puanını girdim sıralamada değişiklik olmadı canım. değişiklik olsaydı yeniden paylaşırdım.spor yarışmasını cuma öğlen paylaşmış oluyorum.
Tamam canimpuanını girdim sıralamada değişiklik olmadı canım. değişiklik olsaydı yeniden paylaşırdım.spor yarışmasını cuma öğlen paylaşmış oluyorum.
Çok güzel bir eksi canim tebrik ederimGünaydınlar yahu bunu ben de beyaz bayrak sanıyordumahahah yıllarca yanılmışım
İlk kilo bildirimim
not: başlangıç olan 67 kg yaklaşık 10-15 gün önce tartılmıştım.
Boy: 1.70 cm
Geçen hafta : 67 kg
Bu hafta : 65.8 kg
Fark : 1.2 kg
Yüzde : 1.79
Fotoğraf çekmeyi unuttum ve kahvaltı , su, çay derken çok şey yedim, içtim .Zaten önemli olan bu hafta sonrası diye düşünüyorum bi düzene gireyim65 lirakamları görmek sevindirici
Ayy maşallah nasıl güzel görünüyor afiyetle yiyin canım ☺Karalahanam filiz vermis elimden geldigince herseyi bahcemde yetistirmeyi dusunuyorum insAllah
Bir masAllahinizi alir bidigim
Dikkat et kendine canım vitaminini eksik etme o zaman önce sağlıkAşırı d vitamini düşüklüğüm vardı kontrol için gidemedim mecbur kaldım eczaneden aldım kendim bacaklarım tutmuyor yürümekte zorluk çekiyorum düşünce
Coook teşekkür ederim canım benim ☺Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Ben de seni tebrik ederim canım istikrarlı gidiş, mezuniyete varış
Az olsun eksi olsun diyoruz hep canım izin iyi olur inşallah senin için arada gel bur selam ver amaGeçen cuma: 67.1
Bugun: 66.9
Fark:0.2
Yuzde: 0.29
Izine ayrılmak istiyorum.Eki Görüntüle 2641276Yawrukush CEYDOS luges
Of of of eksiye gel muhteşemsin hemşerim
Çok iyi canim maşallahGecen hafta 76.8
Bu hafta 75.7
Fark 1.1
Yuzde 1.43
Hedefimi tutturamadim ama eksi geldim sukur yinede
CEYDOS matilda34 Yawrukush
Eki Görüntüle 2641310
Bütün anneler aynıTeşekkür ederimCEYDOS sanki hiç gitmicek gibi hissediyorum birde geçen annem baya baya kızdı bu halin ne diye anne daha iki kilom var dedim hepten kızdı
Ellerine sağlık kaptanım
PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
@fmad
CEYDOS
@melek ada
@Beklenen2
mifihafa
@1delimavi
Milana firuze
Melegimkorusun
Yawrukush
erciyes111
@Tanssss
@Kozmogirl17
luges
asena87
@Derya_the_queen
matilda34
@cokofesttt
@deniz diyette
Aomine Daiki
@bnnu
Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.
Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.
1 tabak makarnayı görmedim ben neden yaptın?Dunku menum
Yesil cay
Kahvalti
1.5 has yumurta peynir zeytin domates salatalik cay 2 dilim kadar kuru ekmek
Ara sade nescafe
İkindi
1 tabak makarna yogurt ve sogan sos yagsiz yerinden bol marul salata icinde az ton baligi 3 kasik yogurtlu pancar
Ara sade soda
Aksam 1 kofte 1 lokma ekmek
Su 3e yakin
Spor 2150 puan
CEYDOS Yawrukush asena87
Gun icinde baska bisey yemedim ama yemeseymisim daha iyiydi belki o kadar spor ne ise yariyor anlamadim1 tabak makarnayı görmedim ben neden yaptın?
