- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
İnşallah canım.. Öyle yapacağım.. eğer dayanamazsamda ücretsiz izne ayrılacağımBenimde bir çok arkadaşım kotu etkilendi. Şimdi hepsinin doğum izni bitiyor. Yasaklarda bitiyor. Hatta bir tanesi 6 ay ücretsiz izin aldı. 1 ay surmedi pandemi ilan edildi.
Ben moda tasarım.ogretmeniyim. pandemide maske üretmek için okula gittik. Ramazan geldi diye bıraktık. Herkes evde kalın diye bağırırken okula gitmek çok ürkütücü geldi eve geldiğimde kıyafetleri makineye atip banyoya koşuyordum. Sonra dedim.ki saglikcida olabilirdim. Herkesi iyi kötübir şekilde vurdu bu süreç. Rapor du süt izniydi biraz rahatlatır sizi üzülmeyin
ya haklısın ben hiç güneşe çıkmıyorum diyete başladığımda düzenli içiyordum şimdi bıraktım tamam hemen kalkıp bir d vitamini çekiyorum. tahlil mi hayır yaptırmıyorum neden mi iğne korkum var.
ay o limonlu su zaten daha çok içimi kurutıyordu. ama yeşil çay önemli ödem için o.hemen tedarik et yarın yeşil çay iç
bunu bende duymuştum benim sütümde azdı annem yapalım edelim diyordu. bulamadık lohusa şekeri kaldı.
ya haklısın ben hiç güneşe çıkmıyorum diyete başladığımda düzenli içiyordum şimdi bıraktım tamam hemen kalkıp bir d vitamini çekiyorum. tahlil mi hayır yaptırmıyorum neden mi iğne korkum var.
ay o limonlu su zaten daha çok içimi kurutıyordu. ama yeşil çay önemli ödem için o.hemen tedarik et yarın yeşil çay iç
bunu bende duymuştum benim sütümde azdı annem yapalım edelim diyordu. bulamadık lohusa şekeri kaldı.
Oh afiyet olsun güzellikAkin odevde,Aras bahcede oyuncak pesinde,Allahim oyle bir sessizlik oldu ki evde ,suan inanamiyorum.
Kahvemde elimde daha ne olsun..
Size mutlulugun resmini cekip atiyorum.
Eki Görüntüle 2641040
İşte herkesi etkiliyor.. benimde işnuerinden arkadaşın tam doğum izni bitti idari izinleri açtılar şuan bebeği 6 ayını doldurdu. Kimilerinin işine yarıyor kimilerinin yaramıyor.. bende okadar şanslı olurmuyum dedim ama nasip değilmiş bunada şükür diyeceğizBenimde bir çok arkadaşım kotu etkilendi. Şimdi hepsinin doğum izni bitiyor. Yasaklarda bitiyor. Hatta bir tanesi 6 ay ücretsiz izin aldı. 1 ay surmedi pandemi ilan edildi.
Ben moda tasarım.ogretmeniyim. pandemide maske üretmek için okula gittik. Ramazan geldi diye bıraktık. Herkes evde kalın diye bağırırken okula gitmek çok ürkütücü geldi eve geldiğimde kıyafetleri makineye atip banyoya koşuyordum. Sonra dedim.ki saglikcida olabilirdim. Herkesi iyi kötübir şekilde vurdu bu süreç. Rapor du süt izniydi biraz rahatlatır sizi üzülmeyin
Özlemişim canımmAkin odevde,Aras bahcede oyuncak pesinde,Allahim oyle bir sessizlik oldu ki evde ,suan inanamiyorum.
Kahvemde elimde daha ne olsun..
Size mutlulugun resmini cekip atiyorum.
Eki Görüntüle 2641040
ben amerikada yaşasam mevzuu ile boğuşmazdım yav gerek var mı?
iyi olmana sevindim canım menünde güzel olmuş.Menüm
Sabah 2 yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin domates salatalık
Ara sade türk kahvesi
Öğle 1 yeşil elma 1 salatalik 3-4 dal maydonoz 1bardak kefir bızzt
Ara kiraz 2 ceviz yeşil çay
Akşam 1 tabak kurufasulye 3 yk yoğurt
Su 3 lt
Spor 240 puan yürüyüş
İlaçlar iyi geldi bugün öğleden sonra baya iyiydim çok şükür
CEYDOS Yawrukush @Kozmogirl17
stres olmuşsun rahatlamaya çalış.Dün giremedim kusura bakmayın başım akşamdan beri feci ağrıyor ve bugünde devam ediyor. Kafamın içinde pinpon topu var sanki
27.05.2020
Sabah(11:00)
2 yumurtayla Domatesli yumurta
1 dilim peynir
Ara(16:30)
1 elma
Akşam (19:30)
1 kase mercimek çorbası
1 Büyük dilim somon
Salata
Su 2,5 lt
Spor 50 squat :150 p
28.05.2020
Sabah (10:30)
1 adet yağda yumurta
1 dilim peynir
(15:30)
1/2 kase mercimek çorbası
4 yk taze fasulye
19:00
4 yk etli patlıcan
Su 2,5 lt
Spor 50 squat. 150 p
@MelegimkorusunCEYDOS Yawrukush
bakacak kişi belli oldu mu ailenden birimi olacak?Ben iyiyim ama bugün yolculuk yaptım 4 saat kadar o etkilermi bilmiyorum.. bide moralim çok bozuldu. 23 haziranda doğum iznim bitiyor ve bugün idari izinler kaldırıldı. Ben eylüle kadar devam eder diye düşünmüştüm.. haberi duyduğumdan beri ağlıyorum Hüma Bilge yi nasıl bırakacağım diyeannesinin minik kuzusu daha süt kuzusu o.
o kadar kusur kadı kızında bile olur bir küp hiçbir şey değiştirmez.menün güzel olmuş.Iyi akşamlar.
