Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mekiğini kıskanmadım desem yalan olur popişim düzelsin bende yapıcam. menünde çoook güzel afiyet olsun.
Mekik 50 normal mekik, 50 yan karin kaslari seklinde yaptim.
Bugun 200 hedefim..
Yalniz dun epey spor yaptim dunle ayni kilodayim, 68.8 , muhtemelen kaslar odem yapti..Ama bu beni yildirir mi aslaaaaa :)

Kizlar dun 2 ogun beslendim, aralikli oruc seklinde ve sadece su , tuzlu maden suyu ictim sivi olarak.
Ilkkez hic kahve icmedim ve bas agrim bir onceki gunden az oldu..
Bugun kahve icecegim, kahveyle ilgili bir sorun yok fakat ben bas agrimi gozlemlemek istemistim.
Ara ogunum hic yok artik, sadece 1 ya da 2 kez sade filtre kahve icecegim ve 10 gun kadar daha 2 ogune devam edecegim, sonrasinda tek ogune dusmek nihai hedefim...
Cok faydasini hissediyorum simdiden, sizlerede belki fikir olur diye yazdim...

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 200IA
Puuff 10 DK DANS
CEYDOS ODUL
fayfeyfiy ODUL 15 DK LESLIE250IA
cokofesttt ODUL 15 DK LESLIE
Yawrukush ODUL
FitFiliz 200IA
erciyes111 ODUL 10DK A MUAF
asena87 10DK DANS
@1delimavi250 IA
Birgaripanne 10DK AODUL 10 DK DANS15DK LESLIE
Melegimkorusun 200IA200IA
mifihafa ODUL 200IA100IA
Kozmogirl17 15DK LESLIE
Aomine Daiki ODUL MUAF MUAF
Milana firuze ES CEZASI
A Aycaokurcan SPOR?
Melek Ada 15DK LESLIE100IA
matilda34 15DK LESLIE
fyzanur 200IA15 DK LESLIE200IA
deniz diyette ODUL SPOR?200 IA
AppLesma ODUL 200IA200IA
luges ODUL 10DK D15DK LESLIE

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

CEYDOS biliyorum kaptanim
Yawrukush
asena87 kaptanlarim bisey soracagim bahce isleri puanlamaya dahil edilecek mi cunku sabah hali yikadim ogleden sonra annemgilin bahcesine yardima gittim bayagi bacak ic kaslarim kol kaslarim kalca basen karin egzersizi oldu kalk comel yada bacak acik sekilde citil diktim

Menün suyunu beğendim canım
keşke sporu biraz arttırabilsen çok daha hızlı olur ama suan emzirdiğini için çok da sıkıntı değil
Şuan kv deyiz ondan az canım.. çocuk doğduğundan beri ilk defa yer değiştirdi ve gündüzleri üstümden düşmüyor uyurken bile ayrılmıyor.. eve gidince leslie başlayacğım inşllh
İnşaşlh cnm.. tek endişem perşembe yolculuk yapcagız 3 saat ödem toplarmıyım diye
Teşekkür ederim canım haftaya artacak inşllh
İnşallh kaptişim .. çok bunaldım burda bir evime gitsemm

Tabiki cok guzel egzersiz dakikasini 3 puandan yazayim ilk sayfaya..
Atiyorum 1 saat bahce isi yaptin 180 puan..

Sayili gun canim, 2 gun kalmis, sIk disini...
Hic bir yer evin gibi rahat olmuyor..

sabah
tavada sogan kavurması uzerine tulum peyniri
( kayinvalidem yapardi onceleri amaaan sabah sabah sogan kavurmasi mi yenir derdim ama bi yapinda görün mukemmel oluyorr sogan kavrulunca kokusuda yok hic )
1 dilim kepek ekmegi
1 tatli kaşığı reçel

öğlen

1 kase yoğurt çorbası

akşam
1 kase yogurt çorbası
fasulye yemegi 8 kaşık
salata

su3 litre

spor
30 dk leslie 210
50 mekik 150
200 ip atlama 400
toplam 760

bu hafta sporuma onem vermeye basladim bu bile benim icin buyuk basari hic spor yapmazdim sizin sayenizde yapiyorum artik❤

asena87 Yawrukush CEYDOS Milana firuze

Son düzenleme:
Cok guzel birgun olmus, cok begendim canim ,sporlarda sahane :)

bnnu hoşgeldin canım. Ben filiz, ing. öğretmeniyim. Bebeğini sağlıkla mutlulukla büyüt inş. Emzirmeye devam edebiliyorsan kolayca gider bence kiloların.

