- 5 Ekim 2017
- 565
- 2.224
- 63
- 36
Bende emzirme dönemde ısırgan çayı içtim az fayda etti ama bana en çok ananas aşırı süt yaptı ikinci tavuk kanat yediğimde daha sofradan kalkmadan sütüm akıyordu birde sütlaç ananas kesinlikle deneluges canım dün bitki çaylarını araştırırken ısırgan otu çayının anne sütünü arttırdığına yönelik bir yazı okudum onu bir araştır istersen. ben detaya girmedim ihtiyacım olmadığı için ama faydası olur belki.
Isırgan otu çayı nasıl yapılır, kaç gün içilir? İşte ısırgan otu çayının etkileri…
Isırgan otu eski çağlardan beri bitkisel tıpta kullanılan temel bir malzemedir. Yaprakları, acı veren ve aynı zamanda kaşıntı, kızarıklık ve şişlik oluşturan tüylü bir dokuya sahiptir. Aynı zamanda ısırgan otunun meyveleri bulunur fındığa benzeyen bu meyvelerle bitkisel yağ elde edilir. Peki bu...www.sozcu.com.tr
13 yıl önce ananas çok yaygın değildi ama bende denemiştim onu gerçekten işe yaramıştı bende de.Bende emzirme dönemde ısırgan çayı içtim az fayda etti ama bana en çok ananas aşırı süt yaptı ikinci tavuk kanat yediğimde daha sofradan kalkmadan sütüm akıyordu birde sütlaç ananas kesinlikle deneluges
Yumurta orucunu ayrintili bi anlatir misin canim.yarın alırsan başlayabilirsin. 3 saatte bir yiyeceksin. detoksu sen araştır 1 günlük yapalım onu birlikte fark yaratalım.
hhaaha izlemiştim bunu. aynı şeyi düşünmüştüm benden 1 tane daha var diye.ama dayılarımda ben gibiler. hep beraber yaşayınca huyundan suyundan kapıyorsun.
Sorma canım 3-4 saat uğraştım yok yere neyseki hallettim.tesekkur ederim anlayışın içinEsinde sanada kolayliklar diliyorum canim, normallesme sureci hizli ilerliyor, isler basliyor...
Emzirdigin icin ve 2 ogun yedigin icin menun kalori olarak diyete uygun canim, fakat emzirdigin icin 3 ogun yemenu tavsiye ederim, ara ogunde yapabilirsin..
Canim cok guzel egzersiz yapiyordun sen , neyse dinlen bakalim 1-2 gun daha, sonra daha iyi hissedersin umarim..
Guzel birgun olmus canim, kuzucugunu opuyorum :)
Cok kolay oluyor boyle ceydos :)
Nailsin canim, menun guzel olmus, kuzucuk nasil?
Is durumlarin netlesti mi?
Cok uzuldum gulum, basina bir suru is cikmis, spora muaf yazarim seni
Hallolmasina sevindim ama birde sana sormak lazim degil mi gulum..
Simdiden iyi yolculuklar, sag salim gidip donun insallah..
Tamam canim, halledecegiz bir sekilde..
Eksiyi gordum gulum, hemde 1 saat aksam 9-10 arasi yurudum bacaklarim sizladi artik, bomba gibi geliyorum:))
Ne guzel su icmissin Denizcim bugun bende arttirayim seni ornek alip :)
Gununde gayet guzel gecmis..
Yumurta orucunu ayrintili bi anlatir misin canim.
3 saatte 1, 1 haslanmis yumurta yiyeceğim olarak anladim. Toplamda 6 yumurta mi yenecek. Sen genelde 6 yiyorsun.
Tabiki ben onları hiç dikkate almıyorum canım görsele inanma asıl bizim yaşadığımız gercekAhh ahh yalniz degilmisiz en azindan be kuzum.
Sosyal medyaya bakinca, herkesin porsiyonu cok ölçülu saglikli iradeli sahte...
Gercekler iste bunlar.
Harikasin canim tesekkur ederim. Cok aklima yatti.günde 6 yumurta 2+2+2 şeklinde yiyiyoruz. ben 2 ila 3 saat arası besleniyorum . 13 - 16 - 19 saatlerinde yedim bugün. yanında 35+35+35 gibi yağlı peynir yiyorum ben keçi severim. bunun yanında her yumurta için 1 kaşık tereyağ tüketebiliyorsun. istersen bu malzemelerden omlet yap ister haşla ye.
burada anlatıyor.
YUMURTALANDIN! EGG FAST (YUMURTA ORUCU) - Beslendik !!
Günümüzün en gözde diyetlerinden bir tanesi ketojenik diyet. Düşük karbonhidratlı olması içimizin yağlarını gerçek anlamda eritiyor. Yani fiziksel olduğu kadar psikolojik olarak da rahatlatıyor bizi. … Read Morewww.beslendik.com
bu linktede altta örnek menüler var.
