Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

habere şimdi baktım beeeennnn... yuh diyebiliriniz kızlar ben kendimi üzecek bişey izlemem, okumam. dediğin gibi ırkçı düşüncelerle gövde gösterisi yapmış. ben vurdu falan sanıyordum. yuh bana
Bende cok yufka yurekliyimdir Ceydos ama bu insan evine,coluguna ,cocuguna para goturmek icin yasal olmayan bir sekilde sigara satiyormus,sucu bu.Tamam tespit ettiniz ,yakaladiniz,polis arabalarina koyar ,karakola goturur cezasini verirsiniz.
Fakat beyaz polis hic gerek yokken,adam itiraz vs etmemisken,elleri kelepceliyken,durduk yere adami yere yapistirip, diziyle 8 bucuk dakika boynunu ezdi.
Insanlar, cevredekiler 100 kere uyardilar,dinlemedi ve vucut dilide o kadar acimasizdi ki, resmen zevk alarak oldurdu..
Adamcagiz defalarca lutfen polis bey nefes alamiyorum,her yerim aciyor diye soyledi,dinlemediler..4 polis memuruydular..Zavalli adam ne kotu soz sozledi,ne kufretti..Oylece can verdi..Beyaz polislerin ilk oldurdugu siyah insan degildi bu insan..Defalarca oldurduler,yasalarda gereken cezayi vermedi hicbirine..ama bu sefer halk cok guclu bir sekilde ayaklandi..Haklarini ariyorlar.Madem ozgur fikirlerin, eylemlerin ulkesi burasi, bu insanlarin ,halkin istedigini vermeliler..
Bu polisler neden hapse girip ,bizim vergilerimizle yiyip icsinler.
21. yyda hala siyahlari kole sanip,irkcilik yapiyorlarsa ,olsunler lutfen....

Son düzenleme:
bu konuda haklısın canım .yaşadığın ülkede ırkçı düşüncelerle yapılmış belli fotoğraflardaki adamın yüzünü gördüm iğrençti.

2 çatal patatesi görmeyeceğim pasta yapmışsın ona rağmen menünde yok affa soktum seni.
Tesekurler canim, ama yine acim.
Demişmiydim az önce?
Birde ben sürekli pasta kurabiye falan yapiyorum ama yemiyorum.
Yapmayı seviyorum.

ben de çok üzüldüm ölen adama çok büyük vicdansızlık . siyahı beyazı yok bence, bunu yapan bebeğe de kıyar beyaza da kıyar siyaha da ... hatta kendi kanından olanlara bile yapar . adam psikopat ... ölüm cezasına gelince türkiye de böyle bir ceza şekli yok ama bazı suçlar için olması gerekir bence . bakalım neler olacak , bende takip etmeye çalışıyorum protestoları . anladığım kadarıyla trumpta ırkçı siyahileri pek sevmiyor. bakalım nasıl sonuçlanacak

habere şimdi baktım beeeennnn... yuh diyebiliriniz kızlar ben kendimi üzecek bişey izlemem, okumam. dediğin gibi ırkçı düşüncelerle gövde gösterisi yapmış. ben vurdu falan sanıyordum. yuh bana
aynen ceydoş bende normalde hiç okumam . hele tecavüzdü felan hiç okumam ,aklımdan çıkmaz günlerce. bu olayda siyasi boyutu çok büyük diye dikkatimi çekti okudum. özgenin yazıklarından sonra da iyice üzüldüm. insan hayatı bazıları için ne kadar değersiz. bazıları karıncayı bile öldüremezken ... Allah hepimizi , sevdiklerimizi vicdanlılarla karşılaştırsın , başkasının merhametine bırakmasın bizi.

Yawrukush un bana verdiği yetkiyle sizi eş ilan ediyorum CEYDOS
esmeriiim canim hosgeldin.
Takim ici es yarismasinin detaylarini okuman icin yukarida alinti yaptim.

Iyi geceler kizlar nihayet geçmişi bitirdim 30 sayfaya yakın okudum ne yazmışsınız yavvv hemen menümu yazayım sonra alintilarimi

Sabah
Iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, taze soğan, bir dilim ekmek, bir tk bal

Ara

Bir tane kayısı

Öğle
Bir kase ruseymli buğday gevreği bir bardak sütle

Akşam
Bir yt zeytinyağlı taze fasulye, dört kaşık yoğurt, bir dilim ekmek(akşam yemicem bundan sonra)

Su 1.75 litre

Spor 2 saat ev isi

CEYDOS Yawrukush asena87 Milana firuze

çok az olmuş kız doydun mu :)

