- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Aslında bende saat 12 bir gibi kahvaltı akşamda 6 7 gibi .12de bir ogun yiyorum, 6da ikinci ogunum.
Sonra ertesi gun 12ye kadar acim, 18 saat yani gulum..
yumurta orucum bitsin ortaya karışık yapıcam zaten senin menülerin yolumu aydınlatacak.Gel benim diyete basla, if 'ye , pestillerinde ucundan yiyebilirsin..
Vucudunda sasirir, iddia ediyorum, kilo gider...
sporu atla ben taşıncam enerji lazım ama suyum yanımda yatana kadar 4 olur daha çok erken.afiyet olsun canimmm
Kiz normalde tek yenilen seyleri sevmem ama kilon durdu sasirtmak icin dene bakalim.
Su spor sende de eksik beyaaabari 2 3 bardak su ic nasilsa uyumana daha cok var
evlenmeden önce yemekten bir iki çatal alır hemen ona verirdim evlendim. kalamar hikayemi biliyorsun hele bir tabağıma çatal uzatsın çirkefe döndüm. aslında sen çok değiştin diyoruzda bizde ne kadar hızlı değişime uğruyoruz.Aaaa ayni ben :))
Benimde rahmetli dedem kasapti Ceydos et balik kurumundan emekliydi, her kurban bayraminda kurbanlari o keserdi, tum konu komsunun..
O yuzden bende her seyi yerim,mumbar, sirdan, iskembe , kelle paca, ciger.....
Esim benle evlenince demisti yahu her seyi yiyorsun, icinden senin ne cikti :)
Piremses diye aldik, neye donustun diye...
Ben dunya mutfagindan da her seyi yerim ,midesizligim burdan Turkiye'ye yol olur...
eşin büyüğümdür öp ellerinden benim için ve teşekkür et lütfen. samimiyim bak bunda.Valla kafaya koydum 68 i gormem lazim ayin 15 ine kadar esim inince blendir setini alacak anlasma yaptik insallah daha bi dikkat edecegim artik
12-6 ya da 11-5 , yada 1-7 araliklarinda kendine uygunu secebilirsin canim ama bu iki ogunun disinda bir sey yersen ogunu , orucu bozuyorsun..Aslında bende saat 12 bir gibi kahvaltı akşamda 6 7 gibi .
Ama ben ara öğünlerimi bir kere de yemiyorum. Ara da bir tane bir tane yayıyorum. O da süreyi azaltıyor.
Ben esime coook asik oldum Ceydos, daha oncede konusu gecmisti, ben onunla birlikteyken yemek bile yiyemiyordum utancimdan , ne alakaysa :))yumurta orucum bitsin ortaya karışık yapıcam zaten senin menülerin yolumu aydınlatacak.
sporu atla ben taşıncam enerji lazım ama suyum yanımda yatana kadar 4 olur daha çok erken.
evlenmeden önce yemekten bir iki çatal alır hemen ona verirdim evlendim. kalamar hikayemi biliyorsun hele bir tabağıma çatal uzatsın çirkefe döndüm. aslında sen çok değiştin diyoruzda bizde ne kadar hızlı değişime uğruyoruz.
eşin büyüğümdür öp ellerinden benim için ve teşekkür et lütfen. samimiyim bak bunda.
çok üzülüyorum bu tarz olaylara. ama idamda pek hoşlandığım bir durum değil. ağır tutuklu kalsın.cezasını çeksin.inşallah yatışır bir an önceProtestolar kotu durumda Ceydos, bir siyahiyi oldurdu polis memuru, Minnesota'da gecen hafta..
Tum ulke ayaklandi, protestolar, yuruyusler, binalara, polis arabalarina saldirmalar...
Cok kotuyum bende o gunden beri, dunyanin gozu onunde, bir insan, bir insani oldurdu sirf kendini daha ustun gordugu icin, irkci ve fasist oldugu icin..Cok cok cok uzucu..
Uzun surede durulacak gibi gorunmuyor olaylar, cunku kimsenin ici sogumadi, herkes olum cezasi almasini istiyor, polis memurunun , ki olum cezasi Amerikada yasal..
