Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cumaya kadar dikkat edersen o artı eksiye döner endişe etme.akıllı erkekler eşleriyle kilo muhabbeti yapmayanlardır ne mutlu sana.

kendini ateşe atıyorsun yapma böyle şeyler. 100 jumping cezası kestim sana.
Yawrukush CEYDOS menümde eksik şeyler olabilir daha da fazla şeyler gömmüş olabilirim . benden söylemesi
yeme komasına girecekmişsin neredeyse
dayan kuzum.en çok kiloyu bu direnişle verebilirsin.

harikasın cumaya eksi çok olacak.
ödül öğünü yapmamıştın cezanı 3/1 oranında düşürüp 200 jumping veriyorum.
Cuma 67.2
Bugün 67.3
Cumaya hedefim 66.5 inşallah ☺
inşallah canım bende 62,5 hedefliyorum aaa uzun zamandır ilk defa hedef yazdığımı fark ettim.
katmer ve kurabiyeye 200 jumping ceza gelsin spor puanlarını da hesaplarsan listeye dahil edeyim.

950 puan.
Jumping ne bilmiyorum ama internetden bakarim hemen.

Ben tartilmayi unutmusum yarin tartilcam
Yawrukush CEYDOS
tamam canım yarın sabah bekliyorum tartını
önceki günlere göre daha az karbolu tebrikler. ip atladın heeee.gözümde canlandı hemen.
Bugun kayinvalidemdeyim aksam geldik kaldik tartim yok CEYDOS um burda yarin tartilcam aksam tartilsam ac olmam aksama da anca en iyisi yarin sabah tartilmak
tamam canım sendende yarın sabah bekliyorum tartı.
Dün Kahvaltı yarım ev yapımı simit 2 dilim peynir menemen domates salatalık yeşillik 7 zeytin
Ara. 2 top dondurma
Akşam dana kavurma salata
Su 2.5 lt su
ödül öğünü yapmamıştın dondurmaları ona saydım

ayyy durduk yere kendimi şişman göstermişim CEYDOS bu düzeltmeyi gör bak görmedim duymadım olmasın matematik özürlü oldum çıktım . sağ ol canım
bende öncesi mevcut o yüzden dont panic kuzum ben hallettim.
tabi tabi eşler siz yiyin bu hafta cezasız takılın üstüne eşit artılarla cumaya varın bakalım.
Pazartesileri de mi tartilip yazıyoruz bilmiyordum
evet canım pazartesi kontrol tartımız var.

Baktım yapıcağım bu gun baya spor yaptim hemde çok bu yüzden sayamadım.
Kuzenim spora gidiyormuş uzun zamandir görüşmüyorduk challenge falan yaptik coğunu ben kazandim ama o da baya iyiydi sonucta o erkek benden daha güçlü.

bende eşimle pilates yapmıştım insanı çok motive ediyor. o dağıldı ben devam ettim.

merhaba kizlar tartildim cok şükür ne arti ne eksi dun o kadar cok yedim ki midem agridi sabaha kadar bünyem bile kaldirmadi

cuma 72,5
bugun 72,5

ama bugun cok hareketliyim hel temizlik yapim simdide cezalarımi yapacağım masallah hem ceydosumuz verdi cezayi hem ozgemiz hemde milana firuzemiz bidaha tovbeee kacamak yapmak yok yemesi iki saniye ama cezalari yapması bir saat surer

asena kaptan sende verdin mi ceza onu hatirlayamadim
CEYDOS Milana firuze Yawrukush asena87

bugün oldum öyleymiş
Yasayan bilir. Ben de ayniyim seninle.
Kurabiye ve baklava icin çiğnedim attim yazmissin. Valla cok mantıklı. Sabahtir bunu arastirdim, canimiz yasak birsey isteyince yapilabilir. Bana birsey öğrettin tesekkur ederim dostum
O zararli seyi vucuduma almaktansa tadini alip atmak daha mantikli.

Cok doğru, vücudumuzu sasirtmamiz lazim. Aralarda kalorisiz sivi alinca halsizlik de olmuyor.

Kizlar bu konuya açıklık getirmek istiyorum. Simdi canimiz cok baklava cekti, ama diyetteyiz. Tabiki en doğrusu hic yememek, ya da ölçülü yemek

Ama baklavayi çiğneyip tükürmek de bir yöntemmis. Dilin o tadi almasi icin.

ileri seviyesi hastalik oluyormus bulimia gibi

Peki derseniz ki, yiyecekler agizda da emilir mi?
Bunu bircok kaynaktan arastirdim. Agizda emilim olmuyor, sadece khlarin sindirimi oluyor. Yani kalori almis olmuyormuşuz.

Dip not:Bunu aliskanlik haline getirmek cok sakincaliymis. Yeme bozukluğuymus

bilmiyordum.ama çok yoğun diyetlerde yapılabilir bir yöntem
birini seç canım hepsini yapma en çok ceza kimden geldiyse onun verdiğini yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…