76,8 be 76,2 olmasın onlar?
8 den sonra yememelisin. ve cereze çok düşmüşsün bu aralar. keselim.kızlar ben bugün 57.3 çıktım yakuru inciri çok yiyorum omu aldırdı acaba , süzmesini yiyorum . cuma günü 55.6 ile bildirim yaptım. akşamı geç saatte yiyorum gece 12 de felan onlar yağa mı dönüştü acep .normalde en geç 8 de yiyordum hep .
spor puan toplamını vermeyi unutmuşsun bugünlük ben hesapladım. 30 squat ıspanaklı böreğe geliyor. kalanlar uygundur.Hayirli gunler
Dun ku menum
Sabah
Yesil cay
Kahvalti
Az yagda yumurta zeytin peynir domates salatalik cay 2 dilim kuru ekmek lor
Ara
Yulafli puding elmali
Ara nescafe sade
Ara cigdem
Aksam
5 kasik bulgur pilavi
2 kasik yogurtlu pancar kavurma q kase cacik 4\1 yufkadan ispanak li borek kaldivyazik olmasindiye yedim
Su 2lt den fazla
Spor
Bel egzersiszi 520 puan
Topuga degme 600 puan
Bisiklet cevirme 600puan
Suguat 30 tane 90 puan
Bacak egzersiszi 90 tane 180 puan
Yawrukush CEYDOS asena87
Oruç sonrası vücut da şaşırıyor tabii iyi olmana sevindim canım ☺Oruçtan çıktık artık odamı etkiledi bilemiyorum bende şimdi iyim çok şükür teşekkür ederim canım
Rica ederim canım ☺ ne demek seni daha zayıf yapmak, göstermek asil görevimayyy durduk yere kendimi şişman göstermişimCEYDOS bu düzeltmeyi gör bak görmedim duymadım olmasın matematik özürlü oldum çıktım . sağ ol canım
Bu uygunluk cumaya da kendini göstermeli kuzumbirbirimize çok uygun ortaklarız biz yatakımdan atılırsak bile birlikte atılacaz , baklava ,poaça ,kurabiye ... benim menümü geçemez ama olsun azmetmişsin yaklaşmaya . senin bana vereceğin ceza benim sana vereceğim ceza birbirini nötrledi ikimizin de yapmasına gerek kalmadı demi CEYDOS
Ben inanıyorum canım yaparız bizbugünden itibaren kaçamak yapmayalım yoldaşım , ikimizin menüler malum . ikimizde artı çıkmışız . anca toparlarız cumaya kadar .
Canım benim biz de seni seviyoruzSizi seviyorum kızlar
Kaptanım teşekkür ederim daha iyiyimBende aralikli oruca basladim 12-5 ya da 12-6 saatlerinde yiyorum canim.
Iyi ki sende varsin, burada bir aileyiz hepimiz...
Off of offff bu menuye 15dk leslie geliyor gulum...
Canim Ceydos benden once yazmis suyu arttir, gercekten cok farkediyor.
Menulerin guzel , boyle devam edecegiz, bu hafta senin haftan bana fark atmak zorundasin :))
Tebrikler canim :)
Gecmis olsun canim , bugun nasil oldu belin?
Belin duzeldiginde 10 dk adimlama cezan var canim..
Canim menuyu okuyunca direk normal krep olarak dusundum...
Sen diyetine guzel uyuyorsun canim :)
Canim 15dk leslie cezasi geliyor menuye..
Guzel birgun olmus gulum..
Menuye 15dk leslie cezasi geliyor canim..
Hoş geldin canım burası harika bir yerMerhabalar, takıma katılabilir miyim?
Kullanıcı Adı : bnnu
İsim (İsteğe Bağlı ): banu
Mesleginiz: inşaat yüksek mühendisi
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk / 7 aylık
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 170 cm
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : hamilelikte kilo aldım . 82 kilo ile doğuma girdim . 67 kiloyum şu an ve bebeğim 7 aylık oldu artık kalan kiloları vermek istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
kendimi daha iyi ve enerjik hissediyorum. Eski kiloma geri dönmek istiyorum ve burada hetkesin birbirine destek olduğunu biliyorum. Ben de destekle hep beraber bu işi götürmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
2-3 yıl önce katılmıştım.
