Bende cok yufka yurekliyimdir Ceydos ama bu insan evine,coluguna ,cocuguna para goturmek icin yasal olmayan bir sekilde sigara satiyormus,sucu bu.Tamam tespit ettiniz ,yakaladiniz,polis arabalarina koyar ,karakola goturur cezasini verirsiniz.habere şimdi baktım beeeennnn... yuh diyebiliriniz kızlar ben kendimi üzecek bişey izlemem, okumam. dediğin gibi ırkçı düşüncelerle gövde gösterisi yapmış. ben vurdu falan sanıyordum. yuh bana
bu konuda haklısın canım .yaşadığın ülkede ırkçı düşüncelerle yapılmış belli fotoğraflardaki adamın yüzünü gördüm iğrençti.Bende cok yufka yurekliyimdir Ceydos ama bu insan evine,coluguna ,cocuguna para goturmek icin yasal olmayan bir sekilde sigara satiyormus,sucu bu.Tamam tespit ettiniz ,yakaladiniz,polis arabalarina koyar ,karakola goturur cezasini verirsiniz.
Fakat beyaz polis hic gerek yokken,adam itiraz vs etmemisken,elleri kelepceliyken,durduk yere adami yere yapistirip, diziyle 8 bucuk dakika boynunu ezdi.
Insanlar, cevredekiler 100 kere uyardilar,dinlemedi ve vucut dilide o kadar acimasizdi ki, resmen zevk alarak oldurdu..
Adamcagiz defalarca lutfen polis bey nefes alamiyorum,her yerim aciyor diye soyledi,dinlemediler..4 polis memuruydular..Zavalli adam ne kotu soz sozledi,ne kufretti..Oylece can verdi..Beyaz polislerin ilk oldurdugu siyah insan degildi bu insan..Defalarca oldurduler,yasalarda gereken cezayi vermedi hicbirine..ama bu sefer halk cok guclu bir sekilde ayaklandi..Haklarini ariyorlar.Madem ozgur fikirlerin, eylemlerin ulkesi burasi, bu insanlarin ,halkin istedigini vermeliler..
Bu polisler neden hapse girip ,bizim vergilerimizle yiyip icsinler.
21. yyda hala siyahlari kole sanip,irkcilik yapiyorlarsa ,olsunler lutfen....
Tesekurler canim, ama yine acim.2 çatal patatesi görmeyeceğim pasta yapmışsın ona rağmen menünde yok affa soktum seni.
ben de çok üzüldüm ölen adamaBende cok yufka yurekliyimdir Ceydos ama bu insan evine,coluguna ,cocuguna para goturmek icin yasal olmayan bir sekilde sigara satiyormus,sucu bu.Tamam tespit ettiniz ,yakaladiniz,polis arabalarina koyar ,karakola goturur cezasini verirsiniz.
Fakat beyaz polis hic gerek yokken,adam itiraz vs etmemisken,elleri kelepceliyken,durduk yere adami yere yapistirip, diziyle 8 bucuk dakika boynunu ezdi.
Insanlar, cevredekiler 100 kere uyardilar,dinlemedi ve vucut dilide o kadar acimasizdi ki, resmen zevk alarak oldurdu..
Adamcagiz defalarca lutfen polis bey nefes alamiyorum,her yerim aciyor diye soyledi,dinlemediler..4 polis memuruydular..Zavalli adam ne kotu soz sozledi,ne kufretti..Oylece can verdi..Beyaz polislerin ilk oldurdugu siyah insan degildi bu insan..Defalarca oldurduler,yasalarda gereken cezayi vermedi hicbirine..ama bu sefer halk cok guclu bir sekilde ayaklandi..Haklarini ariyorlar.Madem ozgur fikirlerin, eylemlerin ulkesi burasi, bu insanlarin ,halkin istedigini vermeliler..
Bu polisler neden hapse girip ,bizim vergilerimizle yiyip icsinler.
21. yyda hala siyahlari kole sanip,irkcilik yapiyorlarsa ,olsunler lutfen....
bir tadım peynir hemen uyku.bak bu hafta fazla kilo gidecek senden demedi deme.çok açlık çekiyorsun çünkü.Tesekurler canim, ama yine acim.
Demişmiydim az önce?
