İnşallah darısı başına canım çok iyi bilirim 60'ların ne ben de az çekmedim hahahaOruç sonrası vücut da şaşırıyor tabii iyi olmana sevindim canım ☺
Rica ederim canım ☺ ne demek seni daha zayıf yapmak, göstermek asil görevim
Bu uygunluk cumaya da kendini göstermeli kuzumtabii eksi yönde
Ben inanıyorum canım yaparız biz
Canım benim biz de seni seviyoruz ❤
Kaptanım teşekkür ederim daha iyiyim ☺ Cezamı bugün yapicam akşam yazarım inşallah ☺
Hoş geldin canım burası harika bir yer ☺ göreceksin kilolar birer birer nasıl gidiyor
Maşallah kaptanım bu nasıl spor☺
Gayet güzel olmuş canım ☺
Canım bence geç yemenin etkisi bu. Son yeme saatini düzenle, her şey yoluna girer merak etme
Ayy ne güzel, darısı başıma
Teşekkür ederim kaptanım, en son ne zaman kısır yediğimi unutmuşumçok güzel bir şey yahuu
Bende severim sogan kavurmasini ben onu sade olarak makarna sosu olarak kullaniyorumsabah
tavada sogan kavurması uzerine tulum peyniri
( kayinvalidem yapardi onceleri amaaan sabah sabah sogan kavurmasi mi yenir derdim ama bi yapinda görün mukemmel oluyorr sogan kavrulunca kokusuda yok hic)
1 dilim kepek ekmegi
1 tatli kaşığı reçel
öğlen
1 kase yoğurt çorbası
akşam
1 kase yogurt çorbası
fasulye yemegi 8 kaşık
salata
su3 litre
spor
30 dk leslie 210
50 mekik 150
200 ip atlama 400
toplam 760
bu hafta sporuma onem vermeye basladim bu bile benim icin buyuk basari hic spor yapmazdim sizin sayenizde yapiyorum artik❤
asena87 Yawrukush CEYDOS @Milana firuze
4 adet te kuru kayisi vardi simdi geldi aklimaİyi aksamlar
Sabah yesil cay
Kahvalti
Ceyrek yufkanin boregi bitsin diye yiyorum domates salatalik peynir zeytin cay
Ara nescafe sade minik kase cilekli yulafli puding
Ogle 1 pogaca 3/1 krep kadar misir unlu taze soganli ekmek( denemenizi tavsiye ederim cok lezzetli oluyor)
Ara sade soda
Aksam 4 kasik makarna 3 kasik yogurt uzerine sogan sos
Ara turk kahvesi kibrit kutusu kadak tartolet kizim yapti tattim
Su yatana kadar 3lt olur
Spor
20 suguat bunu yine borek pogaca yedim onlara sayalim istersen
Topuga degme 900 puan
Bisiklet 900 puan
Bacak hareketi 120 puan
Dizleri cekerek kosma 120puan
Bel egzersiszi 520 puan
Toplam 2860
Yawrukush CEYDOS asena87 AppLesma
Canım benim kolaygelsin zor gerçekten çocuklar evde olunca insan diyeti bırak kendine vakit bulamıyor.Saat sabah 11 olmak uzere burada kizlar 350 ml az kremali kahvemi ictim , 750 ml kaya tuzlu ve limonlu suyumu bitirmek uzereyim.
Neden tuzlu su iciyorsun derseniz 4 gundur,yeni basladigim diyet sistemine vucudumu adapte etmeye calisiyorum.Cok bas agrim oluyor, bas agrim magnezyum eksikliginden oluyor.Bu sebeple kaya tuzlu,limonlu iciyorum suyumu.
Suan bit yandanda yuruyorum evde size telden yazarken, bilgisayar akinda
12.30 gibi 350 ml hindistan cevizi yagli filtre kahvemi icecegim ve 5 te tek ogun yapmak hedefim.
