Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dunku menum
Yesil cay
Kahvalti
1.5 has yumurta peynir zeytin domates salatalik cay 2 dilim kadar kuru ekmek
Ara sade nescafe
İkindi
1 tabak makarna yogurt ve sogan sos yagsiz yerinden bol marul salata icinde az ton baligi 3 kasik yogurtlu pancar
Ara sade soda
Aksam 1 kofte 1 lokma ekmek

Su 3e yakin
Spor 2150 puan

CEYDOS Yawrukush asena87

Çok güzel bir eksi canim tebrik ederim

Karalahanam filiz vermis elimden geldigince herseyi bahcemde yetistirmeyi dusunuyorum insAllah
Bir masAllahinizi alir bidigim
Ayy maşallah nasıl güzel görünüyor afiyetle yiyin canım ☺

Aşırı d vitamini düşüklüğüm vardı kontrol için gidemedim mecbur kaldım eczaneden aldım kendim bacaklarım tutmuyor yürümekte zorluk çekiyorum düşünce
Dikkat et kendine canım vitaminini eksik etme o zaman önce sağlık

Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Coook teşekkür ederim canım benim ☺

Geçen hafta 62.9
Bu hafta 62.6
Fark -300
Yüzde 0.364
Yawrukush CEYDOS asena87
Eki Görüntüle 2641273
Ben de seni tebrik ederim canım istikrarlı gidiş, mezuniyete varış

Geçen cuma: 67.1
Bugun: 66.9
Fark:0.2
Yuzde: 0.29
Izine ayrılmak istiyorum.Eki Görüntüle 2641276 Yawrukush CEYDOS luges
Az olsun eksi olsun diyoruz hep canım izin iyi olur inşallah senin için arada gel bur selam ver ama

Gecen cuma 59.9
Bu cuma 59.0
Fark 0.9
Yüzde 1.502
@Puuff
Of of of eksiye gel muhteşemsin hemşerim

Gecen hafta 76.8
Bu hafta 75.7
Fark 1.1
Yuzde 1.43

Hedefimi tutturamadim ama eksi geldim sukur yinede
CEYDOS matilda34 Yawrukush

Eki Görüntüle 2641310
Çok iyi canim maşallah

Teşekkür ederim CEYDOS sanki hiç gitmicek gibi hissediyorum birde geçen annem baya baya kızdı bu halin ne diye anne daha iki kilom var dedim hepten kızdı
Bütün anneler aynı ama 74 kilo olduğumda ilk defa kilo versen mi demişti benimki

Ellerine sağlık kaptanım

1 tabak makarnayı görmedim ben neden yaptın?

Canim neden agriyor acaba basin, menulerinden olabilir mi?
Daha oncede olmus muydu, umarim agrisiz, sizisiz uyanirsin..
Hiç bilmiyorum neden ağrıdı yorgunluk uykusuzluk yoktu. Diyette 1 hafta oldu. Kahvede çok içiyorum ama her zamanki gibi içtim. Benim ara ara tutuyor migren tarzı. Bayadır ağrımamıştı bu kadar. Bugün öyle o kadar ağrı yok ama kafam sersem gibi bugün. Bugüne çok şükür

Gun icinde baska bisey yemedim ama yemeseymisim daha iyiydi belki o kadar spor ne ise yariyor anlamadim
Bugun eksi gelemedim moralim bozuldu bekliyorum o yuzden biraz daha gec paylasacagim tarti mi
bende bekliyorum valla. benim kaçamaklarımda yok üstelik detoks yaptım ama ne fayda değişen bişey olmadı.

geçmiş olsun canım. uykusuz mu kalıyorsun son dönemde.sisteminde değişim olmuştur mutlaka.

Tabiki gelicem.

Geçen hafta:63
Bu hafta:62,7
Fark:0,3
Yüzde: % 0,48
Gelecek hafta için hedef kilo: 62,5
Tebrikler eşim
geçmiş olsun canım. uykusuz mu kalıyorsun son dönemde.sisteminde değişim olmuştur mutlaka.
Aksine geçen akşam çok uyudum. Kalktığımda
Birsey yoktu. Bİr tek kilomu taktım kafama dünde 68.1 gelmiştim ona canım sıkıldı.
kilo veremeyenlere +1 daha nazara geldik kesin.okuyup üfleyeceğim cümlemizi en sonunda
Sorma bir okuyup üfle grubu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…