Merhabalar grubunuza yeni katıldım
umarım hersey yolunda gider::87:
bugün ben başlamıştım ama neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum :26:
bana bilmem gerekenleri yapmam gereken seyleri söylerseniz çok sevinirim
hersey gönlünüzde olsunnn :)
selam kızlar nasılsınız?
lethemim gelmiş.hoşgeldin canım çok fazla kilo almamışsın sevindim senin adına.devamında da başarılar dilerim
hasret benim adımın yanına ayrıldı yazmıssın ya ben yinede sabah kilo bidlireceğim dimi.nete gelemesemde meyvenin cebine mesaj atarım.ugramaya çalışacagım mutlaka
evet ANNA.cım, aslında sene başında gruptaydım da ayrılmıştım bi süre. tekrar katıldım şimdi, teşekkürler :)
kilom 50 canım ama daha fazla görünüyorum, çünkü boyum baya kısa. erkek arkadaşım da laf atmaya başlayınca ben de tekrardan dikkat etmeye karar verdim. bakalım inş bi 3 kilo versem yeter..
daha yeni geldim canım benimmm
off bugün doğru düzgün menü yazmaıycam ne yedim ne yemedim tam hatırlamıyorum bile . sabahtan beri evde değilim..
biraz fazla kaçırdım kızlar.. inşallah verdiklerimi tekrar almam..
yasemin ablacım kilomu 62.8 olarak gerçersen sevinrim erken bldirim yapayım yarın belli olmaz ne zamn greceğim
iyi aksamlar kizlar,yarin öglen görüsürz
Merhabalar grubunuza yeni katıldım
umarım hersey yolunda gider::87:
bugün ben başlamıştım ama neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum :26:
bana bilmem gerekenleri yapmam gereken seyleri söylerseniz çok sevinirim
hersey gönlünüzde olsunnn :)
selam kızlar nasılsınız?
lethemim gelmiş.hoşgeldin canım çok fazla kilo almamışsın sevindim senin adına.devamında da başarılar dilerim
hasret benim adımın yanına ayrıldı yazmıssın ya ben yinede sabah kilo bidlireceğim dimi.nete gelemesemde meyvenin cebine mesaj atarım.ugramaya çalışacagım mutlaka
Bugünkü menüm:
Sabah:1 bardak portakal suyu, bir kuru incir
Kahvaltı:1 dilim tb ekmek, az peynir, domates salatalık,2 zeytin
Öğle: Yumurtalı ıspanak, yoğurtlu salata,1 ceviz
Akşam: Menemen, yoğurtlu semizotu salatası
Ara:belki meyve
3 lt su, 2 saat yürüyüş,yarım saat ip atlama, yeşilçay
hımmm sporr:81::81::81:
suu:81::81:
veee menuuuu:81::81: afferım annacım
anladım canım haklısın boyuna uygun olsun istiyor insan 3 kilocuk verirsin inş hemencik hoşgeldin
ayy gizemcim kıyamam sana yoğun bi gündü galiba...
üzülme canım almazsın inş haftaya daha çok vercez bozma moralini
görüşürüz canım :80:
hoşgeldin canım
prensesim gelmişşş
nasılsın canım benim
canim öncelikle hosgeldin..
yyapman gereken hergün gelip menülerini bildirmen,menülere yorum yapman ve cuma günleri 12 ye kadar kilonu bildirmen 2 hafta deneme süren var,ondan sonra listeye girebilirsin..tabikide bol bol paylasim :) kurallarimizda söyle,kabul edersen buyur gel
4. TAKIM KURALLARI
1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN EN AZ 3 KİŞİ OLMAK KOŞULUYLA KIRICI OLMAMAK ÜZERE BİRBİRİNİN YEDİKLERİNİ VE YAPTIĞI SPORU YORUMLAMASI GEREKMEKTEDİR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER ÇARSAMBA VE CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
7)PERŞEMBE AKSAMINDAN LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
8)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
9)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
10)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 7.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
11)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
12)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
13)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.MAZERETSİZ 3 GÜN PAYLASIMDA BULUNMAYAN 3 GÜN MENÜLERE YORUM YAPMAYAN MAZERETSİZ 3 CUMA G KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.
14)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
guanydın kızlar bu hafta yarım yamalak bır bes gunde 5 kılo dıyetı yaptım aslında sadece 2 gununu dogru yapabıldım hatta 1.5 gununu ama ondan sonra bırakmadım cok cok dıkkat ettım cok sukur 63 lerı gordum umarım herkes super kılolar vermısdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?