Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun. ya özge lök çıkmadı mı kolinden baklava pestil hani lök nerede?
Ceydos annem yollamadi canim koliyi, ben internet sitesinden aldim, sevizli sucuk, baklava, pestil var bizim yoreye ait...
Bunlara sukur :))
Dipnot: cevizli sucuk almadim bu sefer, bir sonrakine insallah..

Ceydos annem yollamadi canim koliyi, ben internet sitesinden aldim, sevizli sucuk, baklava, pestil var bizim yoreye ait...
Bunlara sukur :))
Dipnot: cevizli sucuk almadim bu sefer, bir sonrakine insallah..
oda pek güzel ben yerim diye almıyorum pestiller dolapta duruyor elimi bile sürmüyorum 1 tanede lök var açmıyorum onuda hedefe ulaştığım gün yumulacağım.

Sakatat seven biri daha :)))
hemde nasıl severim. kesilen hayvanın hiçbir yerini telef etmem her bir uzvunu iç organını kullanırım. ak kara ciğer yürek dalak iç yağıyla ciğer sarma olur. sirdan bumbar toplanır sayısı yeterli olursa dolması yapılır işkembeyi zevkle yıkar afiyetle pişirir yerim,bağırsaklar kokoreç olur. ben kasap torunuyum kesilen bir hayvanı a'dan z'ye böler parçalarım.

oda pek güzel ben yerim diye almıyorum pestiller dolapta duruyor elimi bile sürmüyorum 1 tanede lök var açmıyorum onuda hedefe ulaştığım gün yumulacağım.
Gel benim diyete basla, if 'ye , pestillerinde ucundan yiyebilirsin..
Vucudunda sasirir, iddia ediyorum, kilo gider...

afiyet olsun canimmm
Kiz normalde tek yenilen seyleri sevmem ama kilon durdu sasirtmak icin dene bakalim.
Su spor sende de eksik beyaaa bari 2 3 bardak su ic nasilsa uyumana daha cok var

İyi geceler
Bugun sabah
Pirasali lorlu 1bir yumurta 1 yumurta da yagada ayri sofrada kalan az peynir domates salatalik cay
Ara nescafe
Ogle az tereyagli tavukcigeri kavurmasi 2 kepce ezo corbasi az domates az salata
Ara 1 kucuk cay bardagi kadar cigdem
Aralarda erik ve kiraz attim agzima
Aksam 2 yumurta ciger bitti tavada kalan yagina 2 yumurta
Bir kucuk kase yogurt
Ara turk kahvesi

Su 3lt e yakin
Spor

200 topuga degme
100 bisiklet
10 dk bel egzersiszi
Yawrukush CEYDOS asena87 luges bu arsda esim nerelerdesin

afiyet olsun gerçekten bravo menüye gellll diye bağırasım var
özge protestolar ne durumda sizin orada var mı?

anam ne güzel menü valla bravo

Gel benim diyete basla, if 'ye , pestillerinde ucundan yiyebilirsin..
Vucudunda sasirir, iddia ediyorum, kilo gider...
Kaç saatlik if yapıyorsun sevgili eşim
Bende bugün if konusunda baya araştırma yaptım. Leptin hormonu için de açlık onemli. Baya aklıma yatti

Aaaa ayni ben :))
Benimde rahmetli dedem kasapti Ceydos et balik kurumundan emekliydi, her kurban bayraminda kurbanlari o keserdi, tum konu komsunun..
O yuzden bende her seyi yerim,mumbar, sirdan, iskembe , kelle paca, ciger.....
Esim benle evlenince demisti yahu her seyi yiyorsun, icinden senin ne cikti :)
Piremses diye aldik, neye donustun diye...
Ben dunya mutfagindan da her seyi yerim ,midesizligim burdan Turkiye'ye yol olur...

Kaç saatlik if yapıyorsun sevgili eşim
Bende bugün if konusunda baya araştırma yaptım. Leptin hormonu için de açlık onemli. Baya aklıma yatti
12de bir ogun yiyorum, 6da ikinci ogunum.
Sonra ertesi gun 12ye kadar acim, 18 saat yani gulum..

afiyet olsun gerçekten bravo menüye gellll diye bağırasım var
özge protestolar ne durumda sizin orada var mı?
Protestolar kotu durumda Ceydos, bir siyahiyi oldurdu polis memuru, Minnesota'da gecen hafta..
Tum ulke ayaklandi, protestolar, yuruyusler, binalara, polis arabalarina saldirmalar...
Cok kotuyum bende o gunden beri, dunyanin gozu onunde, bir insan, bir insani oldurdu sirf kendini daha ustun gordugu icin, irkci ve fasist oldugu icin..Cok cok cok uzucu..
Uzun surede durulacak gibi gorunmuyor olaylar, cunku kimsenin ici sogumadi, herkes olum cezasi almasini istiyor, polis memurunun , ki olum cezasi Amerikada yasal..
Simdilik sadece hapis cezasi aldi, hepimiz bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…