Yooo aciklamamis ben esim beni isaretleyince yine es olduk sandim ahahaaa uykulu halime verin ayolkaptanım açıkladı mı eş listelerini? ben kaçırmışım görmedim.
Yok yok daha aciklanmadiEşler nerde yazıyor kriterlerim hayırlı pozitif bol motivasyonlu spora teşvik edecek bir eş istiyorum
Birde bugunku listeler ne zaman yayınlanıyor goremedim
Ozaman daha iyi hala şansım var demekYok yok daha aciklanmadi
ama ben ödül yaptığını göööörrrrdüm hemen not ettim.Bende göremedim
ayyyyy çok güldüm ortamda bir hararet eyvah yeni eşim var kim ben bilmiyorum. hani liste nerde o liste buraya gelecek. uyandın mı bari uyuyan güzel.Yok yok daha aciklanmadi
Ben iki çocukla WC zor giriyorum ikiside kapıya dayanıyorbende squat yapayım bari her girisimde
Benim ödül hep tatlıdan yanaama ben ödül yaptığını göööörrrrdüm hemen not ettim.
ayyyyy çok güldüm ortamda bir hararet eyvah yeni eşim var kim ben bilmiyorum. hani liste nerde o liste buraya gelecek. uyandın mı bari uyuyan güzel.
ilk defa yaptım pişmanım çarptı feci halde. bende wc ekip giriyorum kedilerimide toplayıp boş bıraktığım anda veletler çiçekleri talan ediyor 2 tanesi. tam bir ekip çalışması ben zıplarken halleri çok tatlı oluyor ama.Benim ödül hep tatlıdan yana
Afiyet olsun kadayif bende cok severim ama bu ramazan serbetli tatli hic yemedim hedefimde tutmadi bayramda yemeyi planliyordum ama kararliyim hedefim tutana kadar tatliya hayir22 mayıs 2020 bugün ne yedim ?
sabah : geç uyandım olmadı hemen bekleme başladı
öğle : kilo bildirimlerini heyecanla beklerken eşimi işe bıraktım sonrada alışveriş yaptım olmadı
akşam : 1 fırın levrek + bol yeşil salata + ipin koptuğu an budur eşim kadayıf almış kocaman bir dilim yedim şimdi komalık oldum beynim düzgün açlışmıyor. elim kolum zor kalkıyor. bir daha tövbe.
su : 750 ml ancak olmuştur cuma nedense su içmeyide unutuyorum.
spor : hayde onuda yapmadım sadece alışveriş işte neredeyse 25 kg üstümde yükle eve döndüm sadece merdivenler.
Benimde odulum tatli insallahBenim ödül hep tatlıdan yana
çokta matah değilmiş yemek bende pişman olduğumu söyledim halsiz hissettirdi enerjimi tükettiAfiyet olsun kadayif bende cok severim ama bu ramazan serbetli tatli hic yemedim hedefimde tutmadi bayramda yemeyi planliyordum ama kararliyim hedefim tutana kadar tatliya hayir
Bence uzun zamandirda yemedigin icin olmus olabilir agir gelmis sanaçokta matah değilmiş yemek bende pişman olduğumu söyledim halsiz hissettirdi enerjimi tüketti
Es yarismasi ve yenibes listesi daha belli degil sanirim onu bakmak icin girdim kaldim kalkayim sahur hazirlayacagim birazdan. Bu arada benim ilk bildirimim gecerli oldu demi tarti resmi olan degil
Yokuyuyorum hala mesajlarada uyurken bakiyorum vallaama ben ödül yaptığını göööörrrrdüm hemen not ettim.
ayyyyy çok güldüm ortamda bir hararet eyvah yeni eşim var kim ben bilmiyorum. hani liste nerde o liste buraya gelecek. uyandın mı bari uyuyan güzel.
