Canim bol su ic icmisken 2 bardak 2 bardak ic sonra salata tuket fazla baharatli olmasınselam kizlar
Bebegimin sutu yine iki gundur cok az ozellikle yatacak zaman sütum olmuyor bebegide uyutamiyorum ac kaldigi icin . eşimde sna hakkimi helal etmem bu cocugu ac koyarsan dedi cok zoruma gitti o yuzden bugun bir kase tahin yedim 100 gram vardir 1 tatli kasigida pekmez koydum 1 dilim ekmekle yedim süt yapar dediler
sabah 2 haslanmis yumurtayla salata yemiştim oglende yine 1 haslanmis yumurta salata peynir elma yedim simdi de bu tahiniaksam ne yemeliyim sizce hem sut yapan hem kalorisiz ne vardir ki emzirmesem günü o bir kase tahinla kapatacagim ama vicdanim rahat degil yine sutum olmayacak da uyumayacak diye bilgili anneler varsa yardim alsam super olur
kafamda deli sorular bi diyorum ki birakiim diyeti ek gidaya baslasin oyle devam ederim diyorum sonrada diyorum ki saglikli besleniyorum benimki diyet degil diyorum ne zormus anne olmak kuzum akşam açlıktan agladikca icim parcalandi cok suçlandım belkide biraz daha porsiyonlarimi artirmam gerek
Senin canin birsey cekmis iyi dusun ve onu ye yoksa sutun cogalmaz tabi bu benim dusuncemselam kizlar
Bebegimin sutu yine iki gundur cok az ozellikle yatacak zaman sütum olmuyor bebegide uyutamiyorum ac kaldigi icin . eşimde sna hakkimi helal etmem bu cocugu ac koyarsan dedi cok zoruma gitti o yuzden bugun bir kase tahin yedim 100 gram vardir 1 tatli kasigida pekmez koydum 1 dilim ekmekle yedim süt yapar dediler
sabah 2 haslanmis yumurtayla salata yemiştim oglende yine 1 haslanmis yumurta salata peynir elma yedim simdi de bu tahiniaksam ne yemeliyim sizce hem sut yapan hem kalorisiz ne vardir ki emzirmesem günü o bir kase tahinla kapatacagim ama vicdanim rahat degil yine sutum olmayacak da uyumayacak diye bilgili anneler varsa yardim alsam super olur
kafamda deli sorular bi diyorum ki birakiim diyeti ek gidaya baslasin oyle devam ederim diyorum sonrada diyorum ki saglikli besleniyorum benimki diyet degil diyorum ne zormus anne olmak kuzum akşam açlıktan agladikca icim parcalandi cok suçlandım belkide biraz daha porsiyonlarimi artirmam gerek
Ben daha önceden twist disk almıştım. Onun üzerinde yaptım. Ayaklarım tam sagdayken kollarimla bedenimi tam sol yapacak şekilde. Olabildigince 180 derece oluyorsun yaniYoutubeden baktım ama bir sürü değişik twist hareketi çıkıyor acaba doğru olanı nasıl link atar mısınız
Kuzum diş hekimi bir arkadaşımla da konuştukCanim harika anlatmissin cok tesekkur ederim, aklima cok yatti.zaten beni de düşündüren bu tükürükteki olay nasil oluyor kismiydi. Beni aydinlattin, gerçekten icime sindi dediklerin
Yiyip yiyip kilo almayan grupta olmayi cok isterdim, ama yiyince hemen sistiğim için değişik çözümler arıyorum
Ayyy olur mu canımoyy kurban olurum seni de uğraşırdım uykusuz kaldin. Teşekkür ederim bitanem
Ahahahha ya öyle ama 1 tane falan yedim yani gerçektenBence güzel menü, patatesli poğaça 1 olsaymiş daha iyiymiş ama napalim
Baklava kalıntılari en şerbetli yerinden farketmedik sanma Feyzoşcumama spor yetmiştir bence onları eritmeye
Canım eşimGünaydın herkese
Bugün ödem gitmişti, cumayla aynıyım şu an, iyi ki dün abartmamışım şimdi daha iyi hissediyorum.
