Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sizi görünce gaza geldim ben de yapacağım bu diyeti, cumartesi başlıyorum inş.

yap canım tavsiye ederim benim vucudum çok hassas olmasına karşılık hiç sıkıntı çekmeden bitirdim bu diyeti sadece meyve günü zor geçti oda ben kış meyvelerini sevmediğimden ama yaz olduğunda süper yapılır bu diyet ben o zaman ayda 2 defa yapacağım tatlım gerçi sabah tartıldığımda 700 gram geri almışım ama onuda wc ye çıkmadığım için ve regl olduğumdan diye yorumluyorum yoksa dün elle tutulur bişi yemedim aslında ama bugün daha az yiyeceğim özellikle akşam belki sadece yoğurtla geşiştiririm belki çorba ve salata yerim ne dersiniz

selam kizlar,

önceden bu satte geldinmmi sayfalar cok ilerlemis olurdu,simdi 2 sayfacik okudum

sabah oglumu birakmaya giderken bi komsuyu göredüm gec kalmislar onalrida aldim gittik,sonra kadin kahvaltiya davet etti gittim ( kacirmadim),ordan oglumu kulak doktoruna götürdüm anca geldim eve,oglumu yatagina koydum yesil cayimi suyumu aldim geldim

hypatia
ben senin yerinde olsam hic kalkisamam 5g5 bak ben kusanla 3 günde 1.400 verdim geri alacagimida düsünmüyorum,

karcicegi üzülme canim,eger alimin devam etmesse yine güzel bir rakam vermis oluyorsun..

afiyet olsun canim,cok güzel gidiyosun

dünkü menüm

sabah
peynir,zeytin,1yum,1dl ekmek

öğle:köfte,çorba,salata

ara:meyve

akşam:sebze yem,az pilav,salata,yoğurt

ara:fındık-kuru üzüm

bugünkü menüm

sabaheynir,zeytin,1yum,1dl ekmek

ara:1elma

öğle:taze fasulye,az pilav,yoğurt

Ara:sıcak çiko,1-2 Bisk.

akşam:fırında köfte-patates,yoğurt,salata

ara meyve

Bugünkü menüm:

Sabah:
1 bardak portakal suyu, bir kuru incir
Kahvaltı:1 dilim tb ekmek, az peynir, domates salatalık,2 zeytin
Öğle: Yumurtalı ıspanak, yoğurtlu salata,1 ceviz
Akşam: Menemen, yoğurtlu semizotu salatası
Ara:belki meyve

3 lt su, 2 saat yürüyüş,yarım saat ip atlama, yeşilçay

**4. TAKIM 200. ETAP**

meyvenull ( 59/
PrensesPeri(75.8) Kendi istegiyle ayrildi
hypatia(69.3/
Anna_maria(66,9/
karcicegi71(68.5/
pembepanter1(63.1)
minnoş prenses(65,1/
nidah( 65.1/
hasretim34(67.6 /
pamukcuk(76/
qiz3mm (63/
lethem ( 49 / ) 185.Etapda ayrilmisti,tekrar aramizda

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( 792.9/

Son düzenleme:
kizlar yarin sabah oglumu krese verdikten sonra ,ufakligi oyun gurubuna götürücem 13 e dogru gelirim siz yazarsiniz kilolarinizi ben gelince listeyi hallederim,sabah girer kilomuda bildiririm

merhaba kızlarr,
menülere göz attım da gayet iyisiniz

ben sabah erken gidiyorum, o yüzden perş akşamdan bildirim yapabilirim. sanırım bu hafta listeye girmicem ama kilom 50.3.

benim menüm de;
sabah küçük tost, çay
ara yarım paket çubuk kraker
öğlen tavuk salata 2 dilim ekmek
ara 3 kuru kayısı
akşam çorba, yoğurt

benim sorunum da ekmek gruptan ayrıldıktan sonra bi tek ekmek konusunda dikkat etmedim, ekmek yemeyince doymuyorum tatmin olmuyorum bi türlü:S

canim istiyosan,alalim seni bu hafta listeye.listeyi koydum,senide yzamistim

**4. TAKIM 200. ETAP**

meyvenull ( 59/ ) Mezun olmak istiyor
PrensesPeri(75.8) Kendi istegiyle ayrildi
hypatia(69.3/
Anna_maria(66,9/
karcicegi71(68.5/
pembepanter1(63.1)
minnoş prenses(65,1/
nidah( 65.1/
hasretim34(67.6 /
pamukcuk(76/
qiz3mm (63/
lethem ( 49 / 50.3 -/0.09/-% 0.18 ) 185.Etapda ayrilmisti,tekrar aramizda

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( 792.9/

Son düzenleme:

afiyet olsun nidahcım köfte patatesi çok abartmadıysan güzel

kizlar yarin sabah oglumu krese verdikten sonra ,ufakligi oyun gurubuna götürücem 13 e dogru gelirim siz yazarsiniz kilolarinizi ben gelince listeyi hallederim,sabah girer kilomuda bildiririm

tamam canım

canım sen yeni mi katıldın gruba afiyet olsun bu arada

bu arada kilon 50 mi ben mi yanlış gördüm

evet ANNA.cım, aslında sene başında gruptaydım da ayrılmıştım bi süre. tekrar katıldım şimdi, teşekkürler :)

kilom 50 canım ama daha fazla görünüyorum, çünkü boyum baya kısa. erkek arkadaşım da laf atmaya başlayınca ben de tekrardan dikkat etmeye karar verdim. bakalım inş bi 3 kilo versem yeter..

Gizem'cim nerelerdesinn

bi karşılaşamadık yaw

daha yeni geldim canım benimmm
off bugün doğru düzgün menü yazmaıycam ne yedim ne yemedim tam hatırlamıyorum bile . sabahtan beri evde değilim..
biraz fazla kaçırdım kızlar.. inşallah verdiklerimi tekrar almam..

yasemin ablacım kilomu 62.8 olarak gerçersen sevinrim erken bldirim yapayım yarın belli olmaz ne zamn greceğim

tamam canim,cok dikkat et verdikelrini alip yine üzülme sonra,kilonda bi degisiklik olursa haber veririsn yarin sen gelene kadar listeyi paylasmam heralde bende gec gelicem cünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…