et yapabilirsin.
Bende hafta sonu cok tuketiyorumAhh ahhh aç kalmadan kilo veremeyenlerdenim.
Haftasonu cok yiyorum. Bu alışkanlığımdan vazgecmeliyim canim .
Cumaya 59.9 da olsa gelirim insallah
Sanirim evet sorucevap seklinde yanitliyor bakayim donerimPsikodiyet izliyicemBüşra Gunes mi canim birsuru geldi hangisi .
That sugar izliyordum en son ,yarim kaldi oglan durmadi.
Peki kaptanim daha cok oturtmaya calisiyorum vaz gecemiyor insan bazen sekeri de bir biraksammuhteşem cumaya kadar bu fark dahada büyüyecek.
nasıl yapıyorsunuz fark muhteşem.
şaşırmadım canım. birde benden esneklik istiyorsun. hadi bu hafta toparla kendini menülerine dikkat et yapabilirsin.
yapabilirsin tansu hadi kötü alışkanlıkları bırak yaşamaya başla sana güveniyorumPeki kaptanim daha cok oturtmaya calisiyorum vaz gecemiyor insan bazen sekeri de bir biraksam
***DUYURU***
Guzel arkadaslarimCEYDOS kaptanimla her seye yetisemedigimiz icin,takim uye sayimizda masallah her gecen gun arttigindan , asena87 arkadasimizdan bize yardimci olmasini rica ettik, sagolsun bizi kirmadi, takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..
asena87 ilk tebrik benden gelsin canım hayırlı olsun. birlikte güzel günlerimiz devam edecek diye düşünüyorum.
Hayırlı olsunasena87
asena87
Hayırlı olsun kaptan eşim.
Takimimiza ugur getireceginden eminim, insallh da bu hafta listeye girebilirim
Inşallah beni mutlu ettiniz :)aramıza hoşgeldin mavi. ben kaptan yardımcısı ceyda . burası kötü geçmişi olan kadınlarla dolu ama hepimiz kilo verdik.sende vereceksin endişe etme.
etkiliyor tabi o dönemler.şişilik oluyor vücutta.Iki gün önce 86 çıkmıştım ama az önce 86.600 geldim. Regl olmama 2 gün kaldı belki ondandır.
Hosgeldin takima,ben de bu gece kaptan yardimcisi oldumMerhabalar
Yeni katıldım. Açıkçası ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum
Aciklarsaniz sevinirim
Ya eşim bu hafta senin hedef 59,9CuMa 60.6
Bugun 60.7
Yaa cok guzelSelam kızlar
Cuma: 57.9
Pazartesi: 57.1
Sanırım ben bir hafta kilo verip diğer hafta alıyorum. Birkaç haftadır durum böyle
Hazir regl bitmisken bu gazla hizli ilerle canimSelam kızlar
Cuma: 69,2
Pazartesi: 68,5
Regl ödemim azaldı sanırım ondan bu kadar fark
@YawrukushCEYDOS asena87
Hahahaha cok mantikliBen de kullanici adimi melek yapicam.Melekler takır takır kilo veriyor
Masallah
Bende ceydoş neden komik emojisi koydu diyordumtartılı ama fotoğrafsız kilo bildirimi var.
Geçen hafta sabit kalınca birde regl sonuna geldim ödemler gittinasıl yapıyorsunuz fark muhteşem.
4 saatlik uykuyla duruyorum aslinda :) takimimiz bana enerji veriyortartılı ama fotoğrafsız kilo bildirimi var.
olur böyle az farklar gözümüzü korkutmasın.
günaydın canım. enerjik gördüm seni. benim daha afyonum patlamadı ama mesajları yazmaya çalışıyorum.
o guruldamaya bayılıyoruz işte. sabah kalkınca eksiler öyle geliyor.Bende ceydoş neden komik emojisi koydu diyordumşimdi farkettim yanlış yazdığımı
Geçen hafta sabit kalınca birde regl sonuna geldim ödemler gittiama suyu önceye göre baya arttırdım birde bana Leslie iyi geliyor yürüyüşte o kadar terlemiyorum akşam yatarken karnım gurulduyordu.
bende 5 saatlik yahaha ama uynaınca uyanmam çok zaman alıyor benim.4 saatlik uykuyla duruyorum aslinda :) takimimiz bana enerji veriyor
Tamam canim kilomuzun yakin olmasi avantaj oldu bize.Hosgeldin takima,ben de bu gece kaptan yardimcisi oldumumarim senin icin guzel olur.
Takima girdigimde sadece kilo vermek amacli gelmistim,sonra farkettim ki takimin basarisina etki ettigin icin aslinda daha kararli baslamaliymis insan.
Tecrube ettim,paylasayim istedim senle detekrar hosgeldin
Ya eşim bu hafta senin hedef 59,9
Benim de 59.50
Mutlaka yapmaliyiz,duzene girmek adina bir seyler yapalim dusunelim de
Yaa cok guzelben de istiyorum.
Hazir regl bitmisken bu gazla hizli ilerle canim
Hahahaha cok mantikli
Plan yapalim bu hafta,ben egzersizlere de ara vermistim baslayacagim
Izne ayrilmadan once(1 ay once)Tamam canim kilomuzun yakin olmasi avantaj oldu bize.
Ben leslie yapiyirum 30 veya 45 dakika.
Sen hangi egzersizleri yapiyorsun
Cok güze canim, yine yaparsin evdeyiz disari cikamiyoruz. Benim de basen problemim var,Izne ayrilmadan once(1 ay once)
Disari cikarsam adimim vardi,300 ustu merdiven olurdu.
200 civari jumping jack,leslie1,squat,mekik ve popo hareketleri yapardim.
Gobek ve popo uzerine calisirim yine
Iste surekli evdeyiz bu beni tembellestirdi izne de cikinca buradan.Cok güze canim, yine yaparsin evdeyiz disari cikamiyoruz. Benim de basen problemim var,
Iste surekli evdeyiz bu beni tembellestirdi izne de cikinca buradan.
Gun icinde kilo vermek icin jj hazir vucut hareketlenmisken de mekik,popo tarzi videolari rutin haline getir.
Basen icin kilit hareketleri belirle inan 1 ay hergun yapsa insan sorunlu bolge azaliyor sekilleniyor.
Ama devaminda da hep yapmak gerek.
Merhaba canim ankara dayim 3 çocuk annesiyim 40 yaşındayım.gruba 4 aralıkta 85.20 olarak basladim cuma günü 65.90 olarak mezun oldum.AppLesma selammm :) eş olmuşuz bu hafta canım seninle. Tanışalım önce. 82 doğumluyum ben, dizlerimin potansiyeli var sorun çıkarmaya öğretmenim, iki kızım var. Ankara'dayim. Sen peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?