Cocuk pesinde kosmasam sabah 6:30- aksam 9.30 arasi daha kolay adapte olurum diyete ama cocuklarla gunesin altinda yuruyus , bahcede oynama derken zorlaniyorum
Size bu sureci Boyle yazmak iyi hissettiriyor.Insan vucudu cok kesfedilesi.
Dip not 3000iu d vitamini aliyorum gunluk cunku oldukca dusuk d vitim, bu da kilo vermeye yardimci oluyor
geç saatte yemeye bugün son verdim canım , kuru yemişi de azalttım bugünden itibaren . 3 ana 3 ara öğün kısmından vazgeçemem ama bu şekilde kilo verdim hep . az öğün yaparsam durup durup ipin ucu kaçıyor bende , o sistem hiç bana göre değil . ben sık sık ama ölçülü yiyerek veriyorum . az öğün yapanlara da hep özeniyorum :)Anladim canim bol bol olsun sanada kalsin insallah..
Harikasin :)
Canim dualarim sizinle sag salim evinize donun insallah..
O zaman o 2 cezayi yap gulum, benimkini es gec..
Canim cok sevindim bebisin olsun, saglikla, mutlulukla buyut:)
Beraber tum kilolari veririz Banucum hic merak etme..
Takim kurallarini kisaca hatirlatayim, hergun duzenli menu-spor ve ictigimiz su miktarini yaziyoruz.
Pazartesileri tartilip kilomuzu kontrol amacli yaziyoruz.
Cumalarida tartilip fotografli bir sekilde kilomuzu paylasiyoruz.
Gerisi biliyorsun sohbet muhabbet :)
Canim 3 ana, 2 ara ogun cok bence bu 1, 2.si kuruyemis ve kuru meyveyi kaciriyorsun, 3. cok gec saatte yiyorsun gulum...
Est. canımGuzel birgun olmus canimmm, tas kadayif miii helal olsun arkadasima♥
Az ve sık yemek güzel ya da bana iyi geliyor en azından. Öbür türlü açlık psikolojisine giriyorum. Hem ben az öğünle yetinemeyecek kadar damak tadına düşkünüm. Biraz da keyfine yemeli insan. Sonuçta sende bende işe yariyorsa bizim için doğru sitem bu demek kigeç saatte yemeye bugün son verdim canım , kuru yemişi de azalttım bugünden itibaren . 3 ana 3 ara öğün kısmından vazgeçemem ama bu şekilde kilo verdim hep . az öğün yaparsam durup durup ipin ucu kaçıyor bende , o sistem hiç bana göre değil . ben sık sık ama ölçülü yiyerek veriyorum . az öğün yapanlara da hep özeniyorum :)
ben de yarıyor canım , 15 kg verdim bu şekilde . herkes kendine iradesine uygun olanı seçmeli tabi , yoksa diyet psikolojisine girip başarısız oluyoruz . ama az yiyenlerden olmak isterdim . mesela ceydoşla özge o konuda çok iradeli , hayranlıkla okuyorum :)Az ve sık yemek güzel ya da bana iyi geliyor en azından. Öbür türlü açlık psikolojisine giriyorum. Hem ben az öğünle yetinemeyecek kadar damak tadına düşkünüm. Biraz da keyfine yemeli insan. Sonuçta sende bende işe yariyorsa bizim için doğru sitem bu demek ki ☺
Belki beslenme sıklığını arttırsan işe yarar canım tatlı krizini bastırmakta. Serotonin hormonunu tetiklediği için vücut tatlı istermiş bir de. Kısa yoldan mutluluk ☺ tabi sonu iyi olmuyorHoşbuldum canım teşekkürler ☺
evet emzirmeye devam ediyorum o nedenle sanırım ilk 1 ay içerisinde hızlı kilo verdim doğum öncesi kiloma 2 kilo kaldı ama benbiraz daha vermek istiyorum. emzirme evet ekstra kalori yakıyor ama bazen ellerim titriyor tatlı birşey atıyorum hemen . Aslında tatlıya hiç düşkün biri değilim emziröe döneminde vücut istiyor sanırım
