14.30
2 patatesli poğaça (arkadaşım yapmış yollamış )
3 zeytin
1 kayısı
Türk kahvesi
20.30
3 sarma
Domates salatalık kırmızı biber salatası
1 dilim ekmek
7 çekirdek
2 yk et
Bir de baklavanın en alt katı(tabağa koyarken tepside kaldı çöpe değil bana gitsin dedim)
Spor
15 dk Leslie ceza
30 dk Leslie
1000 zıp
2210 puan
Yawrukush CEYDOS asena87 FitFiliz
çok güzel olmuş canımIyi geceler hanımlar nasılsınız?
Geçmişi okudum, alintilarimi yaptım ama şimdi menümu yazıp kaçayım devamını sabah yazicam inşallah ☺
Sabah
Iki küçük yumurta, bir dilim peynir, beş zeytin, domates, salatalık, dereotu, biber, bir dilim ekmek, bir tk bal
Ara bir muz
Akşam bir kase kısır
Ara bir fincan Türk kahvesi, yedi badem
Su 2.25 litre
Spor 200 bisiklet hareketi=600
Cezamı yapamadım yarın yapicam inşallah
Herkese iyi geceler
CEYDOS Yawrukush fyzanur asena87
Yerde bisiklet çeviriyoruz gibi hareket yapıyorum canım başımıda biraz kaldırıyorum karin bölgesini cslistiriyor bacak hareketi de tam yatıp bacaklar gergin şekilde açıp kapatıyorum400 bisiklet ve 400 bacak hareketi ne oluyor canım listede bulamadım bilmediğimden soruyorum baya güzel puan olmusta bende yapayim dedim
Tam bir meyve günü olmuş canımMerhaba.
Bugun de cok yedim noluyor anlayamadim.son aylarda eve meyve ve cikolata almazdim simdi meyveler bozulmasin diye galiba boyle oldu.
13.30:1 dilim kavun 2 kk peynir
Yogurt hindistan cevizi 6 7 cilek 1 tatli kasigi tahinden olusan karisim.
Ara;1 kare bitter
18.00:1 yumurta,1 cay bardagi badem unu,yarim cay bardagi yogurt,5 cm sucuk ve kaşardan olusan bir karisim.
Ara:1 cm halka ananas,1/4 muz
Gun icinde 2 lt su,8 kupa cay,1 Sutlu neskafe,1 Turk kahvesi...
Egzersiz;
150 jj:450
50 squat:150
80 popo;240
50 mekik;150
Toplam 990 B Beklenen2
Ayni ben işteAsla agzına bır lokma bile atma benım felsefem cunku ben dayanamıyorum o zaman
Evet dün bana da öyle oldu, bir de roman gibi uzuuun uzun yazmışlar. İnşallah kötü bişey kabul etmemişizdirgünaydın kızlar, dün siteye giremedim bir türlü menümü yazacaktım, en sonunda uyarı çıktı kullanım koşullarını kabul ediyorum diyince girebildim .
Hesaplayamadim farki o kadar cok ki lutfen 8 den sonra sekerli yada onun turevi hic bir sey yemekızlar ben bugün 57.3 çıktım yakuru inciri çok yiyorum omu aldırdı acaba , süzmesini yiyorum . cuma günü 55.6 ile bildirim yaptım. akşamı geç saatte yiyorum gece 12 de felan onlar yağa mı dönüştü acep .normalde en geç 8 de yiyordum hep .
Hesaplayamadim farki o kadar cok ki lutfen 8 den sonra sekerli yada onun turevi hic bir sey yemekızlar ben bugün 57.3 çıktım yakuru inciri çok yiyorum omu aldırdı acaba , süzmesini yiyorum . cuma günü 55.6 ile bildirim yaptım. akşamı geç saatte yiyorum gece 12 de felan onlar yağa mı dönüştü acep .normalde en geç 8 de yiyordum hep .
olmuş canım spor puanlarının toplamınıda verseydin işim daha kolay olurdu.Sabah 1.5 dilim tambugday ekmegi 1 yumurta 2 dilim peynir 7 zeytin domates biber
Ara çerez türk kahvesi 1 elma
Akşam mezgit fileto 2 kaşık pilav salata
Ara 1 küçük muz 1 bardak sütlü kahve
Su 2.5 litre
Spor 210 puan bisiklet
Cezalar 60 puan Leslie
150 puan mekik
vay spora gel harika menünde olmuşBugünkü menüm sabah
1 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin 1 parca peynir
Ara
1 bardak süt 2 ceviz
Öğle 3 yk nohut tadımlık gibi bişeydi
Akşam
1 kase salata 2 yk bulgur pilavı
Şu 2 tl
Spor
50 twist 150
400 bisiklet 1200
400 bacak hareketi 1200
200 ip 400
150 jj 300
Toplam 3250 puan
CEYDOS Yawrukush asena87
Ayrıca bugün + çıktığım için çok üzgünüm☹
oh sporda yapılmış. ketoya uygun yediklerin endişe etme.Merhaba.
Bugun de cok yedim noluyor anlayamadim.son aylarda eve meyve ve cikolata almazdim simdi meyveler bozulmasin diye galiba boyle oldu.