Maşallah kaptanım bu nasıl spor25 mayıs 2020 bugün ne yedim ? detoks 2. gün
Eki Görüntüle 2639759 Eki Görüntüle 2639760 Eki Görüntüle 2639761 Eki Görüntüle 2639762 Eki Görüntüle 2639763
su: 2250 ml devam
spor : 760 jumping
500 twist
220 Standing Oblique Crunch
toplam : 1480 x 3 = 4440
Gayet güzel olmuş canım ☺25 mayıs menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
ara : 4çiğ badem
4fınfık
1 kuru incir
öğlen : kıymalı yumurta
3kaşık patlıcan oturtman
ara : ceviz, badem ,incir
akşam : 2 köfte
salata
1kuru incir
ceviz
badem
su : 1.5 litre
spor : 30 dk eliptik
Yawrukush CEYDOS erciyes111
Canım bence geç yemenin etkisi bu. Son yeme saatini düzenle, her şey yoluna girer merak etmekızlar ben bugün 57.3 çıktım yakuru inciri çok yiyorum omu aldırdı acaba , süzmesini yiyorum . cuma günü 55.6 ile bildirim yaptım. akşamı geç saatte yiyorum gece 12 de felan onlar yağa mı dönüştü acep .normalde en geç 8 de yiyordum hep .
Ayy ne güzel, darısı başıma
Teşekkür ederim kaptanım, en son ne zaman kısır yediğimi unutmuşumolmuş canım spor puanlarının toplamınıda verseydin işim daha kolay olurdu.
vay spora gel harika menünde olmuş
oh sporda yapılmış. ketoya uygun yediklerin endişe etme.
afiyet olsun kısır için özellikle.
o eksi cumaya geşecek.
sporun saati yok canım. ama puanları toplu yazarsan güzel olur.
harika bir araştırma canım. ama yapılmasa daha iyi olur. bu tarz davranışlar alışkanlık haline gelmekte ben çok korkarım. 17 yaşında bir genç kızın bulimia olup intihar ettiğine bizzat şahit olmuş, hastane ile iletişime geçerek komadaki bedeninin yerden toplanmasını bizzat yaşamış biri olarak az yiyelim içimizde kalsın mantığındayım ben.
dahada artacak 62 leri görmek istiyorum artık çok sıkıldım. bu kilodan.Maşallah kaptanım bu nasıl spor☺
Teşekkür ederim kaptanım, en son ne zaman kısır yediğimi unutmuşumçok güzel bir şey yahuu
kızlar ben bugün 57.3 çıktım yakuru inciri çok yiyorum omu aldırdı acaba , süzmesini yiyorum . cuma günü 55.6 ile bildirim yaptım. akşamı geç saatte yiyorum gece 12 de felan onlar yağa mı dönüştü acep .normalde en geç 8 de yiyordum hep .
Ben bugünki menümde seni ve özgeyi etiketleyeyim mi yoksa 2 hafta deneme süresi mi oluyor15 dk leslie ceza olsun o baklava tabanı için. arkadaşında getirse yememelisin kuzum. bir hedefe ulaş önce.
hadi bakalım birileri yazmadığı bişeyler yemiş kaçamak var bunun altında
etiketleme için kişi ismini yazarkenCEYDOS gibi @ işareti koyarak yazarsan etiketleme olur. sadece eşin için etiket koyman yeterli olacaktır. bu hafta yok gerçi ama haftaya olacak.
tamam canım ekledim.
