bende başlayacaktım d vitamini takviyesine ama sonra unuttum bugün takımda kızlar hatırlattı hemen hazırladım belkide ondan kilo veremiyorum. biliyorsun ben resveratrol, d vitamini , cologen ve omega 3 alıyordum takviye yaklaşık 1,5 aydır savsakladım içmedim. başladım bakalım yeniden. ama sen zaten hızlı verebiliyorsun geçen başlamanda da gördük bunu yeterki pes etme canım.Canim bu yeni beslenme tarzim harika, herkese tavsiye ederim..
D vitamin takviyesiyle mucize gibi..
Ceydos oyle hafifledim ki , 70 kilolar neydi ya , dogum kilolarim, birde beden egitimi ogretmeniyim, birde spora yillarini harcamis bir insanim..
Attim olu topragini uzerimden, su korona olmasa, hergun yuzecektim bu yaz, hatta master yuzme takimina donmeyi dusunuyordum olmadi, kismetten oteye yol yok...
Cezadan korkan ne olsun, ahh yarin kalamar, baklava ve pestil beni bekliyor, bas cezayi canim :)
Evet kimse yorum yapmamis dun :))
Yartim avokado yedim kuzum, 1 tane de yiyebilirdim diyetime gore.Menün güzeldi canımcım o yüzden yorum yapacak birşey yok aslında (sadece avokado fazla gibiydi), hem baksana ne güzel eksideymişsindemek ki doğru bir gidişat
Bakalım yarin hangimiz kazanıp eşitliği bozacakmerak ettim şimdiden Yawrukush
Baklava göbeği yanlış anlamış olabilir misin acep kaptişimCanim bu yeni beslenme tarzim harika, herkese tavsiye ederim..
Ceydos oyle hafifledim ki , 70 kilolar neydi ya , dogum kilolarim, birde beden egitimi ogretmeniyim, birde spora yillarini harcamis bir insanim..
Attim olu topragini uzerimden, su korona olmasa, hergun yuzecektim bu yaz, hatta master yuzme takimina donmeyi dusunuyordum olmadi, kismetten oteye yol yok...
Cezadan korkan ne olsun, ahh yarin kalamar, baklava ve pestil beni bekliyor, bas cezayi canim :)
Ben -700deyim bugün. Yani yetişmek için senin biraz bugün artıya geçmen lazımYartim avokado yedim kuzum, 1 tane de yiyebilirdim diyetime gore.
Bakalim bakallim yarin kim bu yarisin galibi olacak, bence sen olacaksin, taniyorsam seni :)
Cok haklisin bayilmistim senin eski fotolarina..bende başlayacaktım d vitamini takviyesine ama sonra unuttum bugün takımda kızlar hatırlattı hemen hazırladım belkide ondan kilo veremiyorum. biliyorsun ben resveratrol, d vitamini , cologen ve omega 3 alıyordum takviye yaklaşık 1,5 aydır savsakladım içmedim. başladım bakalım yeniden. ama sen zaten hızlı verebiliyorsun geçen başlamanda da gördük bunu yeterki pes etme canım.
ben hep diyorum gençsiniz hayallerinizi ertelemeyin. ben sizin yaşınızdayken bir giysi beğenir sonra kilomdan dolayı vazgeçerdim. yıllarca bunun üzüntüsünü yaşadım.hep kilolar yüzünden eve kapandım giyecek bir şeyim yoktu üstüme olan. ilk kilo vermemde neler yaptığımı yazmıştım hatırlarmısın bilmem içimde balerin yatıyormuş meğer. geç olmadan derhal harekete geçmek lazım.
vay biriniz revani yer öbürünüz baklava tamam acıkmıyorum ama tatlıyada dayanamam 1 tepsi yerim.yapmayın böyle işkence bana.
sabah uyandığımda hemen açınca laptopu böyle oluyor.birde bugün eşya toplamak için vakumlu poşet peşine düştüm kendime gelememişim demekki söz bundan sonra atlamam menülerini.
