Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende başlayacaktım d vitamini takviyesine ama sonra unuttum bugün takımda kızlar hatırlattı hemen hazırladım belkide ondan kilo veremiyorum. biliyorsun ben resveratrol, d vitamini , cologen ve omega 3 alıyordum takviye yaklaşık 1,5 aydır savsakladım içmedim. başladım bakalım yeniden. ama sen zaten hızlı verebiliyorsun geçen başlamanda da gördük bunu yeterki pes etme canım.
ben hep diyorum gençsiniz hayallerinizi ertelemeyin. ben sizin yaşınızdayken bir giysi beğenir sonra kilomdan dolayı vazgeçerdim. yıllarca bunun üzüntüsünü yaşadım.hep kilolar yüzünden eve kapandım giyecek bir şeyim yoktu üstüme olan. ilk kilo vermemde neler yaptığımı yazmıştım hatırlarmısın bilmem içimde balerin yatıyormuş meğer. geç olmadan derhal harekete geçmek lazım.
vay biriniz revani yer öbürünüz baklava tamam acıkmıyorum ama tatlıyada dayanamam 1 tepsi yerim.yapmayın böyle işkence bana.
sabah uyandığımda hemen açınca laptopu böyle oluyor.birde bugün eşya toplamak için vakumlu poşet peşine düştüm kendime gelememişim demekki söz bundan sonra atlamam menülerini.

Yartim avokado yedim kuzum, 1 tane de yiyebilirdim diyetime gore.
Bakalim bakallim yarin kim bu yarisin galibi olacak, bence sen olacaksin, taniyorsam seni :)

Baklava göbeği yanlış anlamış olabilir misin acep kaptişim

Yartim avokado yedim kuzum, 1 tane de yiyebilirdim diyetime gore.
Bakalim bakallim yarin kim bu yarisin galibi olacak, bence sen olacaksin, taniyorsam seni :)
Ben -700deyim bugün. Yani yetişmek için senin biraz bugün artıya geçmen lazım bir ihtimal erken gelirse senin kargolar, şansım var gibi

Cok haklisin bayilmistim senin eski fotolarina..
Harikasin sende, yasin onemi yok, istedigini yaptigin yas hep genc benim gozumde..
Haftada 1 kez beslenmede vucudu sasirtmak gercekten cok faydali oluyor, yoksa o beslenme duzenine kendini adapte edip, kilo vermesi yavasliyor..
Ben tek ogunde yapacagim bunlari , eger kargon erken gelirse oglen, gelmezse aksam ogunume sarkacak..
Kolay gelsin sende ugrasmissin bugun epey..

Ben -700deyim bugün. Yani yetişmek için senin biraz bugün artıya geçmen lazım bir ihtimal erken gelirse senin kargolar, şansım var gibi
Kargolar kesin bilgi ups ile geliyor, yarin burada olacak aksam 9a kadar, malesef o is yas.
Bugunde menum cok sade, dunden bile..
Ogleni ayni yicem dunle, aksamda izgara somon baligi ve salata , uzgunum :)))

teslim oluyorum, pes ettim ben
Su icona bayiliyorum, benimde hep yapmak istedigim sey Filizim, gogusler foraaaaaaaaaa, kahrolsun sutyenler

Dipnot: Yillarca bu sitede bu iconu beyaz bayrak sanip kullanmistim, sonra birgun takimdan bir arkadas bu sutyen yahu dedi, o gunden beri bozuntuya vermiyorum.....

Son düzenleme:
koliler gözümün önünde eşyalar yatak odasında heryerde ben tembellikte. bir uğraşıyorum sorma.
Kargolar kesin bilgi ups ile geliyor, yarin burada olacak aksam 9a kadar, malesef o is yas.
Bugunde menum cok sade, dunden bile..
Ogleni ayni yicem dunle, aksamda izgara somon baligi ve salata , uzgunum :)))
afiyet olsun canım.
Kizlar Akinin toplantisina son 2 dakika nirinirinirim
Ben bilgisayari oglusa devrediyorum..
Toplanti sonrasi da havuz dolduracagim kovayla 1 saat
Sonrasinda gorusmek uzere..
CEYDOS , FitFiliz seviliyorsunuz canlar...
kolay gelsin görüşürüz.
koli bandı kullanın bırakın özgür kalsınlar.

Dün annemdeydim ve menümü yazamadım
Sabah yarım dilim ekmek bi çatal peynir bir yumurta
Ara sütlü kahve iki kare bitter
Akşam bi kase çorba 80 gram tavuk iki dilim patates semizotu salata bi kaşık pilav
3 litre su
Spor yok ramazan bittiğinden beri çok halszi hissediyorum neden olduğunu bilmiyorum
Yawrukush CEYDOS asena87

Ayyyy hadi insAllah bende nisanlilik zamani aldigim eteklerimi giymek istiyorum artik tabi 60 lari gormem lazim
Birde kimse benim menume, sporuma yorum yazmiyor, esimde yok bu hafta, tam evin dislanmis cocugu, cirkin ordek yavrusu gibi hissediyorum bilginize :))
Yaaa oyle deme ben menulerini begeniyorum
vay be takır takır gidiyor desene harikasın.
hahaha afiyet olsun canım ödüle sayarız ilkini ikinciye ceza gelir.
yaaaaa cidden mi bende mi yapmadım kız. yapmam ayrımcılık aslında ama nasıl oldu bilmiyorum
Topik cogaldi belki de ondan yetisemiyorsun
Afiyet olsun kaptanim bu arada d vit aciklar misin biraz

oruç sisteminden çıktığın için olabilir mi?
ondan ve benim işlerin yani evde artmasından sanırım.
dvit d vitamini canım. kilo vermede etkili bir vitamin.ama çok kullanımında böbreklere zarar verdiği yönünde araştırmalar var.dikkat etmek lazım

Çok güzel canım bu menülere eksi gelir inşallah

p
benimde var bir dünya takip ettiğim birde senin kanalı takip edeyim. ketofocus var bak o da güzel. geçen bir kurabiye paylaştı offff neydi o öyle.
Tamam canım onu da takip edeceğim
harika bir gün olmuş tebrikler canım

alıntılara bir Türlü cevap yazamadım telefondan bir sonraki alıntıya geçemiyor bir türlü saçma birsey oldu
olsun canım ben azıcık çözdüm.tablo için teşekkür ettin menünü beğendiğim için mutlu oldun. feyzayada 55 için dualarını ilettin nasıl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…