harika özgecim hemde bu kadar stresli bir haftada.
iftar sonrası paylaşayım canım.Kolay gelsin
Canim detoksun icinde ne var
bizimle de paylas
Gözümden kacmis olabilir..
vay be müthiş şok oldum.Geçen hafta :90.2 kg
Bu hafta :87.4 kg
Fark: 2,8 kg
Yüzde :3,10
müsade senin bugün özgürsün 1 öğün boyunca.
hatta -100 geldi. tebrikler canım. durmak yok yola devam.
bende güldüm ona canım birincilikleri kaptırmıyoruz. hiç yapmamış olmaktan iyidir. uykusuz ateş beklediğin saatlerle sen zaten haftanın birincisisin. Allah sana bir daha yaşatmasın bunları.Ahahha kaptanada sonunculuk yakisirdi , cok guldum yaaaaa
Canimmmm cok cokharika özgecim hemde bu kadar stresli bir haftada.
iftar sonrası paylaşayım canım.
vay be müthiş şok oldum.
müsade senin bugün özgürsün 1 öğün boyunca.
hatta -100 geldi. tebrikler canım. durmak yok yola devam.
bende güldüm ona canım birincilikleri kaptırmıyoruz. hiç yapmamış olmaktan iyidir. uykusuz ateş beklediğin saatlerle sen zaten haftanın birincisisin. Allah sana bir daha yaşatmasın bunları.
Sağol kaptanim bu sefer hedefe ulaşırım inşallahEsim harikasin , bu hafta seninle yeterince ilgilenemedim kusuruma bakma canim..
Cok guzel yapmissin canim, gunluk menu-egzersiz ve ictigin su miktarini duzenli yaz canim, guncel kilonuda yaz liste girisini yapabileyim.
Birde kendini tanitirsan, takimdaki diger arkadaslarda seni tanimis olurlar :)
Canim bu hafta boyle olmus , haftaya guzel bir eksi gelecegine eminim :)
Bu hafta ikimizde cok dikkat ediyoruz Ozlemim, soz mu ?
Harika gidiyorsun, hedefe neredeyse ulastin kuzum..
Ne guzel bir eksi canim :)
Tebrikler kuzum
Listeye girisin hayirli olsun canim, liste sorumlulugunu biliyorsun, duzenli paylasimlara devam canim..
Harika bir eski bayildim.
Tebrikler Feyzosum
Ahahha kaptanada sonunculuk yakisirdi , cok guldum yaaaaa
Az olsun eksi olsun gulum
Bu ekside guzel kuzum, tebrikler.
Tebrikler gulum.
Insallah canim, beraber ulasalim..Sağol kaptanim bu sefer hedefe ulaşırım inşallah
CEYDOS 400 gitmiş canım tebrikler bunun arkası gelir artik
çok sevindim dereye girmemize darısı önümüzdeki haftanın başına. ben bayramın 1. günü detoksa başladığım için ödülümü bugünden aldım.Arkadaslarim yarisma sonuclandi, bu hafta derece geldi, hepinizin emeklerine saglik, 3. olduk, yurekten kutluyorum.
Odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim 1 ogun olmak sartiyla, odullerinizi yapabilirsiniz.Pazar gunu bayram eger bayram odulu yapmak isterseniz bu hafta bayrama ozel olarak odullerinizi pazar gunu yapabilirsiniz.
Lutfen bayramda ipin ucunu kacirmayalim , verdigimiz bu guzel kilolari geri almayalim kizlar, hepimiz ekstra dikkat edelim..
Kaptan Müge Anlı gibisin hem tatlı hem sert :) :)4. takımın harika kadınları hepinizi kocaman kucaklıyorum . verdiğiniz kilolar ve sizlerle gurur duyuyorum. her ne kadar arada çemkirsemde hepinizi ayrı ayrı ve çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum. her zaman olduğu gibi bugün menülere yorumsuz takılıcam. ödül yaparsanız lütfen ödül olduğunu belirtin bende not edeyim.yoksa ben sizin fazla yediklerinizden birini ödül olarak listeye alabilirim. bu kadar vıcık vıcıklık yeter gevşersiniz falan.
Ay inşallahCanim cok ozletme kendini ,hazir oldugunda bekliyoruz yine.
Tebrikler canim
Harika bir eksi gozlerim isildadi canim.
Ooo seytanin bacagi guzel kirilmis kaptanim.
Az olsun eksi olsun canim.
Ne guzel gitmis bu hafta kilolar canim, yarin firsat bulursan tartilip foto paylasabilirsin kuzum.
Bu hafta suya yukleniyorsun o zaman, esin yakinda gelirse seni citir citir gorsun :)
Bende o psikolojiyi yeniden tatmak istiyorum canim :)
hahaha süper benzetme valla. mügecimi sadece annemle beraberken görsem de üslubunu pek severim.Kaptan Müge Anlı gibisin hem tatlı hem sert :) :)
Tesekkurler canim, zaten geldigimdede soylemisdim hedefim her hafta duzenli olarak 500 gram vermekdi boylede oldu cok sukur.Bravoooo
Menulerini gozden gecirip degistirmelisin tarzini ozaman canim.
