Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kullanıcı Adı : esmeriiim
İsim (İsteğe Bağlı ): ceylan
Mesleginiz: tıbbi sekreter
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 cocuk. 10 ve 4
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz :1.65
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :59
Kilo alma hikayeniz : tatlı düşkünlüğü
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendımı zayıf sevıyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır

Bellı dıyet lısteniz varmı bu sıralr kılo vermekte zorlanıyorum bende koyverıyorum hep
Her ıkı dogumdada kılo alıp sonrasında 16 kılo verdım 3-4 ayda ama sankı durdu vucudum

hoşgeldin aramıza. ben kaptan yardımcısı ceyda. birlikte kilolarımızı çabucak veririz diye umuyorum. sert eleştirilere bol cezaya hazır mısın?

Belki vucudun korumaya aldi

Hos geldin canim

hoşgeldin aramıza. ben kaptan yardımcısı ceyda. birlikte kilolarımızı çabucak veririz diye umuyorum. sert eleştirilere bol cezaya hazır mısın?
Yılar oncede kk da grupla vermıstım hergun dusenlı yedıklerımızı yazar motıve olurduk
Evet hazırım ceza spor muu hıc sevmem

Yılar oncede kk da grupla vermıstım hergun dusenlı yedıklerımızı yazar motıve olurduk
Evet hazırım ceza spor muu hıc sevmem
burada sevmek zorunda kalıyorsun ceylancım. spor mutlaka olmalı hayatında. hergün menülerini düzenli olarak paylaşmalısın ki ilerleme durumunu takip edelim. pazartesi ve cuma günleri tartı günlerimiz pazartesi resimsiz cuma günleri baskül fotoğrafı ile bildirim yapıyoruz. bunlara özellikle dikkat etmelisin canım.

Bı lıstenız onerınız varmı acaba ortak uyguladığınız?
Gunluk raporları aksam mı bıldırıyoruz?
hayır belli bir beslenme planı yok herkes kendine özel bir program uyguluyor. sadece günlük alınan karbonhidrat miktarına ben çok müdahale ediyorum ona dikkat edersen güzel olur.
gün içerisindeki beslenmelerimiz bitince menülerimizi aynı mesaj altında

sabah:
öğle:
akşam :
su :
spor:
şeklinde paylaşıyoruz.

Ceylancim verecegin kilon cok degil, duzenli beslenir, birazda hareket eklersen hayatina kolayca kilo verecegini dusunuyorum.
Diyete gelince belli bir diyet listemiz yok, herkes kendine en uygun olan diyeti uyguluyor.
Kimisi az karbonhidratli besleniyor, kimisi 2 ogun, kimisi 3 ogun..
Benim fikrimi sorarsan unu, sekeri, hamuru, abur cuburu ,tatliyi kisabildigin kadar kismakla diyete baslayabilirsin.
Tatliyi seviyorum demissin muhtemelen en cok o kilo aldiriyordur.

Evet cok yememekle bırlıkte tatlıya dayanamıyorum
Ama dayanıcam hıc sevmiyorum kendımı bu sekılde her aksam duzenlı mutlaka yazıcam
Umarım verırım

Evet cok yememekle bırlıkte tatlıya dayanamıyorum
Ama dayanıcam hıc sevmiyorum kendımı bu sekılde her aksam duzenlı mutlaka yazıcam
Umarım verırım
Haftada 1 ogun , cuma gunu yarismadan sonra diledigimizi yiyip, kendimizi odullendiriyoruz.
Sende cumadan cumaya gonul rahatligiyla diledigin bir tatliyi yiyebilirsin canim..
Onun haricinde gun icinde cok tatli istegin olursa 1 meyve yada 1-2 kare bitter cikolata ile bu istegini bastirabilirsin.
Basit karbonhidratlar yani, un, hamur, ekmek, seker, tatli, pirinc ve abur cuburlari hayatindan cikarirsan goreceksin kilolar gitmeye baslayacak..