Dünde yemeden uyudum bunu başara bilirim.bir tadım peynir hemen uyku.bak bu hafta fazla kilo gidecek senden demedi deme.çok açlık çekiyorsun çünkü.
bu fikrine sonuna kadar katılıyorum fıstık olacağız sonunda.Dünde yemeden uyudum bunu başara bilirim.
Kolaymı guzel vücut a sahip olmak biraz acı çekmek gerek.
aynen ceydoş bende normalde hiç okumam . hele tecavüzdü felan hiç okumam ,aklımdan çıkmaz günlerce. bu olayda siyasi boyutu çok büyük diye dikkatimi çekti okudum. özgenin yazıklarından sonra da iyice üzüldüm. insan hayatı bazıları için ne kadar değersiz. bazıları karıncayı bile öldüremezken ... Allah hepimizi , sevdiklerimizi vicdanlılarla karşılaştırsın , başkasının merhametine bırakmasın bizi.habere şimdi baktım beeeennnn... yuh diyebiliriniz kızlar ben kendimi üzecek bişey izlemem, okumam. dediğin gibi ırkçı düşüncelerle gövde gösterisi yapmış. ben vurdu falan sanıyordum. yuh bana
Eki Görüntüle 2641677
**Sevgili arkadaslarim, birbiriyle es olan kisiler, tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, egzersiz yapmaya tesvik edecek, menulerine eslerini etiketleyecek, menulerine yorum yapacak, eger esi egzersiz yapmamis- suyu az icmis ya da menusunde kacamak yapmissa ceza verecek ve beraber en cok kiloyu vermeye calisacaklar.
***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
***Ceza vermekten cekinmeyin, eslerinize oneri ve elestirilerde bulunmaktan cekinmeyin.Bu haftayi guzel bir sekilde tamamlayalim.
***Tum es gruplarina guzel bir hafta diliyorum.
@deniz diyettefyzanur @matilda34 @Melegimkorusun @1delimavi Yawrukush @fmad asena87 @Aycaokurcan @cokofesttt @melek ada @AppLesma @Tanssss @Beklenen2 @mifihafa @luges @Kozmogirl17 CEYDOS erciyes111 Milana firuze @Aomine Daiki @Derya_the_queen
çok az olmuş kız doydun mu :)Iyi geceler kizlar nihayet geçmişi bitirdim 30 sayfaya yakın okudum ne yazmışsınız yavvvhemen menümu yazayım sonra alintilarimi
Sabah
Iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, taze soğan, bir dilim ekmek, bir tk bal
Ara
Bir tane kayısı
Öğle
Bir kase ruseymli buğday gevreği bir bardak sütle
Akşam
Bir yt zeytinyağlı taze fasulye, dört kaşık yoğurt, bir dilim ekmek(akşam yemicem bundan sonra)
Su 1.75 litre
Spor 2 saat ev isi
CEYDOS Yawrukush asena87 Milana firuze
ahhahahaaaay çok derin kahkaha attım.Eki Görüntüle 2642720
Yawrukush un bana verdiği yetkiyle sizi eş ilan ediyorum CEYDOS
esmeriiim canim hosgeldin.
Takim ici es yarismasinin detaylarini okuman icin yukarida alinti yaptim.
canım bitmedi mi sana ettikleri bu vicdansızların ne istiyorlar halaYawrukush özgecim neyin var diye sormuşsun yeni gördüm gözümden kaçmış. iş yeri sorunları canım aynı şeyler. herkesin kendine göre dertleri işte . oyy oyyy .
