maşallah canım sonucun gerçekten harika devamını bekliyorum ama bu böyle kalmasın.Zirvede olacam demiştim ✌
Çok şükür Allaha. Bu benim.kilo vermemdeki ilk başarım.
Benimde tek temennim bu. Gerisi gelenlenlerden olurum insallahmaşallah canım sonucun gerçekten harika devamını bekliyorum ama bu böyle kalmasın.
şöyle hırslan canım diğerleri yapabiliyorsa ben neden yapamayayım bende yaparım.Benimde tek temennim bu. Gerisi gelenlenlerden olurum insallah
Benim kilo verme hırsım en fazla 5 gün sürdü bu güne kadar. Hep çok az yediğimi ve veremediğini düşünüyordum. Bu sayfalara da hiç bakmadım açıkçası. Ama herkes oldukça az yiyor ve spor yapıyor. Bu sayfa benim.ufkumu açtı motivemi sürdürdü diyebilirim. Inşallah devamı gelir. Özellikleşöyle hırslan canım diğerleri yapabiliyorsa ben neden yapamayayım bende yaparım.
Bilmiyorum ki bir anda agrimaya basladi carsiya gitmistim gunes mi gecti acabaneden bişeye mi üzüldün canım? uykusuz mu kaldın?
Ellerine saglik
YÜKSELİŞ YARIŞMASI SONUÇLARI
HELİOS'A YÜKSELENLER (300 gr üstü ∞ )
M MaviFeslegen (86,7 / 84,8 / 1,9 / 2,19%)
@bnnu (67 / 65,8 /1,2 / 1,79%)
AppLesma (65,7 / 64,7 / 1,1 /1,60%)
deniz diyette (59,9 / 59,0 / 0,9 / 1,50%)
Yawrukush (68,9 / 67,9 / 1,0 / 1,45%)
Kozmogirl17 (76,8 / 75,7 / 1,1 / 1,43%)
B Beklenen2 (73,2 / 72,3 / 0,9 / 1,23%)
FitFiliz (67,8 / 67,2 / 0,6 / 0,88%)
fayfeyfiy (60,3 / 59,8 / 0,5 / 0,83%)
erciyes111 (67,2 / 66,7 / 0,5 / 0,74%)
matilda34 (82,9 / 82,4 / 0,5 / 0,60%)
cokofesttt (62,9 / 62,6 / 0,3 / 0,48%)
Aomine Daiki (63,0 / 62,7 / 0,3 / 0,48%)
@Puuff (87,4 / 87,0 / 0,4 / 0,46%)
luges (72,5 / 72,2 / 0,3 / 0,41%)
Birgaripanne (80,2 / 79,9 / 0,3 / 0,37%)
ARAFTA KALANLAR (300 gr altı ve sabit sınırı)
fyzanur (55,6 / 55,4 / 0,2 / 0,36%)
Milana firuze (67,1 / 66,9 / 0,2 /0,30%)
mifihafa (70,8 / 70,6 / 0,2 / 0,28%)
asena87 (59,8 / 59,8 / 0,0 / 0,00%)
Melegimkorusun (68,1 / 68,1 / 0,0 / 0,00%)
HADESİN ÇUKURUNA DÜŞENLER ( +)
CEYDOS (63,5 / 63,5 / 0,0 / 0,00%) cehennemde yanmam lazım o yüzden buradayım.
A Aycaokurcan (74,4 / 74,5 / -0,1 / -0,13%)
Kızlar harika kilolar vererek üstelik bayram haftasında takımımızı yine ikinciliğe taşıdınız hepinizi tebrik ediyorum.
Kilo vermeye gayret eden ve başarılı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı bu haftanın başına güneş sizin için parlasın.
Sıralama yüzde oranına göre yapılmıştır.
Sadece bir öğün ödül hakkınız var . Bu tek öğünü bugün yada yarın kullanabilirsiniz. Lütfen aşırıya kaçmayın. Verdiğiniz kilolar heba olmasın.
Yavrularım bu hafta benim için çok yoğun geçecek o yüzden puanlı spor yarışması yapamayacağım. bir hafta mola verelim spora değil yarışmaya bir sonraki hafta yeniden devam ederiz. kendi aranızda challange kişisel yarışmalar yaparak günlük olarak motivenizi arttırabilirsiniz.
çünkü ben yoğunda olsam wc'ye girdiğim sürece Jumping ceydoşa devam edeceğim günlük beni kim geçecek?
ne güzel canım seni motive etmemiz. başarı istikrardan gelir. sen buraya düzenli girip menülerini paylaşmak zorunda kalınca ister istemez dikkat ediyorsun. bundan hiç vazgeçme sende başaracaksın.Benim kilo verme hırsım en fazla 5 gün sürdü bu güne kadar. Hep çok az yediğimi ve veremediğini düşünüyordum. Bu sayfalara da hiç bakmadım açıkçası. Ama herkes oldukça az yiyor ve spor yapıyor. Bu sayfa benim.ufkumu açtı motivemi sürdürdü diyebilirim. Inşallah devamı gelir. ÖzellikleAppLesma başlangıç kilosu ve verdiği kilo beni motive etti :)
ooo harikasinBilmiyorum ki bir anda agrimaya basladi carsiya gitmistim gunes mi gecti acaba
Ellerine saglik
deniz diyette yaris baslasin mi
Hadi bu hafta hevesliyim asiri kilo verip dereceye girmek istiyorumooo harikasin
Baslasin Tansscim
Bugün menü olarak spor olarak tatil yaptım.