kaptanlarim üzülerek size sormak istiyorum ben gruba gireli 1 ay falan oldu heralde . cok guzel kilo verdim sizlerle 77 ydim 72 oldum kisa surede ama donem donem sütümün kesilecek derecede azalmasi beni cok yıpratıyor iki gundur menu de paylaşamadım burayada giremedim sütüm yine kesildi denecek kadar az bebek huysuz ac oldugu icin uyumuyor bile mama aldirdim . belkide hata yapiyorum boyum 170 kilom 72 buraya kadarmış diyip diyeti birakmak istiyorum ister istemez yememden kısıyorum o zamanda sutum cok azalıyor vicdan azabim cok fazla bebegime karsi izne ayrilmak gibi yada mezun olmak gibi bisey oluyor mu iki ayi tamamlamadan çıkarsam bebegimi büyütüp birdaha donmek istediğimde cezali mi oluyorum size katılamıyor muyum @ceydos Yawrukush cok ozur dilerim ama maalesef durumum bu

Esinde sanada kolayliklar diliyorum canim, normallesme sureci hizli ilerliyor, isler basliyor...

Dün yediklerim 868 kalori (yemek yemeye fırsat bulamadım )
Su: 1.5 lt
Spor: yine ev işleri kolturmacası 200 puan
Yawrukush CEYDOS @Kozmogirl17

Eki Görüntüle 2642320
Emzirdigin icin ve 2 ogun yedigin icin menun kalori olarak diyete uygun canim, fakat emzirdigin icin 3 ogun yemenu tavsiye ederim, ara ogunde yapabilirsin..

Canim cok guzel egzersiz yapiyordun sen , neyse dinlen bakalim 1-2 gun daha, sonra daha iyi hissedersin umarim..

Guzel birgun olmus canim, kuzucugunu opuyorum :)

Cok kolay oluyor boyle ceydos :)

Nailsin canim, menun guzel olmus, kuzucuk nasil?
Is durumlarin netlesti mi?

Cok uzuldum gulum, basina bir suru is cikmis, spora muaf yazarim seni
Hallolmasina sevindim ama birde sana sormak lazim degil mi gulum..
Simdiden iyi yolculuklar, sag salim gidip donun insallah..

100 200 farketmez artık kaptanim bu yasaktan çıkınca benim durum böyle oldu aileler farklı yerde gidincede biraz kalmak istiyoruz elimden geleni yapicam bende
Tamam canim, halledecegiz bir sekilde..

Afiyet olsun
Aksam sade Köfte et gibi şeyler ve salata yediğinde diğer güne mutlaka eksi geliyor. Uyaninca hemen tartil
Eksiyi gordum gulum, hemde 1 saat aksam 9-10 arasi yurudum bacaklarim sizladi artik, bomba gibi geliyorum:))

Ne guzel su icmissin Denizcim bugun bende arttirayim seni ornek alip :)
Gununde gayet guzel gecmis..

Canim bunda uzulecek bir sey yok, birde bunu stres yapma ne olur..
Yarismadan kendi istegiyle ayrildi notu ile yarismadan bu hafta seni ayirabiliriz.
Tekrar donmek istediginde cezali olmuyorsun, takima diledigin gibi donebiliyorsun.
Emziren anneler benim hassas noktam bende 2 evlat emzirdim, onlarin sutunden ,senin rahat kafandan onemli degil hicbir sey..
Seni cok sevdik, bebegini sutten kesince bekliyoruz yine, aralarda sohbetede gel gulum.
Bu cuma gunu son olarak bildirim yapman gerekiyor, sonrasinda yarismadan ayrilmis oluyorsun canim.
Sutun bol bol olsun goguslerinden tassin, sifa olsun bebegine..
Ikinizde Allaha emanet olun..

senin durumun çok özel canım bu yüzden üzülme sakın. zaten çok küçük bebeğin. azıcık ele avuca sığsın anne sütünü bolca alsın sende geri dönüp bizimle kilolarını vereceksin.

luges canım dün bitki çaylarını araştırırken ısırgan otu çayının anne sütünü arttırdığına yönelik bir yazı okudum onu bir araştır istersen. ben detaya girmedim ihtiyacım olmadığı için ama faydası olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…