Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben menünü beğendim canım tabi bulgur pilavı 1 yemek kaşığı ise☺ CEYDOS ceza verdiği için başka ceza vermiycem
Canim krep ve baklavaya kucuk bir ceza geliyor :)
Tamam Kaptanım cezamı yaparım . Ama low carb da kalori hesabı yapılmadığı için krep, kek, pizza, gibi şeylere yasak yok yeterki onlarda low carb usulü olsun . Krebi yumurta, yoğurt, Hindistan cevizi ünü ve keten tohumu ünü ile yaptım, her seferinde böyle uzun yazmak zor geldiği için low carb Krep yazmıştım. Bilgi vermek istedim

Dunde vardi cezan, 200 ip dunun cezasi olsun, 30 mekik te bugunun.

12:30 dun mangal yaptik 3 parca kucuk et salata 2 kasik pilav 1 yufka yedim.
15:00 da gorumcelerim gelmisti cay kahve.
Ikramliklarim vardi bende 1 dilim katmer 1 kurabiye 1 cikolata yedim cezama hazirim.
Arada da: cilek yedim.
Spor gece yaptim: 100 suguat, 100 mekik cekip yuzuncide kalip hundret egzersizi yaptim, 5 dk plank 2.5-2.5 seklinde.
100 hamle.
luges Yawrukush CEYDOS

Oruçtan çıktık artık odamı etkiledi bilemiyorum bende şimdi iyim çok şükür teşekkür ederim canım

Bayramin 1.gunu menum
Sabah 09.00
1 parca ekmek yarim dilim kadar arasi peynir

Saat 11.30
2 parca sosis

Saat 14.00
Bir parca ekmek yine arasi peynir bi avuc ici kadar beyaz ekmekti

Saa18.00
2 parca tavuk butu
2 3 tane kofte
Suzme yogurt bikac catal
1 bardak ayran

Saat 21.00
1 fincan sekersiz turk kahvesi

Spor 500 ip atlama 1000 puan
Su 1 litre anca
CEYDOS matilda34

matilda34 canim ben abartmadim bayramda hatta kendimce az bile yedi sende durumlar ne benim sozum var okumussundur cumaya 2 kilo gitmis olacak
Okumamıştım ozaman iyi tebrik ederim sana dedim ama ben dün biraz abartmış olabilirim birazdan yazarım cezamı kesersin

Cok guzel canim menun aksam tahin recel var ama guzel menu bence
Evet canim biraz fazla kacmis gibi gecmis olsun vucut alisinca dikkat etmeye az bozunca diyeti dokunuyor evet
Pisi fazla olmus canim ama bayram gunu kacamak serbestti sanirim
Evet sporlarla kapatmis gibi ama bence arti gelirsin bugun bu beslenmeye canim
Oyyy oyyy oyyy bu nasil bi menu cok cokk kacamakli olmus
Canim ilk menun az olmus ikinci menunu begendim sen emziriyorsun daha fuzenli beslenmen lazim

ayyy durduk yere kendimi şişman göstermişim CEYDOS bu düzeltmeyi gör bak görmedim duymadım olmasın matematik özürlü oldum çıktım . sağ ol canım

birbirimize çok uygun ortaklarız biz ya takımdan atılırsak bile birlikte atılacaz , baklava ,poaça ,kurabiye ... benim menümü geçemez ama olsun azmetmişsin yaklaşmaya . senin bana vereceğin ceza benim sana vereceğim ceza birbirini nötrledi ikimizin de yapmasına gerek kalmadı demi CEYDOS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…