Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence güzel menü, patatesli poğaça 1 olsaymiş daha iyiymiş ama napalim
Baklava kalıntılari en şerbetli yerinden farketmedik sanma Feyzoşcum ama spor yetmiştir bence onları eritmeye

çok güzel olmuş canım

Gunaydin sabah tartildim pazartesi tartilamamistim dedigim gibi cumaya gore eksideyim pazartesiye gore artidayim vok uzgunum ama cumaya daha var ve evdeyim

Cuma 66.8
Sali 66.2
Fark 600 gr
CEYDOS matilda34
cumaya göre eksideysen iyi canım . daha çok verirsin cumaya kadar .

Hayirli gunler
Dun ku menum
Sabah
Yesil cay
Kahvalti
Az yagda yumurta zeytin peynir domates salatalik cay 2 dilim kuru ekmek lor

Ara
Yulafli puding elmali

Ara nescafe sade

Ara cigdem

Aksam
5 kasik bulgur pilavi
2 kasik yogurtlu pancar kavurma q kase cacik 4\1 yufkadan ispanak li borek kaldivyazik olmasindiye yedim

Su 2lt den fazla
Spor

Bel egzersiszi 520 puan
Topuga degme 600 puan
Bisiklet cevirme 600puan
Suguat 30 tane 90 puan
Bacak egzersiszi 90 tane 180 puan

Yawrukush CEYDOS asena87

400 bisiklet ve 400 bacak hareketi ne oluyor canım listede bulamadım bilmediğimden soruyorum baya güzel puan olmusta bende yapayim dedim
Yerde bisiklet çeviriyoruz gibi hareket yapıyorum canım başımıda biraz kaldırıyorum karin bölgesini cslistiriyor bacak hareketi de tam yatıp bacaklar gergin şekilde açıp kapatıyorum

Tam bir meyve günü olmuş canım bnde meyveyi çok severim ama diyet başladığından beri meyve az yiyorum aslında bnde bir gün meyve günü yapsam olur menünü ve sporunu begendim

günaydın kızlar, dün siteye giremedim bir türlü menümü yazacaktım, en sonunda uyarı çıktı kullanım koşullarını kabul ediyorum diyince girebildim .
Evet dün bana da öyle oldu, bir de roman gibi uzuuun uzun yazmışlar. İnşallah kötü bişey kabul etmemişizdir çünkü hiiç okumadım

Hesaplayamadim farki o kadar cok ki lutfen 8 den sonra sekerli yada onun turevi hic bir sey yeme

Hesaplayamadim farki o kadar cok ki lutfen 8 den sonra sekerli yada onun turevi hic bir sey yeme

olmuş canım spor puanlarının toplamınıda verseydin işim daha kolay olurdu.
vay spora gel harika menünde olmuş
oh sporda yapılmış. ketoya uygun yediklerin endişe etme.
afiyet olsun kısır için özellikle.
o eksi cumaya geşecek.
Bu saatte spor mu olur demeyin oğlum uyumak bilmeyince eşimle Leslie yapalım dedik
Yaz bana ordan bı 255 puan Leslie kaptanim CEYDOS
sporun saati yok canım. ama puanları toplu yazarsan güzel olur.
harika bir araştırma canım. ama yapılmasa daha iyi olur. bu tarz davranışlar alışkanlık haline gelmekte ben çok korkarım. 17 yaşında bir genç kızın bulimia olup intihar ettiğine bizzat şahit olmuş, hastane ile iletişime geçerek komadaki bedeninin yerden toplanmasını bizzat yaşamış biri olarak az yiyelim içimizde kalsın mantığındayım ben.

15 dk leslie ceza olsun o baklava tabanı için. arkadaşında getirse yememelisin kuzum. bir hedefe ulaş önce.
Tartildim husran 81 geldim 900 fazla ama cumaya gitmis olacak insAllah
Yawrukush CEYDOS @melek ada
hadi bakalım birileri yazmadığı bişeyler yemiş kaçamak var bunun altında
etiketleme için kişi ismini yazarken CEYDOS gibi @ işareti koyarak yazarsan etiketleme olur. sadece eşin için etiket koyman yeterli olacaktır. bu hafta yok gerçi ama haftaya olacak.
CEYDOS Yawrukush dün sporu yazmamisim
240yani bir saat yürüyüş
tamam canım ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…