Ay ben bugun ip atliyim dedim iste kucuk yapisti pijamaya atla atlayabilirsen pijama kalcak cocugun elinde amannnn pijamayimi tutim obur firlayanlarimi yakalayim bilemedimilk defa yaptım pişmanım çarptı feci halde. bende wc ekip giriyorum kedilerimide toplayıp boş bıraktığım anda veletler çiçekleri talan ediyor 2 tanesi. tam bir ekip çalışması ben zıplarken halleri çok tatlı oluyor ama.
Bende şerbetli tatlı severim ama diyette hep sütlü tatlı yedim çünkü kalori bakınca çok çok fark var vicdanım el vermiyoçokta matah değilmiş yemek bende pişman olduğumu söyledim halsiz hissettirdi enerjimi tüketti
Sanki beni anlatmışsın bende onlar uyurken veya babası ilgilenirken yapıyorum büyük oğlum anne bende yapıcam diyo küçük paçama yapışıp ağlıyor kucağına al diye en son el ele tutuşup gidip gelirken buluyorum kendimi spor farklı yere gidiyoAy ben bugun ip atliyim dedim iste kucuk yapisti pijamaya atla atlayabilirsen pijama kalcak cocugun elinde amannnn pijamayimi tutim obur firlayanlarimi yakalayim bilemedimhele benimle bi leslie yapidi vardı kıvırcıgımin 30 dk usanmadi ayaklarimin altinda cırt attı
Afiyet olsunBenimde odulum tatli insallah
YÜKSELİŞ YARIŞMASI SONUÇLARI
HELİOS'A YÜKSELENLER (300 gr üstü ∞ )
@Puuff (90/ 87,4/2,6/%2,9)
@Melegimkorusun (69,2/68,1/1,1/%1,6)
@melek ada (57,9/57/0,9/%1,6)
@fmad (61,2/60,3/0,9/%1,47)
@deniz diyette (60,6/59,9/0,7/%1,16)
cokofesttt (63,6/62,9/0,7/%1,1)
luges (73,3/72,5/ 0,8/%1,09)
@Aycaokurcan (75,2/74,4/0,8/%1,06)
@Meryem1306 (74,8/73,7/1,1/%1,05)
matilda34 (83,6/82,9/0,7/%0,84)
@Milana firuze (67,6/67,1/0,5/%0,74)
@Yawrukush (69,4/68,9/0,5/%0,72)
CEYDOS (63,9/63,5/0,4/%0,63)
@Tanssss (80,7/80,2/0,5/%0,62)
@erciyes111 (67,6/67,2/0,4/%0,59)
@fyzanur (55,9/55,6/0,3/%0,54)
@Beklenen2 (73,5/73,2/0,3/%0,41)
@asena87 (60/59,8/0,2/%0,33)
@Aomine Daiki (63,2/63/0,2/%0,32)
@AppLesma (65,9/65,7/0,3/%0,3)
ARAFTA KALANLAR (300 gr altı ve sabit sınırı)
mifihafa (70,9/70,8/0,1/%0,14)
@Derya_the_queen (67,8/67,8/0/0)
HADESİN ÇUKURUNA DÜŞENLER ( +)
@1delimavi (86/86,7/+0,7/%+0,81)
Kozmogirl17 (75,6/76,8/+1,2/%+1,6)
Kilo vermeye gayret eden ve başarılı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı bu haftanın başına güneş sizin için parlasın.
Sıralama yüzde oranına göre yapılmıştır.
Sadece bir öğün ödül hakkınız var . Bu tek öğünü bugün , yarın yada 1. gün kullanabilirsiniz. Lütfen aşırıya kaçmayın. Verdiğiniz kilolar heba olmasın.
afiyet olsun canimBugun ne yedim
Sabah
Fotoda
Oglen
1 kase mercimek corbasi
Aksam
1 tabak etli patlican
Cocuklar hic durmuyordu onu da zor yedim hala yol yorgunlugu var aksam da kizim aglama krizine girdi surekli beni isirmaya calisiyordu kactikca kudurdu daha cok agladi basim agriyor su an
@YawrukushCEYDOS @asena87 Kozmogirl17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?