Bugün iyi geçerse eksiye düşebilicem nihayet
Aaaa öyle deme gitsin 58 gelsin
Ben de çok müsaitim canım o yüzden ben de yapmıyorumolmuş canım spor puanlarının toplamınıda verseydin işim daha kolay olurdu.
vay spora gel harika menünde olmuş
oh sporda yapılmış. ketoya uygun yediklerin endişe etme.
afiyet olsun kısır için özellikle.
o eksi cumaya geşecek.
sporun saati yok canım. ama puanları toplu yazarsan güzel olur.
harika bir araştırma canım. ama yapılmasa daha iyi olur. bu tarz davranışlar alışkanlık haline gelmekte ben çok korkarım. 17 yaşında bir genç kızın bulimia olup intihar ettiğine bizzat şahit olmuş, hastane ile iletişime geçerek komadaki bedeninin yerden toplanmasını bizzat yaşamış biri olarak az yiyelim içimizde kalsın mantığındayım ben.
Gerçekten mi15 dk leslie ceza olsun o baklava tabanı için. arkadaşında getirse yememelisin kuzum. bir hedefe ulaş önce.
hadi bakalım birileri yazmadığı bişeyler yemiş kaçamak var bunun altında
etiketleme için kişi ismini yazarkenCEYDOS gibi @ işareti koyarak yazarsan etiketleme olur. sadece eşin için etiket koyman yeterli olacaktır. bu hafta yok gerçi ama haftaya olacak.
tamam canım ekledim.
Haklısın kaptanım, aldım bile 15 dk LeslieAfiyet olsun.
Pilav,muz ve cerez birlesince kilo vermeni engelleyebilir.ama nirmal duzenine gore daha duzenli bir menudur bu eminim.
Naptin arti ciktigin icin hirslandin mimenun sporun cok guzel canim afiyet olsun.
Bu hafta iyi bir eş olamiyorum cok halsizim niyeyse
Afiyet olsun canim.cesit olarak az yemissin aslinda ama cok da saglikli degil.
Biraz daha proteine agirlik ver bence.
Kahvalti disinda protein yok neredeyse,daha iyi olmaz mi
Afiyet olsun canim.sporun eksik kalmis ama menun bence ornek bir emziren menusu
Ornek olmali herkese
Anaa sporun iyi ama menun hep karbonhidrat,miktarlari az olsa da.
Yani 60 kilo olmasan cok daha buyuk tepki alirsin biliyorsun degil mi
Afiyet olsun canim normalde guzel menu de o kuruyemislerin kuru meyvelerin miktarlari belli degil pek emin olamadim
Bir de canim su spor az sanki be
Sporun suyun guzel olmus canim.
Miktar da onemli ama borek pilav puding
Ben de 2,3 aydir diyette meyve yemedim.
Bazen kivi cilek...
Ama bu iki uc gun cok iyi olmadi bence cunku bugun de arti ciktim cok uzuldum
Spor haric guzel olmus canim.