Baklava gobekte gozum yok, duz olsun yeterrr canim :))Baklava göbeği yanlış anlamış olabilir misin acep kaptişim
Kargolar kesin bilgi ups ile geliyor, yarin burada olacak aksam 9a kadar, malesef o is yas.Ben -700deyim bugün. Yani yetişmek için senin biraz bugün artıya geçmen lazımbir ihtimal erken gelirse senin kargolar, şansım var gibi
Kargolar kesin bilgi ups ile geliyor, yarin burada olacak aksam 9a kadar, malesef o is yas.
Bugunde menum cok sade, dunden bile..
Ogleni ayni yicem dunle, aksamda izgara somon baligi ve salata , uzgunum :)))
Su icona bayiliyorum, benimde hep yapmak istedigim sey Filizim, gogusler foraaaaaaaaaa, kahrolsun sutyenlerteslim oluyorum, pes ettim ben
koliler gözümün önünde eşyalar yatak odasında heryerde ben tembellikte. bir uğraşıyorum sorma.Cok haklisin bayilmistim senin eski fotolarina..
Harikasin sende, yasin onemi yok, istedigini yaptigin yas hep genc benim gozumde..
Haftada 1 kez beslenmede vucudu sasirtmak gercekten cok faydali oluyor, yoksa o beslenme duzenine kendini adapte edip, kilo vermesi yavasliyor..
Ben tek ogunde yapacagim bunlari , eger kargon erken gelirse oglen, gelmezse aksam ogunume sarkacak..
Kolay gelsin sende ugrasmissin bugun epey..
afiyet olsun canım.Kargolar kesin bilgi ups ile geliyor, yarin burada olacak aksam 9a kadar, malesef o is yas.
Bugunde menum cok sade, dunden bile..
Ogleni ayni yicem dunle, aksamda izgara somon baligi ve salata , uzgunum :)))
kolay gelsin görüşürüz.
koli bandı kullanın bırakın özgür kalsınlar.Su icona bayiliyorum, benimde hep yapmak istedigim sey Filizim, gogusler foraaaaaaaaaa, kahrolsun sutyenler
Dipnot: Yillarca bu sitede bu iconu beyaz bayrak sanip kullanmistim, sonra birgun takimdan bir arkadas bu sutyen yahu dedi, o gunden beri bozuntuya vermiyorum.....
Ayyyy hadi insAllah bende nisanlilik zamani aldigim eteklerimi giymek istiyorum artik tabi 60 lari gormem lazimkız aynen aynen ben de 38 giymeye başladım , 42-44 giyiyordum önceden . ama hala hissedemiyorum zayıfladığımı . hedefe ulaşmadan o psikolojiye giremeyeceğiz demek ki. yalnız değilmişim ohhh . ben de mi bir gariplik var evrende yalnız mıyım kafasına girmeye başlamıştım artık
Yaaa oyle deme ben menulerini begeniyorumBirde kimse benim menume, sporuma yorum yazmiyor, esimde yok bu hafta, tam evin dislanmis cocugu, cirkin ordek yavrusu gibi hissediyorum bilginize :))
Topik cogaldi belki de ondan yetisemiyorsunvay be takır takır gidiyor desene harikasın.
hahaha afiyet olsun canım ödüle sayarız ilkini ikinciye ceza gelir.
yaaaaa cidden mi bende mi yapmadım kız. yapmam ayrımcılık aslında ama nasıl oldu bilmiyorum
Afiyet olsun kaptanim bu arada d vit aciklar misin birazCanim bu yeni beslenme tarzim harika, herkese tavsiye ederim..