Yarin harika menüler ve sporlarla meydan okuyalim birbirimize.
Amin canım insallahharikasın canım tebrik ederim. işlemlerinde verdiğin kilolar gibi tez vakit biter hayaline ulaşırsın inşallah
Hadi insallah canim. Rekabet olayi bana cok iyi geliyor. Motivasyonumu arttirir.Hadi bu hafta hevesliyim asiri kilo verip dereceye girmek istiyorum
Napcaz. Nasil bir yol izleyelim diyet konusunda.Hadi bu hafta hevesliyim asiri kilo verip dereceye girmek istiyorum
özlemEki Görüntüle 2641677
**Sevgili arkadaslarim, birbiriyle es olan kisiler, tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, egzersiz yapmaya tesvik edecek, menulerine eslerini etiketleyecek, menulerine yorum yapacak, eger esi egzersiz yapmamis- suyu az icmis ya da menusunde kacamak yapmissa ceza verecek ve beraber en cok kiloyu vermeye calisacaklar.
***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
***Ceza vermekten cekinmeyin, eslerinize oneri ve elestirilerde bulunmaktan cekinmeyin.Bu haftayi guzel bir sekilde tamamlayalim.
***Tum es gruplarina guzel bir hafta diliyorum.
deniz diyette fyzanur matilda34 Melegimkorusun M MaviFeslegen Yawrukush fayfeyfiy asena87 A Aycaokurcan cokofesttt Melek Ada AppLesma Birgaripanne B Beklenen2 mifihafa luges Kozmogirl17 CEYDOS erciyes111 Milana firuze Aomine Daiki FitFiliz
hedefini yüksek tut canım daha güzel olur
Olsun canım ödemdir o. Menülerin yoksa çok güzeldiSelam kızlar ben bu hafta maalesef sabitimhalbuki Pazartesi -300 dü. Neyse haftaya bakıcaz inş ben bu ayı 67 kilo ile bitirmeyi planlıyordum
Geçen hafta: 68.1
Bu hafta : 68.1
Yawrukush CEYDOS asena87 Aomine Daiki
Teşekkürler canmTebrikler eşim
Aksine geçen akşam çok uyudum. Kalktığımda
Birsey yoktu. Bİr tek kilomu taktım kafama dünde 68.1 gelmiştim ona canım sıkıldı.
Sorma bir okuyup üfle grubu
Maşallah kuzum
TeşekkürlerHarika bir eksi, bayildim.
Emeklerine saglik, bol bereketli olsun, afiyetle yiyin..
Canim burada 6 hazirandan sonra Turkiye'ye ucuslar aciliyor, sen en iyisini bilirsin, yolculuk vs seni hirpalamayacaksa gitmek her zaman guzel :)
Burada da her yer yavas yavas aciliyor Deryacim ama ben normallesmeye hazir degilim henuz.. :)
Cunku hergun artiyor case'ler..
Cok dikkat et canim kendine , kuzulara, opuyorum seni :))
Harikasin canim
Tebrikler canim.
Ayy ne guzel haber, canim benim cok sevindim, saglikla , mutlulukla alin kucaginiza..
Ne tatli telaslar icindesindir sen simdi, cok cooook sevindim..
Tebrikler canim.
Bayildim ne guzel bir eksi Denizcim..
Tebrikler kuzum..
Beni gecmissin kuzummm , harikasin...
Ellerine saglik kaptanim, bu kizlar nasil spor yapiyor ya, ben 9. olmusum..
fayfeyfiy tebrikler kuzum.
Tebrikler canim..
Diyetten olabilir canim bu hafta benimde asiri agridi..
Simdi nasilsin?
Hedefin harika melegim..
Tebrikler canim, cok guzel bir eksi.
Canim tartini yaninda goturme ihtimalin var mi , yoksa bir cozum dusunecegiz..
Tebrikler canim.
Canim o senin gozlerinin guzel gormesi, daha zayiftim tombul oldum canim :)
Kaptanim if klubume gel :)
Canim artin neyseki sadece 100 gr, haftaya guzel bir eksi bekliyorum senden :)
Bu ne guzel eksi yaaaa, hemde mezuniyet sonrasi, inanilmazzz
Bugun takimin en cok kilo vereni sensin canim , bayildim eksine, cooook tebrik ediyorum, gecen haftanin acisini cikarttin.
Kolay gelsin canim, haftaya guzel bir eksi gelecek senden eminim :)
Canim 17ye kadar yapiyoruz bildirimleri, cok guzel bir eksi Filizim , dondurmayi yedin mi? :)
Harikasin canim eksi gormene cok sevindim.
ortalik kızıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?