pazartesi günleri bu hep oluyor canım üzülme cumaya eksiyle gelirsin.Cuma 63
Pzt 63,1
Dün yediğin pilavlar, bugün ...
haydi asena detoksaCuma 59.8
Pazartesi 60,0 ciktim☺
Herkes gr gr fazla cikmis ben de bozmayayim duzeni dedim
cake için ceza gelsin 50 mekik kestim sana.tartılamdın mı canım bugünDünkü menu
Kahvaltı
Sosisli yumurta
1 Çilekli Cheese cake
2 Çilek
2 br cay
Akşam
full karışık tava pizza içine un kullanmadım.
Arada 1 kahve, 1 meyveli soda
Su pek içemedim =( 1 lt
Sıvı çok tükettim ondan sanırım
izledim
Kuzum bak bugün bir de pazartesi
Güzel gidiyorsun
Çak bi beşliiiik
Kahvaltidaki cheese kek olmasa cok guzelmis, telafi edersin insallah canim.Dünkü menu
Kahvaltı
Sosisli yumurta
1 Çilekli Cheese cake
2 Çilek
2 br cay
Akşam
full karışık tava pizza içine un kullanmadım.
Arada 1 kahve, 1 meyveli soda
Su pek içemedim =( 1 lt
Sıvı çok tükettim ondan sanırım
Ağızda karbonhidratların hem sindirimi hem emilimi oluyor canım . Bize okulda böyle öğrettiler ,sağlık mezunuyum , lise biyoloji kitaplarından da bakabilirsin besinlerin sindirimi konusuna . Ama çok çok az miktarda olan bir şey . Asıl emilim ince bağırsakta oluyor en küçük yapitasina kadar . O yüzden yutmakla kıyaslanamaz. Birde sindirim olmadan emilim olmazBen de bunu düşündüm canim. Bunu yapabilecek olmak bile insani yasak psikojinisinden kurtariyor ve irademe daha kolay hakim olabilirim
Emilim ile sindirimi karıştırıyoruz.
Akademik makalelerden de baktim canimm, karbonhidaratlarin sindirimi ağızda başlıyor, ince bağırsakta hem sindirim hem emilim oluyor.
Ağızda emilim diye birşey yok diyollllaaa
Çiğnerken suyunu yutarsın ama refleks olarak.. O zaman da mi kalori alınmıyor.. Bide ısraf gibi de geldi banasüreklilik haline getirmedim canım ben , bunu sürekli yapanlar hasta kişiler. onlar salata bile yeseler çıkartıyorlar . ben çok kalorili şeylerde ara ara yapıyorum . mesela 2 kare çikolata yedim ama kendimi hala tutamıyorsam 3.karede böyle yapıyorum gibi . karbonhidratlar ağızdan da emiliyor ama tamamen yutup aldığımız kaloriyle karşılaştırılamaz tabi .
girmeyin böyle işlere tadı damağımda kalacağına hiç bilmem daha iyi deyip önünüze bakın benceÇiğnerken suyunu yutarsın ama refleks olarak.. O zaman da mi kalori alınmıyor.. Bide ısraf gibi de geldi bana
Ağızda karbonhidratların hem sindirimi hem emilimi oluyor canım . Bize okulda böyle öğrettiler ,sağlık mezunuyum , lise biyoloji kitaplarından da bakabilirsin besinlerin sindirimi konusuna . Ama çok çok az miktarda olan bir şey . Asıl emilim ince bağırsakta oluyor en küçük yapitasina kadar . O yüzden yutmakla kıyaslanamaz. Birde sindirim olmadan emilim olmaz
Refleksini tut 2 çiğne tükürÇiğnerken suyunu yutarsın ama refleks olarak.. O zaman da mi kalori alınmıyor.. Bide ısraf gibi de geldi bana
67.5Milana firuze Puuff AppLesma kızlar bugün tartı kontrol günü ölçümlerinizi paylaşmadınız.
FitFiliz sabahki mesajından sabit olduğunu mu anlamam gerek o şekilde geçiriyorum listeye
katmer mi yaptı bunu.dikkat etmelisin canım67.5
+0.5
Merak etmeyin cumaya kadar eksi olucak.katmer mi yaptı bunu.dikkat etmelisin canım
Sporlar muhtesemkahvalti
2 dilim sucuk
1 kase yogurt
1 tane salatalik
oglen
1 kase patatessiz etli güveç
1 kasik pilav
ara
4 findik 4 badem
aksam
yogurt
su 3 litre
cezalarimida fazlasiyla yaptim
50 mekik 150p
200 ip atlama 400
30 Dk leslie 210
760 Puan
güzel olmuş canımmenüm
Sabahtan aksama kadar
1 lt su
limon sıkılmış yeşil çay
sade türk kahvesi
Maden suyu
acik çay
Aksam(tek öğün yiyorum if yapıyorum)
Ev yapimi kumpir 1 küçük porsiyon
1 kase yoğurt
1 tabak sebze yemeği
Salata
Ara
Sütlü kahve
Su toplam 3lt
Spor 30 dakika leslie 210 puan
Puuff eşim
spor çok güzel menünde öylekahvalti
2 dilim sucuk
1 kase yogurt
1 tane salatalik
oglen
1 kasik pilav
ara
4 findik 4 badem
aksam
yogurt
su 3 litre
cezalarimida fazlasiyla yaptim
50 mekik 150p
200 ip atlama 400
30 Dk leslie 210
760 Puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?