Hiç bilmiyorum neden ağrıdı yorgunluk uykusuzluk yoktu. Diyette 1 hafta oldu. Kahvede çok içiyorum ama her zamanki gibi içtim. Benim ara ara tutuyor migren tarzı. Bayadır ağrımamıştı bu kadar. Bugün öyle o kadar ağrı yok ama kafam sersem gibi bugün. Bugüne çok şükürCanim neden agriyor acaba basin, menulerinden olabilir mi?
Daha oncede olmus muydu, umarim agrisiz, sizisiz uyanirsin..
bende bekliyorum valla. benim kaçamaklarımda yok üstelik detoks yaptım ama ne fayda değişen bişey olmadı.Gun icinde baska bisey yemedim ama yemeseymisim daha iyiydi belki o kadar spor ne ise yariyor anlamadim
Bugun eksi gelemedim moralim bozuldu bekliyorum o yuzden biraz daha gec paylasacagim tarti mi
geçmiş olsun canım. uykusuz mu kalıyorsun son dönemde.sisteminde değişim olmuştur mutlaka.Hiç bilmiyorum neden ağrıdı yorgunluk uykusuzluk yoktu. Diyette 1 hafta oldu. Kahvede çok içiyorum ama her zamanki gibi içtim. Benim ara ara tutuyor migren tarzı. Bayadır ağrımamıştı bu kadar. Bugün öyle o kadar ağrı yok ama kafam sersem gibi bugün. Bugüne çok şükür
Tebrikler canım harika bir sonucGecen hafta 76.8
Bu hafta 75.7
Fark 1.1
Yuzde 1.43
Hedefimi tutturamadim ama eksi geldim sukur yinede
CEYDOS matilda34 Yawrukush
Eki Görüntüle 2641310
Canm teşekkür ederimen keyifli hazırlıklar ay unutmuşum çok özendim mi hayır ama senin adına mutluyum.
kilo veremeyenlere +1 daha nazara geldik kesin.okuyup üfleyeceğim cümlemizi en sonundaSelam kızlar ben bu hafta maalesef sabitimhalbuki Pazartesi -300 dü. Neyse haftaya bakıcaz inş ben bu ayı 67 kilo ile bitirmeyi planlıyordum
Geçen hafta: 68.1
Bu hafta : 68.1
Yawrukush CEYDOS asena87 Aomine Daiki
Tamam canim.ah canım ya üzüldüm. tamam diyetten kopmadan 2-3 hafta izin yap sonra dön aramıza
sana azmine güveniyyorum canım. maşallah. sporuda ihmal etmeTamam canim.
Emin olun hic kilo almadan donu cem.
Inşallah canim. Sagol.Bende bu ara kendimi öyle hissediyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum ara vermek iyi gelir inşaallah
Tabiki gelicem.Çok güzel bir eksi canim tebrik ederim
Ayy maşallah nasıl güzel görünüyor afiyetle yiyin canım ☺
Dikkat et kendine canım vitaminini eksik etme o zaman önce sağlık
Coook teşekkür ederim canım benim ☺
Ben de seni tebrik ederim canım istikrarlı gidiş, mezuniyete varış
Az olsun eksi olsun diyoruz hep canım izin iyi olur inşallah senin için arada gel bur selam ver ama
Of of of eksiye gel muhteşemsin hemşerim
Çok iyi canim maşallah ☺
Bütün anneler aynıama 74 kilo olduğumda ilk defa kilo versen mi demişti benimki
Ellerine sağlık kaptanım☺
Tebrikler eşimGeçen hafta:63
Bu hafta:62,7
Fark:0,3
Yüzde: % 0,48
Gelecek hafta için hedef kilo: 62,5
Aksine geçen akşam çok uyudum. Kalktığımdageçmiş olsun canım. uykusuz mu kalıyorsun son dönemde.sisteminde değişim olmuştur mutlaka.
Sorma bir okuyup üfle grubukilo veremeyenlere +1 daha nazara geldik kesin.okuyup üfleyeceğim cümlemizi en sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?