Hoşbuldum canım teşekkürler, hadi bakalım hep beraber gider umarım kilolar :)Oruç sonrası vücut da şaşırıyor tabii iyi olmana sevindim canım ☺
Rica ederim canım ☺ ne demek seni daha zayıf yapmak, göstermek asil görevim
Bu uygunluk cumaya da kendini göstermeli kuzumtabii eksi yönde
Ben inanıyorum canım yaparız biz
Canım benim biz de seni seviyoruz ❤
Kaptanım teşekkür ederim daha iyiyim ☺ Cezamı bugün yapicam akşam yazarım inşallah ☺
Hoş geldin canım burası harika bir yer ☺ göreceksin kilolar birer birer nasıl gidiyor
Maşallah kaptanım bu nasıl spor☺
Gayet güzel olmuş canım ☺
Canım bence geç yemenin etkisi bu. Son yeme saatini düzenle, her şey yoluna girer merak etme
Ayy ne güzel, darısı başıma
Teşekkür ederim kaptanım, en son ne zaman kısır yediğimi unutmuşumçok güzel bir şey yahuu
eski üyeler için deneme süresi yok diye biliyorum kurallara çok vakıf değilim açıkçası. ama menülerine bizim için etiket yapmana gerek yok.dediğim gibi eşleşme yapılınca eşini etiketlersin yeterli olur.600 gr çok iyi
Aslında 7 den sonra yememek lazım vücut o saatten sonra yediklerini sindiremiyor ve yediklerin yağa dönüşüyor
Ben bugünki menümde seni ve özgeyi etiketleyeyim mi yoksa 2 hafta deneme süresi mi oluyor
jumpingle topladı canım. pilatesle altyapı hazırdı zaten şimdi sarkmalar gözle görülür azaldı.CEYDOS Ceyda'cim jc ile mi toparlandı kolların? Yoksa başka sırrın var mı ☺
Ahahahajah gonlumdeki o canim sen ne bozuntuya veriyorsun76,8 be 76,2 olmasın onlar?
8 den sonra yememelisin. ve cereze çok düşmüşsün bu aralar. keselim.
spor puan toplamını vermeyi unutmuşsun bugünlük ben hesapladım. 30 squat ıspanaklı böreğe geliyor. kalanlar uygundur.
görmem mi hiç eksi olunca gözlerim hemen algılıyorAhahahajah gonlumdeki o canim sen ne bozuntuya veriyorsun
Eksiyi gormuyosun hicc
Pardon canım toplamam gerekiyor değil mi bundan sonra yapayım kusura bakmaolmuş canım spor puanlarının toplamınıda verseydin işim daha kolay olurdu.
vay spora gel harika menünde olmuş
oh sporda yapılmış. ketoya uygun yediklerin endişe etme.
afiyet olsun kısır için özellikle.
o eksi cumaya geşecek.
sporun saati yok canım. ama puanları toplu yazarsan güzel olur.
harika bir araştırma canım. ama yapılmasa daha iyi olur. bu tarz davranışlar alışkanlık haline gelmekte ben çok korkarım. 17 yaşında bir genç kızın bulimia olup intihar ettiğine bizzat şahit olmuş, hastane ile iletişime geçerek komadaki bedeninin yerden toplanmasını bizzat yaşamış biri olarak az yiyelim içimizde kalsın mantığındayım ben.
Feyzoş çok geç yiyorsun o saatte yeme. Büyük ihtimalle o yüzden menülerin iyi çünkü Ramazan bitti düzene gir bence.kızlar ben bugün 57.3 çıktım yakuru inciri çok yiyorum omu aldırdı acaba , süzmesini yiyorum . cuma günü 55.6 ile bildirim yaptım. akşamı geç saatte yiyorum gece 12 de felan onlar yağa mı dönüştü acep .normalde en geç 8 de yiyordum hep .