13.30:1 dilim kavun 2 kk peynir
Yogurt hindistan cevizi 6 7 cilek 1 tatli kasigi tahinden olusan karisim.
Ara;1 kare bitter
18.00:1 yumurta,1 cay bardagi badem unu,yarim cay bardagi yogurt,5 cm sucuk ve kaşardan olusan bir karisim.
Ara:1 cm halka ananas,1/4 muz
Gun icinde 2 lt su,8 kupa cay,1 Sutlu neskafe,1 Turk kahvesi...
Egzersiz;
150 jj:450
50 squat:150
80 popo;240
50 mekik;150
Toplam 990 B Beklenen2
afiyet olsun kısır için özellikle.Iyi geceler hanımlar nasılsınız?
Geçmişi okudum, alintilarimi yaptım ama şimdi menümu yazıp kaçayım devamını sabah yazicam inşallah ☺
Sabah
Iki küçük yumurta, bir dilim peynir, beş zeytin, domates, salatalık, dereotu, biber, bir dilim ekmek, bir tk bal
Ara bir muz
Akşam bir kase kısır
Ara bir fincan Türk kahvesi, yedi badem
Su 2.25 litre
Spor 200 bisiklet hareketi=600
Cezamı yapamadım yarın yapicam inşallah
Herkese iyi geceler
CEYDOS Yawrukush fyzanur asena87
o eksi cumaya geşecek.25.05.2020
Sabah (12:30)
1 haşlama yumurta
Salatalık domates
1 küçük lokma helva
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara (16:30)
1 sb. Şekersiz erik kompostosu
4-5 badem
Akşam (19:30)
1 kase şehriye çorbası
1/2 yt köz patlıcanlı karnı yarık(patlıcanlar közlendi kızartılmadı)
Yatmadan 1 sb kefir
Su 2,5 lt
Spor 50 mekik:150 p
Cezamı yarın yapacağım inşallah
@MelegimkorusunCEYDOS Yawrukush
sporun saati yok canım. ama puanları toplu yazarsan güzel olur.Bu saatte spor mu olur demeyin oğlum uyumak bilmeyince eşimle Leslie yapalım dedik
Yaz bana ordan bı 255 puan Lesliekaptanim CEYDOS
harika bir araştırma canım. ama yapılmasa daha iyi olur. bu tarz davranışlar alışkanlık haline gelmekte ben çok korkarım. 17 yaşında bir genç kızın bulimia olup intihar ettiğine bizzat şahit olmuş, hastane ile iletişime geçerek komadaki bedeninin yerden toplanmasını bizzat yaşamış biri olarak az yiyelim içimizde kalsın mantığındayım ben.Canım şimdi özellikle ders notlarıma baktım
Şöyle
Emilim dediğimiz şey ince bağırsakta küçücük yapılar var yüzey alanını arttıran-villus- oradan gerçekleşiyor
Çok çok çok ufak bir kısmı da difüzyon dediğimiz bir yöntemle oluyor
Ne bunlar
Minerallerden bazıları
Bazen ilaçlar hatta
Belki bazı zehirler
Ağız mukozasından emilip kana karışıyor
Benim bahsettiğim karbonhisrat kısmı da böyleydi
Sindirimi ağız ve ince b. Gerçekleşiyor ince b. Emiliyor ama Sindirim kanalımız mukoza ile kaplı
Çok yüksek yoğunluklu (şeker açısından) besin gelince (mukozasında o kadar çok olmadığı için) o an emiliyor ama bu hepsi emiliyor demek değil
Çok olan yerden az olan yere geçiyor
Haaa yemeği çiğneyip atsak ne kadar geçer mesela tabiiki çok çok az
Ama “0” değil
Bir de hele o çiğnenip atılan şey komplex bir besin yapısına sahipse çok daha az
Ben direkt bulamadım şu an yattığım için ama eğer bir kaynakta bulursam atacağım :)
Bu mukozalarda emilim çok minimal olduğu için yadsınabiliyor
15 dk leslie ceza olsun o baklava tabanı için. arkadaşında getirse yememelisin kuzum. bir hedefe ulaş önce.14.30
2 patatesli poğaça (arkadaşım yapmış yollamış )
3 zeytin
1 kayısı
Türk kahvesi
20.30
3 sarma
Domates salatalık kırmızı biber salatası
1 dilim ekmek
7 çekirdek
2 yk et
Bir de baklavanın en alt katı(tabağa koyarken tepside kaldı çöpe değil bana gitsin dedim)
Spor
15 dk Leslie ceza
30 dk Leslie
1000 zıp
2210 puan
Yawrukush CEYDOS asena87 FitFiliz
hadi bakalım birileri yazmadığı bişeyler yemiş kaçamak var bunun altında
etiketleme için kişi ismini yazarkenhoşbuldum tşekkürler ☺
memnunn oldum ☺
çok teşekkür ederim. Bebeğim varken çok hızlı kilo veremiyorum burada en azından kontrollü gidip artık vermek istiyorum :)
evet özgecim senin çok desteğin oldu bana , doğum kilolarıyla tekrar bu gruba gelmek istedim.
çok teşekkür ederim ☺
Menümü yazdığımda etiketleme kısmını nasıl yapıyoruz acaba ?
Hoşbuldum teşekkürler
tamam canım ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?