Bu hafta bende de aynısı oldu neden olduğunu anlamadim.gecmis olsun canimHiç bilmiyorum neden ağrıdı yorgunluk uykusuzluk yoktu. Diyette 1 hafta oldu. Kahvede çok içiyorum ama her zamanki gibi içtim. Benim ara ara tutuyor migren tarzı. Bayadır ağrımamıştı bu kadar. Bugün öyle o kadar ağrı yok ama kafam sersem gibi bugün. Bugüne çok şükür
Saol canım sana da geçmiş olsun. Havalardan mı acaba bir güneşli bir rüzgârlı hava burda çünkü. Her gün de çocuğu dışarı çıkarıyorum. Çarptı hava belkideBu hafta bende de aynısı oldu neden olduğunu anlamadim.gecmis olsun canim
harika canım tebrik ediyorum
çok uyamakta yapar ağrı bende yapıyor en azından 6 saatten fazla uyursam başlar hemen.Tebrikler eşim
Aksine geçen akşam çok uyudum. Kalktığımda
Birsey yoktu. Bİr tek kilomu taktım kafama dünde 68.1 gelmiştim ona canım sıkıldı.
Sorma bir okuyup üfle grubu
Teşekkür ederim ceydos haftaya cuma tartı değişikliği olacak onu nasıl yapıyoruz bişey farkediyor muharika canım tebrik ediyorum
iki tartı ile tartılıp aralarındaki farklılık hesaplanıyor .Teşekkür ederim ceydos haftaya cuma tartı değişikliği olacak onu nasıl yapıyoruz bişey farkediyor mu
Burasida öyle hava olabilir bide belki ramazandan çıkınca yeni uyku ve yeme düzenine alisiyoruz ya onun etkiside var mı bilemedim inşallah duzelirSaol canım sana da geçmiş olsun. Havalardan mı acaba bir güneşli bir rüzgârlı hava burda çünkü. Her gün de çocuğu dışarı çıkarıyorum. Çarptı hava belkide
Nasıl olacak ki o anlamadimiki tartı ile tartılıp aralarındaki farklılık hesaplanıyor .
bu tartı sende mevcut olacak değil mi? önce bunda tartılıp sonra diğerinde tartılacaksın aralarındaki fark hesaplanarak kilona eklenecek veya düşürülecek.Nasıl olacak ki o anlamadim
bu durumu özgeye sormamız gerekecek o zaman onu bekleyelimYok şöyle bu tartı evde kalacak İzmir de.pazartesi sehirlerarasi kısıtlama da kalkıyor ya biz aydın a ailemizin yanına gitcez cuma orda tartilcam
Tamam canimbu durumu özgeye sormamız gerekecek o zaman onu bekleyelim
İlk haftanın sonucu :) atıştırmalıklarım çok azaldı akşam 19 dan sonra yememeye başladım bir anda vücut noluyor dedi sanırım :)harikasın banu vallahi kıskandım.
tansu böyle gösterip beni kıskandırıyorsun ya alacağın olsun. bende çok istiyorum kendi bahçemde sebze yetiştirmek keçilerimi sağmak tavuklarımın yumurtasını toplamak.
inşallah açılır canım. daha çok sıcaklar başlamadı. havalar bir ısınıyor bir soğuyor. bebeğin nasıl çok yediriyor mu sana ?
hadi eksileri görelim .bekletme bizi.
pazartesinden sonra iniş olmasada korumuş olman güzel benim sabitimin yanında bu harika kalıyor ah ah.
evet ilk hafta böyle oluyor. ama sonrasıda güzel olacak ben eminim.Ne kadar güzel kilolat verilmiş tebrik ederim walla
İlk haftanın sonucu :) atıştırmalıklarım çok azaldı akşam 19 dan sonra yememeye başladım bir anda vücut noluyor dedi sanırım :)
Kaptanım çok guzel sın bu arada masallah. Gayet zayıf duruyorsunAkin odevde,Aras bahcede oyuncak pesinde,Allahim oyle bir sessizlik oldu ki evde ,suan inanamiyorum.
Kahvemde elimde daha ne olsun..
Size mutlulugun resmini cekip atiyorum.
Eki Görüntüle 2641040
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?