Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 200IA
Puuff 10 DK DANS SPOR?SPOR?
CEYDOS ODUL
@fmadODUL 15 DK LESLIE250IA
cokofesttt ODUL 15 DK LESLIE
Yawrukush ODUL
@Derya_the_queen 200IA
erciyes111 ODUL 10DK A MUAF
asena87 10DK DANS
M MaviFeslegen 250 IA
@Tanssss 10DK AODUL 10 DK DANS15DK LESLIE
Melegimkorusun 200IA200IA
mifihafa ODUL 200IA100IA 50S
Kozmogirl17 15DK LESLIE
Aomine Daiki ODUL MUAF MUAF
Milana firuze ES CEZASI
A Aycaokurcan SPOR?
Melek Ada 15DK LESLIE100IA
bnnu
matilda34 15DK LESLIE
fyzanur 200IA15 DK LESLIE200IA 10DK A
deniz diyette ODUL SPOR?200 IA
AppLesma ODUL 200IA200IA
luges ODUL 10DK D15DK LESLIE

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Vereceksin kilolari eminim canim, cunku emzirmek cok mucizevi bir sey :)

Ilk gun icin menun gayet iyi canim..
Birkac gune tamamen duzenin oturur..

teşekkürler canım , atıştırmalıklarım dün Baya azaldı , düzene girer umarım

ben de dün tepsi kadayıfa öylece baktım, mutluyum

Anladığım kadarıyla farklı bir yöntem üzerindesin. Mgnezyum eksikliği kramp da yapabilir, suya katılan magnezyumlar da faydalı olabilir

canim merhaba hosgeldin aramıza bende emziriyorum senin bebis ne kadarlık benimki 2,5 aylik insallah hep beraber cok guzel kilolar verecegiz

canım hoşbuldum ☺ Benim bebiş 7 aylık oldu büyüdü seninki de mini mini çok çabuk büyüyorlar ama
Hep beraber verelim
emzirme ile ben çabuk kilo verdim aslında, son kalanlarım var üzerine biraz daha vermek istiyorum

ah ah ben ne zaman diyete girdim desem benim eşim de bişeyler tutuşturuyor bana

Belki beslenme sıklığını arttırsan işe yarar canım tatlı krizini bastırmakta. Serotonin hormonunu tetiklediği için vücut tatlı istermiş bir de. Kısa yoldan mutluluk ☺ tabi sonu iyi olmuyor

evet bi emzirme kafası yaşadığım doğrudur
Bir anda oluyor ben de anlamıyorum ☺ Ki ben tatlı pek değil hiç yemeyenlerdendim , oğlum sağolsun ☺

menü, spor çok güzel . Ben vakit bulamıyorum spor için , napcam bilmiyorum zaman o kadar hızlı akıyor ki. Akşam olup da oğlum uyuduğunda ben de yorgunluktan pert olmuş oluyorum, üzerine bir de ofis işlerim var ona bakıyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün benim için pek iyi bir gün değildi.güzel uyandım detoksuma başladım. sonra ne olduysa belli bir saat diliminde halsizlik uyku hali bastı. tüm gece oradan oraya yattım.
hemen dün ne yedim yazayım.
26 mayıs 2020 dün ne yedim?

su :1000 ml
spor :350 jc :1050 puan
twist : 350 :1050 puan (kızlar yanlarım cayır cayır yanıyor hala mutlaka denemelisiniz.)
toplan : 2100 puan

günaydın
Menü de spor da çok güzel,
Bir tavsiyem çerezleri kavrulmuş değil de çiğ olarak tüketirsen daha faydalı olur

bu arada ben de eskiden kilo verme döneminde yoğurda zencefil zerdeçal katardım menüyü görünce hatırladım yine yapayım , feci yağ yakıyor

canım zaten çiğ yedim kavrulmuş pek almıyoruz eve. zencefil müthiş zaten bende çok kullanıyorum.

Selam kızlar nasılsınız, dun o kadar uykum geldi ki yazmadan yattım hemen dünkü menümu yazayım. Geçmişi okudum gün içinde alintilarimi da yazarım inşallah ☺
Sabah
Bir buçuk dilim peynir, beş zeytin, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, bir buçuk dilim ekmek

Öğlen
Kakaolu muzlu yulaf lapasi

Ara
Büyük fincan Türk kahvesi

Akşam
Fırında tavuk(gogus kısmından yedim avuç içinden biraz fazlaydı) közlenmiş sebze(biber, domates, soğan) bir bardak ayran

Su 2.25 litre
Spor yok. Cezalarimi hala yapamadım bugün söz yapicam. Dün yazlık kışlık değişimi yaptım. Eski kıyafetlerimi denedim olanlara çok sevindim olmayanlar da beni hirslandirdi

