Ceydos annem yollamadi canim koliyi, ben internet sitesinden aldim, sevizli sucuk, baklava, pestil var bizim yoreye ait...afiyet olsun. ya özge lök çıkmadı mı kolinden baklava pestil hani lök nerede?
Ellerine saglik canim..Evet kaptanim ytubedan yaptim
ben taşlık çok severim. onu kavurur öyle kopararak yerim zorla ama harika olur.Su 8 bardak
Spor 45 dk leslie 8000 adim
@deniz diyetteYawrukush CEYDOS M MaviFeslegen asena87 @melek ada
Sakatat seven biri daha :)))ben taşlık çok severim. onu kavurur öyle kopararak yerim zorla ama harika olur.
oda pek güzel ben yerim diye almıyorum pestiller dolapta duruyor elimi bile sürmüyorum 1 tanede lök var açmıyorum onuda hedefe ulaştığım gün yumulacağım.Ceydos annem yollamadi canim koliyi, ben internet sitesinden aldim, sevizli sucuk, baklava, pestil var bizim yoreye ait...
Bunlara sukur :))
Dipnot: cevizli sucuk almadim bu sefer, bir sonrakine insallah..
hemde nasıl severim. kesilen hayvanın hiçbir yerini telef etmem her bir uzvunu iç organını kullanırım. ak kara ciğer yürek dalak iç yağıyla ciğer sarma olur. sirdan bumbar toplanır sayısı yeterli olursa dolması yapılır işkembeyi zevkle yıkar afiyetle pişirir yerim,bağırsaklar kokoreç olur. ben kasap torunuyum kesilen bir hayvanı a'dan z'ye böler parçalarım.Sakatat seven biri daha :)))
Gel benim diyete basla, if 'ye , pestillerinde ucundan yiyebilirsin..oda pek güzel ben yerim diye almıyorum pestiller dolapta duruyor elimi bile sürmüyorum 1 tanede lök var açmıyorum onuda hedefe ulaştığım gün yumulacağım.
afiyet olsun canimmm31 mayıs 2020 bugün ne yedim ?
3. gün yumurta orucu
sabah 13:00 : 2 adet haşlanmış yumurta + 35 gr peynir
öğle 16:15 : 2 adet haşlanmış yumurta + 35 peynir
akşam 19:15 : 2 yumurtadan 2 kaşık tereyağlı 35 gr peynirli omlet + 2 adet kuşbaşı tavuk + 3 dal pesto soslu spagetti makarna (son ikiyi kızım yaptı tadına bakmamı istedi ikramdan önce)
su : 1500 ml devam
spor : 1300 küsür adım atmışım. dünün acısını çıkardım sözde çalışacaktım yaydım kendimi
gerçekten mi inanayım mı ?
ben o kısmı atlamışım hala gülüyorum. aslında sevinçten yuppi ödül günü ben sütümü bile 1 gün önceden hazırlıyorum her cuma için
afiyet olsun gerçekten bravo menüye gellll diye bağırasım varZeytin ve peyniri hic yemedim, guzel bir ogun oldu, cok mutluyum..
Cay ve balik guzel oldu, benim gibi midesizseniz tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2642668
Dipnot:cokofesttt balik ve cay mesajimi okuyunca umarim istifra etmezsin kuzum benim yuzumden
anam ne güzel menü valla bravoİyi geceler
Bugun sabah
Pirasali lorlu 1bir yumurta 1 yumurta da yagada ayri sofrada kalan az peynir domates salatalik cay
Ara nescafe
Ogle az tereyagli tavukcigeri kavurmasi 2 kepce ezo corbasi az domates az salata
Ara 1 kucuk cay bardagi kadar cigdem
Aralarda erik ve kiraz attim agzima
Aksam 2 yumurta ciger bitti tavada kalan yagina 2 yumurta
Bir kucuk kase yogurt
Ara turk kahvesi
Su 3lt e yakin
Spor
200 topuga degme
100 bisiklet
10 dk bel egzersiszi
Yawrukush CEYDOS asena87 luges bu arsda esim nerelerdesin
Kaç saatlik if yapıyorsun sevgili eşimGel benim diyete basla, if 'ye , pestillerinde ucundan yiyebilirsin..
Vucudunda sasirir, iddia ediyorum, kilo gider...
Aaaa ayni ben :))hemde nasıl severim. kesilen hayvanın hiçbir yerini telef etmem her bir uzvunu iç organını kullanırım. ak kara ciğer yürek dalak iç yağıyla ciğer sarma olur. sirdan bumbar toplanır sayısı yeterli olursa dolması yapılır işkembeyi zevkle yıkar afiyetle pişirir yerim,bağırsaklar kokoreç olur. ben kasap torunuyum kesilen bir hayvanı a'dan z'ye böler parçalarım.
12de bir ogun yiyorum, 6da ikinci ogunum.Kaç saatlik if yapıyorsun sevgili eşim
Bende bugün if konusunda baya araştırma yaptım. Leptin hormonu için de açlık onemli. Baya aklıma yatti
Valla kafaya koydum 68 i gormem lazim ayin 15 ine kadar esim inince blendir setini alacak anlasma yaptik insallah daha bi dikkat edecegim artikanam ne güzel menü valla bravo
Afiyet olsunZeytin ve peyniri hic yemedim, guzel bir ogun oldu, cok mutluyum..
Cay ve balik guzel oldu, benim gibi midesizseniz tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2642668
Dipnot:cokofesttt balik ve cay mesajimi okuyunca umarim istifra etmezsin kuzum benim yuzumden
Protestolar kotu durumda Ceydos, bir siyahiyi oldurdu polis memuru, Minnesota'da gecen hafta..afiyet olsun gerçekten bravo menüye gellll diye bağırasım var
özge protestolar ne durumda sizin orada var mı?
Sagol esim :))Afiyet olsun
Güzel menü oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?