Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 gunde guzel olmus canim, nasilsin, bebisimiz nasil?

Sporlar cok guzel, borege kucuk bir ceza geliyor :)

Buruk, bayram denilecek tatta değildi. Senin nasıldı
Buna da sukur be gulum, bizden zor durumda olan insanlar var..

Menu cok bozulmus Feyzosum ama bayram biliyorum.Kacamak artik dun ile birlikte bitti , yeni bi sayfa actik bugun..

Bugün hiç ders çalışmadım kızlar
Bayram yaptım
Yarın çalışırım inşallah
Allah zihin acikligi versin ,kolaylikla, verimli bir sekilde calis insallah canim..

PAZAR MENUM
OGLEN 12DE

Sekersiz cay
Tereyaginda 1 yumurta

ARA 14DE
Filtre kahve (500ml)
Avuc ici kadar pestil+ 3 ceviz

AKSAM 17DE
2 kepce et sote (sogan,biber, domates vardi icinde)
100 kalorilik tortilla ekmegi

Arkasindan 1 portakal

SU: 1750 ml oldu suan yatana kadar icerim daha.
SPOR: Sabah 45 dk Aras ile yuruyus (180), aksam 2 cocukla 75dk yuruyus ve ara ara peslerinden kosma (300), 200 ziplama (400)
TOPLAM: 880 CEYDOS

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 200IA
Puuff
CEYDOS ODUL
@fmadODUL 15 DK LESLIE
cokofesttt ODUL 15 DK LESLIE
Yawrukush ODUL
FitFiliz 200IA SPOR?
erciyes111 ODUL
asena87 10DK DANS
@1delimavi250 IA
Birgaripanne 10DK AODUL 10 DK DANS
Melegimkorusun 200IA200IA
mifihafa ODUL 200IA100IA
Kozmogirl17
Aomine Daiki ODUL MUAF MUAF
Milana firuze
A Aycaokurcan SPOR?
Melek Ada 15DK LESLIE
matilda34
fyzanur 200IA
deniz diyette ODUL SPOR?200 IA
AppLesma
luges ODUL 10DK D15DK LESLIE

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Cuma 74.4
Bugun 74.6
Sanırım çok gec yedım ondan karnım şiş yattım belliydi artı çıkacağım ama panik yok cuma ya kadar umarım 73 u gorurum. Eger gorursem belkı 1 yıldır gormedıgım rakamı gorecegım. Bugun aralıklı oruca başlıyacagım. 12 ve 6 da yemek videolarda baya işe yarıyor diyorlar hem sağlıklıymış. Zaten sabah çok erken yemek yiyenlerden değilim. Kızlar Bayramımız mubarek olsun sız bana çok ıyı geldiniz. Hiç tanımayan kişilerin birbirine destek olup hiçbir karşılık beklemeden bunları yapması. Allah razı olsun. Bugun spora da başlıyacagım. 4 kılo çok farkettı giysiler de. 68 olsam ne kadar zayıf olacagım vee eşim hiç kılo muhabbeti yapmaz ama bence o da farkettı 4 kılo devede kulak ama benım için çok buyuk başarı. Sağolun

Gunaydin kizlar guzel birgun gecirmenizi diliyorum, lutfen menu tablosundaki cezalarinizi yapiniz, menulerini yazmayan arkadaslarim sizlerde lutfen menulerinizi yazmayi unutmayin!!
ayy ben dün ne yediğimi unuttum yazamayacağım . kaçamak yaptım ama bayağı kuru incir yedim.

günaydın kızlar :)

25 mayıs kilo bildirimim ( hem regl hem iştah artışı sonucu yedim de yedim dün , bugün daha sakin uyandım . açlık hissim geçmiş bugün. dün ne yediysem doyamadım ben . )
cuma günü :55.6
bugün : 56.0
fark : +600