su az olmuş canım.Iyi geceler kizlar nihayet geçmişi bitirdim 30 sayfaya yakın okudum ne yazmışsınız yavvvhemen menümu yazayım sonra alintilarimi
Sabah
Iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, taze soğan, bir dilim ekmek, bir tk bal
Ara
Bir tane kayısı
Öğle
Akşam
Bir yt zeytinyağlı taze fasulye, dört kaşık yoğurt, bir dilim ekmek(akşam yemicem bundan sonra)
Su 1.75 litre
Spor 2 saat ev isi
Off manzaraya bak ne güzel afiyet olsun canım@cokofesttt Yenı eşim bu kahve sanau gelsin Eki Görüntüle 2641833
Canım dikkat et kendine Muğla miydi yaşadığın yerAz once bisiklet surmeden geldım. Olum teget geçti resmen bisiklet surdugum yol dalyan sulungur golu cevresı. Golun kenarında hep birileri olur içki içerler genelde. Biz gectık arkadaşla silahlı çatışma oldu. Adamın birini yaraladılar. Tam burası bisikletle gıderken çekmiştim. Belkı haberlere çıkar. Eki Görüntüle 2642109
Ayy aynı benAfiyet olsun kaptanım ben görünce bile tuhaf oluyorum hamsiyi ilk defa bu sene yiyen biri olarak banada çok uzak
Çok güzel çok beğendim30 mayıs menüm
sabah : sucuklu yumurta
2dilim tb ekmek
peynir
zeytin
ara : 1 incir
4 badem
öğlen: 8 kaşık yeşil fasulye yemeği (susuz)
1 kepçe yoğurt çorbası
ara : 1 kivi
akşam : 3 kaşık pilav üzerine 5 kaşık et haşlama
salata
yoğurt
ara : 3 ceviz
5 çiğ badem
1 kuru erik
1incir
su : 1.5 litre
spor : yok (dün işte çok yorulmuşum ayaklarım ağrıyordu )
Yawrukush CEYDOS @deniz diyette
Canım benim çok teşekkür ederimçok güzel vermişsin canım,tebrik ederim :)
Canım akşam yemeği neden yemiyorsun, ben uyuyamam inan böyleSabah: 9:00 1 yufka 1 kasik kaymak 2 dilim peynir.
Oğlen: 13:30 3 kofte, 1kase (domates salatalik kuru sogan)
2 bardak cay.
Çok acimmmm
Su: 2 litre
Spor: 10000 adim, 100 suguat, 100 mekik, 50 bacak çekme, 4 saat dip köşe temizlik.
Toplam
1970 puan
erciyes111
Kaptanım günde iki dilim ekmek hakkı tanıdım kendime yoksa kahvaltıda yemeyi çok severimkayserili değiliz ama bizim evde pastırma avında sürekli bayılıyoruz aile olarak.afiyet olsun sabah 1 dilim ekmeğini çok buldum ama emziriyorsun görmeyeceğim.
Canım kolay gelsinBu toparlanma isinden birde mutfağı su bastı onunla ugrasayim derken spor yalan oldu kaptanim
Kaptanım 7,5 aylık kizcem, daha çok dikkat edicem ekmeğe sözSelam.
Diger yazdiklarini da okudum canim toplu yazayim.
Ben cok fazla bilmem bu hesaplamalari lifi karbonhidrati falan.
Bildigim tek sey 10 yildir 60-71 bandinda kilo alip verdigim.
Ilk kez simdi 59.8im ve 1 ay buradan izne ayrildim baya da yediigm halde kilo almadan döndüm.
Sebebi cok yesem de direkt karbonhidrat olmamasiydi.
Protein agirlikli beslenmeyi burada gordum.
Şok ve tek tip beslenmelere karsi oldugum icin tabi ki sadece protein yemedim.ama karbonhidrati da o urunlerden aldim saglikli bir sekilde.
Tabi ki herkes ozgur ne yediginde ama;
Kilobverip sonra da almamani en cok biz isteriz,bir de takim ortalamasi aliniyor yarismada ve diger uyelere de ornek olmamasi acisindanCEYDOS Kaptanım aciklama yapmis.
Dogru da yapmis,yasadigim icin soyluyorum.
O 1 ay izin suremde onun taktikleri sayesinde yeyip de kilo almadim.
Afiyet olsun,bazlama ve pilav cok olmus☺
Zaten kilon cok fazla yok vucudun o yuzden direnclidir.
Bu kilodan sonrasini vermek icin hayatindan cikarman lazim bence bunlari.
Burada su,menu ve spora da yorum yapiliyor.
Biraz artirmak lazim su ve sporu
Afiyet olsun canim.
Pastirmaya sozum yok ama madem yiyorsun ekmegini yeme o ogun☺
Senin kiz kucuk muydu bu arada emziriyor muydun,aklimda kalmamis.
Bu arada su spor azdeyince aklima geldi ben de cezami bime yapamadim bugun hala.
Hoş geldin canım ☺Selam bende takıma dahıl olmak ıstıyorum
Eveet kızlr napıyorız bı ufak anlatsanız
Yaa hayranım böyle etle içli dışlı olanlarahemde nasıl severim. kesilen hayvanın hiçbir yerini telef etmem her bir uzvunu iç organını kullanırım. ak kara ciğer yürek dalak iç yağıyla ciğer sarma olur. sirdan bumbar toplanır sayısı yeterli olursa dolması yapılır işkembeyi zevkle yıkar afiyetle pişirir yerim,bağırsaklar kokoreç olur. ben kasap torunuyum kesilen bir hayvanı a'dan z'ye böler parçalarım.