oruç sisteminden çıktığın için olabilir mi?Dün annemdeydim ve menümü yazamadım
Sabah yarım dilim ekmek bi çatal peynir bir yumurta
Ara sütlü kahve iki kare bitter
Akşam bi kase çorba 80 gram tavuk iki dilim patates semizotu salata bi kaşık pilav
3 litre su
Spor yok ramazan bittiğinden beri çok halszi hissediyorum neden olduğunu bilmiyorum
Yawrukush CEYDOS asena87
ondan ve benim işlerin yani evde artmasından sanırım.Ayyyy hadi insAllah bende nisanlilik zamani aldigim eteklerimi giymek istiyorum artik tabi 60 lari gormem lazim
Yaaa oyle deme ben menulerini begeniyorum
Topik cogaldi belki de ondan yetisemiyorsun
Afiyet olsun kaptanim bu arada d vit aciklar misin biraz
Çok güzel canım bu menülere eksi gelir inşallahKızlar dün menümü yazamadım akşam erkende oğlanla uyumuşum bugün sabah tartıda 68 geldim canım sıkıldı baş ağrım tuttu valla. Kaçamakta yapmıyorum low carb bozulacak diyebakalım yarın ne olacak neyse dünkü menüm
10:00
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
12:30
Low carb ekmekle ton balıklı sandviç, yeşil çay
15:30
1 porsiyon low carb mousse , şade Türk kahvesi
18:00
Kremalı kahve
20:00
Kıymalı kabak yemeği, cacık
Su: 2-2,5 litre
Spor: 5000adım: 250
400 zıp zıp: 800
50 jj: 150
Topl: 1200puan
Yawrukush CEYDOS asena87 Aomine Daiki
Tamam canım onu da takip edeceğimp
benimde var bir dünya takip ettiğim birde senin kanalı takip edeyim. ketofocus var bak o da güzel. geçen bir kurabiye paylaştı offff neydi o öyle.
Geçen Hafta Neler Başarmışız Bir Hatırlayalım.
Verilen kiloya göre küçükten büyüğe sıralanmış liste (sadece 15 - 22 mayıs arası)
İSİM GEÇEN HAFTA BU HAFTA VERILEN KG YÜZDE @Kozmogirl17 75,6 76,8 -1,2 -1,59% @1delimavi 86,0 86,7 -0,7 -0,81% FitFiliz 67,8 67,8 0,0 0,00% @bnnu 67 67 0,0 0,00% @mifihafa 70,9 70,8 0,1 0,14% asena87 60,0 59,8 0,2 0,33% Aomine Daiki 63,2 63,0 0,2 0,32% @AppLesma 65,9 65,7 0,2 0,30% @fyzanur 55,9 55,6 0,3 0,54% @Beklenen2 73,5 73,2 0,3 0,41% @erciyes111 67,6 67,2 0,4 0,59% CEYDOS 63,9 63,5 0,4 0,63% @Milana firuze 67,6 67,1 0,5 0,74% Yawrukush 69,4 68,9 0,5 0,72% Birgaripanne 80,7 80,2 0,5 0,62% @matilda34 83,6 82,9 0,7 0,84% @deniz diyette 60,6 59,9 0,7 1,16% cokofesttt 63,6 62,9 0,7 1,10% @luges 73,3 72,5 0,8 1,09% @Aycaokurcan 75,2 74,4 0,8 1,06% @melek ada 57,9 57,0 0,9 1,55% @fmad 61,2 60,3 0,9 1,47% @Meryem1306 74,8 73,7 1,1 1,47% Melegimkorusun 69,2 68,1 1,1 1,59% @Puuff 90,0 87,4 2,6 2,89%
harika bir gün olmuş tebrikler canım
Ayyyy Allah utandırmasın 55 i görsem yarın . Patates kızartması var neler neler var yarın yiyecem diye tuttum kendimi , bunun karşılığını versin bu vücut lütfen . İşten çıktım.sekreterle 30 dk parkta yürüdüm . Ordan çıktım 40 dk da eve yürüyerek geldim . Yeterrrrr o 55. Buraya gelecek
İnş canım . Senin dünkü menünü göremedim yazdın mı ? Sende durumlar nasıl ?Çok güzel canım bu menülere eksi gelir inşallah
olsun canım ben azıcık çözdüm.tablo için teşekkür ettin menünü beğendiğim için mutlu oldun. feyzayada 55 için dualarını ilettin nasıl amaalıntılara bir Türlü cevap yazamadım telefondan bir sonraki alıntıya geçemiyor bir türlü saçma birsey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?