Quick Guide: The Egg Fast Explained | Keto Domain
If you've started a ketogenic diet for weight loss, you may have heard of an egg fast as a way to avert weight loss stalls - but what exactly is an egg fast? And is an egg fast a real way to avoid a stall? We'll explain how it works, if it helps and why in this post!www.ketodomain.com
Bir insan bu kadar yumurta yiyemez yaCeydos bak cok komik yumurta aşığı biri daha
Benim suan evde 1 yumurta var mesela, alisverilerim gelmedi, ne yapacagimi sasirdim , oyle kalakaldim esim :)Bir insan bu kadar yumurta yiyemez ya
3 ay yemesem bu ara hiç yumurta yemedim diye anca aklıma gelir
detoksu senden bekliyorum ama sütsüz olsun ketodan çıkmayayımHarikasin canim tesekkur ederim. Cok aklima yatti.
Yarin ya da sali baslarim. Yumurta alma durumuma bağlı.
Persembeye kadar yumurta yesem, ppersembede bomba detoks patlattik miiiiii
İnsallah yüzümüz güler
suyu hemen arttıralım canım31 mayıs menüm
sabah : 2dilim tb ekmeği
peynir
zeytin
domates ,biber
öğlen : 4 kaşık et
domates
5 kaşık bezelye
yoğurt
ara : 1/2 kivi
yarım elma
3 badem
akşam : yumurtalı yulaflı omlet
peynir
zeytin
ayran
ara : 4 badem
2 ceviz
su : 1litre
spor : yok
Yawrukush CEYDOS deniz diyette
menüye gel çok güzel kreplerine hastayım senin.Herkese merhaba kizlar
Bugun ev isi yaptim ben de baya,sizden eksik kalmayayim dedim.cok yogun bir hafta ici beni bekliyor cunku.
14.00: ispanak,1 yumurta,mantar,1 kasik badem unundan olusan krep.
17.00:lapa; 2 kasik yogurt,1 cb süt,2 yk yulaf,1 elma,3 ceviz,tarcin,rondo
19.30:1 avuc ekşi dut
Gun icinde;2 lt su,7 kupa cay,1 sutlu neskafe,1 Turk kahvesi
Egzersiz;baya ev isi yaptim.
Yasak oldugu icin disari cikamadim.
Gece halim olursa popo karin yapacagim ama su an umitsizim.fayfeyfiy
ya bak komşu olsak ben verirdim sana. 2 gün önce 60 adet aldım. kocam soruyor yav biz günde kaç yumurta tüketiyoruz diye. hesabı kolay 6 tanesi bende 4 tanesi kızlarda günde 10 yumurta. adam hala çözemedi beniYumurtalarim yetismedi, benim yemek saatim geldi ortaya karisik bir ogun olacak :))
ben yerim valla bazen şeytan kanıma giriyor 3 tane pişir diyor ama dur diyorum kendime.Bir insan bu kadar yumurta yiyemez ya
3 ay yemesem bu ara hiç yumurta yemedim diye anca aklıma gelir
3 yıl kadar yalnız yaşadım bekarken ayda 6 tane yumurta alıyordum. 4 tanesini yiyordum.Benim suan evde 1 yumurta var mesela, alisverilerim gelmedi, ne yapacagimi sasirdim , oyle kalakaldim esim :)
Kimi insanda yumurtayla yasiyor :)))
Dun nasil farketmedim bilmiyorum, actim, saat 12.30oluyordu, azaldigini farketmemisim..detoksu senden bekliyorum ama sütsüz olsun ketodan çıkmayayım
suyu hemen arttıralım canım
menüye gel çok güzel kreplerine hastayım senin.
ya bak komşu olsak ben verirdim sana. 2 gün önce 60 adet aldım. kocam soruyor yav biz günde kaç yumurta tüketiyoruz diye. hesabı kolay 6 tanesi bende 4 tanesi kızlarda günde 10 yumurta. adam hala çözemedi beni
Sevmeyen sevmiyor canim, bir arkadasim agzina suremez, yumurtada tereyagda.3 yıl kadar yalnız yaşadım bekarken ayda 6 tane yumurta alıyordum. 4 tanesini yiyordum.
Çok yemeyi bende isterdim ama hem belseyici hem diyet için çok önemli.
Eşim seviyor Allah'tan her kahvaltıda bir şekilde ucundan kıyından yiyorum ona hazırlarken
halledersin sen yine çok güzel bir menü gelir.Dun nasil farketmedim bilmiyorum, actim, saat 12.30oluyordu, azaldigini farketmemisim..
Dunden verirdim siparisi..
Neyse 1 yumurta, somon baligi, ceviz, uyduruyorum biseyler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?