Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugunku menum
sabah : 1 haslanmıs yumurta ,sekersız cay

ara : bır bardak yarım yaglı sut

öglen : 5 catal cıger sıs,3 catal suzme yogurt ,1 dılım beyaz ekmek

ara : sıcak cıkolata (79 kalorı) -(0,8 gr yag vardı ıcınde)

aksam : pılatesten once 2 tane kuru kayısı

aksam : pılatesten sonra 10 tane cılek yarım dılım ekmek buyuklugunde cevızlı kete (koyden gelmıstı dayanamadımm ammaa hooofff cokmu oldu dersınızz

2,5 lt su , 1 saat pılatess

afiyet olsun,menün güzel ama bence spordan sonra meyve disinda bisey yemessen daha iyi olur.önce yeseydin sorun olmazdi ama spordan soonra tehlikeli :)

tarif icin cok tesekürler azeri kizi yalniz benim kurabiyelerim istedigim gibi beyaz olmadi sanirim kullandigim undan sen hangi marka un kullandin onuda bi yazarmisin

Hasretim bak bu mesaji hatirladinmi canim.Benim un kurabiyesini yapmistin.Bak gecen sene ne süper seyler yapip yiyormusuz.

geçen sene o süper şeyleri yediğimiz için de bu sene burda totişlerimizi yırtıyoruzzz!!!

hasretim sen bakma ona hıh

geçen sene o süper şeyleri yediğimiz için de bu sene burda totişlerimizi yırtıyoruzzz!!!

hasretim sen bakma ona hıh

Caniniz ceksin diye söylemedin.Artik yarismiyoruz.Ama keske hep bunlari yeseydikte kilo almasaydik.Istedigini yiyememekte üzücü bisey.ama napalim.Kendimizi rahat hissetmek icin feragat edicez bicok seyden.

demek dikkat etmesen hepsini alacaktım bir günde inan çok yemek yemedim protein ağırlıklı beslendim seni dinledim 1 saatte yürüdüm hem öğle hem akşam bugün ne olacak bakalım

bugünkü menüm
sabah
1 bardak çay. 1 dilim ekmek. 4 tane zeytin. 2 çatay peynir.
ara
3 tane kayısı
öğle
yarım tabak etli bezelye
ara
3 tane kayısı
akşam
yarım tabak yağsız tavuk çorbası. yağsız ve tuzsuz salata
ara
2 kaşık yoğurt

3 lt su yeşil çay soda ve sporrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…