Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasilsa hallolacak, kendini stress sokmanin geregi yok canim..
Koli bandi degilde goguse yapisan seyler satiliyor,bant mantiginda,alicam onlardan ciddi ciddi..
Zaten kucuk goguslerim

Neden spor yapamiyorsun canim,azda olsa hareket et kuzum...

Canim ceydos kaptan yazmis,benim d vitaminim dusuk oldukca, onun dusuk olmasi kilo vermeyi zorlastiriyor,Ben doktor kontrolunde aliyorum.Kan tahlili sonucuna gore..
Afiyet olsun kahven,iyi hatirlattin bende suyuma cubuk tarcin atayim bugun♥

tamam sen al kullan banada söyle bende alayım.silikon gibi olanalrdan diyorsun değil mi? ben kışı özgür yazı bantlı geçiriyorum.

tamam sen al kullan banada söyle bende alayım.silikon gibi olanalrdan diyorsun değil mi? ben kışı özgür yazı bantlı geçiriyorum.
Evet silikon ,goguse yapisiyor,hatta bebelerden sarkan gogusleri de bir miktar diklestiriyor, mucize icat Arkadasim kullaniyor cok memnun,bende alacaktim unuttum gitti,bugun bakayim amazondan

Menüm
Sabah 2 yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin domates salatalık
Ara sade türk kahvesi
Öğle 1 yeşil elma 1 salatalik 3-4 dal maydonoz 1bardak kefir bızzt
Ara kiraz 2 ceviz yeşil çay
Akşam 1 tabak kurufasulye 3 yk yoğurt
Su 3 lt
Spor 240 puan yürüyüş
İlaçlar iyi geldi bugün öğleden sonra baya iyiydim çok şükür
CEYDOS Yawrukush Kozmogirl17

Dün giremedim kusura bakmayın başım akşamdan beri feci ağrıyor ve bugünde devam ediyor. Kafamın içinde pinpon topu var sanki

27.05.2020

Sabah(11:00)

2 yumurtayla Domatesli yumurta
1 dilim peynir

Ara(16:30)

1 elma

Akşam (19:30)

1 kase mercimek çorbası
1 Büyük dilim somon
Salata

Su 2,5 lt
Spor 50 squat :150 p

28.05.2020

Sabah (10:30)

1 adet yağda yumurta
1 dilim peynir

(15:30)

1/2 kase mercimek çorbası
4 yk taze fasulye

19:00

4 yk etli patlıcan

Su 2,5 lt
Spor 50 squat. 150 p

Melegimkorusun CEYDOS Yawrukush

İnş canım . Senin dünkü menünü göremedim yazdın mı ? Sende durumlar nasıl ?

Ben iyiyim ama bugün yolculuk yaptım 4 saat kadar o etkilermi bilmiyorum.. bide moralim çok bozuldu. 23 haziranda doğum iznim bitiyor ve bugün idari izinler kaldırıldı. Ben eylüle kadar devam eder diye düşünmüştüm.. haberi duyduğumdan beri ağlıyorum Hüma Bilge yi nasıl bırakacağım diye annesinin minik kuzusu daha süt kuzusu o.

Iyi akşamlar.
Sabah
2 ceviz domates salatalık 1 dilim peynir 2 kaşık lor

Ikındı
4 tane ızgara köfte
2 dilim.ekmek
2 dilim.karpuz

Ara
2 çay
1 yeşil çay
Şekersiz içemiyorum. 1 er küp atıyorum şekersiz icecegime hiç içmiyorum cogu zaman

2 litre su
Spor
50 squat cezam vardı
100 mekik
300 twist
Yarım saat fitness
Toplam:1650

bişey yeme olur mu gittiğinde.
tipik anne davranışı. benimkinin klasik repliği "Allah cezanı vermesin daha nerene zayıflayacaksın. düşüp öleceksin bir gün. yapma yeter artık."
Bizde ailecek eti pek seven bi aileyiz bugün bana sen hayvan mısın ot yiyon diyo

Benimde bir çok arkadaşım kotu etkilendi. Şimdi hepsinin doğum izni bitiyor. Yasaklarda bitiyor. Hatta bir tanesi 6 ay ücretsiz izin aldı. 1 ay surmedi pandemi ilan edildi.
Ben moda tasarım.ogretmeniyim. pandemide maske üretmek için okula gittik. Ramazan geldi diye bıraktık. Herkes evde kalın diye bağırırken okula gitmek çok ürkütücü geldi eve geldiğimde kıyafetleri makineye atip banyoya koşuyordum. Sonra dedim.ki saglikcida olabilirdim. Herkesi iyi kötübir şekilde vurdu bu süreç. Rapor du süt izniydi biraz rahatlatır sizi üzülmeyin

Yine menu yazıp çıkıcam ne yazık ki.
Sabah: 9:00 1 ck kaymak 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek.
Oglen: 1 dilim ekmek, 1 tabak et sote.
Ara: dut, 5 bardak şekersiz cay, 1 bardak kahve.
Su: 2 litre
Spor: 100 mekik, 100 suguat, 1 dk plank, 6000 adim.
Toplam: 910 puan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…