Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin sabah tartildim pazartesi tartilamamistim dedigim gibi cumaya gore eksideyim pazartesiye gore artidayim vok uzgunum ama cumaya daha var ve evdeyim

Cuma 66.8
Sali 66.2
Fark 600 gr
CEYDOS matilda34
76,8 be 76,2 olmasın onlar?
8 den sonra yememelisin. ve cereze çok düşmüşsün bu aralar. keselim.
spor puan toplamını vermeyi unutmuşsun bugünlük ben hesapladım. 30 squat ıspanaklı böreğe geliyor. kalanlar uygundur.

Oruçtan çıktık artık odamı etkiledi bilemiyorum bende şimdi iyim çok şükür teşekkür ederim canım
Oruç sonrası vücut da şaşırıyor tabii iyi olmana sevindim canım ☺

ayyy durduk yere kendimi şişman göstermişim CEYDOS bu düzeltmeyi gör bak görmedim duymadım olmasın matematik özürlü oldum çıktım . sağ ol canım
Rica ederim canım ☺ ne demek seni daha zayıf yapmak, göstermek asil görevim

Bu uygunluk cumaya da kendini göstermeli kuzum tabii eksi yönde

bugünden itibaren kaçamak yapmayalım yoldaşım , ikimizin menüler malum . ikimizde artı çıkmışız . anca toparlarız cumaya kadar .
Ben inanıyorum canım yaparız biz

Sizi seviyorum kızlar
Canım benim biz de seni seviyoruz

Kaptanım teşekkür ederim daha iyiyim Cezamı bugün yapicam akşam yazarım inşallah ☺

Hoş geldin canım burası harika bir yer göreceksin kilolar birer birer nasıl gidiyor

Maşallah kaptanım bu nasıl spor

Gayet güzel olmuş canım ☺

Canım bence geç yemenin etkisi bu. Son yeme saatini düzenle, her şey yoluna girer merak etme

Cuma 59.9
Pazartesi 59.8
Bugün 59.5

Ne guzelmissin sen 59lar benden hic gitme
@Puuff
Ayy ne güzel, darısı başıma

Teşekkür ederim kaptanım, en son ne zaman kısır yediğimi unutmuşum çok güzel bir şey yahuu

Maşallah kaptanım bu nasıl spor

Teşekkür ederim kaptanım, en son ne zaman kısır yediğimi unutmuşum çok güzel bir şey yahuu
dahada artacak 62 leri görmek istiyorum artık çok sıkıldım. bu kilodan.
dahada artacak acılarım biterse. karnım cayır cayır yanıyor bugün. çok şükür bacaklar sorunsuz jumpinge devam kollarım çok güzel topladı.

Gunaydin sabah tartildim pazartesi tartilamamistim dedigim gibi cumaya gore eksideyim pazartesiye gore artidayim vok uzgunum ama cumaya daha var ve evdeyim

Cuma 66.8
Sali 66.2
Fark 600 gr
CEYDOS matilda34

600 gr çok iyi

Aslında 7 den sonra yememek lazım vücut o saatten sonra yediklerini sindiremiyor ve yediklerin yağa dönüşüyor

Ben bugünki menümde seni ve özgeyi etiketleyeyim mi yoksa 2 hafta deneme süresi mi oluyor

Hoşbuldum canım teşekkürler, hadi bakalım hep beraber gider umarım kilolar :)

eski üyeler için deneme süresi yok diye biliyorum kurallara çok vakıf değilim açıkçası. ama menülerine bizim için etiket yapmana gerek yok.dediğim gibi eşleşme yapılınca eşini etiketlersin yeterli olur.

Ahahahajah gonlumdeki o canim sen ne bozuntuya veriyorsun
Eksiyi gormuyosun hicc

Pardon canım toplamam gerekiyor değil mi bundan sonra yapayım kusura bakma

Feyzoş çok geç yiyorsun o saatte yeme. Büyük ihtimalle o yüzden menülerin iyi çünkü Ramazan bitti düzene gir bence.