Eki Görüntüle 2642720
Yawrukush un bana verdiği yetkiyle sizi eş ilan ediyorum CEYDOS
esmeriiim canim hosgeldin.
Takim ici es yarismasinin detaylarini okuman icin yukarida alinti yaptim.
ahhahahaaaay çok derin kahkaha attım. esmeriiim eş yarışamlarında cuma günleri eşlerin verdikleri kiloların yüzdeleri hesaplanıp en yüksek yüzdeyi alan eşler derecelendiriliyor.çok iyi kilo vermiyorum bu dönemde ama bize adapte olman için hızlandırma olacak benimle eş olman kork benden.
Yawrukush özgecim neyin var diye sormuşsun yeni gördüm gözümden kaçmış. iş yeri sorunları canım aynı şeyler. herkesin kendine göre dertleri işte . oyy oyyy .
canım bitmedi mi sana ettikleri bu vicdansızların ne istiyorlar hala

su az olmuş canım.

Off manzaraya bak ne güzel afiyet olsun canım

Canım dikkat et kendine Muğla miydi yaşadığın yer

Afiyet olsun kaptanım ben görünce bile tuhaf oluyorum hamsiyi ilk defa bu sene yiyen biri olarak banada çok uzak
Ayy aynı ben ben hamsi hiç yemedim oğluma hamileyken 7 kere somon yemiştim bütün balık hikayem bu

Çok güzel çok beğendim

çok güzel vermişsin canım,tebrik ederim :)
Canım benim çok teşekkür ederim

Canım akşam yemeği neden yemiyorsun, ben uyuyamam inan böyle

kayserili değiliz ama bizim evde pastırma avında sürekli bayılıyoruz aile olarak.afiyet olsun sabah 1 dilim ekmeğini çok buldum ama emziriyorsun görmeyeceğim.
Kaptanım günde iki dilim ekmek hakkı tanıdım kendime yoksa kahvaltıda yemeyi çok severim

Bu toparlanma isinden birde mutfağı su bastı onunla ugrasayim derken spor yalan oldu kaptanim
Canım kolay gelsin

Kaptanım 7,5 aylık kizcem, daha çok dikkat edicem ekmeğe söz

Selam bende takıma dahıl olmak ıstıyorum
Eveet kızlr napıyorız bı ufak anlatsanız
Hoş geldin canım ☺

Yaa hayranım böyle etle içli dışlı olanlara ben vejetaryen değilim ama kırk yıl et yemesem aklıma gelmez. Ete evlendikten sonra elimi sürdüm gerisini sen düşün

Kaptanım haberlerde izledim çooook üzüldüm inan aklıma sen geldin eyaletin ismini duyunca. Ceza konusunda ben de seninle aynı fikirdeyim kısasa kısas.

Kız maşallah nasıl dayanıyorsun Öğle yemeğiyle durmaya helal olsun ben akşam yedim ama yine de açım menü de güzel canım ☺

Hadı bakalım yarın sabah ıtıbarı ıle baslıyorum bende bakalım bıldrcem sabah resım cekıcezmı tartıyı

Bende sabah tartıldım 66 cıktım
sabah: 4 dılım peynır, 9 zeytın domates salatalık cay

Ara: sütlü nescafe
Ara: yesıl elma, salatalık
akşam : kıyma yemegı ve salata

su : anca 3 bardak

spor: yok
Sporda eklersen bu menuye cok guzel olur canim.
Spor yapilmayinca kucuk de olsa ceza geliyor , ben sana 50 mekik cezasi yazacagim, menu tablosu yapiyorum hergun gunluk oradan cezan var mi yok mu takip edebilirsin canim..

Bugunde spor yok Feyzos , gozumden kacmadi gulum..

Cok az yemissin canim bugun, guzel bir eksi gelecek bu hafta senden :)

Iyi olmus biraz dinlendin bugun, yarin yine devam edersin kolilere..

4 dilim ekmege 50 mekik cezasi geliyor esim, onun haricinde guzel :)

Harika birgun olmus cok begendim canim :)

Cok guzel birgun olmus yine canim :)

Evet malesef baskan cumhuriyetci ve beyaz irki seviyor, fakat umuyorum ki bunu yapanlar hakettikleri cezayi alirlar..
Bende merak ve uzuntuyle takipteyim Feyzos...

Yawrukush özgecim neyin var diye sormuşsun yeni gördüm gözümden kaçmış. iş yeri sorunları canım aynı şeyler. herkesin kendine göre dertleri işte . oyy oyyy .
Canim sen birim degistiremiyor musun?
Ya da seni rahatsiz eden her neyse bir ustune sikayet edemiyor musun?
Olay nedir tam olarak , ne kadar sinir bozucu ya

Guzel birgun olmus canimcim:)
Nasilsin her sey yolunda mi?
Gorusemiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…