Yawrukush CEYDOS erciyes111

CEYDOS profil fotoğrafına bayıldım

24 mayıs menüm
sabah : yağda sucuklu yumurta
2dilim tb ekmek
peynir
zeytin
tahin pekmez
reçel

ara : sayıları tam hatırlayamadım
4 tane kuru incir
ceviz
bolca çiğ badem
elma

öğlen : yeşil fasulye
yoğurt

ara : çiğ badem,ceviz,kuru incir

akşam : 2 poaça ,
peynir
zeytin
avuç içi kadar tavuk,
kahvaltılık sos
domates
ceviz
badem
kuru incir
kuru erik
tarçınlı süt
1 kuru pasta ( yarısını çiğnedim attım )
yarım baklava ( yarısını çiğnedim attım , bukadar engel olabildim kendime )

su : 1.5 litre

spor : 70 dk eliptik

veeeeeee ben hala açtııımmmm . yemekler görevini yapıp beni doyuramıyordu , doyurma özelliklerini kaybetmişlerdi bugün bir sakinlik çöktü çok şükür. normal insan moduna girdim galiba.

Yawrukush CEYDOS erciyes111

Canim açlık orucu cok kolay gecti. Cildim isildadi gibi oldu.
Hic zorlanmadim ama oruc bittikten sonra cok aç olduğum icin palnaldigimdan cok yedim
Bu yuzden Tekrar yapmayi düşünmüyorum simdilik.
bana en iyi gelen gunde tek öğün beslenmek. Yani aksamdan aksama eşimle yemek yemek.
Gun icinde kahve, sütlü kahve, yesil cay, soda filan içmek. Bunlarla takilinca aksama da cok acıkmıyorum.
Senin en fayda gördüğün beslenme sekli nasil ? Ara öğünler faydali mi sence

Regl öncesi yeme krizine benziyor bu menu

Bence kati sivi farketmeden bagirsaklarin az da olsa calismasini saglamak yani tek ogun bile beslensen diger ana ara ogunlerde sivi tuket kati tuket ama bagirsaklari calistir
Bu arada bir uzman vucut diyet yapildigini 3 hafta sonra idrak eder bu yuzden 3 hafta diyet 1 hafta normal yasammis gibi yapin vucudunu kandirin demis
Bende inaniyorum buna cunku 3 hafta veriyorsun 4 hafta yavaslama duraksama oluyor hatta
Sonra korumaya geciyor gec kilo vermeye basliyorsun

Günaydın herkese
Kızlar moralim bozuk aslında, yani çok şükür tabi başka derdimiz yok tabi de inmiyor tartıdaki rakam aşırı demotive oluyorum. Umarım geçen haftaya benzemez bu haftam. Mens dönemindeyim o etkilidir diye düşünüyorum, o yüzden her gün bakıyorum bir umut gitmiştir ödemler diye ama yok

Böyle olunca yememek de daha zor, hani yemiyorum ama kilo veriyorum bari olayı olunca seviniyor insan. Şu direnç kırılsa daha mutlu olucam.
İnşallah bugün irademe yenilmem

Günaydın kızlar nasılsınız? Dün giremedim o yüzden hemen menümu yazayım unutmadan
Sabah
Iki çatal patates kızartması, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir dilim ekmek, üç dilim pastırma, bir tk bal

İkindi vaktiydi diğer öğün
Bir peynirli poğaça, bir elmalı kurabiye, bir dilim baklava

Yatmadan önce de tarçınlı süt

Çooook yedim yazarken yoruldum inşallah etkisi çok olmaz

Su 2 litre
Spor yok belim ağrıyor kızlar bel fıtığım var bazen ağrıyor böyle bugün hafiflerse ağrım yapicam inşallah ☺
CEYDOS Yawrukush fyzanur asena87

Kızlar napiyorsunuz.
Biz bol bol telefon görüşmesi yaptik. Aramadigimiz eş dost kalmadi.
Türk telekom çökmüş diyorlar
Hatlar cok yoğundu, bazilarina zor ulastik.
Bizde de aynı durum vardı yarana kadar konuştuk

Yediklerin benimkilerin yanında baya az ama senin vücut çok alışmış demek ki geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Ne güzel yazmışsın kaptanım aynen öyle şükredecek çok şey var ve en önemlisi sağlık

Ayy canım benim çok mutlu oldum yazdıklarını okuyunca sen de iyi ki varsın iyi ki burdasin, burdayız. Daha çok kilolar gidecek ve biz fıstık gibi olacağız

Canım sana da günaydın +600 değil kuzum +400

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…