Kaptanım haberlerde izledim çooook üzüldüm inan aklıma sen geldin eyaletin ismini duyunca. Ceza konusunda ben de seninle aynı fikirdeyim kısasa kısas.Protestolar kotu durumda Ceydos, bir siyahiyi oldurdu polis memuru, Minnesota'da gecen hafta..
Tum ulke ayaklandi, protestolar, yuruyusler, binalara, polis arabalarina saldirmalar...
Cok kotuyum bende o gunden beri, dunyanin gozu onunde, bir insan, bir insani oldurdu sirf kendini daha ustun gordugu icin, irkci ve fasist oldugu icin..Cok cok cok uzucu..
Uzun surede durulacak gibi gorunmuyor olaylar, cunku kimsenin ici sogumadi, herkes olum cezasi almasini istiyor, polis memurunun , ki olum cezasi Amerikada yasal..
Simdilik sadece hapis cezasi aldi, hepimiz bekliyoruz...
Kız maşallah nasıl dayanıyorsun Öğle yemeğiyle durmaya helal olsun ben akşam yedim ama yine de açımSabah: 9:30 1 'yk kaymak, yarim dilim peynir, 1 dilim çavdar ekmeği.
Oglen: 3 dilim salam, 1 sosis, domates salatalik 1 dilim çavdar ekmeği, 2 çatak patates kizartmasi.
Ara: 3 erik, 7 kiraz, 4 karadut
2 bardak şekersiz cay.
Su: 2.25 litre
Spor: 100 suguat.
20 dk dans
6000 adim-
2 saat de pasta yapımıyla uğraştım.
1020 puan.
erciyes111 CEYDOS Yawrukush
Bugun: 1120 kalori ile gunu kapattım.
Su an açım vallaçok az olmuş kız doydun mu :)
Evet kaptanım yaa bu günlerde niye böyle oldu anlamıyorum ama su icmeyi unutuyorumsu az olmuş canım.
Hadı bakalım yarın sabah ıtıbarı ıle baslıyorum bende bakalım bıldrcem sabah resım cekıcezmı tartıyıahhahahaaaay çok derin kahkaha attım.esmeriiim eş yarışamlarında cuma günleri eşlerin verdikleri kiloların yüzdeleri hesaplanıp en yüksek yüzdeyi alan eşler derecelendiriliyor.çok iyi kilo vermiyorum bu dönemde ama bize adapte olman için hızlandırma olacak benimle eş olman kork benden.
canım bitmedi mi sana ettikleri bu vicdansızların ne istiyorlar hala
Sporda eklersen bu menuye cok guzel olur canim.Bende sabah tartıldım 66 cıktım
sabah: 4 dılım peynır, 9 zeytın domates salatalık cay
Ara: sütlü nescafe
Ara: yesıl elma, salatalık
akşam : kıyma yemegı ve salata
su : anca 3 bardak
spor: yok
☹
Bugunde spor yok Feyzos , gozumden kacmadi gulum..31 mayıs menüm
sabah : 2dilim tb ekmeği
peynir
zeytin
domates ,biber
öğlen : 4 kaşık et
domates
5 kaşık bezelye
yoğurt
ara : 1/2 kivi
yarım elma
3 badem
akşam : yumurtalı yulaflı omlet
peynir
zeytin
ayran
ara : 4 badem
2 ceviz
su : 1litre
spor : yok
Yawrukush CEYDOS @deniz diyette
Cok az yemissin canim bugun, guzel bir eksi gelecek bu hafta senden :)Herkese merhaba kizlar
Bugun ev isi yaptim ben de baya,sizden eksik kalmayayim dedim.cok yogun bir hafta ici beni bekliyor cunku.
14.00: ispanak,1 yumurta,mantar,1 kasik badem unundan olusan krep.
17.00:lapa; 2 kasik yogurt,1 cb süt,2 yk yulaf,1 elma,3 ceviz,tarcin,rondo
19.30:1 avuc ekşi dut
Gun icinde;2 lt su,7 kupa cay,1 sutlu neskafe,1 Turk kahvesi
Egzersiz;baya ev isi yaptim.
