Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi aksamlar
Sabah yesil cay
Kahvalti
Ceyrek yufkanin boregi bitsin diye yiyorum domates salatalik peynir zeytin cay
Ara nescafe sade minik kase cilekli yulafli puding
Ogle 1 pogaca 3/1 krep kadar misir unlu taze soganli ekmek( denemenizi tavsiye ederim cok lezzetli oluyor)
Ara sade soda
Aksam 4 kasik makarna 3 kasik yogurt uzerine sogan sos

Ara turk kahvesi kibrit kutusu kadak tartolet kizim yapti tattim

Su yatana kadar 3lt olur
Spor
20 suguat bunu yine borek pogaca yedim onlara sayalim istersen
Topuga degme 900 puan
Bisiklet 900 puan
Bacak hareketi 120 puan
Dizleri cekerek kosma 120puan
Bel egzersiszi 520 puan
Toplam 2860

Yawrukush CEYDOS asena87 AppLesma

İnşallah darısı başına canım çok iyi bilirim 60'ların ne ben de az çekmedim hahaha

Bugunki menüm 2 öğün yedim.

Sabah 11.00
sucuklu yumurta (5 ince dilim sucuk, bir buçuk yumurta)
10 siyah zeytin
Bir dilim kaşar peynir
salatalık
domates
maydonoz

Ara sade Türk kahvesi

Akşam 17.00
Etli patates yemeği bir porsiyon
bir su bardağı ayran
acı biber turşusu

Ara yeşil çay

Spor yapmadım ev işi yaptım
su 3 litre

Puuff

Bende severim sogan kavurmasini ben onu sade olarak makarna sosu olarak kullaniyorum

4 adet te kuru kayisi vardi simdi geldi aklima

Hayırlı akşamlar bayanlar
Kahvaltı
4 kaşık lor
2 etimek
Domates salatalık
2 ince dilim.karpuz

Ikındı
1 elma
2 etimek
1 nescafe

Akşam 2 kaşık sütlaç
Su 2 litre
Spor
50 squat
100 mekik
400 zip
500 twist
Yarım saat fitnes 300 puan
Toplam: 3050puan

Son düzenleme:
Canım benim kolaygelsin zor gerçekten çocuklar evde olunca insan diyeti bırak kendine vakit bulamıyor.
Bence çok radikal bi karar tek öğün beslenmek. Emin misin sürdürülebilir birşey mi sonrasında senin için? En azından iki öğün if'de kalsaydın kuzum keşke. Gerçi sen çok araştırmışsındır.

Kayatuzuna gelince Karatay da öneriyor onu. Ben tuzun kötü olduğunun abartıldığını düşünüyorum zaten.
D vitamini k2 ile alınınca emilimi daha fazla, ben de aldım ama içmeyi ihmal ediyorum. Vitamin &mineral eksikliklerini tamamlayınca daha kolay kilo veriliyor.

geç saatte yemeye bugün son verdim canım , kuru yemişi de azalttım bugünden itibaren . 3 ana 3 ara öğün kısmından vazgeçemem ama bu şekilde kilo verdim hep . az öğün yaparsam durup durup ipin ucu kaçıyor bende , o sistem hiç bana göre değil . ben sık sık ama ölçülü yiyerek veriyorum . az öğün yapanlara da hep özeniyorum :)

Guzel birgun olmus canimmm, tas kadayif miii helal olsun arkadasima
Est. canım eşim tatlı istedi evde de pek tatlılık malzeme yoktu. Normalde pastamsı, sütlü ya da çikolatalı tatlılar yaparım ben kendi zevkime göre. Bu sefer kendi beğendiklerimden yapmamam lazım zaten boşver dedim.
Neyse uzatmayayım Adana yöresinde bulduk kendimizi normalde canımın çekmeyeceği birşey aslında ama eşim ne güzel olmuş filan deyince zor dayandim

Az ve sık yemek güzel ya da bana iyi geliyor en azından. Öbür türlü açlık psikolojisine giriyorum. Hem ben az öğünle yetinemeyecek kadar damak tadına düşkünüm. Biraz da keyfine yemeli insan. Sonuçta sende bende işe yariyorsa bizim için doğru sitem bu demek ki