çok teşekkürler azimliyim vermek istiyorum artık , bebeğim 7 aylık oldu :)
Sporun ve menün çok güzel
Menü de spor da şahane
Güzel bir gün olmuşsabah
tavada sogan kavurması uzerine tulum peyniri
( kayinvalidem yapardi onceleri amaaan sabah sabah sogan kavurmasi mi yenir derdim ama bi yapinda görün mukemmel oluyorr sogan kavrulunca kokusuda yok hic)
1 dilim kepek ekmegi
1 tatli kaşığı reçel
öğlen
1 kase yoğurt çorbası
akşam
1 kase yogurt çorbası
fasulye yemegi 8 kaşık
salata
su3 litre
spor
30 dk leslie 210
50 mekik 150
200 ip atlama 400
toplam 760
bu hafta sporuma onem vermeye basladim bu bile benim icin buyuk basari hic spor yapmazdim sizin sayenizde yapiyorum artik❤
asena87 Yawrukush CEYDOS @Milana firuze
Özge sanırım sende low carb hight fat diyetine başladın . Benim bu diyetle hipoglisemi ataklarım bitti neredeyse hiç açlıktan ellerim titremiyor. Ben ilk yaptığım zaman başım çok ağrımıştı ama bu sefer öyle çok baş ağrısı yasamadım. Ona da en iyi gelen şey dediğin gibi tuzlu su .Saat sabah 11 olmak uzere burada kizlar 350 ml az kremali kahvemi ictim , 750 ml kaya tuzlu ve limonlu suyumu bitirmek uzereyim.
Neden tuzlu su iciyorsun derseniz 4 gundur,yeni basladigim diyet sistemine vucudumu adapte etmeye calisiyorum.Cok bas agrim oluyor, bas agrim magnezyum eksikliginden oluyor.Bu sebeple kaya tuzlu,limonlu iciyorum suyumu.
Suan bit yandanda yuruyorum evde size telden yazarken, bilgisayar akinda
12.30 gibi 350 ml hindistan cevizi yagli filtre kahvemi icecegim ve 5 te tek ogun yapmak hedefim.
Cocuk pesinde kosmasam sabah 6:30- aksam 9.30 arasi daha kolay adapte olurum diyete ama cocuklarla gunesin altinda yuruyus , bahcede oynama derken zorlaniyorum
Size bu sureci Boyle yazmak iyi hissettiriyor.Insan vucudu cok kesfedilesi.
Dip not 3000iu d vitamini aliyorum gunluk cunku oldukca dusuk d vitim, bu da kilo vermeye yardimci oluyor
Artı cıktı bu ara herkes valla canım cumaya eksi çıkan gerçekten büyük başarı olacakAfiyet olsun.
Pilav,muz ve cerez birlesince kilo vermeni engelleyebilir.ama nirmal duzenine gore daha duzenli bir menudur bu eminim.
Naptin arti ciktigin icin hirslandin mimenun sporun cok guzel canim afiyet olsun.
Bu hafta iyi bir eş olamiyorum cok halsizim niyeyse
Afiyet olsun canim.cesit olarak az yemissin aslinda ama cok da saglikli degil.
Biraz daha proteine agirlik ver bence.
Kahvalti disinda protein yok neredeyse,daha iyi olmaz mi
Afiyet olsun canim.sporun eksik kalmis ama menun bence ornek bir emziren menusu
Ornek olmali herkese
Anaa sporun iyi ama menun hep karbonhidrat,miktarlari az olsa da.
Yani 60 kilo olmasan cok daha buyuk tepki alirsin biliyorsun degil mi
Afiyet olsun canim normalde guzel menu de o kuruyemislerin kuru meyvelerin miktarlari belli degil pek emin olamadim
Bir de canim su spor az sanki be
Sporun suyun guzel olmus canim.
Miktar da onemli ama borek pilav puding
Ben de 2,3 aydir diyette meyve yemedim.
Bazen kivi cilek...
Ama bu iki uc gun cok iyi olmadi bence cunku bugun de arti ciktim cok uzuldum
Spor haric guzel olmus canim.
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?