Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkürler canm artık başlarım yavaş yavaş.

Bu ara kendi hic iyi his etmiyorum (piskolojik olarak) hem de hic zamanım olmuyor o biraz izin iyi gele bilir 2-3 hafta en fazla.

Teşekkür ederim CEYDOS sanki hiç gitmicek gibi hissediyorum birde geçen annem baya baya kızdı bu halin ne diye anne daha iki kilom var dedim hepten kızdı

Teşekkür ederim CEYDOS sanki hiç gitmicek gibi hissediyorum birde geçen annem baya baya kızdı bu halin ne diye anne daha iki kilom var dedim hepten kızdı
boşver annen kızsın gerçekten benimkide her telefonda fırçalıyor kusura bakmasın genleri olmasa belki diyet yapmama gerek bile olmayacaktı. şu an benim sülalemde en zayıf kişi benim. hem anne hem baba tarafında.

Bizde kilo almaya çok meyilliyiz annem kızkardeşim ben yapımız inçe değil dikkat etmedim mi gidiyor birde gerçekten görüntüden ziyade sağlığım için istedim kilo vermeyi sırt ağrılarım çok fazlaydı çocukların peşine koşarken çok nefesim tıkanıyordu şimdi daha hafifim

hayat kesinlikle kolaylaşıyor. 2015 te kilo verdiğimde her hafta küçük kızımın okuluna gider bahçede o ve arkadaşlarıyla ip atlar oyunlar oynardık. çok keyifliydi kızımla eğlenceli zaman geçirmek. kilo vermeden önce evden çıkmak istemezdim.

PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI

fayfeyfiy
CEYDOS
Melek Ada

B Beklenen2

mifihafa
M MaviFeslegen
Milana firuze
Melegimkorusun
Yawrukush
erciyes111
Birgaripanne
Kozmogirl17
luges
asena87
FitFiliz
matilda34
cokofesttt
deniz diyette
Aomine Daiki
bnnu

Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.

Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…