Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

link için çok tşkler canım genelde memnun gibiler,göbeğim sarkık kaldı resmen ya bu işe yarar diye umuyorum,fiyatı da uygun ,alayım en iyisi:)

merhaba 4. takım hanımları
takımda değişik isimler gördüm ama ben birkaç ay önce takımdaydım. tekrar girebilir miym? takım kaptanı ÖZGE mi hala??

bu arada bahsettiğiniz spor aleti bende var. düzenli kullanılırsa işe yarar. ben o aletten çok yanında verilen CD deki dansı yapmıştım:)

hoşgeldin tekrar canım:)

takım kaptanımız özge ayrıldı çoktan. ondan sonra meyvenull kaptan olmuştu ama bu cuma onu mezun ediyoruz inş:) ondan sonra da hasretim34 kaptan oldu.

sanırım takımda boş yer var, girebilirsin haliyle.

tekrar hoşgeldin...

teeşekkürler canımm :)
ohoo baya değişiklik var. zevcan mezun mu oluyoo, ay ne güzell tebrikler wallaa

tmm cnm onaylıyosanız yarından itibaren bildirim yaparım..

onaya takım kaptanı karar verir muhtemelen, benim yetkim yok ama bilgi açısından cevapladım ben:) yanlış anlaşılma olmasın.

sen kaç kg.sin, hedefin ne? spor olarak ne yapıyorsun? kısaca bilgi verir misin?

25 yaşındayım cnm, boyum biraz kısa 1.56 civarı sanırım. ben geçen yaz takıma girip 53.5 tan 49a inmiştim. bi süre ayrılmak durumunda kaldım şimdi 50 falan sanırım. yarın sabah tartılırım yine. takımdan ayrılınca 1 kg aldım ama bu gidişle artmasından korktum. hedefim 47 benim. göbek ve popo sorunum var :26: 3kiloyu verirken haftada bikaç gün de spor yapmayı düşünüyorum. öyle evde mekik aletim twisterim falan var onlarla.

tamm canım hasretim gelince karar verilir, ona göre bildirime başlarım..

lethem hos geldin canim

takima girebilirsin.kurallar degisti artik alinan kiloda bölünüyo o yüzden bu cuma yaparin bildirimini

hypatia nerelerdesin canim sen yoktun bugün

lethemmm kilonu sen söylememiş ol, ben duymamış olayım... tüm takım kovalar valla seni 50 kiloymuş:))) ah ahh keşke olabilsem:)))

canım bugün çoook yoğundum, kaç defa sayfayı açtım ama yazamadım malesef

kızlar bugün normalde et gnümdü ama malesef uyamadım.. biyere misafirliğe gitmek zorunda kalldık.
2 kaşık tavuklu mantar ile 2 kaşık fasulye yedim .. birazda salata
inşallah yarın artılarda çıkmam ((((

canim bence arti cikmassin ama sabit cikabilirisn,bence bitir artik sen bu diyeti eski düzenine dön,meton sasirmistir yeterince :)

canim bence arti cikmassin ama sabit cikabilirisn,bence bitir artik sen bu diyeti eski düzenine dön,meton sasirmistir yeterince :)

bende öyle düşünüyorum zaten yarın son gnümdü ama malesef yarında evde olmayacağım.. hafif birşeyler uydurucam arık.. geri almamak için ..

bosver cnaim zorlama kendini surda kac günün kaldi,sen kalori hesabiylada veriyodun,öyle devam et bence

evet oda güzel verdiriyodu ama sonra vermem durdu ondada :) 1 ayda falan 3 kilo verdim o diyetle :)
şmdi şu yaptğm şok diyeti bir hafta fazla yemeyerek koruyayım.. sonra yne başlarım belkii :)
haftada 2-3 gün akşam k-flex yemeyi dşünüyorum bide :)

hoşbulduk Hasretim teşekkürler:) yarın başlarım bildirime..

biliyorum hypatia 50 az gibi görünüo ki bence de az. ama beni gören anlıyo, bölgesel olduğundan kollarım ve alt bacağım incecik ama göbek bi adım önde:/ boy kısa napalım. şu ara sınava hazırlanıorum o yüzden spora çok vaktim yok ama yediklerime dikkat edersem yine veririm gibi.

kurallar nasıl deişti canım?? nereye bakmam lazım bi hatırlasam. mesela ayda 2 kilo kuralı vardı devammı onlar yine??

yok canim takim kurallairni demiyorum ben,genel kurallar,sen simdi kilo aldinya,aydigin kilo listeye girerken,kac hafta ayri kaldiysan ona bölünecek .önceden bölünmüyordu

hımm peki canım anladım

ben yatıyorum kızlar sabah erkenciyim, iyi geceleeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…