26 mayıs menüm

sabah : 2 dilim tb ekmek
biraz sucuklu yumurta
peynir
zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez

ara : 1 kuru incir
3 çiğ badem

öğlen : 10 kaşık susuz kuru fasulye
4 kaşık yoğurt

ara : 2 ceviz
sütlü kahve

akşam : çok az karpuz
peynir
1 minik domates

su : 1.5 lt
spor : yok

Yawrukush CEYDOS erciyes111

ben de yarıyor canım , 15 kg verdim bu şekilde . herkes kendine iradesine uygun olanı seçmeli tabi , yoksa diyet psikolojisine girip başarısız oluyoruz . ama az yiyenlerden olmak isterdim . mesela ceydoşla özge o konuda çok iradeli , hayranlıkla okuyorum :) CEYDOS Yawrukush .

Belki beslenme sıklığını arttırsan işe yarar canım tatlı krizini bastırmakta. Serotonin hormonunu tetiklediği için vücut tatlı istermiş bir de. Kısa yoldan mutluluk ☺ tabi sonu iyi olmuyor

Güzel bir gün olmuş Bende soğanlı yumurtaya bayılırım. Sabah sabah da güzel gidiyor bence
Özge sanırım sende low carb hight fat diyetine başladın . Benim bu diyetle hipoglisemi ataklarım bitti neredeyse hiç açlıktan ellerim titremiyor. Ben ilk yaptığım zaman başım çok ağrımıştı ama bu sefer öyle çok baş ağrısı yasamadım. Ona da en iyi gelen şey dediğin gibi tuzlu su .

Salı menüm
Uyanınca Hindistan cevizi yağlı filtre kahve

10:00
Mantarlı omlet, biraz kaşar peyniri, çeyrek Avakado , kapya biber, 3 parmak kadar low carb ekmek

13:30
Sade Türk kahvesi, 2 kare %85 kakâolu bitter çikolata

16:30
8-10 tane kadar tuzlu fındık

19:30
1 tbk zeytinyağlı taze börülce yemeği, peynirli yeşil salata

20:30
1 fincan kadar low carb mousse ( açık mascarpon peynirim bozulmasın diye tekrar yaptım. )
( içindekiler: 150gr mascarpon peynir, 50gr öğütülmüş fındık, 1 yk kakao, 1yk tepeleme Erythrit( yapay tatlandırıcı), 1 yk sıvı krema, 40 gr kadar eritilmiş tereyağ) bundan 3 -4 porsiyon çıkıyor, bu hazırladığımın 1/4 ni yedim

Su: 2,5- 3 lt
Spor: 9000 adım: 450p
500 zıp zıp: 1000p
Top: 1450p
Yawrukush CEYDOS asena87 Aomine Daiki

Artı cıktı bu ara herkes valla canım cumaya eksi çıkan gerçekten büyük başarı olacak

İyi akşamlar kızlar ben de bugünü hazırlıkla geçirdim yarın ailemin yanına diyarbakıra gidiyorum elim de Malatyaya. Bakalım ailemin yanında nasıl diyet yapacam hiç bilemiyorum

Sabah 10.30 : sucuklu yumurta, bir dilim ekmek, salatalık, zeytin

Ara: hurma

Akşam 16.00: sebzeli fırın yemeği

Ara:hurma, elma, çeyrek çibörek(çok acıktım)

Su: 2,5 litre
Spor:500 jj
50 squat
100 mekik
100 yerde bisiklet
100 bacak egzersizi
Toplam =2550
Birgaripanne

Iyigeceler
Bayramin son gunu menum
Sabah 09.30
1 yumurta
1kk suzme peynir
2 tane catal domates
2 dilim eksimaya ekmek
3 bardak sekersiz cay

Ara 12.00

Muz

Oglen 14.30
4 5 tane etli lahana sarmasi
4 5 tane etli yaprak sarmasi

Aksam 17.30
Yarim levrek
3 yemek kasigi taze fasulye
2 yemek kasigi pilav

3 bardak sekersiz cay
1.5 litre su
Spor
30 dk leslie 210 puan
200 zıp zıp 400 puan
Toplam 610 puan

CEYDOS matilda34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…