TAKIM İÇİ EŞ YARIŞMASININ SONUÇLARI
1.M MaviFeslegen & @Aycaokurcan ==> 2,06
2.@Kozmogirl17 & matilda34 ==>2,03
3.deniz diyette & @Puuff ==>1,96
4.AppLesma & mifihafa ==>1,8
5.FitFiliz & @fmad ==>1,71
6.asena87 & B Beklenen2 ==>1,23
7. @erciyes111 & @fyzanur ==>1,1
8. @cokofesttt &Birgaripanne ==>0,85
9.luges & @Milana firuze ==>0,71
10.Aomine Daiki & Melegimkorusun ==>0,48
Tüm eş gruplarını emeklerinden dolayı tebrik ediyoruz.
dereceye giren arkadaşlarımıza da sevgiler
Bu arada eşlemede bazı değişiklikler yapıldı,bilginize...
Canım bende kendimi görünce cokk mutlu oluyorumBenim kilo verme hırsım en fazla 5 gün sürdü bu güne kadar. Hep çok az yediğimi ve veremediğini düşünüyordum. Bu sayfalara da hiç bakmadım açıkçası. Ama herkes oldukça az yiyor ve spor yapıyor. Bu sayfa benim.ufkumu açtı motivemi sürdürdü diyebilirim. Inşallah devamı gelir. ÖzellikleAppLesma başlangıç kilosu ve verdiği kilo beni motive etti :)
Tesekkur ederimne güzel canım seni motive etmemiz. başarı istikrardan gelir. sen buraya düzenli girip menülerini paylaşmak zorunda kalınca ister istemez dikkat ediyorsun. bundan hiç vazgeçme sende başaracaksın.
onun verdiği kiloya bayılıyorum zaten her liste düzenlememde bir maşallah alıyor benden
Bu hafta güzel kilolar verelim eşimEki Görüntüle 2641677
**Sevgili arkadaslarim, birbiriyle es olan kisiler, tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, egzersiz yapmaya tesvik edecek, menulerine eslerini etiketleyecek, menulerine yorum yapacak, eger esi egzersiz yapmamis- suyu az icmis ya da menusunde kacamak yapmissa ceza verecek ve beraber en cok kiloyu vermeye calisacaklar.
***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
***Ceza vermekten cekinmeyin, eslerinize oneri ve elestirilerde bulunmaktan cekinmeyin.Bu haftayi guzel bir sekilde tamamlayalim.
***Tum es gruplarina guzel bir hafta diliyorum.
deniz diyette @fyzanur matilda34 Melegimkorusun M MaviFeslegen Yawrukush @fmad asena87 @Aycaokurcan @cokofesttt @melek ada AppLesma Birgaripanne B Beklenen2 mifihafa luges @Kozmogirl17 CEYDOS @erciyes111 @Milana firuze Aomine Daiki FitFiliz
Kim kimle eş bn anlamadimEki Görüntüle 2641677
**Sevgili arkadaslarim, birbiriyle es olan kisiler, tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, egzersiz yapmaya tesvik edecek, menulerine eslerini etiketleyecek, menulerine yorum yapacak, eger esi egzersiz yapmamis- suyu az icmis ya da menusunde kacamak yapmissa ceza verecek ve beraber en cok kiloyu vermeye calisacaklar.
***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
***Ceza vermekten cekinmeyin, eslerinize oneri ve elestirilerde bulunmaktan cekinmeyin.Bu haftayi guzel bir sekilde tamamlayalim.
***Tum es gruplarina guzel bir hafta diliyorum.
deniz diyette @fyzanur matilda34 Melegimkorusun M MaviFeslegen Yawrukush @fmad asena87 @Aycaokurcan @cokofesttt @melek ada AppLesma Birgaripanne B Beklenen2 mifihafa luges @Kozmogirl17 CEYDOS @erciyes111 @Milana firuze Aomine Daiki FitFiliz
BendeBenim kilo verme hırsım en fazla 5 gün sürdü bu güne kadar. Hep çok az yediğimi ve veremediğini düşünüyordum. Bu sayfalara da hiç bakmadım açıkçası. Ama herkes oldukça az yiyor ve spor yapıyor. Bu sayfa benim.ufkumu açtı motivemi sürdürdü diyebilirim. Inşallah devamı gelir. ÖzellikleAppLesma başlangıç kilosu ve verdiği kilo beni motive etti :)
2 ogun beslenelim bence tarcinli sut kahve yada yesil cay diger ogunler sen ne dersinNapcaz. Nasil bir yol izleyelim diyet konusunda.
Ben kendi kafama göre yapinca ipin ucu kaciyor. Listeye bagli kalmak daha iyi geliyor.
Kaabul edilmistir haftaya cuma gorusuruz
Tamam dikkatli bakınca sayı yaziyormusKim kimle eş bn anlamadim
Bak ne güzel 79u gordun bu hafta vazgeçmek nerden çıktı.BendeAppLesma sayesinde kaldim az daha ayrilacaktim menuler kilo vermeler beni cezbediyir
2 ogun beslenelim bence tarcinli sut kahve yada yesil cay diger ogunler sen ne dersin
deniz diyette bir es olamadik tozunu attirirdik belki
B Beklenen2 canim bu haftamiz hayirli olur insAllah yorumlarina acigim ama ceza verirken lutfen leslie yada karin egzersizi gibi sporlara yonelirsen sevinirim
Gecen haftadan ne bilim iste vaz gececektim saolsunBak ne güzel 79u gordun bu hafta vazgeçmek nerden çıktı.
Bende ailemin yanına gidiyorum.en az.kilo alıp bayram sonu yeniden başlamayı düşünüyorum
Tansss şimdiden cezanı belirlemen çok hoşBendeAppLesma sayesinde kaldim az daha ayrilacaktim menuler kilo vermeler beni cezbediyir
2 ogun beslenelim bence tarcinli sut kahve yada yesil cay diger ogunler sen ne dersin
deniz diyette bir es olamadik tozunu attirirdik belki
B Beklenen2 canim bu haftamiz hayirli olur insAllah yorumlarina acigim ama ceza verirken lutfen leslie yada karin egzersizi gibi sporlara yonelirsen sevinirim
Tesvik etmesi acisindan cunku bu sira bosladim ev bahce keciler cocuklar annemlerTansss şimdiden cezanı belirlemen çok hoş
Canım geçen dışarı çıkarken 2013 yılında.aldigim 40 beden pantolonu giydim ne kadar mutlu oldum anlatamam o beni daha da hırslandı .Gecen haftadan ne bilim iste vaz gececektim saolsunYawrukush ta destek oldu vaz gecirdi
29.05.2020
Sabah (12:00)
2 haşlama yumurta
1 dilim peynir
2 çeri domates
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tk ba
1 tk tahin
Ara (16:30)
2 kayısı
Çeyrek elma
Akşam (19:30)
2 adet fırın tirsi balığı
2 dilim patates
Salata
Ödül dondurmalı irmik tatlısı
Yatmadan 1 sb kefir
Su 3 lt
Spor 50 squat 150 p
FitFiliz CEYDOS asena87 Yawrukush
pizza ve biscotti ödüle saydımİyi geceler
Bugunku menu
Oglen pizza cay
Ara nescafe
Ara sade soda bir biscotti kuru meyveli ev yapimi
Aksam 4 kasik turlu patates lerini yemedim domates 1 dilim ekmek az yogurt
Su 3 lt
Spor
100 topuga degme
100 bisiklet
15 dk bel egzersiszi
40 bacak hareketi
Toplam 880 puan
Yawrukush CEYDOS asena87 luges
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?