Sabah
2 ceviz domates salatalık 1 dilim peynir 2 kaşık lor
Ikındı
4 tane ızgara köfte
2 dilim.ekmek
2 dilim.karpuz
Ara
2 çay
1 yeşil çay
Şekersiz içemiyorum. 1 er küp atıyorumşekersiz icecegime hiç içmiyorum cogu zaman
2 litre su
Spor
50 squat cezam vardı
100 mekik
300 twist
Yarım saat fitness
Toplam:1650
bizde etçiliz. bende yeşillikle beslenenlere o gözle bakardım.Bizde ailecek eti pek seven bi aileyiz bugün bana sen hayvan mısın ot yiyon diyo
çok yoğunsun bu dönemde canım. sporun menün güzelYine menu yazıp çıkıcam ne yazık ki.
Sabah: 9:00 1 ck kaymak 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek.
Oglen: 1 dilim ekmek, 1 tabak et sote.
Ara: dut, 5 bardak şekersiz cay, 1 bardak kahve.
Su: 2 litre
Spor: 100 mekik, 100 suguat, 1 dk plank, 6000 adim.
Toplam: 910 puan.
menün sporun suyun hepsi güzel olmuş.Bugünkü menümü yazmaya gelmiştim, birikmiş konular ☺☺
Sabah klasik kahvaltı, saat 11 de
Sonra saat 2 gibi yürüyüşe çıktım 1 saat yürüdüm (240 puan)
Saat 3 çay tabağı kadar yoğurt bir iki çatal sebze
Kahve + kuru kayısı
Saat 5e doğru da kabak pizza
En son bir de çay fasli + 1 kare bitter, 4 badem
Su 3 lt
Vee finito bakalım yarın tartı nasıl olacak
CEYDOS Yawrukush fayfeyfiy
yahaha deme öyle yarın baklava yiyecek zaten
Canım benim demek sen de maske yapımında görev alanlardansin, hakkınız ödenmez gerçektenBenimde bir çok arkadaşım kotu etkilendi. Şimdi hepsinin doğum izni bitiyor. Yasaklarda bitiyor. Hatta bir tanesi 6 ay ücretsiz izin aldı. 1 ay surmedi pandemi ilan edildi.
Adım sayarım var ortalama 5 bin oluyor ama ayrı yapamıyorum açıkcası bacaklarımda sanki ağrı var regl dönemim yaklaştı omu etkiliyor bilemiyorumNasilsa hallolacak, kendini stress sokmanin geregi yok canim..
Koli bandi degilde goguse yapisan seyler satiliyor,bant mantiginda,alicam onlardan ciddi ciddi..
Zaten kucuk goguslerim
Neden spor yapamiyorsun canim,azda olsa hareket et kuzum...
Canim ceydos kaptan yazmis,benim d vitaminim dusuk oldukca, onun dusuk olmasi kilo vermeyi zorlastiriyor,Ben doktor kontrolunde aliyorum.Kan tahlili sonucuna gore..
Afiyet olsun kahven,iyi hatirlattin bende suyuma cubuk tarcin atayim bugun♥
Ben de yarın dondurma yicem, yani umarım (iyi bi eksi görürsem). Bugün Feyzoşa sözüm var diye tuttum kendimimenün sporun suyun hepsi güzel olmuş.
yahaha deme öyle yarın baklava yiyecek zaten
Meslek liseleri ve halk eğitim öğretmenleri fabrika işçisi gibi çalıştı gerçekten. Okul müdürlerimiz bile yapılan maskeleri paketleme vs birçok alanda çalıştı. Her il kendi maskesini kendi üretti. Diğer ülkelere bu tarz dayanışmayla fark attik zaten. Bende gururla çalıştım. Bir an önce bu illet hastalık biter inşallah tüm dünyadaCanım benim demek sen de maske yapımında görev alanlardansin, hakkınız ödenmez gerçektenmeslek liseleri hem öğrenci hem ögretmenleriyle gerek dezenfektan, gerekse maske siperlik yaparak çok katkı sağladılar
Ilk defa olmaaazzz sekersiz icmen lazim demeeyen biriiyi olmana sevindim canım menünde güzel olmuş.
stres olmuşsun rahatlamaya çalış.
bakacak kişi belli oldu mu ailenden birimi olacak?
o kadar kusur kadı kızında bile olur bir küp hiçbir şey değiştirmez.menün güzel olmuş.
bizde etçiliz. bende yeşillikle beslenenlere o gözle bakardım.
çok yoğunsun bu dönemde canım. sporun menün güzel
Nasil birsey fotosunu atar misinizEvet silikon ,goguse yapisiyor,hatta bebelerden sarkan gogusleri de bir miktar diklestiriyor, mucize icatArkadasim kullaniyor cok memnun,bende alacaktim unuttum gitti,bugun bakayim amazondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?