Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yavrularım bu hafta benim için çok yoğun geçecek o yüzden puanlı spor yarışması yapamayacağım. bir hafta mola verelim spora değil yarışmaya bir sonraki hafta yeniden devam ederiz. kendi aranızda challange kişisel yarışmalar yaparak günlük olarak motivenizi arttırabilirsiniz.
çünkü ben yoğunda olsam wc'ye girdiğim sürece Jumping ceydoşa devam edeceğim günlük beni kim geçecek?

şöyle hırslan canım diğerleri yapabiliyorsa ben neden yapamayayım bende yaparım.
Benim kilo verme hırsım en fazla 5 gün sürdü bu güne kadar. Hep çok az yediğimi ve veremediğini düşünüyordum. Bu sayfalara da hiç bakmadım açıkçası. Ama herkes oldukça az yiyor ve spor yapıyor. Bu sayfa benim.ufkumu açtı motivemi sürdürdü diyebilirim. Inşallah devamı gelir. Özellikle AppLesma başlangıç kilosu ve verdiği kilo beni motive etti :)

neden bişeye mi üzüldün canım? uykusuz mu kaldın?
Bilmiyorum ki bir anda agrimaya basladi carsiya gitmistim gunes mi gecti acaba
Ellerine saglik
deniz diyette yaris baslasin mi

ne güzel canım seni motive etmemiz. başarı istikrardan gelir. sen buraya düzenli girip menülerini paylaşmak zorunda kalınca ister istemez dikkat ediyorsun. bundan hiç vazgeçme sende başaracaksın.
onun verdiği kiloya bayılıyorum zaten her liste düzenlememde bir maşallah alıyor benden

Bilmiyorum ki bir anda agrimaya basladi carsiya gitmistim gunes mi gecti acaba

Ellerine saglik

deniz diyette yaris baslasin mi
ooo harikasin
Baslasin Tansscim
Bugün menü olarak spor olarak tatil yaptım.
Yarin harika menüler ve sporlarla meydan okuyalim birbirimize.

29 mayıs 2020 bugün ne yedim ?

15:00 : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
17:15 : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
19:45 : 2 adet haşlanmış yumurta + dondurma Yawrukush kendisi veremdiğim kiloların ödülü
az önce bir tane dev çilek
su : 1000 ml cuma günleri unutuyorum heyecanla beklerken
spor : bugün aktif spor yok. depoya koli indirmek. boş kolilere eşya tanzim etmek yaptığım işler. hatta o derece dalmışım evde temiz tabak çatal kalmamış şimdi mutfak toplayacağım.

**Sevgili arkadaslarim, birbiriyle es olan kisiler, tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, egzersiz yapmaya tesvik edecek, menulerine eslerini etiketleyecek, menulerine yorum yapacak, eger esi egzersiz yapmamis- suyu az icmis ya da menusunde kacamak yapmissa ceza verecek ve beraber en cok kiloyu vermeye calisacaklar.

***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.

***Ceza vermekten cekinmeyin, eslerinize oneri ve elestirilerde bulunmaktan cekinmeyin.Bu haftayi guzel bir sekilde tamamlayalim.
***Tum es gruplarina guzel bir hafta diliyorum.

deniz diyette fyzanur matilda34 Melegimkorusun M MaviFeslegen Yawrukush fayfeyfiy asena87 A Aycaokurcan cokofesttt Melek Ada AppLesma Birgaripanne B Beklenen2 mifihafa luges Kozmogirl17 CEYDOS erciyes111 Milana firuze Aomine Daiki FitFiliz

Son düzenleme:
özlem Kozmogirl17 anam eş olmuşuz umudum sensin bizi yukarılara taşıyacak olan güç. sayende lider bile olabiliriz.

hedefini yüksek tut canım daha güzel olur

Olsun canım ödemdir o. Menülerin yoksa çok güzeldi
Tebrikler eşim

Aksine geçen akşam çok uyudum. Kalktığımda
Birsey yoktu. Bİr tek kilomu taktım kafama dünde 68.1 gelmiştim ona canım sıkıldı.
Sorma bir okuyup üfle grubu
Teşekkürler canm
thankss
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…