Yaaaaaa harikasinnnn
Seni su an en iyi ben anlarim.gecenlerde 59,5u gordugumde yani 5 li sayilari,okadar farkli hissediyor ki insan...
Tebrikler canim eşim
Ozaman menuleri degistirme vakti geldi canim,eskiden kilo vermissin zaten ben de inaniyorum sana.
Yani kilo verip vermemeni gectim aslinda,niye tuhaf seyler oluyor cozmekte zorlaniyorum
Harika otesiiiii
Harika cok guzel canim.
Milanacigim hep ayni yorumu yaparim sana,az ve öz gidiyorsun bu istikrar cok iyi.
Ama onceden daha cok sohnet ederdin bu ara menu yazip gidiyorsun bazen.insallah her sey yolundadir.
tebrikler.
biraz daha hizlanabilir ama kilon verilmeye musait...
Bravooo hel boyle git insallah
Yaaaa harika vallaaa ne denir
Oooo kaptan 1.olmus
tebrikler canim.
Yanlis hatirlamiyorsam yeni dogum yapmistin ona ragmen guzel gidiyor kilolarin
Az oz istikrarli
Aaa cok guzel bravo
Hele sukur yaaaaa
Tmm artik her hafta gider bu
Keske biraz hizlansan 60 li kilolar daha keyiflidir,fotograf yok mu bu arada.
Bravo
Kurallarin bozulmamasi adina fotigrafi unutmasan iyi olur
Iyiyim canim.
O,2 vermisim ama reglim iste ona guveniyorum
Ama sen harikasinnnn.artik hedeflerimiz ayni
Ooo ozgecigim
Eşim akşamları sıcak sıcak pide getiriyo hergün bana o gün bugündür hadi ye diyor
Ay bende ayni da tabi kocayi yakalayip mutfaga sokabilirsemHahahaha
Aynen katılıyorum. Ben de bayila bayila yiyorum hazir aş yumul düş
Bravoooo
Menulerini gozden gecirip degistirmelisin tarzini ozaman canim.
Yaaaaaa harikasinnnn
Seni su an en iyi ben anlarim.gecenlerde 59,5u gordugumde yani 5 li sayilari,okadar farkli hissediyor ki insan...
Tebrikler canim eşim
Ozaman menuleri degistirme vakti geldi canim,eskiden kilo vermissin zaten ben de inaniyorum sana.
Yani kilo verip vermemeni gectim aslinda,niye tuhaf seyler oluyor cozmekte zorlaniyorum
Harika otesiiiii
Harika cok guzel canim.
Milanacigim hep ayni yorumu yaparim sana,az ve öz gidiyorsun bu istikrar cok iyi.
Ama onceden daha cok sohnet ederdin bu ara menu yazip gidiyorsun bazen.insallah her sey yolundadir.
tebrikler.
biraz daha hizlanabilir ama kilon verilmeye musait...
Bravooo hel boyle git insallah
Yaaaa harika vallaaa ne denir
Oooo kaptan 1.olmus
tebrikler canim.
Yanlis hatirlamiyorsam yeni dogum yapmistin ona ragmen guzel gidiyor kilolarin
Az oz istikrarli
Aaa cok guzel bravo
Hele sukur yaaaaa
Tmm artik her hafta gider bu
Keske biraz hizlansan 60 li kilolar daha keyiflidir,fotograf yok mu bu arada.
Bravo
Kurallarin bozulmamasi adina fotigrafi unutmasan iyi olur
Iyiyim canim.
O,2 vermisim ama reglim iste ona guveniyorum
Ama sen harikasinnnn.artik hedeflerimiz ayni
Ooo ozgecigim
Kaptanimmmm yaaa sen soz istersinde ben vermezmiyim soz veriyorum haftaya o iki kilo gidicekEsim harikasin , bu hafta seninle yeterince ilgilenemedim kusuruma bakma canim..
Cok guzel yapmissin canim, gunluk menu-egzersiz ve ictigin su miktarini duzenli yaz canim, guncel kilonuda yaz liste girisini yapabileyim.
Birde kendini tanitirsan, takimdaki diger arkadaslarda seni tanimis olurlar :)
Canim bu hafta boyle olmus , haftaya guzel bir eksi gelecegine eminim :)
Bu hafta ikimizde cok dikkat ediyoruz Ozlemim, soz mu ?
Harika gidiyorsun, hedefe neredeyse ulastin kuzum..
Ne guzel bir eksi canim :)
Tebrikler kuzum
Listeye girisin hayirli olsun canim, liste sorumlulugunu biliyorsun, duzenli paylasimlara devam canim..
Harika bir eski bayildim.
Tebrikler Feyzosum
Ahahha kaptanada sonunculuk yakisirdi , cok guldum yaaaaa
Az olsun eksi olsun gulum
Bu ekside guzel kuzum, tebrikler.
Tebrikler gulum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?