Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim ödül hep tatlıdan yana
ilk defa yaptım pişmanım çarptı feci halde. bende wc ekip giriyorum kedilerimide toplayıp boş bıraktığım anda veletler çiçekleri talan ediyor 2 tanesi. tam bir ekip çalışması ben zıplarken halleri çok tatlı oluyor ama.

Afiyet olsun kadayif bende cok severim ama bu ramazan serbetli tatli hic yemedim hedefimde tutmadi bayramda yemeyi planliyordum ama kararliyim hedefim tutana kadar tatliya hayir

Afiyet olsun kadayif bende cok severim ama bu ramazan serbetli tatli hic yemedim hedefimde tutmadi bayramda yemeyi planliyordum ama kararliyim hedefim tutana kadar tatliya hayir
çokta matah değilmiş yemek bende pişman olduğumu söyledim halsiz hissettirdi enerjimi tüketti

malesef erken yetiştirseydin o dahil olabilirdi. hadi kalk benimkiler iftar sofrasında 1,5 saatin var seninde tahmini
Es yarismasi ve yenibes listesi daha belli degil sanirim onu bakmak icin girdim kaldim kalkayim sahur hazirlayacagim birazdan. Bu arada benim ilk bildirimim gecerli oldu demi tarti resmi olan degil

Yokuyuyorum hala mesajlarada uyurken bakiyorum valla

Ay ben bugun ip atliyim dedim iste kucuk yapisti pijamaya atla atlayabilirsen pijama kalcak cocugun elinde amannnn pijamayimi tutim obur firlayanlarimi yakalayim bilemedim hele benimle bi leslie yapidi vardı kıvırcıgımin 30 dk usanmadi ayaklarimin altinda cırt attı

çokta matah değilmiş yemek bende pişman olduğumu söyledim halsiz hissettirdi enerjimi tüketti
Bende şerbetli tatlı severim ama diyette hep sütlü tatlı yedim çünkü kalori bakınca çok çok fark var vicdanım el vermiyo yaptığım spora yazık olur diyorum

Sanki beni anlatmışsın bende onlar uyurken veya babası ilgilenirken yapıyorum büyük oğlum anne bende yapıcam diyo küçük paçama yapışıp ağlıyor kucağına al diye en son el ele tutuşup gidip gelirken buluyorum kendimi spor farklı yere gidiyo

Evde her kafadan ses çıkarken liste yapmaya çalışınca çorbaya döndürmüşüm üzgünüm. bugün gündüz listeyi yeniden düzenleyip paylaşacağım sizlerle...

afiyet olsun canim
yola cocuklardami gitmisti belki ondandir huzursuzluğu benimkiler hic sevmez yolculuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…