Anladım şimdi tek hareket kaç puan oluyor ozamanYerde bisiklet çeviriyoruz gibi hareket yapıyorum canım başımıda biraz kaldırıyorum karin bölgesini cslistiriyor bacak hareketi de tam yatıp bacaklar gergin şekilde açıp kapatıyorum
Tebriks cnm çok iyi gidiyorsunAhahahajah gonlumdeki o canim sen ne bozuntuya veriyorsun
Eksiyi gormuyosun hicc
Evet tirtiklamalar oluyorannem gile gidince yada yemeklerde ucundan tadina bakiyorum cesit cok olunca15 dk leslie ceza olsun o baklava tabanı için. arkadaşında getirse yememelisin kuzum. bir hedefe ulaş önce.
hadi bakalım birileri yazmadığı bişeyler yemiş kaçamak var bunun altında
etiketleme için kişi ismini yazarkenCEYDOS gibi @ işareti koyarak yazarsan etiketleme olur. sadece eşin için etiket koyman yeterli olacaktır. bu hafta yok gerçi ama haftaya olacak.
tamam canım ekledim.
yapmayacaksın tansucum yaparsan veremezsin.Evet tirtiklamalar oluyorannem gile gidince yada yemeklerde ucundan tadina bakiyorum cesit cok olunca
Afiyet olsun.Sabah 1.5 dilim tambugday ekmegi 1 yumurta 2 dilim peynir 7 zeytin domates biber
Ara çerez türk kahvesi 1 elma
Akşam mezgit fileto 2 kaşık pilav salata
Ara 1 küçük muz 1 bardak sütlü kahve
Su 2.5 litre
Spor 210 puan bisiklet
Cezalar 60 puan Leslie
150 puan mekik
Naptin arti ciktigin icin hirslandin miBugünkü menüm sabah
1 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin 1 parca peynir
Ara
1 bardak süt 2 ceviz
Öğle 3 yk nohut tadımlık gibi bişeydi
Akşam
1 kase salata 2 yk bulgur pilavı
Şu 2 tl
Spor
50 twist 150
400 bisiklet 1200
400 bacak hareketi 1200
200 ip 400
150 jj 300
Toplam 3250 puan
CEYDOS Yawrukush asena87
Ayrıca bugün + çıktığım için çok üzgünüm☹
Afiyet olsun canim.cesit olarak az yemissin aslinda ama cok da saglikli degil.Iyi geceler hanımlar nasılsınız?
Geçmişi okudum, alintilarimi yaptım ama şimdi menümu yazıp kaçayım devamını sabah yazicam inşallah ☺
Sabah
Iki küçük yumurta, bir dilim peynir, beş zeytin, domates, salatalık, dereotu, biber, bir dilim ekmek, bir tk bal
Ara bir muz
Akşam bir kase kısır
Ara bir fincan Türk kahvesi, yedi badem
Su 2.25 litre
Spor 200 bisiklet hareketi=600
Cezamı yapamadım yarın yapicam inşallah
Herkese iyi geceler
CEYDOS Yawrukush @fyzanur asena87
Afiyet olsun canim.sporun eksik kalmis ama menun bence ornek bir emziren menusu25.05.2020
Sabah (12:30)
1 haşlama yumurta
Salatalık domates
1 küçük lokma helva
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara (16:30)
1 sb. Şekersiz erik kompostosu
4-5 badem
Akşam (19:30)
1 kase şehriye çorbası
1/2 yt köz patlıcanlı karnı yarık(patlıcanlar közlendi kızartılmadı)
Yatmadan 1 sb kefir
Su 2,5 lt
Spor 50 mekik:150 p
Cezamı yarın yapacağım inşallah
Melegimkorusun CEYDOS Yawrukush
Anaa sporun iyi ama menun hep karbonhidrat,miktarlari az olsa da.14.30
2 patatesli poğaça (arkadaşım yapmış yollamış )
3 zeytin
1 kayısı
Türk kahvesi
20.30
3 sarma
Domates salatalık kırmızı biber salatası
1 dilim ekmek
7 çekirdek
2 yk et
Bir de baklavanın en alt katı(tabağa koyarken tepside kaldı çöpe değil bana gitsin dedim)
Spor