Simdilik sadece hapis cezasi aldi, hepimiz bekliyoruz...
Bugün 1 de kahvaltı 7 .30 akşam.yaptim. birşey yemem bundan sonra12-6 ya da 11-5 , yada 1-7 araliklarinda kendine uygunu secebilirsin canim ama bu iki ogunun disinda bir sey yersen ogunu , orucu bozuyorsun..
Sadece kahve, cay, maden suyu ve suya izin var...
Gel bana eslik et...
2 çatal patatesi görmeyeceğim pasta yapmışsın ona rağmen menünde yok affa soktum seni.Sabah: 9:30 1 'yk kaymak, yarim dilim peynir, 1 dilim çavdar ekmeği.
Oglen: 3 dilim salam, 1 sosis, domates salatalik 1 dilim çavdar ekmeği, 2 çatak patates kizartmasi.
Ara: 3 erik, 7 kiraz, 4 karadut
2 bardak şekersiz cay.
Su: 2.25 litre
Spor: 100 suguat.
20 dk dans
6000 adim-
2 saat de pasta yapımıyla uğraştım.
1020 puan.
erciyes111 CEYDOS Yawrukush
Bugun: 1120 kalori ile gunu kapattım.
Ben kisasa kisas fikrindeyim Ceydos, sadece yasal olmadan sigara satan bir insani , goz gore gore oldurdu, insan hayati bu kadar kiymetsiz mi?çok üzülüyorum bu tarz olaylara. ama idamda pek hoşlandığım bir durum değil. ağır tutuklu kalsın.cezasını çeksin.inşallah yatışır bir an önce
Harikasin canim :)Bugün 1 de kahvaltı 7 .30 akşam.yaptim. birşey yemem bundan sonra
Yarın 12 6 ya bismillah
eskiden gebersin k....k derdim ama yaşlandıkça daha yufka oldum ölüm olay zaten ecelsiz olanlar yıkıyor beni. ne bileyim valla özge keşke hiç yaşanmasaydı.Ben kisasa kisas fikrindeyim Ceydos, sadece yasal olmadan sigara satan bir insani , goz gore gore oldurdu, insan hayati bu kadar kiymetsiz mi?
Kim kimden ustun olabilir , anneler evlatlarini nasil buyutecek guven icinde.
Bu sebeple ben olum cezasi taraftariyim bu olayda...
Bu tür durumlarda Allah in adaletide.kissas.Ben kisasa kisas fikrindeyim Ceydos, sadece yasal olmadan sigara satan bir insani , goz gore gore oldurdu, insan hayati bu kadar kiymetsiz mi?
harika olmuş canım bravo.Bugünkü menüm sabah
1 dilim börek 1 ceytin
Öğlen küçük bir parca tavuk
Akşam
Yulaf lapası 1 muz tarcın ve 2 ceviz ile
Ara
1 fincan kahve
Şu
2.5 lt
Spor
50 ip atlama
CEYDOS Yawrukush asena87 Birgaripanne
ceylancığım sen daha başlamadın mı ?Kızlar sımdı ben aranıza bugun katıldım ya hanı
Yarın baslıyorum demı rejıme
Çok acıkmıştım taze fasulye var zannediyordum baktım ki eşim bitirmiş iyikide yemiş yoksa bu saatte yerdimharika olmuş canım bravo.
habere şimdi baktım beeeennnn... yuh diyebiliriniz kızlar ben kendimi üzecek bişey izlemem, okumam. dediğin gibi ırkçı düşüncelerle gövde gösterisi yapmış. ben vurdu falan sanıyordum. yuh banaBen kisasa kisas fikrindeyim Ceydos, sadece yasal olmadan sigara satan bir insani , goz gore gore oldurdu, insan hayati bu kadar kiymetsiz mi?
eşine 4. takım adına teşekkürlerimi ilet lütfen.Çok acıkmıştım taze fasulye var zannediyordum baktım ki eşim bitirmiş iyikide yemiş yoksa bu saatte yerdim
Istersen bugun yaz menunu canim, istersen yarin basla.Nasil istersenKızlar sımdı ben aranıza bugun katıldım ya hanı
Yarın baslıyorum demı rejıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?