Afiyet olsun
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @Beklenen2 200IA @Puuff 10 DK DANS CEYDOS ODUL fayfeyfiy ODUL 15 DK LESLIE 250IA @cokofesttt ODUL 15 DK LESLIE Yawrukush ODUL FitFiliz 200IA @erciyes111 ODUL 10DK A MUAF asena87 10DK DANS M MaviFeslegen 250 IA Birgaripanne 10DK A ODUL 10 DK DANS 15DK LESLIE @Melegimkorusun 200IA 200IA @mifihafa ODUL 200IA 100IA @Kozmogirl17 15DK LESLIE @Aomine Daiki ODUL MUAF MUAF @Milana firuze ES CEZASI
@Aycaokurcan SPOR? @melek ada 15DK LESLIE 100IA @matilda34 15DK LESLIE @fyzanur 200IA 15 DK LESLIE 200IA @deniz diyette ODUL SPOR? 200 IA @AppLesma ODUL 200IA 200IA luges ODUL 10DK D 15DK LESLIE
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
Harikasın eşim maşallahİi akşamlar
Sabah: 1 salatalık, 5 cherry domates, azıcık Z.yağli kuru domates, 1 wasa, dereotlu lor, 1 çay kaşığı bal, zeytin , beyaz peynir çaay
2 kaşık mercimek çorbası, iki yudum haşhaşlı ekmek
Chiali tarçınlı kuru kayısılı pudding (yarım kase) Türk kahvesi
Akşam 4te yarım tabak etli taze fasulye
Son olarak da çay + 1 kare bitter
Yürüyüş 1 saat
Su 3 lt
CEYDOS Yawrukush fayfeyfiy
Ayrıca yemediklerimden bahsedecek olursam taş kadayıf
Youtubeden baktım ama bir sürü değişik twist hareketi çıkıyor acaba doğru olanı nasıl link atar mısınız
Kuzum benimCanım eşim ♥
Çok garip geldi canım menün. Yani aralar çok boş, sanki daha sık yiyormuşsun gibi kalmış aklımda. keşke kahve&tatlıyı şöyle saat 3 gibi hüpletseymişsinBen dün menümü yazmamıştım
Kahvaltı 12.00
2 dilim ekmek
Peynir (ekmek peynir yedim)
1 zeytin
20.00
Çekirdek 1 avuç içi
2 parça tavuk
Pirzola (mangalda)
2 yk pilav
Salata
Maalesef ki akşam tatlı ve kahveçok üzgünüm
Gün içinde çok yoruldum spor yok
15 dk Leslie ceza 250 zıp da var
CEYDOS ya kaptanım şu 15 dk Leslie yi çevirsek olmaz mi zıplamaya falan
FitFiliz Yawrukush
asena87
çok üzüldüm canım biraz araştırma yapsan konuyla ilgili güzel olacak.selam kizlar
yokkk o kadarı beli çok zorlar. alt beden sabit squat konumunda üst beden hareketli yapmak daha mantıklı. benimde aletim vardı onda üst bedeni sabit bırakıp alt bedeni hareket ettiriyordum ben.Ben daha önceden twist disk almıştım. Onun üzerinde yaptım. Ayaklarım tam sagdayken kollarimla bedenimi tam sol yapacak şekilde. Olabildigince 180 derece oluyorsun yani
tamam değiş tonton .Ben dün menümü yazmamıştım
Kahvaltı 12.00
2 dilim ekmek
Peynir (ekmek peynir yedim)
1 zeytin
20.00
Çekirdek 1 avuç içi
2 parça tavuk
Pirzola (mangalda)
2 yk pilav
Salata
Maalesef ki akşam tatlı ve kahveçok üzgünüm
Gün içinde çok yoruldum spor yok
15 dk Leslie ceza 250 zıp da var
CEYDOS ya kaptanım şu 15 dk Leslie yi çevirsek olmaz mi zıplamaya falan
FitFiliz Yawrukush
asena87
gördüm farklı kullanımlarıda var ama dediğim gibi bu şekilde beli gerçekten zorlar.
Zorladı gerçekten zaten :)çok üzüldüm canım biraz araştırma yapsan konuyla ilgili güzel olacak.
yokkk o kadarı beli çok zorlar. alt beden sabit squat konumunda üst beden hareketli yapmak daha mantıklı. benimde aletim vardı onda üst bedeni sabit bırakıp alt bedeni hareket ettiriyordum ben.
tamam değiş tonton .
gördüm farklı kullanımlarıda var ama dediğim gibi bu şekilde beli gerçekten zorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?