15 dk Leslie ceza
30 dk Leslie
1000 zıp
2210 puan
Yawrukush CEYDOS asena87 FitFiliz
Afiyet olsun canim normalde guzel menu de o kuruyemislerin kuru meyvelerin miktarlari belli degil pek emin olamadim25 mayıs menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
ara : 4çiğ badem
4fınfık
1 kuru incir
öğlen : kıymalı yumurta
3kaşık patlıcan oturtman
ara : ceviz, badem ,incir
akşam : 2 köfte
salata
1kuru incir
ceviz
badem
su : 1.5 litre
spor : 30 dk eliptik
Yawrukush CEYDOS erciyes111
Sporun suyun guzel olmus canim.Hayirli gunler
Dun ku menum
Sabah
Yesil cay
Kahvalti
Az yagda yumurta zeytin peynir domates salatalik cay 2 dilim kuru ekmek lor
Ara
Yulafli puding elmali
Ara nescafe sade
Ara cigdem
Aksam
5 kasik bulgur pilavi
2 kasik yogurtlu pancar kavurma q kase cacik 4\1 yufkadan ispanak li borek kaldivyazik olmasindiye yedim
Su 2lt den fazla
Spor
Bel egzersiszi 520 puan
Topuga degme 600 puan
Bisiklet cevirme 600puan
Suguat 30 tane 90 puan
Bacak egzersiszi 90 tane 180 puan
Yawrukush CEYDOS asena87
Ben de 2,3 aydir diyette meyve yemedim.Tam bir meyve günü olmuş canımbnde meyveyi çok severim ama diyet başladığından beri meyve az yiyorum aslında bnde bir gün meyve günü yapsam olur menünü ve sporunu begendim
Spor haric guzel olmus canim.
Anladim canim bol bol olsun sanada kalsin insallah..Sabah denemedim sadece keci sutu ile inek sutunu denedim keci sutu daha faydali geldi bana Bakalim sut fazla gelirse sabah icerim
Sabah aksam sagiyoruz kaptanim
Harikasin :)Öyle oldu biraz ama yaptım bile
Canim dualarim sizinle sag salim evinize donun insallah..İnşallah canım inşallah
Perfect eşim
İnşallah canm
Perşembe döneceğiz inşallah Allah nasip ederse dua edin
O zaman o 2 cezayi yap gulum, benimkini es gec..Yaparim canim da zaten 2 kishida ceza aldim.
Olsun yinede yaparim.
Canim cok sevindim bebisin olsun, saglikla, mutlulukla buyut:)hoşbuldum tşekkürler ☺
memnunn oldum ☺
çok teşekkür ederim. Bebeğim varken çok hızlı kilo veremiyorum burada en azından kontrollü gidip artık vermek istiyorum :)
evet özgecim senin çok desteğin oldu bana , doğum kilolarıyla tekrar bu gruba gelmek istedim.
çok teşekkür ederim ☺
Menümü yazdığımda etiketleme kısmını nasıl yapıyoruz acaba ?
Hoşbuldum teşekkürler
Canim 3 ana, 2 ara ogun cok bence bu 1, 2.si kuruyemis ve kuru meyveyi kaciriyorsun, 3. cok gec saatte yiyorsun gulum...kızlar ben bugün 57.3 çıktım yakuru inciri çok yiyorum omu aldırdı acaba , süzmesini yiyorum . cuma günü 55.6 ile bildirim yaptım. akşamı geç saatte yiyorum gece 12 de felan onlar yağa mı dönüştü acep .normalde en geç 8 de yiyordum hep .
mekiğini kıskanmadım desem yalan olur popişim düzelsin bende yapıcam. menünde çoook güzel afiyet olsun.Selamlar kizlar nasilsiniz
Dun aksam cocuklarla beraber uyuyakaldim, gelemedim takima.
Hemen menumu yazayim.
SAAT 12DE
Eki Görüntüle 2640081
SAAT 6DA
Eki Görüntüle 2640087
SU:2 lt
SPOR: 1 saat yuruyus (240),10dk kosu (40), 200ia (400), 200jj (600), 50 dk (150), 100mekik (300)
TOPLAM:1730 puanCEYDOS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?