Hoşbuldum canım teşekkürler
evet emzirmeye devam ediyorum o nedenle sanırım ilk 1 ay içerisinde hızlı kilo verdim doğum öncesi kiloma 2 kilo kaldı ama benbiraz daha vermek istiyorum. emzirme evet ekstra kalori yakıyor ama bazen ellerim titriyor tatlı birşey atıyorum hemen . Aslında tatlıya hiç düşkün biri değilim emziröe döneminde vücut istiyor sanırım

Mekik 50 normal mekik, 50 yan karin kaslari seklinde yaptim.
Bugun 200 hedefim..
Yalniz dun epey spor yaptim dunle ayni kilodayim, 68.8 , muhtemelen kaslar odem yapti..Ama bu beni yildirir mi aslaaaaa :)

çok teşekkürler azimliyim vermek istiyorum artık , bebeğim 7 aylık oldu :)
Sporun ve menün çok güzel

Menü de spor da şahane

Bugünki menüm 1298 kaori;
Aslında güzel başladım ama emzirme sonrası bir kriz daha geldi dondurma yedim ama küçük bir parça ve vanilyalı .
Buraya girmeseydim atıştıracağım gözüme başka şeyler de çarptı ama yemedim
Bence iyi bir başlangıç oldu . Atıştırmalıklarım azaldı
Su 1 lt
Birazdan da rezene çayı içeceğim

Spor 50 mekik 150 puan
Bebek peşinde koşmak kaç puan, hiç oturadım da

Vereceksin kilolari eminim canim, cunku emzirmek cok mucizevi bir sey :)

Ilk gun icin menun gayet iyi canim..
Birkac gune tamamen duzenin oturur..

İi akşamlar

Sabah: 1 salatalık, 5 cherry domates, azıcık Z.yağli kuru domates, 1 wasa, dereotlu lor, 1 çay kaşığı bal, zeytin , beyaz peynir çaay

2 kaşık mercimek çorbası, iki yudum haşhaşlı ekmek
Chiali tarçınlı kuru kayısılı pudding (yarım kase) Türk kahvesi

Akşam 4te yarım tabak etli taze fasulye

Son olarak da çay + 1 kare bitter

Yürüyüş 1 saat

Su 3 lt

CEYDOS Yawrukush fayfeyfiy

Ayrıca yemediklerimden bahsedecek olursam taş kadayıf

Saat sabah 11 olmak uzere burada kizlar 350 ml az kremali kahvemi ictim , 750 ml kaya tuzlu ve limonlu suyumu bitirmek uzereyim.
Neden tuzlu su iciyorsun derseniz 4 gundur,yeni basladigim diyet sistemine vucudumu adapte etmeye calisiyorum.Cok bas agrim oluyor, bas agrim magnezyum eksikliginden oluyor.Bu sebeple kaya tuzlu,limonlu iciyorum suyumu.
Suan bit yandanda yuruyorum evde size telden yazarken, bilgisayar akinda
12.30 gibi 350 ml hindistan cevizi yagli filtre kahvemi icecegim ve 5 te tek ogun yapmak hedefim.
Cocuk pesinde kosmasam sabah 6:30- aksam 9.30 arasi daha kolay adapte olurum diyete ama cocuklarla gunesin altinda yuruyus , bahcede oynama derken zorlaniyorum
Size bu sureci Boyle yazmak iyi hissettiriyor.Insan vucudu cok kesfedilesi.
Dip not 3000iu d vitamini aliyorum gunluk cunku oldukca dusuk d vitim, bu da kilo vermeye yardimci oluyor

Guzel birgun olmus canimmm, tas kadayif miii helal olsun arkadasima

canim merhaba hosgeldin aramıza bende emziriyorum senin bebis ne kadarlık benimki 2,5 aylik insallah hep beraber cok guzel kilolar verecegiz

Bu gun nerdeyse hepsini yaptim ama cok hic 1 dk bile oturmadım sabah 8 den bere hic bos zamanım onmamasi a rağmen araya sıkışırdım.
Şimdi bile isim bitmedi kızımı uyruk gidicem bir sürü iş beni bekliyor.

Aynen baya yemissin benim gibi evet cezaya gelince her menuye 100 bisiklet☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…