CEYDOS Yawrukush fyzanur asena87

Low carb mousse'a bayildim bende yapacagim, mascarpone almam gerek :)
Şahane birsey oldu ben içine cevizde kırıyorum yerken o kıtır hissi baya doygunluk da veriyor Bugün low carb ekmek yapıyorum o da şahane oluyor küçük ekmekçiklerde yapabilirsin iki tanede baget şeklinde olabilir. Fazlalığı buzluğa atıyorum. Ben sabahları kahvaltıda ekmeksiz yapamayanlardayım. Ekmeksiz dünyaları yesem doymuyorum ama yanına yarım dilim ya da bir dilim yiyeyim yeter hep küçüklükten annem ekmek ye doymazsın diye diye Şimdi oğluma ekmeği çok çok az veriyorum haftada maximum 2-3 öğün ekmek yiyordur , yemek porsiyonlarını fazla tutuyorum
Spor yemek şahane
Süper eşim güzel bir gün olmuş
Çok geçmiş olsun Ceydoş detoxtan olabilir bence. Aldığın protein az gelmiş olabilir . Ben dyt mehtabın 10 günlük Detox grubuna katıldım bir daha tövbe dedim sürekli yağsız tuzsuz ve protein sağlam yok hali ile kilo veriyor ama sonrasında metabolizmamı çok yavaşlattı benim 1 ay toparlayamadım. Detox önceki ay 3,5 kilo vermiştim, Detox yaptığım ay 2 kilo verdim , sonraki ayda 1,5 kilo bana Detox iyi gelmiyor . Kötü olursan bırak kendini yormanın anlamı yok bence

Canm kesinlikle katılıyorum ben de mehtaptan bir aylık diyet aldım yağsız tuzsuz bir hafta dayabildim. Sonrasında gruptan devam ediyorum kendimi çok fazla kasmadan daha rahat ve kalıcı kilo veriyorum. Hem çok pahalı hem de gereksiz

ikimizede kolay gelsin bende kullanmadığım eşyaalrı kolileme faslına geçtim bugün. nerede duracağım bakalım bilmiyorum. menün olmuş. sporda olsa güzel olacaktı.

ilahi kızlar bunu baştan diyeydiniz ya neyse ki dün son günümdü.bende neden böyleyim acaba deyip durdum evdekilere. demek detokstanmış. zaten en çok akşam içtiğim shake memnun etti beni. hem sütlü hem çilekli. bugün normal beslenmeme geçtim.

Aynen canım hiç gerek yok . Çok fazla kilo vermeleri yeterince kalori almamalarından bence
Canım biri yazmıştı sana hatırlıyorum çok yağsız tuzsuz seyler diye 1-2 günlük Detox diye birsey demedim sen zaten genelde çok az yiyorsun ben daha önce onun instagramda paylamıştı geçen sene Yılbaşı detoxu diye onu yapmıştım tek gün greyfurtla başım çok ağrımıştı. Sonrasında akılllanmadım birde 10 günlük Detox grubuna yazıldım yine aynı oldu bir daha tövbe dedim

Kızlar karbonhidrat almayanlar için low carb ekmek tarifi vereyim . YouTube da low carb tarifler diye bir kanal var ordan aldım şahane oluyor tadı. Tarifi ve benim yaptığım ekmeğin Resmini ekliyorum. Ben ondan ton balıklı sandviç yaptım hiç diyet gibi olmuyor şahane

Eklentiler

• C33D744B-C104-4D81-AF2D-75DC871F1922.webp
    36 KB · Görüntüleme: 26
  • 53655F4E-1DBB-4695-8D39-4F02E7D79A71.webp
    33 KB · Görüntüleme: 31
  • 20FEFC4A-3FBD-4523-8402-6BD46C36FC70.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba canim
Dün bende twist yaptım. Ve size yetişecem diye bir baya spor yaptım. Sabah zor kalktım yataktan. Yanlarım baya ağrımış
Basta basit gibi geldi twist ama etkili çok bencede

yağsız tussuz şeyler beni bozmaz normalde ama ğer detokstansa bu beni yordu.
hemen tarifi aldım sağol canım

Merhaba canim
Dün bende twist yaptım. Ve size yetişecem diye bir baya spor yaptım. Sabah zor kalktım yataktan. Yanlarım baya ağrımış
gerçekten öyle yatağa bir yatışım var aaaaaaaayyyyyy çığlıkları eşliğinde oldu. ama tekrar tekrar yapınca acı azalıyor. birde yanları çok çalıştırmadığımız için çok ham orayada arada el atmak şart.

Merhaba canim
Youtubeden baktım ama bir sürü değişik twist hareketi çıkıyor acaba doğru olanı nasıl link atar mısınız

hemen tarifi aldım sağol canım
O bahsettiğim kanala gözat ceydoş . Eğer bu haftada istediğim gibi kilo verirsem oradaki cheescake tariflerinden yapacağım. Aslında şimdi yapıp yeşem de diyet bozulmuyor ama beklemek istiyorum. Biraz daha geçsin diye gerçi bu hafta mousse yaptım ordan yine

benimde var bir dünya takip ettiğim birde senin kanalı takip edeyim. ketofocus var bak o da güzel. geçen bir kurabiye paylaştı offff neydi o öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…