Evet tirtiklamalar oluyorannem gile gidince yada yemeklerde ucundan tadina bakiyorum cesit cok olunca

Afiyet olsun.
Pilav,muz ve cerez birlesince kilo vermeni engelleyebilir.ama nirmal duzenine gore daha duzenli bir menudur bu eminim.
Naptin arti ciktigin icin hirslandin mimenun sporun cok guzel canim afiyet olsun.
Bu hafta iyi bir eş olamiyorum cok halsizim niyeyse
Afiyet olsun canim.cesit olarak az yemissin aslinda ama cok da saglikli degil.
Biraz daha proteine agirlik ver bence.
Kahvalti disinda protein yok neredeyse,daha iyi olmaz mi
Afiyet olsun canim.sporun eksik kalmis ama menun bence ornek bir emziren menusu
Ornek olmali herkese
Anaa sporun iyi ama menun hep karbonhidrat,miktarlari az olsa da.
Yani 60 kilo olmasan cok daha buyuk tepki alirsin biliyorsun degil mi
Afiyet olsun canim normalde guzel menu de o kuruyemislerin kuru meyvelerin miktarlari belli degil pek emin olamadim
Bir de canim su spor az sanki be
Sporun suyun guzel olmus canim.
Miktar da onemli ama borek pilav puding

Tam bir meyve günü olmuş canım bnde meyveyi çok severim ama diyet başladığından beri meyve az yiyorum aslında bnde bir gün meyve günü yapsam olur menünü ve sporunu begendim
Ben de 2,3 aydir diyette meyve yemedim.
Bazen kivi cilek...
Ama bu iki uc gun cok iyi olmadi bence cunku bugun de arti ciktim cok uzuldum
Spor haric guzel olmus canim.
Afiyet olsun

Selamlar kizlar nasilsiniz
Dun aksam cocuklarla beraber uyuyakaldim, gelemedim takima.
Hemen menumu yazayim.

SAAT 12DE

SAAT 6DA

SU:2 lt
SPOR: 1 saat yuruyus (240),10dk kosu (40), 200ia (400), 200jj (600), 50 dk (150), 100mekik (300)
TOPLAM:1730 puan CEYDOS

DIPNOT: Hamburger ekmegim tam bugday , cift etli 300gr et oluyor, yag almak icinde mayonez ve cok az aci sosu karistirdim icine surdum..Hamburgeride kendim yaptim bu arada :))

Son düzenleme:
Sabah denemedim sadece keci sutu ile inek sutunu denedim keci sutu daha faydali geldi bana Bakalim sut fazla gelirse sabah icerim

Sabah aksam sagiyoruz kaptanim
Anladim canim bol bol olsun sanada kalsin insallah..

Öyle oldu biraz ama yaptım bile
Harikasin :)

İnşallah canım inşallah

Perfect eşim

İnşallah canm

Perşembe döneceğiz inşallah Allah nasip ederse dua edin
Canim dualarim sizinle sag salim evinize donun insallah..

Yaparim canim da zaten 2 kishida ceza aldim.
Olsun yinede yaparim.
O zaman o 2 cezayi yap gulum, benimkini es gec..

Canim cok sevindim bebisin olsun, saglikla, mutlulukla buyut:)
Beraber tum kilolari veririz Banucum hic merak etme..
Takim kurallarini kisaca hatirlatayim, hergun duzenli menu-spor ve ictigimiz su miktarini yaziyoruz.
Pazartesileri tartilip kilomuzu kontrol amacli yaziyoruz.
Cumalarida tartilip fotografli bir sekilde kilomuzu paylasiyoruz.
Gerisi biliyorsun sohbet muhabbet :)

Canim 3 ana, 2 ara ogun cok bence bu 1, 2.si kuruyemis ve kuru meyveyi kaciriyorsun, 3. cok gec saatte yiyorsun gulum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…