Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu hafta bende de aynısı oldu neden olduğunu anlamadim.gecmis olsun canim

Bu hafta bende de aynısı oldu neden olduğunu anlamadim.gecmis olsun canim
Saol canım sana da geçmiş olsun. Havalardan mı acaba bir güneşli bir rüzgârlı hava burda çünkü. Her gün de çocuğu dışarı çıkarıyorum. Çarptı hava belkide

Tebrikler eşim

Aksine geçen akşam çok uyudum. Kalktığımda
Birsey yoktu. Bİr tek kilomu taktım kafama dünde 68.1 gelmiştim ona canım sıkıldı.
Sorma bir okuyup üfle grubu
çok uyamakta yapar ağrı bende yapıyor en azından 6 saatten fazla uyursam başlar hemen.
ama gerçekten bu kadar sabit veya kilo verememe artık nazar diyeceğim ne olabilir ki.

Saol canım sana da geçmiş olsun. Havalardan mı acaba bir güneşli bir rüzgârlı hava burda çünkü. Her gün de çocuğu dışarı çıkarıyorum. Çarptı hava belkide
Burasida öyle hava olabilir bide belki ramazandan çıkınca yeni uyku ve yeme düzenine alisiyoruz ya onun etkiside var mı bilemedim inşallah duzelir

Ne kadar güzel kilolat verilmiş tebrik ederim walla

İlk haftanın sonucu :) atıştırmalıklarım çok azaldı akşam 19 dan sonra yememeye başladım bir anda vücut noluyor dedi sanırım :)

Bugun 70.6
Gecen cuma 70.8
Fark 200
Yuzde 0.354
CEYDOS
pazartesinden sonra iniş olmasada korumuş olman güzel benim sabitimin yanında bu harika kalıyor ah ah.
Ne kadar güzel kilolat verilmiş tebrik ederim walla

İlk haftanın sonucu :) atıştırmalıklarım çok azaldı akşam 19 dan sonra yememeye başladım bir anda vücut noluyor dedi sanırım :)
evet ilk hafta böyle oluyor. ama sonrasıda güzel olacak ben eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…