Yasak oldugu icin disari cikamadim.
Gece halim olursa popo karin yapacagim ama su an umitsizim. @fmad
Iyi olmus biraz dinlendin bugun, yarin yine devam edersin kolilere..31 mayıs 2020 bugün ne yedim ?
3. gün yumurta orucu
sabah 13:00 : 2 adet haşlanmış yumurta + 35 gr peynir
öğle 16:15 : 2 adet haşlanmış yumurta + 35 peynir
akşam 19:15 : 2 yumurtadan 2 kaşık tereyağlı 35 gr peynirli omlet + 2 adet kuşbaşı tavuk + 3 dal pesto soslu spagetti makarna (son ikiyi kızım yaptı tadına bakmamı istedi ikramdan önce)
su : 1500 ml devam
spor : 1300 küsür adım atmışım. dünün acısını çıkardım sözde çalışacaktım yaydım kendimi
4 dilim ekmege 50 mekik cezasi geliyor esim, onun haricinde guzel :)Kahvaltı
3 kaşık lor +1 dilim kaşar
Salatalık
2 dilim.ekmek
1 dilim karpuz
Ara
Nescafe
3 kuru incir
1 bardak vişne
2 Yeni dünya
Akşam
Salata
Haşlanmış tavukgöğsü
Buraya bakmayın ( 2 dilim.ekmek) tazeydi çok güzel kokuyordu.
2 litre su
Yarım saat yürüyüş
50 tane bacak egzersizleri
Yawrukush
CEYDOS
@deniz diyette
@Tanssss
Harika birgun olmus cok begendim canim :)İyi geceler
Bugun sabah
Pirasali lorlu 1bir yumurta 1 yumurta da yagada ayri sofrada kalan az peynir domates salatalik cay
Ara nescafe
Ogle az tereyagli tavukcigeri kavurmasi 2 kepce ezo corbasi az domates az salata
Ara 1 kucuk cay bardagi kadar cigdem
Aralarda erik ve kiraz attim agzima
Aksam 2 yumurta ciger bitti tavada kalan yagina 2 yumurta
Bir kucuk kase yogurt
Ara turk kahvesi
Su 3lt e yakin
Spor
200 topuga degme
100 bisiklet
10 dk bel egzersiszi
Yawrukush CEYDOS asena87 @luges bu arsda esim nerelerdesin
Cok guzel birgun olmus yine canim :)Sabah: 9:30 1 'yk kaymak, yarim dilim peynir, 1 dilim çavdar ekmeği.
Oglen: 3 dilim salam, 1 sosis, domates salatalik 1 dilim çavdar ekmeği, 2 çatak patates kizartmasi.
Ara: 3 erik, 7 kiraz, 4 karadut
2 bardak şekersiz cay.
Su: 2.25 litre
Spor: 100 suguat.
20 dk dans
6000 adim-
2 saat de pasta yapımıyla uğraştım.
1020 puan.
erciyes111 CEYDOS Yawrukush
Bugun: 1120 kalori ile gunu kapattım.
Evet malesef baskan cumhuriyetci ve beyaz irki seviyor, fakat umuyorum ki bunu yapanlar hakettikleri cezayi alirlar..ben de çok üzüldüm ölen adamaçok büyük vicdansızlık . siyahı beyazı yok bence, bunu yapan bebeğe de kıyar beyaza da kıyar siyaha da ... hatta kendi kanından olanlara bile yapar . adam psikopat ... ölüm cezasına gelince türkiye de böyle bir ceza şekli yok ama bazı suçlar için olması gerekir bence . bakalım neler olacak , bende takip etmeye çalışıyorum protestoları . anladığım kadarıyla trumpta ırkçı siyahileri pek sevmiyor. bakalım nasıl sonuçlanacak
Canim sen birim degistiremiyor musun?Yawrukush özgecim neyin var diye sormuşsun yeni gördüm gözümden kaçmış. iş yeri sorunları canım aynı şeyler. herkesin kendine göre dertleri işte . oyy oyyy .
Guzel birgun olmus canimcim:)Iyi geceler kizlar nihayet geçmişi bitirdim 30 sayfaya yakın okudum ne yazmışsınız yavvvhemen menümu yazayım sonra alintilarimi
Sabah
Ara
Bir tane kayısı
Öğle
Akşam
Su 1.75 litre
Spor 2 saat ev isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?